Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ο άγγελος είναι από τους κορυφαίους κόουτς παγκοσμίως

ΠΑΟΚ,γριά,έδεσσα,κύπρο παντού πέτυχε

πες έναν καλύτερο(εκτός μπάγεβιτς) έλληνα ή ξένο που δούλεψε Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια
στην κυπρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Προσωπικα τον παω με χιλια τον τρελλο,μακαρι να ερχοταν αν και θα τον τρωγαν οι σουπεραδες ζωντανο(τοσο ξερουν!)μαζι με Τεριμ για μενα θα ηταν οι 2 καλυτερες επιλογες.

Ελεος ρε AGN..... δεν το πιστευω για σενα.... το 'χεις το τοπι...... ποιος τρελος?????? Ο τυπος ειναι ΜΟΝΟ για τους διπλα και εκει ακομα, ΜΟΝΟ οταν ειναι στα χαλια τους και εχουν ροστερ με ραιαν καπαγιαννιδη,βελλη,σιδηροπουλο,βοκολο,κωλομπουρδα και βαλε..... να τους τσαμπουκαλεψει, να τους πορωσει, μπαοκαρχιλικια κετς......

Στον Αρη, δεν ειναι να περναει ουτε απο τη Μαρτιου, οχι να πλησιασει την Αλκμηνης, μαλλον δεν τον εχεις ακουσει να εκφραζεται off air για τον Αρη, ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ δεν ειναι προπονητης για ομαδα με ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.... δες και το βιογραφικο του, που δουλεψε, με τι υλικο και τι αποτελεσματα εφερε........

Τεσπα, λερωνουμε το topic με αυτες τις αναφορες... αρκει!!!!

Υ.Γ. Ρε πατε καλα???? Ο ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ στον ΑΡΗ και ακομα συζηταμε??????? Το πιστευε κανεις στην Ελλαδα?????????? Δεν ξερουμε τι θα γινει στο χορτο...... αλλα ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

[glow=red,2,300]ΠΑΟΚ,γριά,έδεσσα,κύπρο παντού πέτυχε[/glow]

πες έναν καλύτερο(εκτός μπάγεβιτς) έλληνα ή ξένο που δούλεψε Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια

Αυτο ακριβως γραφω..... ενισχυεις το post μου......

Επισκέπτης
Δεν ξερουμε τι θα γινει στο χορτο...... αλλα ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ!!

Το τι θα γίνει στο χόρτο είναι αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς.
Και δεν εξαρτάται μόνο από τον κόουτς.
Ας ελπίσουμε να ξυπνήσουν κι αυτοί που πρέπει,και κυρίως να ξεκαθαρίσει η ήρα απ'το σιτάρι.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άντε στο τσαντήρι σου βλακάκο.
Αν δεν ήσουν ΑΜΕΑ μπορεί και να έχανα και λίγο χρόνο μαζί σου. :thefinge:
ΚΑι όμως καημενούλικο αποκαλύφτηκες πόσο ΠΑΠΑΡΑΣ είσαι... Γυριστρούλα.........

Τώρα απλά γλύφεις τα παπάρια μου  :pipa2: :pipa2: :pipa2:

ΑΛήθεια γιατί δεν απαντάς;;;; Με ειρωνεύτηκες ή όχι όταν είπα ότι θα έχετε αλλαγή του μαζινιο;;;;;;; Και τώρα τι λες;;;; Μα πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι τελικά;;;;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]Το τι θα γίνει στο χόρτο είναι αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς.[/glow]
Και δεν εξαρτάται μόνο από τον κόουτς.
Ας ελπίσουμε να ξυπνήσουν κι αυτοί που πρέπει,και κυρίως να ξεκαθαρίσει η ήρα απ'το σιτάρι.

Συμφωνουμε 100000000%....

Δεν εξαρταται ΜΟΝΟ απο τον κοουτς, ΑΛΛΑ παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ο ΚΟΟΥΤΣ και οι ΓΝΩΣΕΙΣ-ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ του...... και στο φιναλε, αν ΟΝΤΩΣ καποιοι, ειχαν προβλημα με Μαζινιο, εχουν και με τον επομενο, θα ΦΑΝΕΙ και θα ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ......

Δε νομιζω καποιος ποδοσφαιριστης να εχει προπονητη τον Κουπερ και να μην κανει το παν για να τον κερδισει και να δειξει το καλυτερο προσωπο του, ουτε ο Κουπερ που εχει προπονησει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ να μη μπορεσει να "κουμανταρει" καποιους που ΙΣΩΣ να την εχουν δει αλλιως..... Ιδωμεν.... σαν κινηση παντως ειναι 1000% σωστη και σιγουρα ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!

Για Μαζινιο κατι τελευταιο, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, μεγαλη προσωπικοτητα, βοηθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ με την παρουσια του, αλλα δυστυχως ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ δεν εφερε αυτο που πιστευαμε και προσδοκουσαμε, καλη συνεχεια, καλη επιτυχια και ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ νομιζω οτι του αξιζει, οτι και να εγινε, δεν ειναι καποιος ΤΥΧΑΙΟΣ!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έλα ρε δε βλέπεις? όποτε μπει την ψάχνει για μαλακίες.
Είπαμε να κάνουμε την πλάκα μας κι αυτός την ψάχνει προσωπικά.
Εσυ το ξεκίνησες.. Αλλά μη μου στενοχωριέσαι τόσο. Χαβαλέ σε κάνω....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

ΑΛήθεια γιατί δεν απαντάς;;;; Με ειρωνεύτηκες ή όχι όταν είπα ότι θα έχετε αλλαγή του μαζινιο;;;;;;; Και τώρα τι λες;;;; Μα πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι τελικά;;;;;;;

Επειδη γινεσαι κουραστικος.....

Εμεις ρε μαλακα, δε σου ειπαμε οτι ο λιλης θα την κανει??????? Και ελεγες πιπες??????

Που ειναι ο τεο????? οεο???

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αλαμανα........
κ τρεχα μεσα στα σιταρια ψαρακα....απ οσο θυμαμαι εχω μεγαλο ρεκορ μαζι σου στην ΤΟΥΜΠΑ γι αυτο σε τσουζει.....πελατακο.θα το ξαναζησεις αυτο,θα ερχεσαι κ θα τρως φαπες....

Ρε chicken ειστε απιστευτοι... δεν παλευεστε..... σου λεει ο γαυρος οτι σε ΓΑΜΑΕΙ μεσα εξω 10 και βαλε χρονια.... οτι σε στελνει για μπανακι και στο πασαλιμανι ΚΑΙ στο θερμαικο.... και συ αρχιζεις τις πιπες για αλαμανες και ρεκορ πριν 40 χρονια??????

Ελεος ρε πουστη ..... ποσο γιδια!!!!!

ΜΜΜΜΠΠΑΑΑΟΟΥΟΥΟΥΓΚΓΚΓΓΚ.....

Επισκέπτης

Έχεις μεγάλο θέμα τελικά.
Κοίταξέ το αυτό ίσως σε βοηθήσει

και αυτό

Εγώ σε γράφω στ'αρχίδια μου πλέον.Δεν είμαι και ψυχοθεραπευτής.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις μεγάλο θέμα τελικά.
Κοίταξέ το αυτό ίσως σε βοηθήσει

και αυτό

Εγώ σε γράφω στ'αρχίδια μου πλέον.Δεν είμαι και ψυχοθεραπευτής.
Εσύ μου ζήτησες να βρω το δικό σου ποστ που σε ξεφτυλλίζει και το έκανα. Από εκει και πέρα γράψε με όπου θέλεις... Ξεφτίλα δεν έγινα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ενταξει,για Αγγελο η κουβεντα ειναι τελειως θεωρητικη,δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομμυριο να τον δουμε στον Αρη,απλα εκφραζω την αποψη μου,τωρα με τον Κουπερ μηντρελλαινεστε κι εσεις γιατι και με τον Μαζινιο μου τρελλαθηκατε επειδη και καλα ειχε γραψει ιστορια ως παιχτης,τρεχα γυρευε δηλαδη.Σαν ονομα μπορει να ειναι το κορυφαιο που εχει περασει απο παγκο Ελληνικης ομαδας ποτε,ωστοσο το δειγμα γραφης δεν ειναι η ιστορια που κουβαλαει κανεις αλλα αυτα που βλεπουμε να γινονται στο χορτο.Θα τον δουμε και θα τον κρινουμε με τα ιδια μετρα και σταθμα που κρινουμε τον Τεννε,τον Φοιρο,τον Ογιος η οποιον αλλο.Ουτε αεροδρομια ουτε αλλες φανφαρες,να νοιωσει βασιλιας αν κανει τον Αρη πρωτο και μονο ΤΟΤΕ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν τειθετε θεμα
ο υπερπαικταρας θα ειναι στην αλωση του τζαμιου
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ
ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ
ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΝΕΙ
ΚΑΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ
ΣΤΗΝ 4 ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν τειθετε θεμα
ο υπερπαικταρας θα ειναι στην αλωση του τζαμιου
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ
ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ
ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΝΕΙ
ΚΑΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ
ΣΤΗΝ 4 ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ
Αδελφέ αυτές τις βλαχομαγκιές τις κάνουν μόνο κάτι πουστοτουρκάκια. Μια απλή υπόκλιση θα ήταν πολύ πιο καυλωτική

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

ΠΑΟΚ,γριά,έδεσσα,κύπρο παντού πέτυχε

Λοραντ,Μπλαζεβιτς,Λιμπρεχτς,Οσιμ,Σανον, και πολλοι πολλοι αλλοι

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αυτα ειναι μεγιστες βλακειες
εχουμε αμυντικο προβλημα
το κουφαρι που λεγεται αεκακι μας εκανε 12 τελικες
με δοκαρια και δεν συμαζευεται
θελουμε τον ΚΟΥΠΕΡ να δεσει την ομαδα,την αμυνα
να γινουμε δυσκολοκαταβλητη ομαδα
με υπομονη και παθος
αλλα ο μπραουδακης  δεν γνωριζει οτι τον ειχαν για πλακα στα αποδυτηρια τον μαζινιο
μονο Ο ΚΟΥΠΕΡ θα μας σωσει
δεν ειναι δυνατον ενα κιτρινομαυρο τσιρκο απο την φιλαδελφια να μας βαζει μεσα στο τερμα
αλλα ο μπραουδακης δεν θελει το καλο του ΑΡΗ
και εποφθαλμια την κινηση ΚΟΥΠΕΡ
γιατι ειναι ο μεγαλυτερος προπονητης που θα πατησει το ποδι του στην ελλαδα

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
αυτα ειναι μεγιστες βλακειες
εχουμε αμυντικο προβλημα
το κουφαρι που λεγεται αεκακι μας εκανε 12 τελικες
με δοκαρια και δεν συμαζευεται
θελουμε τον ΚΟΥΠΕΡ να δεσει την ομαδα,την αμυνα
να γινουμε δυσκολοκαταβλητη ομαδα
με υπομονη και παθος
αλλα ο μπραουδακης  δεν γνωριζει οτι τον ειχαν για πλακα στα αποδυτηρια τον μαζινιο
μονο Ο ΚΟΥΠΕΡ θα μας σωσει
δεν ειναι δυνατον ενα κιτρινομαυρο τσιρκο απο την φιλαδελφια να μας βαζει μεσα στο τερμα
αλλα ο μπραουδακης δεν θελει το καλο του ΑΡΗ
και εποφθαλμια την κινηση ΚΟΥΠΕΡ
γιατι ειναι ο μεγαλυτερος προπονητης που θα πατησει το ποδι του στην ελλαδα
ελα ρε ο παπαρας ο μπραουδανης τωρα εγινε ξαφνικα μουρινιο τι να μας πει τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom