Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
θελω τωρα ολοι σας,εσεις τα αρειανα κ κυριως ο γαμαικανος που μαλλον δεν ξερει τι λεει η ξερει πολυ καλα κ τα λεει οταν πρεπει,να βγειτε κ να καταδικασετε την γαμωκινηση των γαμωοπαδων σας που να τους γαμηθει η μανα με ολη την 4....τωρα ομως....κοταρες....[glow=red,2,300]εκανα υπομονη τοσες μερες να μην πω τιποτα[/glow],βγειτε κ δειξ τε οτι εχετε αρχιδια οπως το λετε αλλωστε κ μην μιλατε για προβοκατσια κ τις γνωστες σας πιπες.μιληστε ρε κοταρες.....γιατι δεν μιλατε ρε?εκανε μαλακια ο σουπερ 3 κ κανετε μοκο?

Δεν εκανες υπομονη τοσες μερες..... κοτοπουλακι μου...... ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ως συνηθως..... και περιμενες την ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ΞΕΣΠΑΘΩΣΕΙΣ...... βγες και δειξε οτι εχεις αρχιδια οπως  λες και ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ.......

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παν… μέτρον άριστον. Σοφοί οι πρόγονοί μας, αλλά όπως φαίνεται είναι ελάχιστοι οι απόγονοί τους που μπορούν να τους αντιληφθούν, που έχουν τη δυνατότητα αλλά και τη διάθεση να αλλάξουν τις όποιες στρατηγικές έχουν χαράξει και ακολουθούν εδώ και χρόνια με βάση τις όποιες συμφωνίες, συμμαχίες, συμπάθειες ή αντιπάθειες μπορεί να έχουν.

Κι αν αυτό θα μπορούσε να είναι «κατανοητό» για κάποιους «ιδιώτες», δεν είναι ούτε στο ελάχιστο ανεκτό όταν αφορά επαγγελματίες (με ή χωρίς εισαγωγικά) που υποτίθεται έχουν αναλάβει, έστω και αυτόκλητα, την ενημέρωση - και μάλιστα αντικειμενική (!) - του κόσμου…

Δεν μπορεί να υπάρχει ανοχή στην μεροληπτική «μεταχείριση» ειδήσεων, στην επιλεκτική και υπερβολική προβολή κάποιων αμφισβητούμενων γεγονότων με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και τη σαφή προσπάθεια «ισοφάρισης» (!) που γίνεται, μετά τα γεγονότα της Σουρωτής που προκάλεσαν την αγανάκτηση αλλά ταυτόχρονα και τον χλευασμό και την περιφρόνηση όλης της φίλαθλης - και όχι μόνο - Ελλάδας.

Κι για ν’ αποφύγουμε τις γενικολογίες, ο λόγος περί του Πετρουλάκη και της εφημερίδας του η οποία αφού έκανε το… καθήκον της και αναφέρθηκε στα γεγονότα της Σουρωτής, έσπευσε με την πρώτη ευκαιρία που δημιουργήθηκε (…με όλη τη σημασία της λέξης) να υπερθεματίσει για κάτι, για το οποίο η παραπληροφόρηση ήταν πάλι στην ημερήσια διάταξη.

Αφού λοιπόν τα 30-40 άτομα του Σουπερ 3 Βότση, για τα οποία μας ενημέρωσε μέσω του ραδιοφώνου του ότι επιτέθηκαν στον Αλεξανδρίδη, έγιναν 4 ή 5 τα οποία βρισκόταν έξω στο δρόμο και αφού η κωλοτούμπα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, όπως συμβαίνει συχνά άλλωστε, γίναμε τώρα και μάρτυρες της βαθιάς ανησυχίας του «συγκροτήματος Πετρουλάκη» για τη βία και για τα «γεγονότα» που λαμβάνουν χώρα.

Ας κοιτάξουν, εκεί στο συγκρότημα, πρώτα ν’ αναλογιστούν τις δικές τους ευθύνες και μετά να εξαγγέλλουν (!) τρόπους δράσης για την αντιμετώπιση της βίας. Ας κοιτάξουν πρώτα να έχουν το σθένος να ονοματίζουν (και φυσικά δεν εννοούμε με… ονοματεπώνυμα) τους υπεύθυνους των επεισοδίων και να μη κρύβονται πίσω από το δαχτυλάκι τους. Ας φρόντιζαν να μη παρείχαν τόσα χρόνια την «ασυλία της ανωνυμίας» στη μερίδα αυτή των φιλάθλων του παοκ.

Ας έβγαιναν να «μιλήσουν» για τα Μαυροσκούφια και όχι ν’ αναφερόταν πάλι σε.. άγνωστους, ας κατονόμαζαν την συλλογική προέλευση αυτών που έκαψαν μαγαζιά και λεηλάτησαν περίπτερα (!) έξω από το «Κλ. Βικελίδης» όταν όλοι λείπαμε στη Λιβαδειά, ας έδειχναν την ίδια… ιερή αγανάκτηση μετά τη θρασύδειλη επίθεση οπαδών του παοκ σε γυναικόπαιδα στη «Σουρωτή» και να μην αρκούνταν σε αόριστες αναφορές για… «Έγκλημα από δολοφόνους κατά του Αθλητισμού», σ’ ένα κομμάτι του πρωτοσέλιδου τους

Ας είχαν την ίδια διάθεση, για ανάλογα με το «περί Αλεξανδρίδη» πρωτοσέλιδα, όταν δέχθηκαν επίθεση οι παίκτες του ΑΡΗ Μάσεϊ και Ράιτ μέσα στο αυτοκίνητό τους παραμονές του αγώνα μπάσκετ παοκ-ΑΡΗΣ στο Κρατικό της Πυλαίας και να μη το «έθαβαν» το γεγονός σε μία ελάχιστη απλή αναφορά στην άκρη της σελίδας, ίσα-ίσα για να βγουν από την… υποχρέωση.

Οι συγκρίσεις είναι συντριπτικά εναντίον τους και θα έπρεπε να έχουν την ευθιξία να μην προσπαθούν να βγουν τιμητές και προστάτες της… ηρεμίας της πόλης.

Οι ευκαιρίες τούς δόθηκαν - και πολλές μάλιστα - στο παρελθόν.

Τις κλώτσησαν επιδεικτικά με την αδιαφορία που επέδειξαν.

Τώρα, όσο και να προσπαθούν, δεν μπορούν να πείσουν ότι τα δάκρυά τους δεν είναι κροκοδείλια…

ΥΠΟΠΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.. ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ?? ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ-ΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΚΑΙOΣΥΝΗ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΚΗΝΙΚΑ.

ΤΑ "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ??

ΤΑ ΖΩΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΧΟΥΝ.. ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ Β', ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΚΥΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 2003 ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..

30 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ (!!) ΕΞΩ ΑΠΟ FRANCHICE ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΣΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ..

ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗ ΠΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ 20-30 ΟΠΑΔΟΥΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ FRANCHISE ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ ΚΟΤΣΙΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΟΜΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΣΑΝ 30-40 ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΟΥΖΙ, ΧΕΙΡΟΜΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΟΧΤΑΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ..

ΦΛΩΡΕ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ ΚΟΤΣΙΔΑ (ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ 10+ ΜΑΓΑΖΙΩΝ..) ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ 3-4 ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΛΟΥΒΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΙΤΡΙΝΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ.

Μια που ο καθενας μαλακας απο εμας ποσταρει την μαλακια του καθε συνδεσμου,ας την ποσταρω και γω

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΥΠΟΠΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.. ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ?? ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ-ΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΚΑΙOΣΥΝΗ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΚΗΝΙΚΑ.

ΤΑ "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ??

ΤΑ ΖΩΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΧΟΥΝ.. ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ Β', ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΚΥΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 2003 ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..

30 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ (!!) ΕΞΩ ΑΠΟ FRANCHICE ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΣΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ..

ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗ ΠΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ 20-30 ΟΠΑΔΟΥΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ FRANCHISE ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ ΚΟΤΣΙΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΟΜΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΣΑΝ 30-40 ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΟΥΖΙ, ΧΕΙΡΟΜΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΟΧΤΑΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ..

ΦΛΩΡΕ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ ΚΟΤΣΙΔΑ (ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ 10+ ΜΑΓΑΖΙΩΝ..) ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ 3-4 ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΛΟΥΒΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΙΤΡΙΝΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ.

Μια που ο καθενας μαλακας απο εμας ποσταρει την μαλακια του καθε συνδεσμου,ας την ποσταρω και γω
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τελικα ποιος super 3 την επεσε στο τουρκακι?Γιατι,με τα οσα λενε και αλλαζουν καθε μερα εχασα τον λογαριασμο...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τελικα ποιος super 3 την επεσε στο τουρκακι?Γιατι,με τα οσα λενε και αλλαζουν καθε μερα εχασα τον λογαριασμο...

Ας μαθουμε λοιπον ΑΝ και ΣΕ ΠΟΙΟΝ την επεσε...... γιατι πολλες παπαριες λενε τα φιλοξενουμενα...... και αλλα πηρε το αυτακι ΜΟΥ......

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ας μαθουμε λοιπον ΑΝ και ΣΕ ΠΟΙΟΝ την επεσε...... γιατι πολλες παπαριες λενε τα φιλοξενουμενα...... και αλλα πηρε το αυτακι ΜΟΥ......
Για λεγε,για λεγε..γιατι καταφεραν και ξυπνησαν τον Πουαρω μεσα μου...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ελεος ρε πουστη αντι να ασχοληθουν με την παπαρομαδα τους ασχολουνται μαζι μας καλα λενε οτι οσα δε φτανει η αλεπου...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Δήλωση Κυριάκου Αλεξανδρίδη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και προπονητής του Βισαλτιακού Νιγρίτας, Κυριάκος Αλεξανδρίδης προχώρησε σε μία γραπτή δήλωση σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε. Στην γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι: «Σε όλη μου την διαδρομή ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας αθλητής, προσπάθησα και πιστεύω ότι δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα σε κανένα να με αισθανθεί και να με θεωρήσει εχθρό του.
Άλλωστε ήμουν και είμαι της άποψης ότι ο αθλητισμός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο, είχε και έχει την ιδιαιτερότητα, να είναι μια τεραστία οικογένεια όπου γνωρίζεις πολλούς ανθρώπους με τους οποίους μόνο φίλος γίνεσαι.
Όλα αυτά τα 35 χρόνια περίπου που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο πιστεύω ότι έχω καταφέρει και έκανα πολλούς φίλους, πέραν και ανεξάρτητα σωματειακών πεποιθήσεων τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως σημασία μπροστά στις ανθρώπινες σχέσεις.
Όλοι μας κάπου πιστεύουμε, όμως στο πλαίσιο της λογικής και της υπευθυνότητας με τα ιδεώδη της ευγενής άμιλλας, του ανταγωνισμού και της διάκρισης.
Με αυτά τα χαρακτηριστικά να με διακρίνουν σε όλη την αθλητική διαδρομή μου, νιώθω υπερήφανος που ανήκω στην αθλητική οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.
Το γεγονός ότι μου επιτέθηκαν Συνδεσμίτες του SUPER 3 Βυζαντίου δεν μπορεί να κρυφτεί και να κουκουλωθεί. είναι αδύνατον να πηγαίνω στο σπίτι μου, στην ίδια μου τη γειτονία και ο ίδιος σύνδεσμος που ποτέ στο παρελθόν δεν μου είναι δημιουργήσει πρόβλημα, από την Δεύτερα και εντελώς ξαφνικά να με αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο.
παρά το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς, φώναζαν να μας αφήσουν να περάσουμε για το σπίτι μας, αφού μας γνωρίζουν γιατί διαμένουν στην ίδια περιοχή, κάποιοι άλλοι Συνδεσμίτες άρχισαν να μας επιτίθενται με λοστούς και μπουκάλια και με μανία να σπανέ το αυτοκίνητο μου, να μας κυνηγούν και για αρκετά μέτρα να απειλούν τις ζωές μας.
ποτέ μου δεν έχω δώσει δικαίωμα και δεν έχω προκαλέσει με την συμπεριφορά μου τόσο αυτούς όσο και κανένα άλλο σύνδεσμο και λυπάμαι για αυτή τη συμπεριφορά τους.
Είναι καθήκον μου ως απλός πολίτης, να εξάρω και να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ελληνική Αστυνομία για την άμεση ανταπόκριση και το αίσθημα ασφάλειας που με έκαναν και ένιωσα με την έγκαιρη (Εντός 5 λεπτών μετά τα γεγονότα) και δίχως άλλο σωτήρια παρέμβαση τους όταν τους κάλεσα.
Είναι μικρό το ευχαριστώ αλλά πραγματικό πολύ μεγάλο όταν είναι αληθινό.
Αυτό που έζησα εύχομαι ποτέ να μην το ζήσει κανένας άνθρωπος. ιδιαίτερα ένας γονέας που κατευθύνεται προς το σπίτι του και είναι μαζί με το παιδί του. όσοι αντιλαμβάνονται τι εννοώ το αντιλαμβάνονται, θεωρώ ότι δεν χρειάζονται περισσότερες διευκρινίσεις για το συγκεκριμένο θέμα.
Εκείνο που χρειάζεται είναι να πάψουν επιτέλους αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι, που τελικά δεν είναι καθόλου άγνωστοι, να είναι στην ατιμωρησία.
Αυτά τα φαινόμενα βίας είναι ντροπή για την πόλη μας, για τον πολιτισμό μας, για την ιστορία μας.
Θα τολμήσω να πω ότι είναι ντροπή και για τα ίδια τα σωματεία μας τα οποία έχουν τεραστία ιστορία και εμπνέουν σεβασμό σε όλη την αθλητική Ελλάδα.
Μια ιστορία για την οποία είμαι σίγουρος ότι δεν την γνωρίζουν και δεν μπορούν να την τιμήσουν αυτοί οι ανεγκέφαλοι.
Κάνω έκκληση, ως απλός πολίτης αυτής της υπέροχης πόλης που ζούμε, επιτέλους να σταματήσουν αυτές οι ακρότητες που δεν οδηγούν πουθενά και δεν έχουν κανένα μα κανένα λογικό νόημα.
Πρέπει να προλάβουν οι αρμόδιοι τα γεγονότα πριν να θρηνήσουμε κάποιο θύμα.
ο αθλητισμός είναι ιδέα που δεν μπορούν αυτοί οι ελάχιστοι να την αμαυρώνουν.
Όσοι είναι υπεύθυνοι για τη βία πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν.
Πρέπει να υποστούν τις κυρώσεις που προβλέπει το ελληνικό κράτος και η νομοθεσία ώστε να το σκεφτούν πολύ να το ξανακάνουν οι ίδιοι ή οι άλλοι.
Με τιμή
Κυριάκος Αλεξανδρίδης»

πουαρο μου, η ο Αλεξανδριδης ειναι ψευτης αρα μπορειτε να τον κανετε μυνηση, η εσεις(σουπα3) λετε 2 μερες τωρα μαλακιες

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Για λεγε,για λεγε..γιατι καταφεραν και ξυπνησαν τον Πουαρω μεσα μου...

Παντως ο "παλαιμαχος".... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ..... ο κανακαρης του, με ενα φιλαρακι του, ενας απο τους δυο ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΟΤΑΣ....... πληροφορια οτι εκαναν και βλαχομαγκια δεν επιβεβαιωνεται... ΑΚΟΜΑ...... Ηρακλη μου, τα υπολοιπα θα τα βρεις εσυ!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δήλωση Κυριάκου Αλεξανδρίδη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και προπονητής του Βισαλτιακού Νιγρίτας, Κυριάκος Αλεξανδρίδης προχώρησε σε μία γραπτή δήλωση σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε. Στην γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι: «Σε όλη μου την διαδρομή ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας αθλητής, προσπάθησα και πιστεύω ότι δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα σε κανένα να με αισθανθεί και να με θεωρήσει εχθρό του.
Άλλωστε ήμουν και είμαι της άποψης ότι ο αθλητισμός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο, είχε και έχει την ιδιαιτερότητα, να είναι μια τεραστία οικογένεια όπου γνωρίζεις πολλούς ανθρώπους με τους οποίους μόνο φίλος γίνεσαι.
Όλα αυτά τα 35 χρόνια περίπου που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο πιστεύω ότι έχω καταφέρει και έκανα πολλούς φίλους, πέραν και ανεξάρτητα σωματειακών πεποιθήσεων τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως σημασία μπροστά στις ανθρώπινες σχέσεις.
Όλοι μας κάπου πιστεύουμε, όμως στο πλαίσιο της λογικής και της υπευθυνότητας με τα ιδεώδη της ευγενής άμιλλας, του ανταγωνισμού και της διάκρισης.
Με αυτά τα χαρακτηριστικά να με διακρίνουν σε όλη την αθλητική διαδρομή μου, νιώθω υπερήφανος που ανήκω στην αθλητική οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.
Το γεγονός ότι μου επιτέθηκαν Συνδεσμίτες του SUPER 3 Βυζαντίου δεν μπορεί να κρυφτεί και να κουκουλωθεί. είναι αδύνατον να πηγαίνω στο σπίτι μου, στην ίδια μου τη γειτονία και ο ίδιος σύνδεσμος που ποτέ στο παρελθόν δεν μου είναι δημιουργήσει πρόβλημα, από την Δεύτερα και εντελώς ξαφνικά να με αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο.
παρά το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς, φώναζαν να μας αφήσουν να περάσουμε για το σπίτι μας, αφού μας γνωρίζουν γιατί διαμένουν στην ίδια περιοχή, κάποιοι άλλοι Συνδεσμίτες άρχισαν να μας επιτίθενται με λοστούς και μπουκάλια και με μανία να σπανέ το αυτοκίνητο μου, να μας κυνηγούν και για αρκετά μέτρα να απειλούν τις ζωές μας.
ποτέ μου δεν έχω δώσει δικαίωμα και δεν έχω προκαλέσει με την συμπεριφορά μου τόσο αυτούς όσο και κανένα άλλο σύνδεσμο και λυπάμαι για αυτή τη συμπεριφορά τους.
Είναι καθήκον μου ως απλός πολίτης, να εξάρω και να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ελληνική Αστυνομία για την άμεση ανταπόκριση και το αίσθημα ασφάλειας που με έκαναν και ένιωσα με την έγκαιρη (Εντός 5 λεπτών μετά τα γεγονότα) και δίχως άλλο σωτήρια παρέμβαση τους όταν τους κάλεσα.
Είναι μικρό το ευχαριστώ αλλά πραγματικό πολύ μεγάλο όταν είναι αληθινό.
Αυτό που έζησα εύχομαι ποτέ να μην το ζήσει κανένας άνθρωπος. ιδιαίτερα ένας γονέας που κατευθύνεται προς το σπίτι του και είναι μαζί με το παιδί του. όσοι αντιλαμβάνονται τι εννοώ το αντιλαμβάνονται, θεωρώ ότι δεν χρειάζονται περισσότερες διευκρινίσεις για το συγκεκριμένο θέμα.
Εκείνο που χρειάζεται είναι να πάψουν επιτέλους αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι, που τελικά δεν είναι καθόλου άγνωστοι, να είναι στην ατιμωρησία.
Αυτά τα φαινόμενα βίας είναι ντροπή για την πόλη μας, για τον πολιτισμό μας, για την ιστορία μας.
Θα τολμήσω να πω ότι είναι ντροπή και για τα ίδια τα σωματεία μας τα οποία έχουν τεραστία ιστορία και εμπνέουν σεβασμό σε όλη την αθλητική Ελλάδα.
Μια ιστορία για την οποία είμαι σίγουρος ότι δεν την γνωρίζουν και δεν μπορούν να την τιμήσουν αυτοί οι ανεγκέφαλοι.
Κάνω έκκληση, ως απλός πολίτης αυτής της υπέροχης πόλης που ζούμε, επιτέλους να σταματήσουν αυτές οι ακρότητες που δεν οδηγούν πουθενά και δεν έχουν κανένα μα κανένα λογικό νόημα.
Πρέπει να προλάβουν οι αρμόδιοι τα γεγονότα πριν να θρηνήσουμε κάποιο θύμα.
ο αθλητισμός είναι ιδέα που δεν μπορούν αυτοί οι ελάχιστοι να την αμαυρώνουν.
Όσοι είναι υπεύθυνοι για τη βία πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν.
Πρέπει να υποστούν τις κυρώσεις που προβλέπει το ελληνικό κράτος και η νομοθεσία ώστε να το σκεφτούν πολύ να το ξανακάνουν οι ίδιοι ή οι άλλοι.
Με τιμή
Κυριάκος Αλεξανδρίδης»

πουαρο μου, η ο Αλεξανδριδης ειναι ψευτης αρα μπορειτε να τον κανετε μυνηση, η εσεις(σουπα3) λετε 2 μερες τωρα μαλακιες

Για να δουμε.... ο κουλης.... που "δημοσιευσε" το περιστατικο μετα απο 15 ωρες, μεσω "δημοσιογραφων" και φιλων, εβγαλε δε ανακοινωση 5 μερες μετα, αφου εγινε ντορος.... και συνεχιζει και καταφερεται εναντιον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ και ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.... θα κανει μηνυση ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ 'η κατα ΑΓΝΩΣΤΩΝ????????

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Παντως ο "παλαιμαχος".... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ..... ο κανακαρης του, με ενα φιλαρακι του, ενας απο τους δυο ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΟΤΑΣ....... πληροφορια οτι εκαναν και βλαχομαγκια δεν επιβεβαιωνεται... ΑΚΟΜΑ...... Ηρακλη μου, τα υπολοιπα θα τα βρεις εσυ!!!!
παντως ο παλαιμαχος λεει οτι ηταν παρων
αλλα περιμενε λιγακη να βγει η σουπερ3 για να ξερεις και συ τι να λες
προσωπικη αποψη ετσι και αλλιως σε αρειανο ειναι σπανιο-οτι πει ο σουπερ 3

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom