Επισκέπτης
δεν ηρθε αυτος....πηγε στον πας η στον ατρομητο ....
στα γραφεία δεν δουλεύεις;τι μου εβαλες την ξανθια πουσταρα
ουστ βγαλτην
οχι δεν δουλευω στα γραφειαστα γραφεία δεν δουλεύεις;
πως πάνε τα διαρκείας; χαμός, έτσι;
από που τα έχετε ρε;οχι δεν δουλευω στα γραφεια
10.000 εχουμε
... _4219.html
εμαθα της φαγατε στας ξωτικους νεαπολεους
πηγατε για πεσιμο αλλα.......
εδω λεει για τα 10.000από που τα έχετε ρε;
ποιόν δουλεύετε;
κανείς δεν σας πιστεύει
Όσο για το πέσιμο, αστα, δεν σε παίρνει...
εδω λεει για τα 10.000
αλλα και σου ορκιστηκα στην κοπελιτσα μου που ειναι αρρωστη
αλλα εσυ συνεχιζεις και εισαι σκατενιος
το ξερω απο μεσα οτι ειναι 10.000,στο πριν 4 μερες,εγω ειμαι φιλαληθης
ρε 20 με 50
ηταν το σκηνικο και λιγοτεροι και φαγατε μπερνατκι
σας κυνηγησαν και γριες στις συκιες
γαμησετα,
τα παοκια ειναι ολα τεζα
Πας και σε πεσίματα μωρή Λουκρητία?ο πετρουλάκης είναι μαλωμένος με την αλήθεια φίλε
όσο για το πέσιμο, τι να σου πω, τόσο ξύλο φάγαμε που σου γράφω απ το νοσοκομείο...
Σε χαλάει ο Παπάζογλου, έτσι; γουστάρεις άλλη μία;
βγαλτην την παλιοπουστα απο κειο πετρουλάκης είναι μαλωμένος με την αλήθεια φίλε
όσο για το πέσιμο, τι να σου πω, τόσο ξύλο φάγαμε που σου γράφω απ το νοσοκομείο...
Σε χαλάει ο Παπάζογλου, έτσι; γουστάρεις άλλη μία;
εσυ τι ομαδα εισαιΓια περάστε από Αθήνα μεριά σκουλήκια να δείτε τι καλά που θα περάσετε
ελα ρε ντεκερτωρα μου φαινεται γαμαικανε κανεις σαν τα μωρα παιδια,το ορκιζομαι κ φιλαω κ σταυρο.ο λαος της φαπας ξερουμε ποιος ειναι......αυτος ρε....ξερεις,των μπατσων ο κολλητος
κ αλλη χρονια πηρες τετοιους παικτες κ στα μισα του πρωταθληματος ελεγες οτι δεν μπορουν να προσαρμοστουν.θελω φετος να δω τι δικαιολογια θα ακουσω
Ως άξιες λόγου και αναφοράς ελληνικές ομάδες θεωρήθηκαν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός, ως μόνιμος πρωταθλητής των τελευταίων ετών, ο Παναθηναϊκός ως μόνιμος διεκδικητής του τίτλου του πρωταθλητή και ο ΑΡΗΣ, ως «το μεγάλο αουτσάιντερ για να εκθρονίσει τον Ολυμπιακό» όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της FIFA.
Και φυσικά, ως σοβαρός, έγκριτος και πάνω απ’ όλα αντικειμενικός θεσμός παγκόσμιας εμβέλειας, η FIFA αιτιολογεί την πρόβλεψη και εκτίμηση ότι ο ΑΡΗΣ είναι ο μοναδικός, πλην Παναθηναϊκού, άξιος λόγου και αναφοράς διεκδικητής του τίτλου στην Ελλάδα.
Και η αιτιολόγηση στηρίζεται στις μεταγραφές παικτών παγκόσμιας εμβέλειας τύπου Nafti, Abreou, Gracian, Arano, Nasuti με τους οποίους ενισχύθηκε η αγαπημένη μας ομάδα, παικτών με εμπειρίες και διακρίσεις σε υψηλού επιπέδου και ανταγωνισμού πρωταθλήματα αλλά και σε παγκόσμιες διοργανώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.
διαβαζε θες παντερ
να δεις τι θα παθεις φετος
ρε η φιφα μας αναγνωρισε
δεν μιλαω μονο γι αυτο το σκηνικο αλλα μιλαω γενικαελα ρε ντεκερ
αφου δεν το ξες το σκηνικο
ειναι φαυλοτης να μηλας προτου ενημερωθεις
Εσύ κατούρα τα μπουτάκια σουΓια περάστε από Αθήνα μεριά σκουλήκια να δείτε τι καλά που θα περάσετε