Το ξέρω ρε σάψαλα, ούτε εσεις την πιστευατε τέτοια ανάσταση γαμώ το μουνί της μάνας τουςδεν ηθελα μωρη καριολα να σε γαμησω τοσο,συγνωμη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
γαμησε τα.....παντως περασαμε καλα το σαββατο.ξεσπασαμε στο 90 στην τουμπα κ σας ηρθαμε καυλωμενοι.λογικο ειναι να φατε τετοια πουτσαΤο ξέρω ρε σάψαλα, ούτε εσεις την πιστευατε τέτοια ανάσταση γαμώ το μουνί της μάνας τους
Κατάφεραν να μας κεράσουν ντροπή που δεν πρόκειται να ξεπλυθεί ποτέ τα μουνόπαναγαμησε τα.....παντως περασαμε καλα το σαββατο.ξεσπασαμε στο 90 στην τουμπα κ σας ηρθαμε καυλωμενοι.λογικο ειναι να φατε τετοια πουτσα
Επισκέπτης
δεν εχω δευτερη ομαδα φιλε..απλα δεν σιχαινομαι τον αρη,σε αντιθεση με την ζμπαουγκ που μου προκαλει εμετο για πολλους λογους..πλεζουρ η δευτερη ομαδα σου Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ειναι
στο ΑΡΗΣ-παοκ
Αρειαναρε ειμαστε ετσι
1..ανοιχτομπουτα του βορρα-παραρτημα του σιχαμενου..
2..κολλητοι με τους σιχαμενους της παρτιζαν..
3..τσαμπα μαγκες οπαδοι,τελειωμενες κοτες που ακομη τις ταϊζουν την παπαρια του αθηναϊκου κατεστημενου..
4..μια ζωη τελειωμενοι γυφτοι σε ολα τους..
βουλωνεις πλεζουρα.......σε τσουζει που ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος.....τα αρειανα δεν σε πειραζουν γιατι ειναι 3 κ ο κουκοςδεν εχω δευτερη ομαδα φιλε..απλα δεν σιχαινομαι τον αρη,σε αντιθεση με την ζμπαουγκ που μου προκαλει εμετο για πολλους λογους..
1..ανοιχτομπουτα του βορρα-παραρτημα του σιχαμενου..
2..κολλητοι με τους σιχαμενους της παρτιζαν..
3..τσαμπα μαγκες οπαδοι,τελειωμενες κοτες που ακομη τις ταϊζουν την παπαρια του αθηναϊκου κατεστημενου..
4..μια ζωη τελειωμενοι γυφτοι σε ολα τους..
Επισκέπτης
τι να με τσουζει ρε???οπου σε βρισκω σου τον κανω σουρωτηρι..κλαψε λεμε & κοιτα να παρεις μπρατσακια..βουλωνεις πλεζουρα.......σε τσουζει που ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος.....τα αρειανα δεν σε πειραζουν γιατι ειναι 3 κ ο κουκος
αλαμανα........τι να με τσουζει ρε???οπου σε βρισκω σου τον κανω σουρωτηρι..κλαψε λεμε & κοιτα να παρεις μπρατσακια..
κ τρεχα μεσα στα σιταρια ψαρακα....απ οσο θυμαμαι εχω μεγαλο ρεκορ μαζι σου στην ΤΟΥΜΠΑ γι αυτο σε τσουζει.....πελατακο.θα το ξαναζησεις αυτο,θα ερχεσαι κ θα τρως φαπες....
Επισκέπτης
κορυτσα & τεπελενι..αλαμανα........
κ τρεχα μεσα στα σιταρια ψαρακα....απ οσο θυμαμαι εχω μεγαλο ρεκορ μαζι σου στην ΤΟΥΜΠΑ γι αυτο σε τσουζει.....πελατακο.θα το ξαναζησεις αυτο,θα ερχεσαι κ θα τρως φαπες....
αστο λεμε..
τα εχουμε πει πολλες φορες αυτα..
οσοι ηταν εκει,ξερουν..οι υπολοιποι λενε οτι τους καυλωσει..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ναι ναι,με μαυρο δακρυ.....ησουν πελατακος ρε ?ησιυν,το εσπασες το ρεκοπ?οχι,βουλωνεις λεμε?κορυτσα & τεπελενι..
αστο λεμε..
τα εχουμε πει πολλες φορες αυτα..
οσοι ηταν εκει,ξερουν..οι υπολοιποι λενε οτι τους καυλωσει..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Επισκέπτης
Πουτανάκι αποκαλύφτηκες στο thread του ΠΑΟΚ........ Είμαι έτοιμος να ακούσω τις μαλακοδικαιολογίες σου για την ξεφτίλα σου.......
Άντε στο τσαντήρι σου βλακάκο.
Αν δεν ήσουν ΑΜΕΑ μπορεί και να έχανα και λίγο χρόνο μαζί σου.
ρε συ μετα απο τοση ωρα το σκαλιζεις το θεμα,ας το να πεσειΆντε στο τσαντήρι σου βλακάκο.
Αν δεν ήσουν ΑΜΕΑ μπορεί και να έχανα και λίγο χρόνο μαζί σου.
Επισκέπτης
ρε συ μετα απο τοση ωρα το σκαλιζεις το θεμα,ας το να πεσει
Έλα ρε δε βλέπεις? όποτε μπει την ψάχνει για μαλακίες.
Είπαμε να κάνουμε την πλάκα μας κι αυτός την ψάχνει προσωπικά.
μπουλεψατε τον μαζινιο?μπραβο ρε?αντε καλες τζιφρες στον σαντος τζουνιορΈλα ρε δε βλέπεις? όποτε μπει την ψάχνει για μαλακίες.
Είπαμε να κάνουμε την πλάκα μας κι αυτός την ψάχνει προσωπικά.
Επισκέπτης
μπουλεψατε τον μαζινιο?μπραβο ρε?αντε καλες τζιφρες στον σαντος τζουνιορ
Πάει αυτός.
Τώρα για τον Κούπερ, ξέρουμε ποιος είναι και τι έχει κάνει.
Όμως είπαμε. Όλα στο χορτάρι!
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
μέχρι να έρθει,να μάθει κλπ πάει η χρονιά
αρκετοί αρειανοί στο ράδιο πάντως ήθελαν τον κορυφαίο έλληνα προπονητή Αγγελο Αναστασιάδη,ο οποίος όντως με το αρκετά καλό υλικό του Άρη θα έκανε παπάδες και γρήγορα...
Ε δε νομιζω, να μαθει τι???? Ο ΚΟΥΠΕΡ να μαθει ΤΙ??????? Δε μπορει να ερθει,αν και οταν με το καλο και να μην εχει δει,ενημερωθει για την ομαδα που θα αναλαβει ...... ο βατραχος, ο οποιος ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μια τριχα απο τα @@ του ΚΟΥΠΕΡ, οταν ηρθε ηξερε καλυτερα την ομαδα???? Εκτος αν μιλας για την περιβοητη "ελληνικη πραγματικοτητα"..... αυτο αστο, θα την μαθει, αλλα ας καταφερει να σουλουπωσει αυτους τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και να τους κανει ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ και γαμα και κορακια και κονταρια, αυτα δεν αλλαζουν........
Ελα ρε συ, ποιοι "αρειανοι" και ποιον αγγελο... το 99% των Αρειανων δε θελει να τον βλεπει ουτε ζωγραφιστο γιατι εκτος απο chicken, ειναι και τρελα αχωνευτη φυσιογνωμια ο πουστης..... τελειως ακτος πραγματικοτητας.... τα "παμε παλληκαρια" και "φατε τους" εχουν περασει ανεπιστρεπτι, δε νομιζω οτι αυτος ειναι προπονητης για ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ με ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.......αν εννοεις αυτα τα γιδια που βγαινουν σε κατι ραπτοπουλομυρτσους στα ραδιοφωνα ΑΚΟΜΑ, ενω υπαρχεια ΑΡΗΣFM και αν αυτοι προτιμουν αναστασιαδη ενω ακουν οτι πιθανοτατα περιμενουμε τον ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ..... ε, δε νομιζω να συμμεριζεσαι την προτιμηση τους.........ασε που... εχεις ακουσει για "βαλτους ακροατες" στα ραδιοφωνα????? Με αυτα που συμβαινουν στον αερα της πολης.... δε φανταζεσαι τι γινεται στον "πολεμο των εντυπωσεων και τι ειναι ικανοι και σκαρφιζονται οι ιδιοκτητες για να στηριζουν το προφιλ που διαλαλουν οτι εχουν......
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Προσωπικα τον παω με χιλια τον τρελλο,μακαρι να ερχοταν αν και θα τον τρωγαν οι σουπεραδες ζωντανο(τοσο ξερουν!)μαζι με Τεριμ για μενα θα ηταν οι 2 καλυτερες επιλογες.Ε δε νομιζω, να μαθει τι???? Ο ΚΟΥΠΕΡ να μαθει ΤΙ??????? Δε μπορει να ερθει,αν και οταν με το καλο και να μην εχει δει,ενημερωθει για την ομαδα που θα αναλαβει ...... ο βατραχος, ο οποιος ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μια τριχα απο τα @@ του ΚΟΥΠΕΡ, οταν ηρθε ηξερε καλυτερα την ομαδα???? Εκτος αν μιλας για την περιβοητη "ελληνικη πραγματικοτητα"..... αυτο αστο, θα την μαθει, αλλα ας καταφερει να σουλουπωσει αυτους τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και να τους κανει ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ και γαμα και κορακια και κονταρια, αυτα δεν αλλαζουν........
Ελα ρε συ, ποιοι "αρειανοι" και ποιον αγγελο... το 99% των Αρειανων δε θελει να τον βλεπει ουτε ζωγραφιστο γιατι εκτος απο chicken, ειναι και τρελα αχωνευτη φυσιογνωμια ο πουστης..... τελειως ακτος πραγματικοτητας.... τα "παμε παλληκαρια" και "φατε τους" εχουν περασει ανεπιστρεπτι, δε νομιζω οτι αυτος ειναι προπονητης για ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ με ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.......
Επισκέπτης
γιατι ρε???θα τους παει αγιο ορος να στρωσουν..Ελα ρε συ, ποιοι "αρειανοι" και ποιον αγγελο...
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κατάφεραν να μας κεράσουν ντροπή που δεν πρόκειται να ξεπλυθεί ποτέ τα μουνόπανα
Καλα, εχεις δικιο μεν, αλλα μην τρελαινεσαι, ειναι το αγαπημενο μου αθλημα το μπασκετ, αυτη την ομαδα την αγαπω γιατι περασα τα καλυτερα εφηβικα χρονια παρακολουθωντας την και παιζοντας για αυτην, στα παιδικα-εφηβικα τμηματα....... αλλα την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ να παρακαλαω και να βριζω τους ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ, για να ΧΑΣΕΙ 'η να τασσομαι στο πλευρο του "μισητου" εχθρου μου..... ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΝΙΩΣΩ ΠΟΤΕ....... Π-Ο-Τ-Ε...!!!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
δηλαδη δεν σ'αρεσει ο κουπερΠροσωπικα τον παω με χιλια τον τρελλο,μακαρι να ερχοταν αν και θα τον τρωγαν οι σουπεραδες ζωντανο(τοσο ξερουν!)μαζι με Τεριμ για μενα θα ηταν οι 2 καλυτερες επιλογες.
θα τον προτιμουσες απο τον αγγελο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K