Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ρε πες μας σοβαραδυσκολα,δεν ειναι για τα δοντια σου
να μην τα κοψω τζαμπα τα αρχιδια μου
ρε πες μας σοβαραδυσκολα,δεν ειναι για τα δοντια σου
καλα ντε μην αρπαζασαι,θα σου κανω κονε με τις φιλες τιςσιγά ρε μάγκα, και που τα ξέρεις εσύ τα δόντια μου;
Οσο εισαι κι εσυ ο Ντει Λιουις...ελπιζω να κανεις πλακα
αυτη ειναι η γκομενα σου;;;; :o :o :o
Οσο εισαι κι εσυ ο Ντει Λιουις...
καλα ρε γαμαικανε,αν ειχα τετοια γκομενα θα πηγαινα στα μπουρδελα ρε αγορι μου?ειχα βεβαια παντα ωραια μουνια γιατι ετσι ειμαστε εμεις οι Παοκτσηδες αλλα οχι κ ετσιρε πες μας σοβαρα
να μην τα κοψω τζαμπα τα αρχιδια μου
Με το μπουκαλι εννοεις?καλα ντε μην αρπαζασαι,θα σου κανω κονε με τις φιλες τις
Με το μπουκαλι εννοεις?
Με το μπουκαλι εννοεις?
Οτι εσεις οι παοκτσηδες εχετε μουνια και μαλιστα ωραια το ξερω απο πρωτο χερι...μια ωραια μασατζου πουτανα που ειχα γαμησει ηταν κραγμενη παοκτσου...καλα ρε γαμαικανε,αν ειχα τετοια γκομενα θα πηγαινα στα μπουρδελα ρε αγορι μου?ειχα βεβαια παντα ωραια μουνια γιατι ετσι ειμαστε εμεις οι Παοκτσηδες αλλα οχι κ ετσι
δεν εννοουσα αυτο αλλα πιανω το αστειακι σουΟτι εσεις οι παοκτσηδες εχετε μουνια και μαλιστα ωραια το ξερω απο πρωτο χερι...μια ωραια μασατζου πουτανα που ειχα γαμησει ηταν κραγμενη παοκτσου...
τωρα περα απο την πλακα,γκομενα εχω αλλα πηγαινω στα μπουρδελα οχι βεβαια πολυ συχνα αλλα οταν δεν εχω γκομενα ειμαι αρκετα σχνα προς τα κειδηλαδη εχεις και γκομενα
πας και στα μπουρδελα
μπραβο ρε τσακαλε
πως τα προλαβαινεις ολα
τοσο ντουρος εισαι;;;;
εγω μια αφρουλα την εβδομαδα(οταν δουλευε) και κανα χειρογλυκανο
ρε τα παοκια......
Α ρε ΦωτεινούλααααααΟτι εσεις οι παοκτσηδες εχετε μουνια και μαλιστα ωραια το ξερω απο πρωτο χερι...μια ωραια μασατζου πουτανα που ειχα γαμησει ηταν κραγμενη παοκτσου...
Σωστο σε βρισκω και παντα ενημερο...Α ρε Φωτεινούλαααααα
Μα δε θυμάσαι ρε, γι'αυτήν γράφτηκα στο σαιτΣωστο σε βρισκω και παντα ενημερο...
Ασε,ξηγημενη γκομενα...θα ξυνεται τωρα που τη θυμηθηκαμε...Μα δε θυμάσαι ρε, γι'αυτήν γράφτηκα στο σαιτ
γινε αρης να σπρινταρεις