Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλα αεκατζη μου χαλαρωσε
και σεις σκατα ολε ειστε
μετα την μπατε
σας περιμενουμε στο ναο
οσο για τον ντεκερ
η κωλοφαρδια του παοκ συνεχιζεται
τε-α-τετ χαμενο, δοκαρι κτλ
εχουμε ακομα δρομο......
ο νασουτι κλεινει στον ΘΕΟ προσεχως

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
παικτες του Αρη ξυπνατε
αλλη μια μαλακια και θα αρχισουν οι επισκεψεις στα σπιτια
συμφωνα με εγκυρες πηγες εκ των εσω
αλλη χρονια δεν παει χαμενη

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
για να μη λεμε μαλακιες.....ειχα πει πριν κανα  2 βδομαδες οτι μετα το παιχνιδι αυτο θα ειτε ενα βαθμο κατω απο ενα?κριμα,επεσα λιγο εξω.....αλλα αν δεν ειχε μειενι με 10 ο τελης μπορει κ να γινοταν.περα απο την πλακα,ειχα δει τον αρη με τον βαζελο κ με τη γρια κ ειπα,οτι φετος μπορει κ να μην περασω καλα μεσα στην τουμπα....μετα το χθεσινο ομως ειπα πως μαλλον εκανα λαθος.δεν ξερω τι φταιει στην ομαδα σας αλλα ειναι κριμα να μην μπορειτε να βαλετε αυτον τον εργοτελη μεσα στα καρε του
Ασε ντεκερ,τα ειδα σημερα και τα δικα σας,παλι με μουφα φαουλ προηγηθηκατε,τι θα γινει αυτο το θεμα με σας και την διαιτησια στο τζαμι?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ασε ντεκερ,τα ειδα σημερα και τα δικα σας,παλι με μουφα φαουλ προηγηθηκατε,τι θα γινει αυτο το θεμα με σας και την διαιτησια στο τζαμι?
To φάουλ μπορεί να ήταν ανύπαρκτο αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας αδίκησε η διαιτησία...συμβαίνουν αυτά!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
To φάουλ μπορεί να ήταν ανύπαρκτο αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας αδίκησε η διαιτησία...συμβαίνουν αυτά!!!
τι λες ρε φιλε,αν δεν γινοταν το φαουλ θα μιλουσαμε για αλλο ματς σημερα,και ας χανατε και 4-0,παντως θα ηταν ενα αλλο ματς...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
τι λες ρε φιλε,αν δεν γινοταν το φαουλ θα μιλουσαμε για αλλο ματς σημερα,και ας χανατε και 4-0,παντως θα ηταν ενα αλλο ματς...
Ναι ρε φίλε το ξέρω...αλλά μέχρι εκείνο το σημείο αλλά και στο 2ο μια χαρά έπαιζε ο κόρακας,αν ήθελε να χάσουμε με το στανιό θα το πήγαινε αλλιώς το ματς...δεν θα κάτσω να κλαίω για μια φάση...και στο κάτω κάτω απαράδεκτο για έναν τέρμα να τρώει στη γωνία του τέτοιο γκολ ΤΕΛΟΣ!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ναι ρε φίλε το ξέρω...αλλά μέχρι εκείνο το σημείο αλλά και στο 2ο μια χαρά έπαιζε ο κόρακας,αν ήθελε να χάσουμε με το στανιό θα το πήγαινε αλλιώς το ματς...δεν θα κάτσω να κλαίω για μια φάση...και στο κάτω κάτω απαράδεκτο για έναν τέρμα να τρώει στη γωνία του τέτοιο γκολ ΤΕΛΟΣ!!!
οκ,αν κατα τη γνωμη σου το φαουλ δεν επηρεασε το αποτελεσμα,παω πασο,επετρεψε μου να'χω αλλη γνωμη για την εξελιξη του ματς,αλλωστε ενα κορακι δεν χρειαζεται να σε σφαξει καταφωρα για να χασεις,αρκουν και τετοιου ειδους χειρουργικες επεμβασεις,μετα το 1-0 τι αλλο ηθελες να κανει ο κοραξ δηλαδη?Ηρθε καπακι το 2-0 και ολοι ηρεμησαν...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
οκ,αν κατα τη γνωμη σου το φαουλ δεν επηρεασε το αποτελεσμα,παω πασο,επετρεψε μου να'χω αλλη γνωμη για την εξελιξη του ματς,αλλωστε ενα κορακι δεν χρειαζεται να σε σφαξει καταφωρα για να χασεις,αρκουν και τετοιου ειδους χειρουργικες επεμβασεις,μετα το 1-0 τι αλλο ηθελες να κανει ο κοραξ δηλαδη?Ηρθε καπακι το 2-0 και ολοι ηρεμησαν...
Ρε συ,σίγουρα επηρέασε το αποτέλεσμα από τη στιγμή που μπήκε γκολ...αλλά και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι,εγώ σου λέω ότι δεν διέκρινα δόλο στη συγκεκριμένη φάση και σ'όλο το 1ο ημ. δεν έδωσε ούτε σπόρι στον ΠΑΟΚ!!!
Πίστεψε με δεν χρειάζεται όντως να σε αδικήσει κατάφορα σε 10 φάσεις μαζεμένες,αλλά από τον τρόπο που σε παίζει στο πρώτο 20΄ο διαιτητής καταλαβαίνεις αν θα σε σφάξει ή όχι... ;)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε συ,σίγουρα επηρέασε το αποτέλεσμα από τη στιγμή που μπήκε γκολ...αλλά και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι,εγώ σου λέω ότι δεν διέκρινα δόλο στη συγκεκριμένη φάση και σ'όλο το 1ο ημ. δεν έδωσε ούτε σπόρι στον ΠΑΟΚ!!!
Πίστεψε με δεν χρειάζεται όντως να σε αδικήσει κατάφορα σε 10 φάσεις μαζεμένες,αλλά από τον τρόπο που σε παίζει στο πρώτο 20΄ο διαιτητής καταλαβαίνεις αν θα σε σφάξει ή όχι... ;)
χεστηκε απο την εδρα η ειχε δολο δεν ξερω,με ενδιαφερει το αποτελεσμα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
χεστηκε απο την εδρα η ειχε δολο δεν ξερω,με ενδιαφερει το αποτελεσμα.
Αυτό θα μπορούσαμε να το πούμε αν η φάση γινόταν στο 90'...

Εγώ δεν πρόκειται να πιαστώ από αυτή τη φάση και να κοροϊδεύω τον εαυτό μου ότι χάσαμε λόγω διατησίας...και με σας δεχτήκαμε γκολ από φάση όπου έγινε φαουλ στον ντιμπαλά και δεν θόδθηκε αλλά δεν είπα ποτέ τίποτε ούτε κανένας άλλος...το πάλεψα όμως το ματς,έπαιξα το παιχνίδι μου,πίεσα,εκανα ευκαιρίες,αντέδρασα ρε αδερφέ...χτες δεν υπήρχα πουθενά εκτός από 2 φάσεις μετά το 79' όταν και έβγαλε αυτόν τον ανεκδιήγητο τον Μπακαγίοκο :jerking: ο Οτσαλάν!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτό θα μπορούσαμε να το πούμε αν η φάση γινόταν στο 90'...

Εγώ δεν πρόκειται να πιαστώ από αυτή τη φάση και να κοροϊδεύω τον εαυτό μου ότι χάσαμε λόγω διατησίας...και με σας δεχτήκαμε γκολ από φάση όπου έγινε φαουλ στον ντιμπαλά και δεν θόδθηκε αλλά δεν είπα ποτέ τίποτε ούτε κανένας άλλος...το πάλεψα όμως το ματς,έπαιξα το παιχνίδι μου,πίεσα,εκανα ευκαιρίες,αντέδρασα ρε αδερφέ...χτες δεν υπήρχα πουθενά εκτός από 2 φάσεις μετά το 79' όταν και έβγαλε αυτόν τον ανεκδιήγητο τον Μπακαγίοκο :jerking: ο Οτσαλάν!!!
οκ,σε κοβω για αντιαρειανο αν μιλας για φαουλ στο γκολ του Αρη,ετσι πες,ειπα κι εγω...οτι παιξατε καλυτερα απο μας πρωτος εγω το ειπα γιατι δεν κρυβομαι,αλλα οχι και να τρελλαθουμε,συγκρινεις τις 2 φασεις ρε φιλε τωρα?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
οκ,σε κοβω για αντιαρειανο αν μιλας για φαουλ στο γκολ του Αρη,ετσι πες,ειπα κι εγω...οτι παιξατε καλυτερα απο μας πρωτος εγω το ειπα γιατι δεν κρυβομαι,αλλα οχι και να τρελλαθουμε,συγκρινεις τις 2 φασεις ρε φιλε τωρα?
Δεν είμαι καθόλου αντιαρειανός και δεν συγκρίνω τις 2 φάσεις...και δεν θέλω να μπω καν στο τριπάκι να μιλήσουμε για εκείνη τη φάση!!!

Αν εσύ συμπέρανες ότι είμαι αντιαρειανός τι να πώ...πάω πάσο!!! :rolleyes:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι εγινε παλι ρε παιδια?ο Παοκ δεν μπορει να παρει μια νικη με το σπαθι του πλεον?το ενα δεν ηταν φαουλ το αλλο δεν ηταν κλασιμο το αλλο που πηγε δοκαρι για τον πας σταθηκαμε τυχεροι...χαλαρωστε.τι εγινε τωρα?δεν μιλατε πλεον για τους βαθμους που μας περνατε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ δεν πρόκειται να πιαστώ από αυτή τη φάση και να κοροϊδεύω τον εαυτό μου ότι χάσαμε λόγω διατησίας...και με σας δεχτήκαμε γκολ από φάση όπου έγινε φαουλ στον ντιμπαλά και δεν θόδθηκε αλλά δεν είπα ποτέ τίποτε ούτε κανένας άλλος
δεν ειπατε τιποτα γιατι δεν ειστε αρειανοι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ειπατε τιποτα γιατι δεν ειστε αρειανοι
απλα ειδαν οτι απο τη στιγμη που η ιδια η ομαδα δεν τραβουσε οσο θα επρεπε δεν χρειαζεται να τα ριχνουν αλλου.αν επρεπε να παρουν εστω κ ενα βαθμο ισοπαλιας κ τοτε τους αδικουσαμε θα φωναζαν κ καλα θα εκαναν.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
απλα ειδαν οτι απο τη στιγμη που η ιδια η ομαδα δεν τραβουσε οσο θα επρεπε δεν χρειαζεται να τα ριχνουν αλλου.αν επρεπε να παρουν εστω κ ενα βαθμο ισοπαλιας κ τοτε τους αδικουσαμε θα φωναζαν κ καλα θα εκαναν.
Ναι μωρε,ωραια λογικη,ο αδυναμος να σφαζεται και να μη μιλαει κιολας,να δω εσας που θα κατεβετε να παιξετε αντιποδοσφαιρο με ξυλο με τον βαζελο,αν αδικηθειτε θα λετε τα ιδια?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ναι μωρε,ωραια λογικη,ο αδυναμος να σφαζεται και να μη μιλαει κιολας,να δω εσας που θα κατεβετε να παιξετε αντιποδοσφαιρο με ξυλο με τον βαζελο,αν αδικηθειτε θα λετε τα ιδια?
δεν θεωρω οτι μπορουσε να κανει κατι ο πας χθες κ δεν νομιζω να μην δεν επαιξε 50 50 το παιχνιδι ο διαιτητης.σκεψου απλα τη νοοτροπια σου σαν λαος που οι οπαδοι του πας δεν λενε κατι,εσυ ομως που δεν σου πεφτει λογος κραζεις.μηπως ποναει οταν με βλεπεις να σου ερχομαι κ σε 2 παιχνιδια μετα να σε περναω κιολας?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γιατι δεν ασχολειστε με τα χαλια της ομαδας σας δεν μπορω να καταλαβω κ σας καιει τοσο αν ο Παοκ πηρε ενα φαουλ ενω δεν ηταν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom