Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
παντως ο παλαιμαχος λεει οτι ηταν παρων
αλλα περιμενε λιγακη να βγει η σουπερ3 για να ξερεις και συ τι να λες
προσωπικη αποψη ετσι και αλλιως σε αρειανο ειναι σπανιο-οτι πει ο σουπερ 3

Μην υποτιμας την ηλικια μου, την αποψη μου, τις γνωριμιες μου και τις πληροφοριες μου.... εστω κι αν δε σε ΒΟΛΕΥΟΥΝ....... εσυ πες οτι δεν ξερεις ΤΙ εγινε στη σουρωτη, ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ και ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ....... και τα δικα σας τα σκατα τα ΞΕΡΩ..... μια σταλια ειναι αυτη η πολη....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγω ξερω παντως οτι ο super 3  με ανακοινωση του καταδικασε ακομη και αυτο το δηθεν επεισοδιο και μαλιστα ξεκαθαρα,ενω καποιοι αλλοι κανουν πως δεν ακουν και πως δεν ξερουν σε αυτη την πολη και μαλιστα τα βαζουν και με τον προεδρο που εβγαλε ανακοινωση,ετσι για να δουμε τη διαφορα επιπεδων...ο δε πετρουλακης περιμενω να βγαλει τους παραγοντες του παοκ που ηταν στη σουρωτη να μας πουν απο που φυγαν...ακομα περιμενω...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εγω ξερω παντως οτι ο super 3  με ανακοινωση του καταδικασε ακομη και αυτο το δηθεν επεισοδιο και μαλιστα ξεκαθαρα,ενω καποιοι αλλοι κανουν πως δεν ακουν και πως δεν ξερουν σε αυτη την πολη και μαλιστα τα βαζουν και με τον προεδρο που εβγαλε ανακοινωση,ετσι για να δουμε τη διαφορα επιπεδων...ο δε πετρουλακης περιμενω να βγαλει τους παραγοντες του παοκ που ηταν στη σουρωτη να μας πουν απο που φυγαν...ακομα περιμενω...

Τι περιμενεις.... αφου ειπαμε.... ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΗΤΑΝ..... "εφαγε ξυλο μεχρι και ο μιτογλου" (υποτιθεται,για τα ματια του κοσμου μεχρι και αυτο ειπαν)....... αλλωστε ο εισαγγελακης θα κανει φορουμ στο ραδιο του για την επιλυση του προβληματος... ΑΛΛΑ οποιος ΔΕΝ παει...θα τον βγαλει μπαλκονι...... λες και υπαρχει περιπτωση να εμφανιστουν τα καθαρματα των πουλιων.... 'η να παει ο σουπερ3, που ειναι στα μαχαιρια μαζι του, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ και μετα.... που θα εχει καπελωθει ΕΝΤΕΛΩΣ το κωλοραδιο του......

=Κινησεις εντυπωσιασμου, αλλα και ΠΑΝΙΚΟΥ, απο το αρχιλαμογιο..... οποιος ξερει,ξερει.... οποιος καταλαβε, καταλαβε!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ε ρε παθος με τον πετρουλακη.οι παραγοντες του Παοκ ειχαν ηδη φυγει

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι περιμενεις.... αφου ειπαμε.... ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΗΤΑΝ..... "εφαγε ξυλο μεχρι και ο μιτογλου" (υποτιθεται,για τα ματια του κοσμου μεχρι και αυτο ειπαν)....... αλλωστε ο εισαγγελακης θα κανει φορουμ στο ραδιο του για την επιλυση του προβληματος... ΑΛΛΑ οποιος ΔΕΝ παει...θα τον βγαλει μπαλκονι...... λες και υπαρχει περιπτωση να εμφανιστουν τα καθαρματα των πουλιων.... 'η να παει ο σουπερ3, που ειναι στα μαχαιρια μαζι του, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ και μετα.... που θα εχει καπελωθει ΕΝΤΕΛΩΣ το κωλοραδιο του......

=Κινησεις εντυπωσιασμου, αλλα και ΠΑΝΙΚΟΥ, απο το αρχιλαμογιο..... οποιος ξερει,ξερει.... οποιος καταλαβε, καταλαβε!
Ο αλεξανδριδης ειναι κολλητος του ανδρωνη,οποτε ειναι φυσιολογικο να το κανουν το Νο1 επεισοδιο της πολης,απλα πανω στη βιασυνη τους καναν το ενα λαθος μετα το αλλο...οσο για τους παραγοντες του παοκ,το ξερουμε ρε ντεκερ,για αυτο το λεμε.Ειχαν φυγει...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ο αλεξανδριδης ειναι κολλητος του ανδρωνη,οποτε ειναι φυσιολογικο να το κανουν το Νο1 επεισοδιο της πολης,απλα πανω στη βιασυνη τους καναν το ενα λαθος μετα το αλλο...οσο για τους παραγοντες του παοκ,το ξερουμε ρε ντεκερ,για αυτο το λεμε.Ειχαν φυγει...
αχα.....αρα πιστευεις οτι το ξεραν μεχρι κ αυτοι γι αυτο την εκαναν?ε ρε φαντασια τα αρειανα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αχα.....αρα πιστευεις οτι το ξεραν μεχρι κ αυτοι γι αυτο την εκαναν?ε ρε φαντασια τα αρειανα
Α,μπα,δεν το ξεραν,τελειως συμπτωματικα φυγαν απο το ημιχρονο,μπας και προλαβουν τις ειδησεις του Αλτερ με τον Παυλοπουλο...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επειδη εχετε ξεφυγει παρα πολυ,το ειχα πει κ τις πρωτες μερες.χαλαρωστε κ μην δημιουργειται κλιμα.τι αλλο θα ακουσουμε δηλαδη?το ξεραν γι αυτο κ εφυγαν....ελεοςμηπως δεν εχετε να πειτε τιποτα παικτικα για την ομαδα σας εχουν βαλει σε αυτο το τριπακι?τι να πω?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
επειδη εχετε ξεφυγει παρα πολυ,το ειχα πει κ τις πρωτες μερες.χαλαρωστε κ μην δημιουργειται κλιμα.τι αλλο θα ακουσουμε δηλαδη?το ξεραν γι αυτο κ εφυγαν....ελεοςμηπως δεν εχετε να πειτε τιποτα παικτικα για την ομαδα σας εχουν βαλει σε αυτο το τριπακι?τι να πω?
Καλα ρε συ,ακομη με την αλκολα εισαι και ζαλιζεσαι?Δεν δημιουργουν κλιμα οι τραμπουκοι σας και το δημιουργουμε εμεις εδω μεσα?Πες μου γιατι δεν εχουμε ακομη επισημη ανακοινωση απο ενα γαμημενο συνδεσμο σας που να καταδικαζει οσα εγιναν...αν γινει κατι τετοιο,εγω προσωπικα θα κανω μουγκα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλα ρε συ,ακομη με την αλκολα εισαι και ζαλιζεσαι?Δεν δημιουργουν κλιμα οι τραμπουκοι σας και το δημιουργουμε εμεις εδω μεσα?Πες μου γιατι δεν εχουμε ακομη επισημη ανακοινωση απο ενα γαμημενο συνδεσμο σας που να καταδικαζει οσα εγιναν...αν γινει κατι τετοιο,εγω προσωπικα θα κανω μουγκα...
γιατι πολυ απλα δεν δεχονται οτι τα ατμα αυτα ανοικουν στις ταξεις τους

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
γιατι πολυ απλα δεν δεχονται οτι τα ατμα αυτα ανοικουν στις ταξεις τους
Ακομη κι αν δεν ανηκουν λειτουργησαν στο ονομα του παοκ,επομενως με μια ανακοινωση τους απομονωνεις και τους πετας εκτος ασπρομαυρης οικογενειας,να νοιωσουν μειοψηψια,ετσι ξεκαθαριζεις και την θεση σου ως οργανωμενος.Εκτος κι αν εχεις λογους να μην τους θες στο περιθωριο...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ακομη κι αν δεν ανηκουν λειτουργησαν στο ονομα του παοκ,επομενως με μια ανακοινωση τους απομονωνεις και τους πετας εκτος ασπρομαυρης οικογενειας,να νοιωσουν μειοψηψια,ετσι ξεκαθαριζεις και την θεση σου ως οργανωμενος.Εκτος κι αν εχεις λογους να μην τους θες στο περιθωριο...
δεν νομιζω πως τους εχω ανανγκη η τους θελω για οπαδους μου.με το να βγαλεις ανακοινωση τους δινεις αξια.δεν ηθελε κανενας να χασουμε το παιχνιδι στα χαρτια οπως επισης κ να φυγει ο ζαγορ  γιατι αυτο το περιστατικο ηταν που ξεχειλησε το ποτηρι.δεν χρειαζεται κατι παραπανω απο αυτην την κινηση.εσεις ακομα τρωγεστε κ ψαχνετε αφορμες γιατι μαλλον θελετε φασαριες.δεν ασχολειται κανενας μαζι σας.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν νομιζω πως τους εχω ανανγκη η τους θελω για οπαδους μου.με το να βγαλεις ανακοινωση τους δινεις αξια.δεν ηθελε κανενας να χασουμε το παιχνιδι στα χαρτια οπως επισης κ να φυγει ο ζαγορ  γιατι αυτο το περιστατικο ηταν που ξεχειλησε το ποτηρι.δεν χρειαζεται κατι παραπανω απο αυτην την κινηση.εσεις ακομα τρωγεστε κ ψαχνετε αφορμες γιατι μαλλον θελετε φασαριες.δεν ασχολειται κανενας μαζι σας.
Το κακο ειναι οτι παραασχολειστε και μαλιστα με λαθος τροπο,ντεκερ καλο ειναι να πιστευεις αυτα που θες,η αληθεια ειναι ομως πως κατα 99% η συμμορια αυτη ειναι απο οργανωμενα στον παοκ ατομα και φανηκε απο την παραιτηση του προεδρου σας που απετυχε να τους βαλει χαλιναρι...

Επισκέπτης
για πες εσυ πολυξερε ποιος ειναι ο λογος?εγω αυτος ειπα πως ειναι αυτος ο λογος?απλα το τελευταιο χτυπημα ειπα.....

Καλά ρε σεις εκεί  πάνω δεν ξέρετε τι γίνεται στη γειτονιά σας και περιμένεται να μάθετε από εμάς τους χαμουτζήδες?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Να 'χαμε να λεγαμε τα παοκια.... ΔΕΝ ξερουν οτι αυτοι που πηγαν στη σουρωτη ηταν ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ..... ΔΕΝ ξερουν ΓΙΑΤΙ οι διοικουντες τους εφυγαν στο ημιχρονο ενος ενδιαφεροντα αγωνα με το σκορ στο 0-0.... ΔΕΝ ξερουν γιατι ο πεικοιλυδις ειπε οτι εφυγε για να παει στο κρατικο να δει το μπασκετ..... το οποιο ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ οτι δε θα γινει, λογω αδυναμιας της αεκ..... παραυτα.... αυτος εφυγε απο τη σουρωτη στις 5 για να ειναι στο κρατικο στις 7..... για τους μη γνωριζοντες ειναι γυρω στα 20' δρομος βαρυα βαρυα....... Ρε τι μου θυμιζει αυτο το ποικειλυδις..... ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ενος απο αυτους που επιασαν στα επεισοδια στη χαριλαου, τοτε που την πεσαν οι κοτες στα στορια......... πηγε και δηλωσε οτι με τον συγκεκριμενο ηταν μαζι και επιναν καφεδακι..........κατα τα αλλα γνωστοι-αγνωστοι στη σουρωτη......

ΑΛΛΑ....

ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΣΟΥΠΕΡΑΔΕΣ στον Αλεξανδριδη, οπως δηλωσε ο ιδιος στο σταθμο του ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ και του συνεταιρακου του με το μουστακι,που ειναι κολλητος με ζαγορ ....... οι οποιοι παρεπιπτοντως πανε κατα διαολου,,,,, και σε μια εβδομαδα ξεκιναει ο ΑΡΗΣ FM και οι σουπεραδες θα κανουν εκει εκπομπη......... και θα πατωσει κι αλλο το ραδιο τους.... ενω εχει ηδη πατωσει η εφημεριδα τους..... ελεω σκορδα.........

Μπα δε βολευει να βαλουμε το φιλαρακι μας, σε ενα ΨΕΥΤΙΚΟ-ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ επεισοδιο.... δε βολευει καθολου.........

Α ρε ΠΡΟΒΑΤΑ ..........σας εχουν κανει σαν τα μουτρα τους.... καλο ειναι αυτο.... με τετοια μυαλα δεν εχετε ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.........

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τι να φοβηθω; απλα εβλεπα το ματς μας
εσυ δεν θα σχολιασεις την ομαδαρα σου;

Stories

Νέο!