Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
"γεννήθηκε στις 08-2-1982
Στην πατρίδα του αγωνίστηκε από το 2005 ως  τον Δεκέμβριο του 2007 στην Zlate Moravce όπου είχε 15 συμμετοχές. "

α)To 2005 ήταν 23 χρονών.  Μέχρι τα 23 τί έκανε, γιατί δεν μας λέει;
β)Το 2005 μέχρι το Δεκέμβριο του 2007;  2005 από πότε; δεν εχει μήνα;  οπότε εννοεί τον Ιανουάριο.  Αρα ιανουάριος 2005 με δεκέμβριος 2007, 3 χρόνια 15 συμμετοχές

"Τον Ιανουάριο του 2007 μεταγράφηκε στην Polonia Bytom όπου το πρώτο εξάμηνο έπαιξε σε 10 αγώνες. "

Ο Ιανουάριος του 2007 είναι πριν τον Δεκέμβριο του 2007 που έπαιζε στη Zlate Moravce, άρα δεν ήταν 2007 ήταν Ιανουάριος 2008.  Λάθος, καταλάθως ή επίτηδες;
Αρα έπαιξε πρόπερσι από το χειμώνα και μετά 10 αγώνες

"Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της πολωνικής ομάδας (που τερμάτισε έβδομη) καθώς αγωνίστηκε σε 32 αγώνες." 

εδώ εξηγείται το παραπάνω, πηρε μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2008 και έπαιζε μέχρι πριν 1 μήνα, οκ

"Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας under21. Στον ΑΡΗ θα αγωνίζεται με το νούμερο 28"

πόσες συμμετοχές έχει, γιατί δεν μας λέει;

Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
"γεννήθηκε στις 08-2-1982
Στην πατρίδα του αγωνίστηκε από το 2005 ως  τον Δεκέμβριο του 2007 στην Zlate Moravce όπου είχε 15 συμμετοχές. "

α)To 2005 ήταν 23 χρονών.  Μέχρι τα 23 τί έκανε, γιατί δεν μας λέει;
β)Το 2005 μέχρι το Δεκέμβριο του 2007;  2005 από πότε; δεν εχει μήνα;  οπότε εννοεί τον Ιανουάριο.  Αρα ιανουάριος 2005 με δεκέμβριος 2007, 3 χρόνια 15 συμμετοχές

"Τον Ιανουάριο του 2007 μεταγράφηκε στην Polonia Bytom όπου το πρώτο εξάμηνο έπαιξε σε 10 αγώνες. "

Ο Ιανουάριος του 2007 είναι πριν τον Δεκέμβριο του 2007 που έπαιζε στη Zlate Moravce, άρα δεν ήταν 2007 ήταν Ιανουάριος 2008.  Λάθος, καταλάθως ή επίτηδες;
Αρα έπαιξε πρόπερσι από το χειμώνα και μετά 10 αγώνες

"Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της πολωνικής ομάδας (που τερμάτισε έβδομη) καθώς αγωνίστηκε σε 32 αγώνες." 

εδώ εξηγείται το παραπάνω, πηρε μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2008 και έπαιζε μέχρι πριν 1 μήνα, οκ

"Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας under21. Στον ΑΡΗ θα αγωνίζεται με το νούμερο 28"

πόσες συμμετοχές έχει, γιατί δεν μας λέει;

Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο...
Η εμμονη σου με το ΘΕΟ έχει προσπεράσει τα ορια της σχιζοφρενειας. Περαστικα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ωρε κομπλεξαρααααααααααααααααα

ο τυπος εχει μαζεψει αρκετες μαπες απο αρειανους
δες τι εκατσε και εψαξε....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
δεν το έψαξα ρε μαλακες

μόνο που το διαβάζεις καταλαβαίνεις.

Λίγο μυαλό θέλει μόνο

Αλλο αν εσάς σας έχουν μάθει να μην το δουλεύετε...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν το έψαξα ρε μαλακες

μόνο που το διαβάζεις καταλαβαίνεις.

Λίγο μυαλό θέλει μόνο

Αλλο αν εσάς σας έχουν μάθει να μην το δουλεύετε...
μπραβο θες παντερ
μπραβο παλικαρι μου
ρε αν δεν γαμει ο ανθρωπος
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Οτι πεις

επι του θέματος έχεις να σχολιάσεις κάτι;

κατηγορούσατε το σκόρδα και συνεχίζετε τις κωλοτούμπες, τουμπεκί με τα παλτά που σας φέρανε

Ο Κόντης σας κοροϊδεύει ψιλό γαζί και εσείς τίποτα.  Όσο τα έχει καλά με τον σούπερ 3 δεν θα ακούγεται κιχ...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οτι πεις

κατηγορούσατε το σκόρδα και συνεχίζετε τις κωλοτούμπες, τουμπεκί με τα παλτά που σας φέρανε

Ο Κόντης σας κοροϊδεύει ψιλό γαζί και εσείς τίποτα.  Όσο τα έχει καλά με τον σούπερ 3 δεν θα ακούγεται κιχ...
Τι να σχολιάσω ρε αδερφέ? Όλα θα φανούν στο χόρτο

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Οτι πεις

γιαι δεν μας λες για το παλτο τον σαβινι(που τον φωναζανε ορθιο ξυλο)
γιατι δεν μας λες που το κοριτσακι ο κουτσιανικουλης δεν βλεπετε
γιατι δεν μας λες για τον βιτολο;;;;;;;;
εγω εχω αμπρεου  εχεις; μουσουλμανοβιτς παπαζογλου :zombie: :zombie: :zombie:
γρασιαν          εχεις; ιβιτς :zombie: :zombie: :zombie:
νασουτη          εχεις; μαλεζας :zombie: :zombie:
νετο,φλαβιο      εχεις; σναουτσερ :zombie: :zombie: :zombie:
αρανο            εχεις;  σαβινι :zombie: :zombie: :zombie:
σηφακη           εχεις;  χαλκιας :zombie: :zombie:
εναν παμπλο και εναν κοντρερας και εναν γκαγκατση    

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
άλλαξε πλευρό και σκεπάσου μην κρυώσεις...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τον Αμπουμπακαρι τον εβαλες?Ρε μουνακη θεσπαντερ,μπαινεις,βριζεις πετας και μαλακιες και καθομαστε και σου απανταμε προσπαθωντας να σε κανουμε λογικο ον,αν θες ν'ασχοληθεις με το Θεο και να πεις ολα αυτα που λες φωναχτα,γραψου στη λεσχη και πανε πες τα εκει κατα προσωπο και οχι εδω αδερφιστικα,κρυφοΑρειανε...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
το μουνάκι είσαι εσύ καραγκιόζη.  αν ήθελα να πάω στη λέσχη σας θα πήγαινα.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν ο παίχτης σας παίξει η όχι, μπορεί να είναι και ο καλύτερος του κόσμου.

Αλλο σε ρώτησα, αν κατάλαβες οτι σας κοροϊδεύουν πίσω απ την πλα΄τη σας αυτοί που 2 μήνες πριν ζητούσαν την ψήφο σας

Πες μου λοιπόν, το κατάλαβες;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Το καταλαβαίνεις οτι σε δουλεύουν όλοι αυτοί που πριν 2 μήνες το έπαιζαν ίδιοι με σένα;

URL]]

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εσενα μονο κοροιδευουν γιατι εισαι το κλασσικο κοροιδο των προεδρων και των δημοσιογραφων καραγκιοζακο,εμενα στ'αρχιδια μου αν παιξει και ποτε αυτος,σε γενικες γραμμες οι παιχτες που ηρθαν εχουν ανεβασει επιπεδο την ομαδα και οι περισσοτεροι απο αυτους(Γκρασιαν,Νασουτι,Ναφτι)θα επρεπε να εχουν ερθει περσι.Εσεις που υποτιθεται οτι φετος θα χτυπησετε το Τσου Λου(τρομαρα σας!!)αν ειστε ευχαριστημενοι με φωτακη,τσιριλλο και αμπουμπακαρι,εγω παω πασο,σιγα μη κατσω να σκασω που καποιοι απο σας τους βγαζουν παιχταραδες...ποντικι,ε ποντικι!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Διαβαζε και τον Πανταζη να μορφωνεσαι ποντικαρα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχεις απιστευτη πλακα ρε συ, που εχεις avatar αυτον που ειναι ΑΡΡΩΣΤΟ αρειανακι και σας βριζει οπου σταθει και οπου βρεθει με τα γνωστα κοσμητικα επιθετα!!!!!! Ειναι φοβερη η μανια σου να μαθεις τι κρυβεται πισω απο τις λεξεις και τις πραξεις που εχουν να κανουν με τον ΑΡΗ ΜΑΣ, συμπεριλαμβανεσαι και συ στο "ΑΡΗΣ ΜΑΣ" αφου εισαι αρρωστος ΑΡΕΙΑΝΟΣ..............

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχεις απιστευτη πλακα ρε συ, που εχεις avatar αυτον που ειναι ΑΡΡΩΣΤΟ αρειανακι και σας βριζει οπου σταθει και οπου βρεθει με τα γνωστα κοσμητικα επιθετα!!!!!! Ειναι φοβερη η μανια σου να μαθεις τι κρυβεται πισω απο τις λεξεις και τις πραξεις που εχουν να κανουν με τον ΑΡΗ ΜΑΣ, συμπεριλαμβανεσαι και συ στο "ΑΡΗΣ ΜΑΣ" αφου εισαι αρρωστος ΑΡΕΙΑΝΟΣ..............
Μολις του ψυθιρισα οτι ειναι κρυφοαδερφη,τον εκανε αβαταρ,απο κει και μονο να καταλαβεις...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εσενα μονο κοροιδευουν γιατι εισαι το κλασσικο κοροιδο των προεδρων και των δημοσιογραφων καραγκιοζακο,εμενα στ'αρχιδια μου αν παιξει και ποτε αυτος,σε γενικες γραμμες οι παιχτες που ηρθαν εχουν ανεβασει επιπεδο την ομαδα και οι περισσοτεροι απο αυτους(Γκρασιαν,Νασουτι,Ναφτι)θα επρεπε να εχουν ερθει περσι.Εσεις που υποτιθεται οτι φετος θα χτυπησετε το Τσου Λου(τρομαρα σας!!)αν ειστε ευχαριστημενοι με φωτακη,τσιριλλο και αμπουμπακαρι,εγω παω πασο,σιγα μη κατσω να σκασω που καποιοι απο σας τους βγαζουν παιχταραδες...ποντικι,ε ποντικι!

κοιμάσαι όρθιος, άσχετε από ποδόσφαιρο

το γνωρίζεις οτι είσαι η μοναδική ομάδα που έβγαλε στάδιο προετοιμασίας με μόνο 1 τερματοφύλακα;

το γνωρίζεις οτι στο καρπενήσι ο σηφάκης έπαιζε στα οικογενειακά διπλά ο δεύτερος τερματοφύλακας ήταν ένας βοηθός του μαζίνιο;

το γνωρίζεις οτι σε όλες τις προετοιμασίες οι ομάδες δνε παίζουν διπλό αλλά τριπλό εκτός από εσάς;

το γνωρίζεις οτι έχετε γάλλο παίχτη αλλά δεν έχετε γάλλο μεταφραστή και ο παίχτης δεν έχει κα΄νενα να μιλήσει εκτός του ναφτι;

100 πράγματα μπορώ να σου γράψω φίλε, και όχι φήμες όπως εσείς αλλά γεγονότα, αν είσαι μάγκας διέψευσέ με...

Και δεν μιλάει κανένας, ε φυσικά, αφού οι τα κεντρικά τα έχουν καλά με τον γιάννη...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
θεςπαντερ ελα στην λεσχη αν σου βασταει
φερε και την πουσταρα του κερατα τον παπαζογλου
το μυκονος-boy

Stories