τι εκανε?παλι εβραικα μιλας?Αυτή τη φορά θα τις τηρήσω.
Ετελείωσε!!!!!!

τι εκανε?παλι εβραικα μιλας?Αυτή τη φορά θα τις τηρήσω.
Ετελείωσε!!!!!!
τι εκανε?παλι εβραικα μιλας?
![]()
![]()
![]()
![]()
α να χαθεις ατιμε.....Ναι έχω κάνει και περιτομή για το κωλαράκι σου!![]()
δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον οπως κ περσυ δια 5.....δεν θα εχει κ τοσο γουστο,θα τελειωσεις αργα τα παιχνιδια,θα ξεκινησεις νωρις για ευρωπη κ θα κανεις προετοιμασια του κωλου οπως κ φετοςνα διακοψω λιγο την ερωτικη εξομολογηση του νατσο στον ντεκερ
ξερει κανεις εαν στα πλει οφ οι βαθμοι θα πανε δια 5 οπως προπερσι η δια 3 οπως περσι;
παντως πλει οφ με ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ ΑΕΚ και Αρη θα ηταν μεγαλη καβλα
α να χαθεις ατιμε.....
λοιπον χαιρετω γιατι παω στη γυναικα μου.....
θα μου κανει το τραπεζι σημερα κ ελπιζω να μην παθω τιποτα γιατι δεν το πολυκατεχει
![]()
![]()
![]()
ηρωας ειμαι ο πουστης κ καθε μπουκια με κανει ακομα μεγαλυτερο ηρωα
γαμησε τα.δεν τη παλευω....ειναι η δευτερη φορα στον ιδιο μηνα.της ειπα να μαθει καλα πρωτα αλλιως να τις τα κανει η μανα της κ δεν μ ακουσε.ρε ειναι δυνατον να κανει κρεπες κ να τις κολλαει στο τιγανι?μετα ουτε μερεντα ουτε τιποτα,παιρνουν χρωμα απο μονες οσο για τη γευση,σα τα να πανεΆντε καλή δύναμη και καλό κουράγιο!
Ήρωα!!!!!!
να διακοψω λιγο την ερωτικη εξομολογηση του νατσο στον ντεκερ
ξερει κανεις εαν στα πλει οφ οι βαθμοι θα πανε δια 3 οπως προπερσι η δια 5 οπως περσι;
παντως πλει οφ με ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ ΑΕΚ και Αρη θα ηταν μεγαλη καβλα
γαμησε τα.δεν τη παλευω....ειναι η δευτερη φορα στον ιδιο μηνα.της ειπα να μαθει καλα πρωτα αλλιως να τις τα κανει η μανα της κ δεν μ ακουσε.ρε ειναι δυνατον να κανει κρεπες κ να τις κολλαει στο τιγανι?μετα ουτε μερεντα ουτε τιποτα,παιρνουν χρωμα απο μονες οσο για τη γευση,σα τα να πανε
θα γεμισω 20 σελιδες χαλαρα με το τι εχω φαει 5 χρονια σαν φοιτητης απο γκομενες....ασε,το στομαχι μου πρεπει να ειναι σαμπρελα για να αντεξε![]()
![]()
Καλά.....φάει πρώτα αρακά μισό-μισό με αλάτι και έλα πες μου μετά!
Υ.Γ. Όχι από τη σύζυγο.......παλαιώθεν!
πανω κατω ολοι μας τις ιδιες εμπειριες εχουμεθα γεμισω 20 σελιδες χαλαρα με το τι εχω φαει 5 χρονια σαν φοιτητης απο γκομενες....ασε,το στομαχι μου πρεπει να ειναι σαμπρελα για να αντεξε
![]()
![]()
![]()
![]()
πανω κατω ολοι μας τις ιδιες εμπειριες εχουμε![]()
το ποιο δυσκολο ειναι να δειχνεις οτι σε αρεσει κιολας,αυτο στην αρχη της σχεσης γιατι μετα μαγειρευεις εσυ για να μην μενεις και νηστικος
πανω κατω ολοι μας τις ιδιες εμπειριες εχουμε![]()
το ποιο δυσκολο ειναι να δειχνεις οτι σε αρεσει κιολας,αυτο στην αρχη της σχεσης γιατι μετα μαγειρευεις εσυ για να μην μενεις και νηστικος
![]()
![]()
![]()
ηθελα να ξερω τι φταιμε κ περναμε τετοια μαρτυρια
Αυτό το σύνδρομο down έχει καταστρέψει πολύ κόσμοπουτσαααα
τα παντα ολαααααστο χαριλαου παιζουμε ρε ...ποια νεα σμυρνη?
εκτος αν εννοεις οτι θα πας στο μπασκετ γυναικων...![]()