Επισκέπτης
το ζητημα ειναι να σωθειςτο ζητημα ειναι να μπω 5αδα
και ας εχεις παραπανω ποντους
θα σε ροκανιζω εκει
ειπαμε:στο β'γυρο θα πεταμε

το ζητημα ειναι να σωθειςτο ζητημα ειναι να μπω 5αδα
θα σε ροκανιζω εκει
πως θα μπεις ρε φιλε στα πλει οφ?το ζητημα ειναι να μπω 5αδα
θα σε ροκανιζω εκει
κατσε ρε να τελειωσει ο γυρος ρε ντεκερ και θα δειςπως θα μπεις ρε φιλε στα πλει οφ?
ρε μαλακα δεν εχεις παρει τριποντα που επρεπε να παρεις μεσα στο χαριλαου.....θα τα παρεις εκτος για να μπορεσεις να μπεις?κατσε ρε να τελειωσει ο γυρος ρε ντεκερ και θα δεις
ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΛΕΩ
οτι ειμαι δυσκολοςρε μαλακα δεν εχεις παρει τριποντα που επρεπε να παρεις μεσα στο χαριλαου.....θα τα παρεις εκτος για να μπορεσεις να μπεις?
δυσκολος εισαι.....
ρε μαλακα τα θες και τα λες!!!!που θα παρεις τριποντα ρε γαιμακανο στο καραισκακη στη ν.σμυρνη στα γιαννενα στη τριπολη στην ξανθη στο οακα!!!κατσε ρε να τελειωσει ο γυρος ρε ντεκερ και θα δεις
ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΛΕΩ
ναι,να σαι σιγουρος....ξερεις οτι οποτε σε πετυχαινω σε εχω πελατη στο κυπελο....επισης ειναι κ ο βαζελος κ για να μην ξεχνιομαστε εχεις κ τον αστερα σε ενα μηνα.......οτι ειμαι δυσκολος
ΕΙΜΑΙ
και πολυ δυσκολος μαλιστα
ειναι και το κυπελακι...
γιατι θα παρει τριποντο με μενα στο χαριλαου?ρε μαλακα τα θες και τα λες!!!!που θα παρεις τριποντα ρε γαιμακανο στο καραισκακη στη ν.σμυρνη στα γιαννενα στη τριπολη στην ξανθη στο οακα!!!
δεν την ξαναπαταω με τριποληναι,να σαι σιγουρος....ξερεις οτι οποτε σε πετυχαινω σε εχω πελατη στο κυπελο....επισης ειναι κ ο βαζελος κ για να μην ξεχνιομαστε εχεις κ τον αστερα σε ενα μηνα.......
μπορει κ με σενα.....μπορει ο βαζελος να κατσει κ με σενα ομως.......δεν την ξαναπαταω με τριπολη
μια ευκαιρια ενα γκολ
ελεος........
μπορει να κατσεις με βαζελο στην επομενη φαση
ενω εσυ μαλακα εκανες πολλες ευκαιριες!!!ρε μαλακα δεν πας να γαμησεις κανενα πιπινη να ξελαμπικαρεις με δεκα παιχτες επαιζαν και δεν εκανες μυρωδια απο φαση και ηθελες και να κερδισεις. σημερα παλινσε εσπρωξε η διατησια ετσι για να μην ξεχνιομαστε αδικημενοι. καμια ανακοινωση δεν ειχε σημερα;δεν την ξαναπαταω με τριπολη
μια ευκαιρια ενα γκολ
ελεος........
μπορει να κατσεις με βαζελο στην επομενη φαση
θα σας πω απο το ματς της νεας περιοδουγιατι θα παρει τριποντο με μενα στο χαριλαου?
![]()
![]()
![]()
θες να μετρησεις λιγο ποσους βαθμους πιστευεις γαμαικανε οτι μπορεις να παρεις κ να μας τους πεις?
εχουν να δουν τιτλο ουτε και αυτοι δεν θυμουνται. προπολεμικαμπορει κ με σενα.....μπορει ο βαζελος να κατσει κ με σενα ομως.......
αλλα μπορει κ να ξυπνησω κ να τον αποκλεισω.μην την ψαχνεις ετσι.......δεν σε σωζει το κυπελακι.ασε που εχεις ξεχασει τι θα πει τιτλος οποτε μην περιμενεις να σωθεις απο κουπα.μετρα ποσους βαθμους μπορεις να παρεις
39 ολοκληρα χρονια......οι περισσοτεροι απο αυτους που ηταν σημερα στο γηπεδο δεν εχουν δει τιτλο.....η αντε να ηταν 5 χρονωνεχουν να δουν τιτλο ουτε και αυτοι δεν θυμουνται. προπολεμικα![]()
![]()
αν παω τελικο βγαινω ευρωπημπορει κ με σενα.....μπορει ο βαζελος να κατσει κ με σενα ομως.......
αλλα μπορει κ να ξυπνησω κ να τον αποκλεισω.μην την ψαχνεις ετσι.......δεν σε σωζει το κυπελακι.ασε που εχεις ξεχασει τι θα πει τιτλος οποτε μην περιμενεις να σωθεις απο κουπα.μετρα ποσους βαθμους μπορεις να παρεις
θα σας πω απο το ματς της νεας περιοδου
πως θα εχουν εξελιχθει τα γεγονοτα
αν ειμεθα στα ιδια
αστο χεστο
αν ειμεθα ενταξει
τρενο θα περασω απο κατι εδρουλες στυλ σμυρνη......
εχω νοοτροπια φιλε....δεν θα παρεις κυπελο κ δεν θα πας τελικο.......ξεχνα το.αν παω τελικο βγαινω ευρωπη
τι να ξυπνησεις ρε ντεκερρρρρρρρρρρ
μην τα λες αποτομα......
εσυ καλυτερη μπαλα παιζεις.....
απλα εχεις δυνατο κορμο
και τα παιρνεις τα ματς
δε θελω να μιλησω για μενα απο τη νεα σμυρνη τι επαθα φετος....με εσφαξες![]()
![]()
![]()
ρε πουστη μυαλο δεν βαζεις τα θελει ο κωλος σου να σε κραζω. που να περασεις ρε μαλακα απο το ναο οποτε κατεβαινεις πελατης μου εισαι!!!!! οι πιο σιγουροι 3 βαθμοι του Β γυρου εχω με εσενα
![]()
![]()