thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Όπου φυσάει ο άνεμος.
Όπου σφυράει ο γιάννης θα έλεγα...
Όπου φυσάει ο άνεμος.
εναντίον όλων του βοράΚαθόλου
Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;Bonjour
εναντίον όλων του βορά
αδεια θες ρε παπάρα?Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;
εγω μπορει να μην ημουν στην Αλαμανα ,αλλα ηταν ο πατερας μου.οταν χτυπησατε σαν κοτες τα πρωτα λεωφορεια που ειχαν μεγαλους ανθρωπους μεσα κ γυναικες τι θελατε να παθετε?μετα το οτι τρεχατε στα χωραφια κ σας πετουσαν βενζινη απο τα βενζιναδικα να σας καψουν το θυμασαι μωρη αδερφη?μηπως στον ειχε καρφωσει ο πατερας μου κιολας?γιατι η νεαπολη τοτε δεν σας εριξε κ λιγες.....εναντίον όλων του βορά
Μπορείς να μου σχολιάσεις την απόκτηση του Πέσκοβιτς;αδεια θες ρε παπάρα?
¨οχι φίλε μου. Μέχρι χθες δεν τον ήξερα, είμαι και λίγο άσχετος βλέπειςΜπορείς να μου σχολιάσεις την απόκτηση του Πέσκοβιτς;
οκ, μήπως τότε μπορείς να μου σχολιάσεις την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την απόκτησή του;¨οχι φίλε μου. Μέχρι χθες δεν τον ήξερα, είμαι και λίγο άσχετος βλέπεις
Εσυ πως θα το σχολιαζες δηλαδη. Βλεπεις κατι το αξιο σχολιασμου?οκ, μήπως τότε μπορείς να μου σχολιάσεις την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την απόκτησή του;
H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μichal Peskovic για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 08-2-1982 στην Σλοβακία. Έχει ύψος 1.88 και είναι 86 κιλά. Στην πατρίδα του αγωνίστηκε από το 2005 ως τον Δεκέμβριο του 2007 στην Zlate Moravce όπου είχε 15 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2007 μεταγράφηκε στην Polonia Bytom όπου το πρώτο εξάμηνο έπαιξε σε 10 αγώνες. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της πολωνικής ομάδας (που τερμάτισε έβδομη) καθώς αγωνίστηκε σε 32 αγώνες. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας under21. Στον ΑΡΗ θα αγωνίζεται με το νούμερο 28.
βλέπω αλλά δεν ρώτησα εσένα...Εσυ πως θα το σχολιαζες δηλαδη. Βλεπεις κατι το αξιο σχολιασμου?
σκασε ρεεσύ τι πετάγεσαι σαν ψολή;
εσένα ρώτησα;
βρε αντε φτυσταμπουτιασου σκατοφλωρεσκασε ρε
σε αυτο το θρεντ
θα λειτουργεις με τους δικους μας ορους
αυτο που σου λεωβρε αντε φτυσταμπουτιασου σκατοφλωρε
αυτο που σου λεω
ξεκολακι μου
αντε γιατι πολυ αερα σε δωσαμε
ατακτο πορνιδιο
πρεπει να τιμωρηθεις
εισαι και στα 30 μεγαλοκοπελα
Τσιτωμενο σε βρισκω. Χρειάζεσαι μασαζακι. Μην περιμένεις απάντηση, δεν εχω κανενα σχολιοεσύ τι πετάγεσαι σαν ψολή;
εσένα ρώτησα;
μόλις έκανα...Τσιτωμενο σε βρισκω. Χρειάζεσαι μασαζακι. Μην περιμένεις απάντηση, δεν εχω κανενα σχολιο
Α παρεπιπτόντως αυτό που εχεις αναμεσα στα ποδια σου γράφετα με ω
θα μας πεις τι διαβασες πισω απο τις λεξεις?μόλις έκανα...
είτε με ω είτε με ο, αμα την τρως το ίδιο (του) κάνει...