Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
επισης αυτο που ηθελα να πω αλλα ολοι γραψατε τα δικα σας,ειναι οτι δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτο το εκαναν οπαδοι της ομαδας μου,γι αυτο κ ειπα οτι μπορει να το εκανε ο καθενας....αν οντως το εχουν κανει δικοι μας,ντρεπομαι γι αυτους....οχι για τον λαο της ομαδας μου γιατι θα το ξαναπω.....50 τσογλανια δεν μπορουν να δωσουν την εικονα ενος ολοκληρου λαου.τετοια ατομα ειτε θελετε να το πιστεψετε ειτε οχι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες

καποιες ομαδες ομως εκαναν κατι περισσοτερο για να παταξουν τετοια φαινόμενα (κλεισιμο συνδεσμων κλπ)
κάποιες αλλες τα ανεχονται (για να μην πω τα εκθρεφουν) για τους δικους τους λογους...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καποιες ομαδες ομως εκαναν κατι περισσοτερο για να παταξουν τετοια φαινόμενα (κλεισιμο συνδεσμων κλπ)
κάποιες αλλες τα ανεχονται (για να μην πω τα εκθρεφουν) για τους δικους τους λογους...
κοιταξε να δεις,το περιστατικο που ειχαμε χθες,θελω να πιστευω πως δεν εγινε απο οπαδους αλλα απο αναρχικα στοιχεια.....κ ειχε σαν σκοπο να διχασει τους δυο λαους.απ οσο βλεπω εδω μεσα το εχει πετυχει....αυτο θα πρεπει να μας λεει κατι.απλα ας κραταμε μια πισινη κ να μην τρωμε τους παπαδες που μας πουλανε.δεν δικαιολοω τιποτα απλα πιστευω πως πρεπει να ηρεμισουν ολοι

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
oκ ντεκερ
εισαι καρντασι και φιλαρακι
και το ξες οτι σε συμπαθω δεοντως
χιλια συγνωμη αν παραφερθηκα
αλλα αυτο που εγινε ηταν ανευ προηγουμενου >:( >:(
ηξερα οτι υπηρχε ενας ατυπος κωδικας μεταξυ μας,οπου πραγματικα ισχυε μεχρι προτεινος
και οταν λεω για εκδικηση,δεν εννοω οτι θα βγω εγω εξω για σερνιανι
αλλα υπαρχουν αρκετοι πιο θερμοαιμοι που θα το κανουν
να σαι σιγουρος,
και στην ενεδρα,δεν παιζει ρολο το ποσο μεγαλος λαος εισαι
μακαρι να μην υπαρξει συνεχεια
μακαρι να πιασουν τα ανθρωποειδη

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κοιταξε να δεις,το περιστατικο που ειχαμε χθες,θελω να πιστευω πως δεν εγινε απο οπαδους αλλα απο αναρχικα στοιχεια.....κ ειχε σαν σκοπο να διχασει τους δυο λαους.απ οσο βλεπω εδω μεσα το εχει πετυχει....αυτο θα πρεπει να μας λεει κατι.απλα ας κραταμε μια πισινη κ να μην τρωμε τους παπαδες που μας πουλανε.δεν δικαιολοω τιποτα απλα πιστευω πως πρεπει να ηρεμισουν ολοι
Αναρχικα στοιχεια που ερεθιζονταν μονο απο τα κιτρινα?Ρε συ Ντεκερ,πες το ρε αγορι μου οτι ηταν ομοιδεατες σου,οι γνωστοι που δρουν ως συμμορια τα 4-5 τελευταια χρονια και ολοι θα ηρεμησουν,μην ανησυχεις.Κανεις δεν κατηγορει ολο τον λαο σας,απλα αυτοι οι συγκεκριμενοι 50 -60 πρεπει να απομονωθουν πρωτα απο σας...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η συγκεκριμενη αρχιτσογλαναρια το εχει κανει παραδοση να επιτιθεται σε 20χρονα και πατεραδες..Και στα γαβρακια τα ιδια κανανε περσυ....Γαμω την ελλαδα μου γαμω... :tickedoff: :birdman:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ντεκερ
ολοι ξερουν για την συμμορια απο τα δυτικα
σε παρακαλω
αν ξες κατι παραπανω
παω πασο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
oκ ντεκερ
εισαι καρντασι και φιλαρακι
και το ξες οτι σε συμπαθω δεοντως
χιλια συγνωμη αν παραφερθηκα
αλλα αυτο που εγινε ηταν ανευ προηγουμενου >:( >:(
ηξερα οτι υπηρχε ενας ατυπος κωδικας μεταξυ μας,οπου πραγματικα ισχυε μεχρι προτεινος
και οταν λεω για εκδικηση,δεν εννοω οτι θα βγω εγω εξω για σερνιανι
αλλα υπαρχουν αρκετοι πιο θερμοαιμοι που θα το κανουν
να σαι σιγουρος,
και στην ενεδρα,δεν παιζει ρολο το ποσο μεγαλος λαος εισαι
μακαρι να μην υπαρξει συνεχεια
μακαρι να πιασουν τα ανθρωποειδη
η συμπαθεια ισχυει κ απο μερους μου,αλλα δεν χρειαζεται εκεινη την ωρα που εισαι μεσα στην τρελα σου να γραφεις πραγματα τα οποια δυναμητιζουν το κλιμα κ να μπαινουν κ αλλοι κ να γραφουν τα δικα τους οπως επισης κ ατομα απο αλλες ομαδες κ να μας κραζουν.αν δεις το τελευταιο μου ποστ στο θρεντ του Παοκ θα καταλαβεις κ τι πιστευω για τα ατομα αυτα κ ξερω 5 πραγματα για το τι γινεται μεσα στις σχολες απο πρωτο χερι....δεν θελω να πιστεψω σε καμια περιπτωση οτι τα τσογλανια αυτα ειναι οπαδοι της ομαδας που αγαπαω

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κοιτα. Εκει που παω για προπονηση ειναι ολοι παοκια οργανωμενοι σε συνδεσμους. Τους ξερουν, τους βριζουν αλλα οπως λενε δεν μπορουν να κανουν τιποτα (λεμε τωρα)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν θελω να πιστεψω σε καμια περιπτωση οτι τα τσογλανια αυτα ειναι οπαδοι της ομαδας που αγαπαω
Οσο και αν σου ραιζει την καρδια πρεπει να το παρεις αποφαση.....Ειναι μπαουγκ..Εκτος αν καταγγελεις προβοκατσια.... :headbang:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κοιτα. Εκει που παω για προπονηση ειναι ολοι παοκια οργανωμενοι σε συνδεσμους. Τους ξερουν, τους βριζουν αλλα οπως λενε δεν μπορουν να κανουν τιποτα (λεμε τωρα)
το να τους ξερουν κ να τους βριζουν εμενα δεν μου λεει κατι...ας κανουν κατι αν οντως ισχυει γιατι μπορουν να κανουν πολλα.οσο για το χρωμα που τους ερεθιζει,μην παιρνεις κ ορκο οτι ειναι τα κιτρινομαυρα γιατι χτυπησαν κ οπαδο του Παοκ....κ μην μου πει κανενας οτι το εκαναν για ξεκαρφωμα.αυτοι οι ανθρωποι δεν αγαπανε τον Παοκ,τον χρησιμοποιουν....παρ τε το χαμπαρι.τον αγαπαω εγω κ ολοι οσοι πληρωνουμε για τον Παοκ εδω κ χρονια,οσοι κανουμε τις εκδρομες κ οσοι φωναζουμε στην κερκιδα του γηπεδου

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
το να τους ξερουν κ να τους βριζουν εμενα δεν μου λεει κατι...ας κανουν κατι αν οντως ισχυει γιατι μπορουν να κανουν πολλα.οσο για το χρωμα που τους ερεθιζει,μην παιρνεις κ ορκο οτι ειναι τα κιτρινομαυρα γιατι χτυπησαν κ οπαδο του Παοκ....κ μην μου πει κανενας οτι το εκαναν για ξεκαρφωμα.αυτοι οι ανθρωποι δεν αγαπανε τον Παοκ,τον χρησιμοποιουν....παρ τε το χαμπαρι.τον αγαπαω εγω κ ολοι οσοι πληρωνουμε για τον Παοκ εδω κ χρονια,οσοι κανουμε τις εκδρομες κ οσοι φωναζουμε στην κερκιδα του γηπεδου
παιδια ο ντεκερ μπορει να εχει δικιο
εγω απλα απαιτω να τους πιασουν
να τελειωνουμε,αφου ειναι 50 ατομα
και εχουν στα χερια τους ερασιτεχνικο βιντεο και φωτο απο τις πινακιδες των οχηματων
δεν ειναι δυσκολο

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
γιατι δεν δινουν το βιντεο στα ΜΜΕ γιατι κατι ψιθυριζεται

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
παιδια ο ντεκερ μπορει να εχει δικιο
εγω απλα απαιτω να τους πιασουν
να τελειωνουμε,αφου ειναι 50 ατομα
και εχουν στα χερια τους ερασιτεχνικο βιντεο και φωτο απο τις πινακιδες των οχηματων
δεν ειναι δυσκολο
Αν πιασουν κανεναν απο αυτους και να δεις τι πανηγυρι θα εχουμε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γιατι δεν δινουν το βιντεο στα ΜΜΕ γιατι κατι ψιθυριζεται
το βιντεο αυτο πως ξερουμε οτι υπαρχει?αν το ξερουν ολοι τοτε ειναι θεμα χρονου αν θελουν να τους βαλουν μεσα για να βρεθει.....αν δεν κανουν τιποτα μη σας φανει πριεργο....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σας αφηνω για την ωρα γιατι πειναω τρελα,ααν σας πετυχω μετα θα τα πουμε.κ οπως ειπαμε....μην παιρνει η μπαλα εναν ολοκληρο λαο για 50 τσογλανια.γι αυτους χεστηκα,μακαρι να μην υπηρχαν στον χαρτη

Επισκέπτης
χτες το βραδυ ...ακουγα γνωστο αθλητικο ραδιοφωνικο σταθμο της πολης,οπου ο παρουσιαστης της ηταν επικεικως λιγος για να κρινει τη κατασταση που συνεβη στο γηπεδο του ορφεα σουρωτης.δεν αφηνε τους ακροατες να μιλουν μαζι του στον αερα για παρομοια συμβαντα του παρελθοντος που γινοντουσαν απο οπαδους του παοκ...τα καλυπτε...χτες απλα ειπε οτι πρεπει να πιαστουν και λοιπες μαλακιουλες.τα χουλιγκανακια τετοιου τυπου που ειναι πραγματικα ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...αν δεν ειχαν την καλυψη καποιων ...και δεν ζουσαμε σε αυτο το μπουρδελακι που δυστυχως λεγεται ελλαδα...αυτα θα τρωγαν ξυλο στη φυλακη απο πραγματικους μαγκες...αν ειναι οπαδοι...ας δινουν ραντεβου με οπαδους αλλων ομαδων,να επιτιθενται σε ομαδες οπαδων που εχουν οπλισμο σαν και αυτους...μονο στο ελλαδισταν συμβαινουν αυτα...μονο στην ελλαδα ο παοκ θα ταν στην α εθνικη...αυτο δε το λεω ως αρειανος...ως φιλαθλος το λεω...και οχι μονο εγω ...οι πιο πολλοι οπαδοι αλλων ομαδων συμφωνουν.και κριμα ,γιατι ο παοκ εχει και νορμαλ μαγκες οπαδους...και τετοιες πουστικες ενεργειες τους προσβαλλουν ....οι οπαδοι της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ(ομαδα που υποστηριζω πιο πολυ απο καθε αλλη ομαδα) ντρεπονται για το παρελθον τους ...που καποτε σκοτωσαν 39 οπαδους αλλης ομαδας.ειναι η πιο ντροπιαστικη στιγμη στην ιστορια της ομαδας  :huh:...εδω στην ελλαδα,οι πιο πολλοι παοκσηδες ειναι και περηφανοι για το χτεσινο ...παοκ εισαι λενε...παοκ ντου και μαγκιες και πουτσες μπλε...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
χτες το βραδυ ...ακουγα γνωστο αθλητικο ραδιοφωνικο σταθμο της πολης,οπου ο παρουσιαστης της ηταν επικεικως λιγος για να κρινει τη κατασταση που συνεβη στο γηπεδο του ορφεα σουρωτης.δεν αφηνε τους ακροατες να μιλουν μαζι του στον αερα για παρομοια συμβαντα του παρελθοντος που γινοντουσαν απο οπαδους του παοκ...τα καλυπτε...χτες απλα ειπε οτι πρεπει να πιαστουν και λοιπες μαλακιουλες.τα χουλιγκανακια τετοιου τυπου που ειναι πραγματικα ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...αν δεν ειχαν την καλυψη καποιων ...και δεν ζουσαμε σε αυτο το μπουρδελακι που δυστυχως λεγεται ελλαδα...αυτα θα τρωγαν ξυλο στη φυλακη απο πραγματικους μαγκες...αν ειναι οπαδοι...ας δινουν ραντεβου με οπαδους αλλων ομαδων,να επιτιθενται σε ομαδες οπαδων που εχουν οπλισμο σαν και αυτους...μονο στο ελλαδισταν συμβαινουν αυτα...μονο στην ελλαδα ο παοκ θα ταν στην α εθνικη...αυτο δε το λεω ως αρειανος...ως φιλαθλος το λεω...και οχι μονο εγω ...οι πιο πολλοι οπαδοι αλλων ομαδων συμφωνουν.και κριμα ,γιατι ο παοκ εχει και νορμαλ μαγκες οπαδους...και τετοιες πουστικες ενεργειες τους προσβαλλουν ....οι οπαδοι της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ(ομαδα που υποστηριζω πιο πολυ απο καθε αλλη ομαδα) ντρεπονται για το παρελθον τους ...που καποτε σκοτωσαν 39 οπαδους αλλης ομαδας.ειναι η πιο ντροπιαστικη στιγμη στην ιστορια της ομαδας  :huh:...εδω στην ελλαδα,οι πιο πολλοι παοκσηδες ειναι και περηφανοι για το χτεσινο ...παοκ εισαι λενε...παοκ ντου και μαγκιες και πουτσες μπλε...

Απο το τελευταιο αρχιζοντας, νομιζω οτι οι ΙΣΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟΙ στο μυαλο, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ που ξεφτυλιζεται ετσι το ονομα της ομαδας που αγαπανε, αλλα τους ειναι δυσκολο να το αποδεχτουν και σαν σταση αμυνας κατακρινουν και βριζουν μονο τους πρωταγωνιστες του συμβαντος και διακριτικα επιχειρουν να "αποχρωματισουν" τα συγκεκριμενα ατομα. Που στο κατω κατω και εγω πιστευω οτι ειναι μεν 1000% παοκτσηδες, αλλα αυτοι εχουν πιο πανω και απο τον παοκ στη ζωη τους, ΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ, ΤΗ ΒΙΑ, ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΛΙΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ......για μενα, συνυπευθυνοι ειναι η αστυνομια, το κρατος, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , οι διοικουντες τους,οι συνδεσμαρχες τους, αλλα και μια ψιλη οι υπολοιποι 28000 (ποσοι ειναι) που ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ καθε Κυριακη στο γηπεδο και ενιοτε χειροκροτουν και συμμετεχουν σε συνθηματα και πανο του τυπου "παοκ εισαι,δε σε ακουμπαει κανεις, αλλιως θα μας βρουν μπροστα τους", "παοκ θρησκεια,τρομοκρατια" 'η ακομα ακομα σε ριψεις ρετσινας-κοτρωνας και οτι αλλο βλεπουμε σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ακομα!!! Ξερω οτι ο καθενας μεμονομενα δε τα βαζει με το καθε μπερδεμενο, μην μπλεξει, ουτε εγω θα το εκανα, αλλα ΑΥΤΟΙ που ΜΠΟΡΟΥΝ δεν κανουν επισης τιποτα.......

Οσο για το δημοσιογραφακι που λες, αλλα και τα αλλα που ρυπαινουν καθε μερα τα ερτζιανα, απλα ο τυπος με ξεγελασε, νομιζα οτι ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ και ειχε διαθεση να βοηθησει να τελειωνει το ζητημα, αλλα επεσα εξω και με αυτον..... οταν ΞΕΛΑΡΥΓΓΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ για τα σκηνικα σε μαυροσκουφεια, επιθεση στα στορια στην παπαναστασιου, επιθεση και μαχαιρωματα στους οπαδους του ερ.αστερα..... αυτοι μας ελεγαν κατι πιπες περι προβοκατσιας, γραφικοτητας του σκορδα τοτε και ασχετα περιστατικα..... λες και δεν ηταν γνωστο και τοτε ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ και ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΙΧΑΝ.......

Ο αλλος ο γελοιος "επιχειρηματιας" της πολης, σημερα, αρχισε τις γυριστες, μετα τα καφριλικια που εγιναν χθες στο σταθμο του, "λαθη του ηχοληπτη", "εμεις τα κατακριναμε αυτα", "εμεις δεν ειμαστε μ' αυτους"(αλλα γελοιε μουστακια, ειναι νωπες οι στιγμες και οι ατακες σου, για να σωσεις τον ηρα και το ρεμο. για ενα "παλληκαρι που απλα ξεφυγε ΛΙΓΟ, παιδι της εκκλησιας-οικογενειαρχη, που εχασε τη δουλεια του, κοντεψαν να μας παρουν τα κλαματα).......μια ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, τους φοβαστε, σας βολευουν και δε θελετε να τους χασετε απο πελατες, γι αυτο δεν τους ακουμπατε, αλλα τους ΓΛΥΦΕΤΕ μονιμως.....(οχι τους 40-50, τη μαζα, αυτους που αρεσκονται σε κολακιες και ματωμενα πρωτοσελιδα)

Και καταληγω.... αν τυχον στο χθεσινο επεισοδιο, αλλαξουμε λιγο τα διακριτικα των οπαδων, στων θυτων βαλουμε ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ και στον θυματων ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ..... σημερα θα ειχε κοπει η ελλαδα στα δυο, ναι 'η ου???????? Θα ηταν ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΟΛΟΙ???????? Θα "εκλαιγε ο Χριστος και η Παναγια"?????????  Αντε ρε.... ΞΕΦΤΙΛΕΣ....ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
περσυ δειρανε 200+ ατομα τον πατερα του νικλητσιωτη και την μικρη του αδερφη στο παιχνιδι των νεων και δεν ακουστηκε πουθενα
οποτε οι 50 συμμοριτες γινοντε 200+
ελεος πια με τα μπαοκια οτι μαλακια κανουν και τρωνε κραξιμο ειναι μαλακια 50 ατομων αλλιως ειναι μαγκια του λαου της μπαουγκ?
πρεπει να συλλαβουν τους θρασυδειλους και να τους πεταξουν στη σεντρα σε ενα καταμεστο χαριλαου,ουτε φυλακες ουτε τιποτα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
περσυ δειρανε 200+ ατομα τον πατερα του νικλητσιωτη και την μικρη του αδερφη στο παιχνιδι των νεων και δεν ακουστηκε πουθενα
οποτε οι 50 συμμοριτες γινοντε 200+
ελεος πια με τα μπαοκια οτι μαλακια κανουν και τρωνε κραξιμο ειναι μαλακια 50 ατομων αλλιως ειναι μαγκια του λαου της μπαουγκ?
πρεπει να συλλαβουν τους θρασυδειλους και να τους πεταξουν στη σεντρα σε ενα καταμεστο χαριλαου,ουτε φυλακες ουτε τιποτα
δωριτη +1000000000000000000000000000
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
αλλα οχι ολος ο λαος του παοκ
εμεις εδω πανω ειμεθα αρκετοι απο εμας φιλαρακια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Παντως,κανεις και απο εδω μεσα δεν πηρε θεση,εφταιγαν οι αναρχικοι συνοψιζωντας τις αποψεις,μονο που δεν εφταιγαν ο Πασιαλης με τον Δαλκιδη δεν ακουσαμε.Μετα την παραιτηση Ζαγορακη,τωρα να δειτε πως θα χαρακτηριζουν αυτους τους 50 οι συμπολιτες,ειδικα οι "προεδρικοι"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom