Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εχω νοοτροπια φιλε....δεν θα παρεις κυπελο κ δεν θα πας τελικο.......ξεχνα το.
εδω πηγα με χατζατζαρα
πλακα με κανεις......
μπαλα ειναι ντεκερ
ολα γινονται
εδω η εθνικη πηρε γιουρο
ολα γινονται

Επισκέπτης
εδω πηγα με χατζατζαρα
πλακα με κανεις......
μπαλα ειναι ντεκερ
ολα γινονται
εδω η εθνικη πηρε γιουρο
ολα γινονται
τωρα το πας καλα ετσι ειναι και ο αρης ποτε θα ξαναπαρει γιουρο η ελλαδα. μπορει και ποτε. ετσι και εσεις τιτλο δεν θα παρετε ποτε!!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εδω πηγα με χατζατζαρα
πλακα με κανεις......
μπαλα ειναι ντεκερ
ολα γινονται
εδω η εθνικη πηρε γιουρο
ολα γινονται
την αποψη μου στην ειπα.οπως δειχνουν τα πραγματα δεν θα μπεις πλει οφ,δεν θα εχεις προβλημα με υποβιβασμους οπως λενε μερικοι,τουλαχιστον φετος.για τον επομενο χρονο δεν παιρνω κ ορκο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα για το κυπελακι,σου λεω ξεχνα το.μην βασιζεσαι σε αυτο

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τωρα το πας καλα ετσι ειναι και ο αρης ποτε θα ξαναπαρει γιουρο η ελλαδα. μπορει και ποτε. ετσι και εσεις τιτλο δεν θα παρετε ποτε!!!!!!
εσυ απο ποτε εχεις να πας τελικο ρε μαλακα;
φετος ειμαστε χλωμοι
αλλαγες επι των αλλαγων
αποτυχημενες μεταγραφες
θα δουμε.....

Επισκέπτης
φετος ειμαστε χλωμοι
αλλαγες επι των αλλαγων
αποτυχημενες μεταγραφες
θα δουμε.....
ρε μαλακα εγω καθε δεκα χρονια περνω και κυπελλο μαλακα!!!!98ηταν το τελευταιο κοντρα στο βαζελο!!!!εσυ θυμασαι ποτε πηρες το τελευταιο; :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φετος ειμαστε χλωμοι
αλλαγες επι των αλλαγων
αποτυχημενες μεταγραφες
θα δουμε.....
ρε συ αυτος εχει να δειξει κ ενα κυπελο το 79' κ το 98' νομιζω.εσυ τι εχεις απο το 70' κ μετα?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε συ αυτος εχει κ ενα κυπελο να δειξει ενα κυπελο το 79' κ το 98' νομιζω.εσυ τι εχεις απο το 70' κ μετα?
ε.. τι να σου κανω
με κλεψαν ενα
το γκαγκατσοκυπελο του 2003

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και το 98 κοντρα στο βαζελο μην ξεχνιομαστε!!!ειχα αποκλεισει εσενα στα ημιτελικα για να μην ξεχνιομαστε :2funny: :2funny:
αν δεις φιλε το διορθωσα γιατι μετα το σκεφτηκα κ τωρα ειδα κ το προηγουμενο ποστ σου
μην περιμενεις να τα ξερω ολα

Επισκέπτης
αν δεις φιλε το διορθωσα γιατι μετα το σκεφτηκα κ τωρα ειδα κ το προηγουμενο ποστ σου
μην περιμενεις να τα ξερω ολα
δεν θυμασαι που σε απεκλεισα μεσα στην τουμπα!!μην γινεσαι αρειανος θυμασαι οτι σε συμφερει :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν θυμασαι που σε απεκλεισα μεσα στην τουμπα!!μην γινεσαι αρειανος θυμασαι οτι σε συμφερει :2funny: :2funny:
ουαου....εχεις κμαι αλλη χαρα εκτος απο αυτο απεναντυ στην μεγαλη ομαδα του ΠΑΟΚ?
κ κατι ακομα,για τα αρειανα.......
πως λετε ρε παρταλια οτι ειστε μεγαλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ?εχετε τιτλους?εχετε λαο?τι εχετε?μονο πικρες να θυμαστε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ουαου....εχεις κμαι αλλη χαρα εκτος απο αυτο απεναντυ στην μεγαλη ομαδα του ΠΑΟΚ?
πως λετε ρε παρταλια οτι ειστε μεγαλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ?εχετε τιτλους?εχετε λαο?τι εχετε?μονο πικρες να θυμαστε
εχω τρια πρωταθληματα και ενα κυπελο
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εσυ δυο πρωταθληματα και δυο κυπελα

Επισκέπτης
πολλες χαρες εχω απεναντι σου σε εχω αποκλεισει αλλες δυο φορες που πηγα τελικο με το βαζελο το 89 αλλα εχασα τοτε . γενικα οποτε σε πετυχαινω στο κυπελλο μονο πικρες σου εχω δωσει :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πολλες χαρες εχω απεναντι σου σε εχω αποκλεισει αλλες δυο φορες που πηγα τελικο με το βαζελο το 89 αλλα εχασα τοτε . γενικα οποτε σε πετυχαινω στο κυπελλο μονο πικρες σου εχω δωσει :2funny: :2funny:
χαλαρωσε.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom