Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Ογιος????
Πισωγυρισμα καταδικαστικο....Αυτος φουνταρε τον ατρομητο ρε!!!
ακριβως
Ογιος????
Πισωγυρισμα καταδικαστικο....Αυτος φουνταρε τον ατρομητο ρε!!!
ο ανρι μισελ ηταν προπονηταραςΠοιους ακριβως εννοεις"Εγνωσμενης αξιας"?Τον Φοιρο τον Παρασχο,τον Τεννε και τον Ανρι Μισελ??Με Ογιος επαιξες την καλυτερη μπαλλα απο το 80 κι επειτα,βεβαια αν ειναι να ερθει ο Μουρινιο δεν κολλαω,οχι...
Ποτε επαιξες τη μπαλα ομως??Οταν ειχες πρωτοαναιβει και δεν υπηρχε η παραμικρη πιεση για ουεφα κλπ....Και παλι οι βαθμοι σου δεν συμπορευονταν τις εμφανισεις σου...τον Ανρι Μισελ??Με Ογιος επαιξες την καλυτερη μπαλλα απο το 80 κι επειτα,βεβαια αν ειναι να ερθει ο Μουρινιο δεν κολλαω,οχι...
αεκατζηΠοτε επαιξες τη μπαλα ομως??Οταν ειχες πρωτοαναιβει και δεν υπηρχε η παραμικρη πιεση για ουεφα κλπ....Και παλι οι βαθμοι σου δεν συμπορευονταν τις εμφανισεις σου...
Το θεμα δεν ειναι να παιξεις μπαλα ομως...Το ζητημα ειναι να καταφερεις να καβαλησεις τον μπαουγκ και να κοιταξεις σε 3-4 χρονια για ψηλοτερα...Εκτος να κανω λαθος...
Υ.Γ.Ο ανρι μισελ σου εφτανε και σου περισευε...
και εισαι ευχαριστημενος με τον Μαζινιο δηλαδη?να μη μπορεις να κανεις μια ευκαιρια στο παιχνιδι?Να εχεις 2 παιχτες που μπλεκουν τα μπουτια τους και να παιζουν μονιμως 11αδα?Ο Ογιος απο μας ξεκινησε,τωρα θα ειναι πιο ετοιμος και μπορει να συνδυασει το θεαμα με το αποτελέσμα,μπηκε στο πνευμα το Ελληνικο.ο ανρι μισελ ηταν προπονηταρας
και το ξες πολυ καλα
επιμενεις σε εναν προπονητη που δεν ξερει τι ειναι η αμυνα
στο ξαναλεω
τους αιφνιδιασαμε τοτε
εκτος αν και ο ογιος εχει ωριμασει τοσο πολυ
εγω εναν μισελ θα τον ηθελα παρακαλω
αλλα μην κανουμε ουτοπιστικες συζητησεις
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ειναι ο ΜΑΖΙΝΙΟ
φυσικα και δεν ειμαι ευχαρηστημενος αλλα δεν μπορεις ακομα να τον κατακρινειςκαι εισαι ευχαριστημενος με τον Μαζινιο δηλαδη?να μη μπορεις να κανεις μια ευκαιρια στο παιχνιδι?Να εχεις 2 παιχτες που μπλεκουν τα μπουτια τους και να παιζουν μονιμως 11αδα?Ο Ογιος απο μας ξεκινησε,τωρα θα ειναι πιο ετοιμος και μπορει να συνδυασει το θεαμα με το αποτελέσμα,μπηκε στο πνευμα το Ελληνικο.
Για το οτι δεν παιζει μπαλα η ομαδα και δεν μπορουν να κανουν ευκαιριες υπαιτιος ειναι ο προπονητης,αν δεν του κανει ο χοντρος ας τον εχει στον παγκο.φυσικα και δεν ειμαι ευχαρηστημενος αλλα δεν μπορεις ακομα να τον κατακρινεις
για το μονο που φταει ειναι το θεμα του χοντρου...
για τον ογιος δεν ξερω :- :- :- :-
μακαρι.....
για το μονο που φταει ειναι το θεμα του χοντρου...
θα παρετε τον μπλανκο
Πετρη τι κανεις; βρωμισε οτι συζητανε πολυ και σε καλο δρομο για τον ζορο....
τι θα παρουμε;θα παρετε τον μπλανκο
Καλά είμαι αδελφέ, εργασία και χαρά. Μην πιστεύεις και πολλάΠετρη τι κανεις; βρωμισε οτι συζητανε πολυ και σε καλο δρομο για τον ζορο....
πες μας εσυ για το ματς με τον χορηγο..τι κανετε μωρη λουκιες?ολα καλα?πως το βλεπετε το ματσακι με την αεκ?
πες μας εσυ για το ματς με τον χορηγο..
1τι κανετε μωρη λουκιες?ολα καλα?πως το βλεπετε το ματσακι με την αεκ?
Τι κάνεις σουζάνα μου? Ευκολάκι το ματσάκι. Ήσυχο απόγευμα προβλέπεταιτι κανετε μωρη λουκιες?ολα καλα?πως το βλεπετε το ματσακι με την αεκ?
απο ποιον???Που πέρα από αυτό παίρνει και αποδεδειγμένα χαρτάκι...