Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ασε μας και συ με το καρτουν που εχεις στον παγκο
τι εγινε ρε μποντο με τον υπερρεκομπα :huh: :huh: :huh:
ουτε στην αποστολη
αιντα αιντα :headbang: :headbang: :headbang:
σκεψου ρε μαλακα γαιμακανο χωρις τη παιχταρα και εχω αυτα τα αποτελεσματα και χωρις εστογιανοφ σκεψου οταν γυρισουν τη πουτσες εχουν να πεσουν. Α!! και μη ξεχνιεσαι μολις βλεπουν κιτρινο αφηνιαζουν μη ξεχναμε τα περσινα!!!!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τα ξαναβαζω για σενα:
Αυτή είναι η πορεία του
Έκτορ Ραούλ Κούπερ (γεν. 16/11/1955 στην Αργεντινή)
1993-95 Ουρακάν
1995-97 Λανούς
1997-99 Μαγιόρκα
1999-01 Βαλένθια
2001-03 Ιντερ
2004-06 Μαγιόρκα
2007-08 Μπέτις
2007-08 Πάρμα
2008- Εθνική Γεωργίας

Το παλμαρέ του
1997 Φιναλίστ Κυπέλλου Ισπανίας με τη Μαγιόρκα
1998 Φιναλίστ Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Μαγιόρκα (ηττήθηκε από τη Λάτσιο)
1998 Νικητής Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα
2000 Φιναλίστ Τσάμπιονς Λίγκ με τη Βαλένθια (3-0 η Ρεάλ)
2001 Φιναλίστ Τσάμπιονς Λίγκ με τη Βαλένθια (ήττα στα πέναλτι από Μπάγερν)
2002 Δευτεραθλητής Ιταλίας με την Ίντερ, χάνοντας το σκουντέτο την τελευταία αγωνιστική

Επισκέπτης
τα ξαναβαζω για σενα:
Αυτή είναι η πορεία του
Έκτορ Ραούλ Κούπερ (γεν. 16/11/1955 στην Αργεντινή)
1993-95 Ουρακάν
1995-97 Λανούς
1997-99 Μαγιόρκα
1999-01 Βαλένθια
2001-03 Ιντερ
2004-06 Μαγιόρκα
2007-08 Μπέτις
2007-08 Πάρμα
2008- Εθνική Γεωργίας

Το παλμαρέ του
1997 Φιναλίστ Κυπέλλου Ισπανίας με τη Μαγιόρκα
1998 Φιναλίστ Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Μαγιόρκα (ηττήθηκε από τη Λάτσιο)
1998 Νικητής Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα
2000 Φιναλίστ Τσάμπιονς Λίγκ με τη Βαλένθια (3-0 η Ρεάλ)
2001 Φιναλίστ Τσάμπιονς Λίγκ με τη Βαλένθια (ήττα στα πέναλτι από Μπάγερν)
2002 Δευτεραθλητής Ιταλίας με την Ίντερ, χάνοντας το σκουντέτο την τελευταία αγωνιστική
τελικα αρχιζω να πιστευω οτι δεν το παιζεις αλλα εισαι μαλακας!!!!εχουμε και λεμε για να στα κανω πιο αναλυτικα 2001-3 κανενα τιτλο 2004-6 την εριξε κατηγορια 2007-8 επισης την εριξε κατηγορια οσο για την γεωργια απλα γελαμε!!!!!!!πες λοιπον ρε μαλακα μετα τη βαλενθια μια καλη του χρονια!!!οσο για ιντερ καταφερε να χασει το πρωταθλημα με αυτη την ομαδα που ειχε!!!!!!!!!

Επισκέπτης
το βλεπεις μαλακα γαιμακανο με δεκα παιχτες :2funny: :2funny: :2funny: φαντασου τη θα παθεις εσυ  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
το βλεπεις μαλακα γαιμακανο με δεκα παιχτες :2funny: :2funny: :2funny: φαντασου τη θα παθεις εσυ  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
οτι πεις :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
σε λεω χαλαρα
εχεις καλη ομαδουλα
αεκ,παοκ,εσεις και εμεις θα παλεψουμε για θεσεις απο 3-5(play-off)
παντως πες τους εκει να προσεχουν τον ΛΟΚΟ
γιατι βλεπω εκεινη την ποδοσφαιρικη ιδιοφυια ''τζαβελας''
να κανει πολαπλους εμετους :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:

Επισκέπτης
οτι πεις :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
σε λεω χαλαρα
εχεις καλη ομαδουλα
αεκ,παοκ,εσεις και εμεις θα παλεψουμε για θεσεις απο 3-5(play-off)
παντως πες τους εκει να προσεχουν τον ΛΟΚΟ
γιατι βλεπω εκεινη την ποδοσφαιρικη ιδιοφυια ''τζαβελας''
να κανει πολαπλους εμετους :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:
τη εγινε ρε γαιμακανο τη κωλοτουμπες ειναι αυτες απο εκει που εβγαζες γλωσσα στην αρχη τωρα θα παλεψουμε και για τα πλειοφ!!!!!!οταν στα ελεγα ελεγες παπαριες τωρα γιναμε καλη ομαδα!!και που εισαι ακομα δεν εχουν παιξει ακομα λολο ρεκομπα σμογιε!!!! οσο για εμετους θυμησου τη τραβηξες περσι απο ρεκομπα και λολο απο τη ζαλαδα ουτε το δρομο για το αεροδρομιο δεν βρισκατε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τη εγινε ρε γαιμακανο τη κωλοτουμπες ειναι αυτες απο εκει που εβγαζες γλωσσα στην αρχη τωρα θα παλεψουμε και για τα πλειοφ!!!!!!οταν στα ελεγα ελεγες παπαριες τωρα γιναμε καλη ομαδα!!και που εισαι ακομα δεν εχουν παιξει ακομα λολο ρεκομπα σμογιε!!!! οσο για εμετους θυμησου τη τραβηξες περσι απο ρεκομπα και λολο απο τη ζαλαδα ουτε το δρομο για το αεροδρομιο δεν βρισκατε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα μωρη σμυρνια αυτο ειχες καταλαβει
εγω παντα το λεγα
σου ειπα εγω οτι εισαι για τ'αναθεμα
πες ποτε το πα >:( >:( >:( >:(
με προσβαλλεις
εγω μονο την αμυνα σου ειχα κακοχαρακτηρισει
αλλα και συ κοφτο ρε
αφου ξες μπαλα
και οτι ο ΑΡΗΣ εχει πολυ καλη ομαδα
λοιπον σε περιμενω να αναιβεις στου χαριλου
θα γινουν ματσαρες

Επισκέπτης
καλα μωρη σμυρνια αυτο ειχες καταλαβει
εγω παντα το λεγα
σου ειπα εγω οτι εισαι για τ'αναθεμα
πες ποτε το πα >:( >:( >:( >:(
με προσβαλλεις
εγω μονο την αμυνα σου ειχα κακοχαρακτηρισει
αλλα και συ κοφτο ρε
αφου ξες μπαλα
και οτι ο ΑΡΗΣ εχει πολυ καλη ομαδα
λοιπον σε περιμενω να αναιβεις στου χαριλου
θα γινουν ματσαρες
απλα σου λεω χθες επαιζες για 45 λεπτα με παιχτη παραπανω με τη λαρισα και δες τη εκανες σημερα επαιξα ολοκληρο παιχνιδι με το βαζελο και επαιξα μπαλαρα και αν ημασταν πιο τυχεροι ισως περναμε και το χ. η ομαδα αρχιζει και ανεβαινει και θα εχουμε πολλες κηδειες φετος να το θυμασαι αυτο,

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
απλα σου λεω χθες επαιζες για 45 λεπτα με παιχτη παραπανω με τη λαρισα και δες τη εκανες σημερα επαιξα ολοκληρο παιχνιδι με το βαζελο και επαιξα μπαλαρα και αν ημασταν πιο τυχεροι ισως περναμε και το χ. η ομαδα αρχιζει και ανεβαινει και θα εχουμε πολλες κηδειες φετος να το θυμασαι αυτο,

Καλα, μην τρελαινεσαι..... εκτος απο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ δεν εισαι τιποτα αλλο, μια συμπαθης ιστορικη ομαδα, σαν την καλαμαρια πανω κατω........

Κηδειες κανε οσες θελεις.... στο Χαριλαου χλωμοτατος εισαι γιατι πολυ απλα ...... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΗΔΕΙΑ ΠΟΤΕ, οχι ποτε.... Π-Ο-Τ-Ε.........

αντερστουντ??????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
1) ΘΑ έρθει!

2) Τέτοιος σίγουρα δεν έχει περάσει,αλλά όλα θα φανούν στο χορτάρι.

1) Μακαρι

2) Συμφωνω 100%, αλλα σαν ονομα προπονητη και σαν κινηση της διοικησης ειναι 10000% συμφωνια (αν οριστικα γινει) ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ, η διοικηση δειχνει οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ για τον ΑΡΗ, κανοντας ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ...... οχι σαν κατι αποτυχημενους κλαψιαρηδες.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλά ρε γαμιολίτσα εσύ δεν ήσουν που έγραφες ότι δε θα φύγει ο μαζίνιο και όταν το είχα γράψει ειρωνεύτηκές;;;;; Θα το βρω και θα σε ξεμπροστιάσω πάλι λουλου γυριστρούλα. Ετοιμαστείτε για νέα πούτσα στο κυρίως άθλημα σκουληκάκια.

Πάντως να ξέρετε ([glow=red,2,300]γιατί δεν σκαμπάζετε και από μπάλα[/glow]) ότι ο κούπερ είναι πιο αμυντικογενής και απο τον Σάντος και δεν ξέρω αν θα ταιριάξει με την λάτιν επιθετικογενή σας φιλοσοφία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καφε δερματινο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο ανρι μισελ και ο ογιος

Chicken που νομιζεις οτι σκαμπαζεις απο μπαλα.....

Ο Ανρι Μισελ ηταν οντως μεγαλο ονομα επισης και ηρθε φυσικα ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!  :rockon: :rockon:

Τον Ογιος ρε ταγαροταγαρε τον εχεις για μεγαλο προπονητη?????? Και για μεγαλο ονομα????????? Τον ηξερες και απο πριν εσυ?????? 'Η μηπως ησουν απο αυτες τις chicken που κοροιδευες τα "ξυδια και τα αλατια" που εγραφαν οι τουρκοφυλλαδες οταν εκανε προετοιμασια τον ΑΡΗ??????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρε μαλακα πες μου τωρα σοβαρα τα πιστευεις αυτα που γραφεις η τα λες για να σπαμε πλακα!!!!!ο ανεργος και ο πιο αποτυχημενος τεχνικος της τελευταιας πενταετιας οπου εχει παει εχει αφησει συντριμια ουτε στο καταρ δεν το ηθελαν!!!!!!!!!!οσο για διπλο στη ν.σμυρνη
!!!!!!!!!!

Εκτος απο οπαδος μιας ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ μεν ΜΙΚΡΗΣ δε ομαδας, εισαι και τελειως μα τελειως ΑΜΠΑΛΟΣ....... αντε ρε παλληκαρι μου, τραβα βγαλε ενα διαβατηριο 'η μια ταυτοτητα, πηγαινε ενα ταξιδακι στην Ευρωπη και κανε ενα γκαλοπ ΠΟΣΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΘΑ ΦΑΣ αν πεις σε κανενα γνωστη του ποδοσφαιρου τις μαλακιες που ποσταρεις για τον ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ....... ειπαμε ζηλια, ειπαμε οτι δεν ασχολειται κανεις μαζι σας και τσιγγλατε να μας βαλετε στην πριζα..... αλλα ελεος.... ρε μπας και εισαι κρυφοchicken??????

Δηλαδη, αν πω εγω οτι ο Ρεκομπα δεν ΗΤΑΝ παιχτουρα και ακομα για την κοπρολιγκ και την ομαδα σου ειναι σουπερ 'η οτι ο Εστογιανοφ δεν ειναι παικταρας........ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ???????? Ε, μη γινεσαι λοιπον...... :jerking:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ταιριαξει δεν ταιριαξει
εσεις θα την φατε την ψωλη σας
α...και πουσαι χωρις σταυριδιδες
οκ;
Η τελευταία φορά που κέρδισες στον ΝΑΟ ήταν πριν 11 χρόνια... και βγάζεις γλωσσίτσα;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σας είδα και προχτές με την πιο άκυρη αποβολή στα χρονικά τι κάνατε βρωμοσκούληκα. θα σας γαμήσουμε τον πάτο  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλα, μην τρελαινεσαι..... εκτος απο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ δεν εισαι τιποτα αλλο, μια συμπαθης ιστορικη ομαδα, σαν την καλαμαρια πανω κατω........

Κηδειες κανε οσες θελεις.... στο Χαριλαου χλωμοτατος εισαι γιατι πολυ απλα ...... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΗΔΕΙΑ ΠΟΤΕ, οχι ποτε.... Π-Ο-Τ-Ε.........

αντερστουντ??????
Εγώ πάντως αναγνωρίζω την ιστορικότητα του αρεως και του πανιωνίου και μάλιστα μου φαίνονται το ίδιο συμπαθείς και οι δύο

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Chicken που νομιζεις οτι σκαμπαζεις απο μπαλα.....

Ο Ανρι Μισελ ηταν οντως μεγαλο ονομα επισης και ηρθε φυσικα ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!  :rockon: :rockon:

Τον Ογιος ρε ταγαροταγαρε τον εχεις για μεγαλο προπονητη?????? Και για μεγαλο ονομα????????? Τον ηξερες και απο πριν εσυ?????? 'Η μηπως ησουν απο αυτες τις chicken που κοροιδευες τα "ξυδια και τα αλατια" που εγραφαν οι τουρκοφυλλαδες οταν εκανε προετοιμασια τον ΑΡΗ??????
Αν δεν κατάλαβες το ποστ μου ήταν ειρωνικό προς την ομαδίτσα σου.....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ξεφτύλα στο μπασκετ. Αυτοκρατορες της πουτσας, ξεφτυλίσανε την ιστορια της ομάδας. Πίσσα και πούπουλα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
η κληρωση κυπελου: Ατρόμητος - ΠΑΣ, Καλλιθέα - Τρίκαλα, Άρης - Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός - παοκ, Ξάνθη - Ολυμπιακός Βόλου, Παναθηναϊκός - Πιερικός, Λεβαδειακός - Καβάλα, Θρασύβουλος - Πανιώνιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom