τι εκανε?παλι εβραικα μιλας?Αυτή τη φορά θα τις τηρήσω.
Ετελείωσε!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
τι εκανε?παλι εβραικα μιλας?
Ναι έχω κάνει και περιτομή για το κωλαράκι σου!
α να χαθεις ατιμε.....Ναι έχω κάνει και περιτομή για το κωλαράκι σου!
λοιπον χαιρετω γιατι παω στη γυναικα μου.....
θα μου κανει το τραπεζι σημερα κ ελπιζω να μην παθω τιποτα γιατι δεν το πολυκατεχει
ηρωας ειμαι ο πουστης κ καθε μπουκια με κανει ακομα μεγαλυτερο ηρωα
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
να διακοψω λιγο την ερωτικη εξομολογηση του νατσο στον ντεκερ
ξερει κανεις εαν στα πλει οφ οι βαθμοι θα πανε δια 3 οπως προπερσι η δια 5 οπως περσι;
παντως πλει οφ με ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ ΑΕΚ και Αρη θα ηταν μεγαλη καβλα
ξερει κανεις εαν στα πλει οφ οι βαθμοι θα πανε δια 3 οπως προπερσι η δια 5 οπως περσι;
δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον οπως κ περσυ δια 5.....δεν θα εχει κ τοσο γουστο,θα τελειωσεις αργα τα παιχνιδια,θα ξεκινησεις νωρις για ευρωπη κ θα κανεις προετοιμασια του κωλου οπως κ φετοςνα διακοψω λιγο την ερωτικη εξομολογηση του νατσο στον ντεκερ
ξερει κανεις εαν στα πλει οφ οι βαθμοι θα πανε δια 5 οπως προπερσι η δια 3 οπως περσι;
Επισκέπτης
α να χαθεις ατιμε.....
λοιπον χαιρετω γιατι παω στη γυναικα μου.....
θα μου κανει το τραπεζι σημερα κ ελπιζω να μην παθω τιποτα γιατι δεν το πολυκατεχει
ηρωας ειμαι ο πουστης κ καθε μπουκια με κανει ακομα μεγαλυτερο ηρωα
Άντε καλή δύναμη και καλό κουράγιο!
Ήρωα!!!!!!
γαμησε τα.δεν τη παλευω....ειναι η δευτερη φορα στον ιδιο μηνα.της ειπα να μαθει καλα πρωτα αλλιως να τις τα κανει η μανα της κ δεν μ ακουσε.ρε ειναι δυνατον να κανει κρεπες κ να τις κολλαει στο τιγανι?μετα ουτε μερεντα ουτε τιποτα,παιρνουν χρωμα απο μονες οσο για τη γευση,σα τα να πανεΆντε καλή δύναμη και καλό κουράγιο!
Ήρωα!!!!!!
Επισκέπτης
να διακοψω λιγο την ερωτικη εξομολογηση του νατσο στον ντεκερ
Όπως πέρυσι /5.
Γνώμη μου είναι ότι οι 3 από τους 4 θα είναι.
Ο 4ος παίζει να είναι ο παο αντι οσφπ.
Και όταν λέω 4ος δεν εννοώ με βάση τη βαθμολογία για να μην αρχίσουν τις παπαριές κάποιοι.
Επισκέπτης
γαμησε τα.δεν τη παλευω....ειναι η δευτερη φορα στον ιδιο μηνα.της ειπα να μαθει καλα πρωτα αλλιως να τις τα κανει η μανα της κ δεν μ ακουσε.ρε ειναι δυνατον να κανει κρεπες κ να τις κολλαει στο τιγανι?μετα ουτε μερεντα ουτε τιποτα,παιρνουν χρωμα απο μονες οσο για τη γευση,σα τα να πανε
Καλά.....φάει πρώτα αρακά μισό-μισό με αλάτι και έλα πες μου μετά!
Υ.Γ. Όχι από τη σύζυγο.......παλαιώθεν!
θα γεμισω 20 σελιδες χαλαρα με το τι εχω φαει 5 χρονια σαν φοιτητης απο γκομενες....ασε,το στομαχι μου πρεπει να ειναι σαμπρελα για να αντεξε
Καλά.....φάει πρώτα αρακά μισό-μισό με αλάτι και έλα πες μου μετά!
Υ.Γ. Όχι από τη σύζυγο.......παλαιώθεν!
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πανω κατω ολοι μας τις ιδιες εμπειριες εχουμεθα γεμισω 20 σελιδες χαλαρα με το τι εχω φαει 5 χρονια σαν φοιτητης απο γκομενες....ασε,το στομαχι μου πρεπει να ειναι σαμπρελα για να αντεξε
το ποιο δυσκολο ειναι να δειχνεις οτι σε αρεσει κιολας,αυτο στην αρχη της σχεσης γιατι μετα μαγειρευεις εσυ για να μην μενεις και νηστικος
πανω κατω ολοι μας τις ιδιες εμπειριες εχουμε
το ποιο δυσκολο ειναι να δειχνεις οτι σε αρεσει κιολας,αυτο στην αρχη της σχεσης γιατι μετα μαγειρευεις εσυ για να μην μενεις και νηστικος
ηθελα να ξερω τι φταιμε κ περναμε τετοια μαρτυρια
Επισκέπτης
πανω κατω ολοι μας τις ιδιες εμπειριες εχουμε
Και χρεώνεσαι την κουζίνα με 108
Επισκέπτης
ηθελα να ξερω τι φταιμε κ περναμε τετοια μαρτυρια
Το νινί σέρνει καράβι όπως λεει και η γειτονοπούλα μου η Βέρα!
Αυτό το σύνδρομο down έχει καταστρέψει πολύ κόσμοπουτσαααα
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο έμεινε ο Κριστιάνο Νασούτι που αποτελεί το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Έκτορ Κούπερ. Ο έμπειρος αμυντικός έχει υποστεί τελικά θλάση στο γαστροκνήμιο και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Εκτός μάχης έχει τεθεί λόγω τραυματισμού και ο Νάτσο Γκαρσία, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ναφτί. Οι 18 παίκτες που επέλεξε για την αποαστολή ο κ. Κούπερ είναι οι εξής: Σηφάκης, Πιοβεζάν, Νέτο, Ρονάλντο, Ρόβας, Κουλουχέρης, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Φερνάντεζ, Βανγκέλι, Αμπρέου, Κόκε, Πίτου Γκαρσία, Αράνο, Ρομπέρζ, Γκρασιάν και Κάμπορα. Εκτός αποστολής εκτός από τους Αραβίδη, Πέσκοβιτς, Ντέιλι έμεινε και ο Σταύρος Λαμπριάκος.
ωχχχχχχχχχχ παναγια μου
που παμεεεεεε ωρεεεεεεεεεεε
ωχχχχχχχχχχ παναγια μου
που παμεεεεεε ωρεεεεεεεεεεε
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
Ρε παιδια βοηθηστε...
Να παω στη Ν Σμυρνη αυριο η να κατσω σπιτι να το δω?
Να ενησχυσω την ομαδα η να μην τα δωσω στον Νιονιο?
Ακουω γνωμες
Να παω στη Ν Σμυρνη αυριο η να κατσω σπιτι να το δω?
Να ενησχυσω την ομαδα η να μην τα δωσω στον Νιονιο?
Ακουω γνωμες
τα παντα ολαααααστο χαριλαου παιζουμε ρε ...ποια νεα σμυρνη?
εκτος αν εννοεις οτι θα πας στο μπασκετ γυναικων...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K