Μερικες φορες ερχομαι στη θεση του μπατσου, που τους βριζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ για το πως ειναι η συμπεριφορα και το στυλακι τους λογω της στολης και της εξουσιας που νομιζουν οτι ειναι...... τι να κανουν ομως και αυτοι, εντολες εκτελουν, πιονια ειναι, ουτε εγω για 800-900 ευρω το μηνα θα τα εβαζα με το καθε μαστουρωμενο,πιωμενο,ναρκωμενο, που δεν ξερω τι κουβαλαει πανω του 'η αν θα με σταμπαρει και θα μου την πεσει καπου εκτος γηπεδου με αλλους 10-20 "παλληκαραδες"........ασε που ΜΕΤΑ βγαινουν κατι πετρουλακηδες και ζαγορακηδες και δικηγορακια και μαναδες και συνδεσμιτες και...... "το παιδι ειναι απο καλη οικογενεια".... "δεν ηταν αυτος εκει, αλλος ηταν"....... "μη του καταστρεψετε τη ζωη, μικρο παιδι ειναι"...... και τετοιες μαλακιες......... ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ???? ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ????? ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΡΕΣ??????? ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΑ Π Ο Τ Ε ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ???? ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ???? (Οπου "ΕΓΩ" βαλτε και τον εαυτο σας)
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.......
Πιο προσφατο παραδειγμα αυτο με τη γρια...... τον εβγαλαν "θεοσεβουμενο" "καλο οικογενειαρχη, που γυρισε το μυαλο του για μια στιγμη και εκανε οτι εκανε" και αλλες μαλακιες για να τον δικαιολογησουν........