Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δωριτη +1000000000000000000000000000
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
αλλα οχι ολος ο λαος του παοκ
εμεις εδω πανω ειμεθα αρκετοι απο εμας φιλαρακια
και εγω εχω φιλους παοκτζηδες οι οποιοι ομως φαινοντε μαλακες απο αυτη την μειοψηφια που κανει κουμαντο στον παοκ
ενας λογος που ο ολυμπιακος πηρε και τα σερι πρωταθληματα ειναι οτι μαζευτηκε ο κοσμος και εδιωξε τους λιγους μαλακες που χαλαγαν το συνολο
μεγαλη ομαδα γινεσαι με παικτες διοικηση και λαο
τα παοκια ειναι ακομα στη δεκαετια του 80

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
και εγω εχω φιλους παοκτζηδες οι οποιοι ομως φαινοντε μαλακες απο αυτη την μειοψηφια που κανει κουμαντο στον παοκ
ενας λογος που ο ολυμπιακος πηρε και τα σερι πρωταθληματα ειναι οτι μαζευτηκε ο κοσμος και εδιωξε τους λιγους μαλακες που χαλαγαν το συνολο
μεγαλη ομαδα γινεσαι με παικτες διοικηση και λαο
τα παοκια ειναι ακομα στη δεκαετια του 80
ρε δωρητη
θα δωσετε εισητηρια για το καραισκακη
να ερθετε και σεις απανου στου χαριλαου
να γαλουμε γουστα ολοι μαζι :rockon: :rockon:
τις κοψατε τις εκδρομες;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε δωρητη
θα δωσετε εισητηρια για το καραισκακη
να ερθετε και σεις απανου στου χαριλαου
να γαλουμε γουστα ολοι μαζι :rockon: :rockon:
τις κοψατε τις εκδρομες;
δεν ειναι στο χερι μου αλλα απο την αλλη καλα κανει η διοικηση τη συγκεκριμενη περιοδο
γλυτωνει την ομαδα απο τιμωριες
και απο πουστιες των βαζελων οπως τοτε με την ριζουπολη που ηρθαν και δεν εδωσαν εισητηρια στο 2 γυρο
τα ιδια ειχαν κανει και οι παοκτζηδες καποτε
για μενα πρεπει να υπαρχουν οπαδοι και των 2 μεσα αλλα στο ελλαντα θελουμε χρονια ακομη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν περνανε τα τεμνπη αυτοι ρε πλεον.....κ αν τα περασουν εχω ομαδα κρουσης 50 ατομων
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
δεν ειναι στο χερι μου αλλα απο την αλλη καλα κανει η διοικηση τη συγκεκριμενη περιοδο
και απο πουστιες των βαζελων οπως τοτε με την ριζουπολη που ηρθαν και δεν εδωσαν εισητηρια στο 2 γυρο
για μενα πρεπει να υπαρχουν οπαδοι και των 2 μεσα αλλα στο ελλαντα θελουμε χρονια ακομη
Εμείς δίνουμε σε όλους και πάμε σε όλους... :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε δωρητη εμεις δεν κανουμε τετοια
1.000 κομματια υπαρχουν παντα διαθεσιμα και καθε φιλοξενουμενο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε δωρητη εμεις δεν κανουμε τετοια
1.000 κομματια υπαρχουν παντα διαθεσιμα και καθε φιλοξενουμενο
τες πα ειναι πολλα στη μεση
καλυτερα θα ηταν να μας απασχολει να φτιαξουν ολοι καινουρια γηπεδα και να ειναι οι τιμες προσιτες και αντιστοιχες της ποιοτητας που εχει το πρωταθλημα μας,πλεον θεωρα μαλακια να ταξιδευω σαν ζωο 12 ωρες να δινω 20-30 ευρω για να μην δω το παιχνιδι λογω αστυνομιας η λογω κακου γηπεδου(οπως το δικο σας)
εχω παει παντου αλλα πλεον δεν δεχομαι μεταχειριση ζωου και πιασοκωλεν απο τον καθε προεδρο με τις τιμες που οριζει

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλυτερα θα ηταν να μας απασχολει να φτιαξουν ολοι καινουρια γηπεδα και να ειναι οι τιμες προσιτες και αντιστοιχες της ποιοτητας που εχει το πρωταθλημα μας,πλεον θεωρα μαλακια να ταξιδευω σαν ζωο 12 ωρες να δινω 20-30 ευρω για να μην δω το παιχνιδι λογω αστυνομιας η λογω κακου γηπεδου(οπως το δικο σας)
εχω παει παντου αλλα πλεον δεν δεχομαι μεταχειριση ζωου και πιασοκωλεν απο τον καθε προεδρο με τις τιμες που οριζει
ελα μωρε για το γουστο ρε γαμωτο
για το οπαδιλικι
τι πας μωρε
για να δεις θεατρο;
εγω ετσι το λεπω παντως
αλλα για τα των γηπεδων, εχεις δικιο

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ναι μπουλαρα μου :rockon: :rockon:
σε εμας τα φιλαρακια σας
θα δωσετε τιποτα εξτρα :P
πάνω από 900 χλωμό...δεν χωράει παραπάνω το πέταλο... :grin:
μιλησε και η πορδη  :pipa2:
Για σένα ο γαμιάς λούσυ... :zfuck:

Σου'δώσε ο παλέρμο απ'το δικό του και ζαλίστηκες κι εσύ???

Είπες μια φορά και κάτι σωστό... :sunglasses:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μπράβο στο Μαρούσι που πέρασε στους ομίλους. Η κωλομάδα μας δεν θα είχε καμία τύχη.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν με εκπλησσει το επιπεδο σας,καποτε γελοιοπουσατε τους νεκρους της θυρας 7 ωσπου ειχατε και σεις νεκρους και το βουλωσατε,με τετοιο λαο πραγματι αξιζετε τα χειροτερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom