αχχχχ,με καταλαβες.το κανω για να ειμαι παντα ετοιμος,δεν ξερεις ποτε τι θα σου τυχειΣιγά ρε Ζαμπούνη
Αρωματίζεις τη σούφρα σου παλιόπουστα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δε χρειάζεται ρε, εχει και κει γκομενεςμα ναι σε λεω....δεν τις μπορω αλλο αυτες τις πουστρες.αααααα,θα ερθω στους τζοσιμαδες οταν παιξει ο Παοκ,θα σε πω για καφε....να σε γνωρισω κ τα Παοκια τους φιλους μου
σε τι?στο ποιος θα γραφει πιο γρηγορα?πες μου λιγο,τι ταξη πας?2α δημοτικου?Mods ελατε εδω γρηγορα εχουμε ανηλικοΚάνουμε διαγωνισμό?
Δεν εχω κανενα emotion με εμετό ρε σίχαμααχχχχ,με καταλαβες.το κανω για να ειμαι παντα ετοιμος,δεν ξερεις ποτε τι θα σου τυχει
βρε τραβα τα βυζια σου να μεγαλωσουν....πλακα πλακα εχει πολυ νιμου εκει.πηγαινω συχνα λογω του αδερφου μου.ειναι φοιτητης εκειΔε χρειάζεται ρε, εχει και κει γκομενες
Ερώτηση ήταν ρε πανίβλακα για την μαλακία που έγραψεςσε τι?στο ποιος θα γραφει πιο γρηγορα?πες μου λιγο,τι ταξη πας?2α δημοτικου?Mods ελατε εδω γρηγορα εχουμε ανηλικο
α να χαθεις...Δεν εχω κανενα emotion με εμετό ρε σίχαμα
Ευτυχώς το ένα παιδί της οικογένειας δεν βγηκε πουστραβρε τραβα τα βυζια σου να μεγαλωσουν....πλακα πλακα εχει πολυ νιμου εκει.πηγαινω συχνα λογω του αδερφου μου.ειναι φοιτητης εκει
τι εγινε?δεν εχουμε τι να πουμε κ βριζουμε?αυτο ειναι το επιπεδο σου?μου το παιζεις κ αρειανοςΕρώτηση ήταν ρε πανίβλακα για την μαλακία που έγραψες
Ευτυχώς το ένα παιδί της οικογένειας δεν βγηκε πουστρα
μακαρι να ηταν ολες οι πουστρες σαν κ εμενα....ο κοσμος θα ειχε πνιγει στην τεστοστερονη
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
μα ναι σε λεω....δεν τις μπορω αλλο αυτες τις πουστρες.αααααα,θα ερθω στους τζοσιμαδες οταν παιξει ο Παοκ,θα σε πω για καφε....να σε γνωρισω κ τα Παοκια τους φιλους μου
Δε χρειάζεται ρε, εχει και κει γκομενες
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
μακαρι να ηταν ολες οι πουστρες σαν κ εμενα....ο κοσμος θα ειχε πνιγει στην τεστοστερονη
Να σαι καλά ρε Ζαγοράκη, μου εφτιαξες την εβδομάδα
ζηλευει γιατι δεν θα γαμανε μονο αυτον πλεον....
λοιπον,το γαμησαμε το θεμα κ για μενα στ αρχιδια μου,γιατι απο τον τιτλο κ μονο καταλαβαινεις τι μπουρδελο θεμα ειναι,αλλα για σενα το λεω γιατι ειναι κριμα
ας επανελθουμε.πως ειδες την ομαδα σου με τον τελη?
εσενα γιαννενο δεν σε ρωταω,την εφαγες κ ηρεμισες
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Θα σας δούμε στο 2ο γύρο εις την παγουρίαν...τι ψάρια πιάνετε...μάλλον για μπακακόψαρα σας βλέπωλοιπον,το γαμησαμε το θεμα κ για μενα στ αρχιδια μου,γιατι απο τον τιτλο κ μονο καταλαβαινεις τι μπουρδελο θεμα ειναι,αλλα για σενα το λεω γιατι ειναι κριμα
με βλεπω να ερχομαι,να πιανω τα λιγοστα ψαρια της λιμνης σου να σου ριχνω κ 3 οπως ελεγε κ ο μπακαγιοκο εκει σε ενα αθλητικο ραδιοφωνο κ να γυρναω....Θα σας δούμε στο 2ο γύρο εις την παγουρίαν...τι ψάρια πιάνετε...μάλλον για μπακακόψαρα σας βλέπω
Επισκέπτης
Να σου πω εγώ....
[move][size=30pt]ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!![/size][/move]
ασε φιλε,τα ειχα πει κ εγω αλλα δεν τα ελεγα ειρωνικα κ βγηκαν να με φανε οι συνοπαδοι σου.δεν σας βλεπω καλα.μονο αναλαμπες ειχατε μεχρι τωρα κ κατι πρεπει να αλλαξει.αν παιξετε κ με την αεκ ετσι σε μια βδομαδα θα εχουμε κλαματα.ο μαζινιο μου φαινεται λιγος ρε συΝα σου πω εγώ....
[move][size=30pt]ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!![/size][/move]
Τώρα πριν λίγο ξεπονέσανε τα μάτια μου και ξανάρχισα να διαβάζωας επανελθουμε.πως ειδες την ομαδα σου με τον τελη?
ειναι τα γεραματα....τεσπα,σας αφηνω γιατι μολις σχολασα κ θα την κανω για το σπιτι.καλο απογευμαΤώρα πριν λίγο ξεπονέσανε τα μάτια μου και ξανάρχισα να διαβάζω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K