Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
σαπασανε ρε μαλακα αμαξια του κοσμακι?αν εσπαγαν το δικο σου τι θα εκανες?
αντε γεια ποντικαραδες.....
αλλα ξερω,δεν μιλατε μη σας κανει ντα ο θουπερ '4'......
των παοκτσηδων σπασανε
γιατι περνουσαν με διακριτικα
συναμα απο τον συνδεσμο
αν ειναι δυνατον
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ερχονταν παοκια κατα εκει
γιατι να βαζουν φωτιες και να κανουν επεισοδια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :huh: :huh: :huh: :huh:
εκτος θεματος....σε κοβω.για να μαθαινεις,μαζευτηκαν 5 θουπεραδες κ κραζαν κ καιγαν για την κωλοομαδα σας.για να καταλαβεις οτι μεχρι κ αυτοι πηραν χαμπαρι οτι δεν παιζουν το τοπι κ οτι σας κανουν πλακα κ τζαμπα δινετε τα φραγκα σας για τους παιχταραδες που φερατε.που ειναι ο γκρασιαν το γατακι ρε?
ο λοκο πουλαει τρελα κ υποσχεται γκολ εκ του ασφαλους?αντε γεια κ δωστε μπουλο σ υατον τον μαλακα που λεγεται κοντης γιατι σας κανει ρεζιλι.τα χρηματα απο τον βιτολο ακομα τα παιρνετε ε?το πεναλνυ που πηρε ο Παοκ ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια ε?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εξω απο το σολ περασα μετα τον αγωνα γιατι ειναι η παλια μου γειτονια κ πηγα να δω φιλους κ τα εβλεπα με τα ματια μου.ποια παοκτσιδικα αμαξια κ φουμαρα σας λενε?την πεσανε κ 20 μαλακισμενα δικα σας σε ενα αμαξι στην αλφα μπανκ ευθεια πανω απο το 157 κ κατι κανανε.κοταρες,φαγατε την πουτσα κ ειχατε καψες ακομα κ 1 ωρα μετα τον αγωνα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
σταματημενα σπαγανε ρε ορνιο....ξυπνα
μη λες οτι σου λενε στα υπογεια του θουπερ '4'
βρε ντεκερ εκτιθεσαι
μην λες χαζομαρες
εκει ημουν
παντα ειμαι εκει μετα απο παοκ-Αρης
τι λες τωρα;;
ποιος σου τα πε αυτα;; :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid:
στην αρχη μαζευτηκαν καμια 50αρια για να τραμπουκισουν την αποστολη
απολυτα φυσιολογικο
τα χετε κανει και σεις παρα πολλες φορες
η αποστολη ομως δεν θα ερχονταν στο γηπεδο
και εκεινη την στιγμη οι μπατσοι αρχισαν να ριχνουν χημικα γιατι φοβηθηκαν απο το συγκεντρωμενο πληθος με το ενδεχομενο να βαδισει προς την τουμπα
επισης στην στροφη πανοραματος πολλα ασπρομαυρα κασκολ καναν φτερα και οι αστυνομια
ετρεξε προς ενισχυση αυτων :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :tickedoff:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εξω απο το σολ περασα μετα τον αγωνα γιατι ειναι η παλια μου γειτονια κ πηγα να δω φιλους κ τα εβλεπα με τα ματια μου.ποια παοκτσιδικα αμαξια κ φουμαρα σας λενε?την πεσανε κ 20 μαλακισμενα δικα σας σε ενα αμαξι στην αλφα μπανκ ευθεια πανω απο το 157 κ κατι κανανε.κοταρες,φαγατε την πουτσα κ ειχατε καψες ακομα κ 1 ωρα μετα τον αγωνα
ντεκερ συνελθε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καθε μερα ειμαστε εκει
ΕΛΕΟΣ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βρε ντεκερ εκτιθεσαι
μην λες χαζομαρες
εκει ημουν
παντα ειμαι εκει μετα απο παοκ-Αρης
τι λες τωρα;;
ποιος σου τα πε αυτα;; :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid:
στην αρχη μαζευτηκαν καμια 50αρια για να τραμπουκισουν την αποστολη
απολυτα φυσιολογικο
τα χετε κανει και σεις παρα πολλες φορες
η αποστολη ομως δεν θα ερχονταν στο γηπεδο
και εκεινη την στιγμη οι μπατσοι αρχισαν να ριχνουν χημικα γιατι φοβηθηκαν απο το συγκεντρωμενο πληθος με το ενδεχομενο να βαδισει προς την τουμπα
επισης στην στροφη πανοραματος πολλα ασπρομαυρα κασκολ καναν φτερα και οι αστυνομια
ετρεξε προς ενισχυση αυτων :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :tickedoff:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ συνελθε....
γιατι?αμφιβαλεις οτι περασα απο εκει η οτι την επεσαν σε ενα αμαξι στο σημειο που σου λεω?ουτε τι εριξαν οι μπατσοι με νοιαζει ουτε τιποτα.καλα κανατε κ τα φαγατε.λες κ εμεις δεν τα τρωμε.οχι ομως κ οτι τρεχαμε με τους μπατσους.ξερουμε πολυ καλα ποιοι ειναι των μπατσων κολλητοι οπως λεει κ το συνθηματακι

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γιατι?αμφιβαλεις οτι περασα απο εκει η οτι την επεσαν σε ενα αμαξι στο σημειο που σου λεω?ουτε τι εριξαν οι μπατσοι με νοιαζει ουτε τιποτα.καλα κανατε κ τα φαγατε.λες κ εμεις δεν τα τρωμε.οχι ομως κ οτι τρεχαμε με τους μπατσους.ξερουμε πολυ καλα ποιοι ειναι των μπατσων κολλητοι οπως λεει κ το συνθηματακι
ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
εδω γελανε και οι πετρες
υποτιθεται οτι στο θεμα με την αστυνομια
θα δειξεις αλληλεγυη
αλλα τον χαβα σου.....(1 φαουλ)
επειτα στο αμαξι που την πεσαν ηταν παοκια μεσα
τουλαχιστον δεν την πεσαν σε παιδακια
σε αντιθεση με αλλους.....
καταλαβε το
δεν θα μας πεις εσυ που ετυχε να περνας(εγω σε πιστευω παντως ),τα χουμε ζησει καθε χρονο(2 φαουλ)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
εδω γελανε και οι πετρες
υποτιθεται οτι στο θεμα με την αστυνομια
θα δειξεις αλληλεγυη
αλλα τον χαβα σου.....(1 φαουλ)
επειτα στο αμαξι που την πεσαν ηταν παοκια
καταλαβε το
δεν θα μας πεις εσυ που ετυχε να περνας(εγω σε πιστευω),τα χουμε ζησει καθε χρονο(2 φαουλ)
τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που λεω?ειπα οτι στην αλφα μπανκ την επεσαν σε ενα αμαξι με παοκια.....το ειπα,διαβαζε καλυτερα.σπασανε ομως κ αμαξια εκει τριγυρω κ εβαλαων φωτιες σε καδους.εγω περνα απο εκει συνεχεια γιατι εκει μεγαλωσα.εκει μενει η γιαγια μου κ εκει θα εμενα για βραδυ....τα ειδα με τα ματια μου.δεν θα μπω στη διαδικασια να σου πω οτι αυτο που βλεπεις δεν ειναι μαυρο αλλα ασπρο....τουλαχιστον ομως το βλεπουμε παοκτσιδικα
σας καταλαβαινω ομως γιατι η 4αρα ποναει πολυ.....κ θα σας ποναει για παρα πολυ καιρο ακομα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που λεω?ειπα οτι στην αλφα μπανκ την επεσαν σε ενα αμαξι με παοκια.....το ειπα,διαβαζε καλυτερα.σπασανε ομως κ αμαξια εκει τριγυρω κ εβαλαων φωτιες σε καδους.εγω περνα απο εκει συνεχεια γιατι εκει μεγαλωσα.εκει μενει η γιαγια μου κ εκει θα εμενα για βραδυ....τα ειδα με τα ματια μου.δεν θα μπω στη διαδικασια να σου πω οτι αυτο που βλεπεις δεν ειναι μαυρο αλλα ασπρο....τουλαχιστον ομως το βλεπουμε παοκτσιδικα
σας καταλαβαινω ομως γιατι η 4αρα ποναει πολυ.....κ θα σας ποναει για παρα πολυ καιρο ακομα
και που το βλεπεις το μεγιστο κακο που την πεσαν στα παοκια;
τα ιδια και χειροτερα δεν κανετε;
που το βλεπεις το αξιο αναφορας :huh:
ελα μωρε καψαν δυο καδους
και το κανες θεμα...
μπορει να θελαν και αλλαγη
που ξερεις....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και που το βλεπεις το μεγιστο κακο που την πεσαν στα παοκια;
τα ιδια και χειροτερα δεν κανετε;
που το βλεπεις το αξιο αναφορας :huh:
ελα μωρε καψαν δυο καδους
και το κανες θεμα...
μπορει να θελαν και αλλαγη
που ξερεις....
παλι δεν καταλαβες.....δεν ειπα οτι εγινε κ τιποτα αν κ δεν θα επρεπε να τους την επεφταν,το ανεφερα απλα σαν γεγονος για να καταλαβεις οτι ημουν εκει κ τα εβλεπα.τα αμαξια που εσπασαν στο χαριλαου μπροστα κατακρινω.....τεσπα,καταλαβαινω το σκεπτικο σας....οταν κανουν κατι τα αφεντικα σας δεν μιλατε,οταν σας γαμανε ομως τοτε παραμιλατε.
πονεσε λεμεεεεεε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παλι δεν καταλαβες.....δεν ειπα οτι εγινε κ τιποτα αν κ δεν θα επρεπε να τους την επεφταν,το ανεφερα απλα σαν γεγονος για να καταλαβεις οτι ημουν εκει κ τα εβλεπα.τα αμαξια που εσπασαν στο χαριλαου μπροστα κατακρινω.....τεσπα,καταλαβαινω το σκεπτικο σας....οταν κανουν κατι τα αφεντικα σας δεν μιλατε,οταν σας γαμανε ομως τοτε παραμιλατε.
πονεσε λεμεεεεεε
1ον εννοειται οτι πονεσε
2ον οταν καποιος σπαει αυτοκινητα ειναι απλα μαλακας
3ον οποιος την πεφτει σε παιδακια ειναι πουτανοσπερμα και δολοφονος
ΟΚ?

Επισκέπτης
Όχι τόσο αθλητικά παιδιά δε μπορώ να σας παρακολουθήσω!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα ειστε μαλακες?πρωτος ειχα βγει κ το ειχα πει αυτο....ρε σας πειραξε η 4αρα στον εγκεφαλο....τελικα το πολυ γαμησι δεν κανει καλο
για μενα ειναι πουτανας γιοι αυτοι απλα ειχα πει οτι ειναι μεριδα ανθρωπων απο τους οποιους δεν μπορεις να κρινεις εναν ολοκληρο λαο κ επισης ειχα πει οτι κραταω επιφυλαξεις για τον αν ηταν παοκια η οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom