Επισκέπτης
γαιμακανο θα τα καταφερετε να σωθειτε πλακα πλακα ηττα και απο το γαυρο και σας φτανουν ολοι μετα!!!ε ρε γλεντια!!κουπερ εισαι θεος
οχι ακομα!!!!!!!Ακόμα δεν ξεθύμανες;
οχι ακομα!!!!!!!
ρε μαλακα ξεφλοκιαζω στα μουτρα σου δεν το εχεις παρει χαμπαρι σκουληκακι. εισαι η πουτανα μου εδω και καιρο και θα σε γαμαω οποτε γουσταρω!!!!!πουτσα και παλι πουτσα. στην τρυπα σου τωρα σκουληκι!!!Άντε τράβα μια παχιά να ξεφλοκιάσεις τότε!
ρε μαλακα ξεφλοκιαζω στα μουτρα σου δεν το εχεις παρει χαμπαρι σκουληκακι. εισαι η πουτανα μου εδω και καιρο και θα σε γαμαω οποτε γουσταρω!!!!!πουτσα και παλι πουτσα. στην τρυπα σου τωρα σκουληκι!!!
ο λαμπριακος που ηταν σημερα???
γιατι δεν χρησιμοποιηθηκε καθολου οταν πιεζατε???
Ελα ρε μαλακα,γαμω την ειρωνια σου.......Ελάτε ρε παιδιά μη τους κοροϊδεύετε. Μπορεί να κάνουν το 16 στα 16 και να παρουν πρωταθλημα και μετά να μας τη λένε.
λυπαμαι τον γαυρο που θα νιωσει την οργη της κιτρινης λαιλαπας και ειναι καταδικασμενος σε ηττα. Είναι ατυχος που πεφτει στο πληγωμενο θηριο που λεγεται ρουλης
πουτσα μαλακα πουτσα. βγες τωρα να μας πεις τις μαλακιες σου εσυ και τα υπολοιπα σκουληκια. εχετε την πουτσα στον κωλο μπουρδελα ενα μηνα τωρα. μας ζαλισατε μαλακα με τον κουπερ μου ποσταρατε την καριερα του και τωρα μαλακα φατον στη μουρη τον λουζερ. μπουρδελο εισαστε και ολοι μπαινουμε να σας γαμαμε δεν το εχεις καταλαβει νατσος με τυρι!!!!!!!Καλά εντάξει....
Άντε στον οντά σου τώρα
Βλάκα!
πουτσα μαλακα πουτσα. βγες τωρα να μας πεις τις μαλακιες σου εσυ και τα υπολοιπα σκουληκια. εχετε την πουτσα στον κωλο μπουρδελα ενα μηνα τωρα. μας ζαλισατε μαλακα με τον κουπερ μου ποσταρατε την καριερα του και τωρα μαλακα φατον στη μουρη τον λουζερ. μπουρδελο εισαστε και ολοι μπαινουμε να σας γαμαμε δεν το εχεις καταλαβει νατσος με τυρι!!!!!!!