Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
καλα μην τα κανεις τοσο τραγικα ολα ρε φιλε....η αθηναικη κυριακη δηλαδη τι ειναι?ποιος την πληρωνει?ακουσες ποτε να παιρνει κανενας το μερος του Παοκ?ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑΙ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ Κ ΕΣΥ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
Σ'αυτό δεν έχεις άδικο...όλοι τους είναι πάρ'τον ένα και χτύπα τον άλλο...από ποιον να ξεκινήσεις...τον πουρουπουπου,τον κατσαρο,τον μίχο,τον καρούλια ή τον όνομα και πράγμα καραγκιοζόπουλο...?? :jerking: :jerking: :jerking:

Ο Μίνος αδερφέ όμως είναι μια κατηγορία μόνος του...να τον χαίρεστε :rockon: :rockon: :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Σ'αυτό δεν έχεις άδικο...όλοι τους είναι πάρ'τον ένα και χτύπα τον άλλο...από ποιον να ξεκινήσεις...τον πουρουπουπου,τον κατσαρο,τον μίχο,τον καρούλια ή τον όνομα και πράγμα καραγκιοζόπουλο...?? :jerking: :jerking: :jerking:

Ο Μίνος αδερφέ όμως είναι μια κατηγορία μόνος του...να τον χαίρεστε :rockon: :rockon: :rockon:
σκεψου πολυ απλα οτι δεν τους παω μια ουτε κ εγω

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλα μην τα κανεις τοσο τραγικα ολα ρε φιλε....η αθηναικη κυριακη δηλαδη τι ειναι?ποιος την πληρωνει?ακουσες ποτε να παιρνει κανενας το μερος του Παοκ?ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑΙ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ Κ ΕΣΥ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
αλλο να υπαρχει παλαιμαχος/σχολιαστης -που και εκει ειμαι εναντιον-ο οποιος θα λεει μια αποψη φιλικη στην πρωην ομαδα του και αλλο να ειναι ο ρεπορτερ σε αυτο το ρολο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αλλο να υπαρχει παλαιμαχος/σχολιαστης -που και εκει ειμαι εναντιον-ο οποιος θα λεει μια αποψη φιλικη στην πρωην ομαδα του και αλλο να ειναι ο ρεπορτερ σε αυτο το ρολο
εχεις δικιο,σε αδικει η νετ καημενε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να φύγετε ρε, να πάτε αλλού γαμώ τον Μίνο σας

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δεν την παλεύετε με τίποτα ρε...κόβω τις φλέβες μου όταν είμαι σε παρεα έξω και τσακώνονται μεταξύ τους αρειανοί με παοκτσήδες... :rockon: :rockon: :rockon: :cum: :cum: :cum: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν την παλεύετε με τίποτα ρε...κόβω τις φλέβες μου όταν είμαι σε παρεα έξω και τσακώνονται μεταξύ τους αρειανοί με παοκτσήδες... :rockon: :rockon: :rockon: :cum: :cum: :cum: :2funny: :2funny: :2funny:
μα δεν τσακωνομαι με αρειανα εγω,αυτοι κωλοτρωγονται για να τους γαμησω οπως ο πετρος τωρα....καταλαβαινεις τι τραβαω?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άσε με να τσακωθώ με την γκόμενά μου ρε. Δύσκολη κατάσταση, γκόμενα και υπάλληλος  :pipa2:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ναι,τραβάτε με κι ας κλαίω... :2funny:
μα ναι σε λεω....δεν τις μπορω αλλο αυτες τις πουστρες.αααααα,θα ερθω στους τζοσιμαδες οταν παιξει ο Παοκ,θα σε πω για καφε....να σε γνωρισω κ τα Παοκια τους φιλους μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom