Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αχαχαχααχαχαα18,5 τεμάχια φτάσανε?
Γέννησε καμμία?
η καλυτερη ατακα...
αχαχααχαχαχαα
επρεπε να τ'ακουσει ο περσονας
αχαχαχααχα
αχαχαχααχαχαα18,5 τεμάχια φτάσανε?
Γέννησε καμμία?
αχαχαχααχαχαα
η καλυτερη ατακα...
αχαχααχαχαχαα
επρεπε να τ'ακουσει ο περσονας
αχαχαχααχα
Είστε απλά καημένοι. Δλδ τι θέλεις;;; Να κάνετε χέρια και να μη σας τα δίνει;;;;; Και να σε ρωτήσω το άλλο. Θεωρείς ότι ήταν ακούσιο. Να το δεχτώ εγώ ότι από τα 9 μέτρα υπάρχει ακούσιο ( που σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει). Με αυτή τη λογική γιατί ήθελες πέναλντι στην Τούμπα πρόπερσι από χέρια που έγιναν στα 1,5 με 2 μέτρα;;;;; Άρα ακόμη μια φορά είστε αντιφατικοί. Αυτός είναι ο λόγος που σας λένε βρωμοσκούληκα και ασπόνδυλα ερπετά.Το θεμα ειναι οτι κυκλοφορουν ακομα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και οι δικοι σας και να ηθελαν, ειμαι σιγουρος οτι δε θελουν, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, τους φοβουνται, τι παιζει δεν ξερω, αλλα δε μπορουν να κανουν κατι, γι αυτο τηρειται σιγη ιχθυος..... τεσπα.... περασμενα, ΟΧΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ, εμας που δε μας αγγιζουν αυτα, συνεχιζουμε το χαβα μας!!!!
Την Κυριακη βλεπω σφαγη στο ΟΑΚΑ και λογικο αλλωστε, ο ενας ο απο δω εχει να "ξοφλησει", η αλλη κατω ερχεται απο μουφα πεναλτυ..... τα ιδια γνωστα "ωραια πραγματα" της ελληνικης πραγματικοτητας....... στο Βικελιδης δε μπορω πλεον να μαντεψω τι θα γινει... αλλα.... ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΥΠΕΡ.......
Δε σε χάλασε το οθωμανικό .........και σεις ειστε τουρκοι και μαμελουκοι
στα 4 τους ειχαμε .....Δε σε χάλασε το οθωμανικό .........
στα 4 τους ειχαμε .....
μην ακουσω να σε σκιζει αλλος,γινομαι τουρκος....Μην ακούσεις οθωμανικό εσύ.............πετάγεσαι στον αέρα!
αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!
γαμαικανε,να το θυμασαι,δεν θα μας κερδισεις φετος οπως δεν το εκανες κ περσυ....Ο ΠΑΟΚ εχει μαθει τα μικρα παχνιδια να τα καθαριζει ειτε ευκολα ειτε δυσκολαστο δευτερο γυρο
θα σας παρουμε
οπως παιρνω την βερονικα στο σαπφους
ξερει ο ντεκερ
την εχει παρει και αυτος
θα σε αρεσει κοκοπιτακο
και οχι 4αρα
γκολ ο γιγαντας και μετα το υβριστικο πανι ολο μεσα στον πωπο
μην ακουσω να σε σκιζει αλλος,γινομαι τουρκος....
ναι ομως εφετος ειμαι κουπερατοςγαμαικανε,να το θυμασαι,δεν θα μας κερδισεις φετος οπως δεν το εκανες κ περσυ....Ο ΠΑΟΚ εχει μαθει τα μικρα παχνιδια να τα καθαριζει ειτε ευκολα ειτε δυσκολα
Έχεις να φας πούτσες μέχρι τότε και από άλλες ομάδες .... αλλά η γλωσσίτσα γλωσσίτσα. Αυτός είναι και ο λόγος που διασκεδάζουμε. Πες μου όμως τι γίνεται με τον τονι καλβο;;;;;;;στο δευτερο γυρο
θα σας παρουμε
οπως παιρνω την βερονικα στο σαπφους
ξερει ο ντεκερ
την εχει παρει και αυτος
θα σε αρεσει κοκοπιτακο
και οχι 4αρα
γκολ ο γιγαντας και μετα το υβριστικο πανι ολο μεσα στον πωπο
Εσύ τι λες;;;; Θα μπεις;;;;;;ναι ομως εφετος ειμαι κουπερατος
μην κρινεις απο την 4αρα
θα δεις.....
οι 6 ποντοι στην κανονικη περιοδο
ειναι 1 στα play-off
και εκει θα πεσει το γελιο της αρκουδας....
το παν ειναι να μπω 5αδα
πιστευεις οτι δεν θα τα καταφερω;
εκλεισε κουκλαρα μου στον ΘΕΟΈχεις να φας πούτσες μέχρι τότε και από άλλες ομάδες .... αλλά η γλωσσίτσα γλωσσίτσα. Αυτός είναι και ο λόγος που διασκεδάζουμε. Πες μου όμως τι γίνεται με τον τονι καλβο;;;;;;;
οχι,δεν θα μπεις.....αν σε παρει ο νιονιος μεθαυριο εισαι δυσκολος γιατι εχεις την αεκ που ποτε δεν μπορεις να μην την υπολογιχεις,εχεις τον Παοκ,την καβαλα που σε περναει κ εχει δειξει οτι σε καταφερνει κ τον νιονιο.....κ να μην ξεχναμε κ εναν απο τους βαζελο γαυρο.....αρα ειμαστε 6 ομαδες για 4 θεσεις,δεν μιλαω για πρωταθλητη....ναι ομως εφετος ειμαι κουπερατος
μην κρινεις απο την 4αρα
θα δεις.....
οι 6 ποντοι στην κανονικη περιοδο
ειναι 1 στα play-off
και εκει θα πεσει το γελιο της αρκουδας....
το παν ειναι να μπω 5αδα
πιστευεις οτι δεν θα τα καταφερω;
Θα'ρθεις και στο Βικελίδη και θα πιάσει σκουλήκια ο κώλος σου!!!!!!
ειπαμε η βαζελος η γαυρος....κ μετα εχεις για πλει οφ συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα κ κατι το οποιο φαινεται λογικο.....εναν απο τους δυο που μενει εκτος κουπας,Παοκ,αεκ κ καβαλα,αρη,νιονιο.αρα 4 θεσεις για 6 ομαδες απο τις οποιες οτι κ να λετε οι 2 ειναι πιασμενες.....Ο οποίος??