You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
σας εχω καταλαβει εδω κ πολυ καιρο.με το σεις κ με το σας ειστε.παλιοτερα εμπαινα στους γαυρους για να μπινελικιαστω με κανα δυο οι οποιοι ηταν κ φιλοι αλλα τωρα το εκοψα,εχω εσας.......Για να καταλαβεις το επιπεδο μας ρε...ουτε στα μπινελικια κανουμε διακρισεις...
ζηλεύεις που δεν σε βρίζω μωρό μου;τι εγινε ρε?ουτε να φαω δεν μπορω?τι σκατα κανατε κ μεσα σε 20 λεπτα βριζονται ακομα κ οι αρειανοι μεταξυ τους?
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
1.προσωπικες επιθεσεις δεν ειναι χαβαλες.Κοίτα επειδή είσαι μικρός, να σου πω πως εδώ δεν είναι σπίτι σου, και μπορεί όποιος θέλει να μπαίνει. Αν το χωνέψεις θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις τον χαβαλέ
2.Σπιτι μου ειναι οπως και το χαριλαου που αν καποιος κανει καμια μαλακια κατα της ομαδας μου τον βαζω στην θεση του. Εκτος και αν εσυ εισαι αδιαφορος "επειδη δεν ειναι σπιτι σου". Εν ολιγοις συνδεσμοι γηπεδα φορουμς θρεντς κτλ οπου ειναι βαμενα κιτρινα ειναι σπιτι μου.
3. και αν κανω χαβα μπορεις να δεις μερικα ποστς μου πιο πισω. δεν θα αποδειξω τιποτα και σε κανεναν. ολα γραμμενα ειναι.
ολα καλα φιλε μου. και την πλακα μας και τον χαβα μας. τους ανεγγεφαλους δεν μπορω
ε τωρα με καταλαβες γλυκια μου.τι θα κανω εγω με σενα?μου λες?ζηλεύεις που δεν σε βρίζω μωρό μου;
υπομονή, έχουν άλλοι σειρά, αχόρταγηε τωρα με καταλαβες γλυκια μου.τι θα κανω εγω με σενα?μου λες?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αν θελετε ν'ανοιξετε τετοιο διαλογο μεταξυ σας υπαρχει και το σχετικο τραβελοθρεντ...ε τωρα με καταλαβες γλυκια μου.τι θα κανω εγω με σενα?μου λες?
οκ,αφου δεν μπορω αλλιως θα κανω υπομονη ατιμουλα.αλλα θα κανω υπομονη ριχνοντας εναν υπνακουπομονή, έχουν άλλοι σειρά, αχόρταγη
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
35 μικρός;Κοίτα επειδή είσαι μικρός, να σου πω πως εδώ δεν είναι σπίτι σου, και μπορεί όποιος θέλει να μπαίνει. Αν το χωνέψεις θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις τον χαβαλέ
εμείς τι να πούμε τότε μπαρμπαπέτρο;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ρε παιδια,ετσι οπως ειμαστε δεν κανονιζουμε
καμια φορα να βγουμε για φραπε
θες να ερθεις να τα πουμε εκει γιατι μπορει να γουσταρεις παπαροκουβεντουλες κ εσυ.......Αν θελετε ν'ανοιξετε τετοιο διαλογο μεταξυ σας υπαρχει και το σχετικο τραβελοθρεντ...
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ποσο εισαι;35 μικρός;
τι φραπε ρε?τρελος εισαι?θες να πεσουν φαπες κ μετα να παμε να γαμησουμε ολοι μαζι στο μυλο?ρε παιδια,ετσι οπως ειμαστε δεν κανονιζουμε
ηρέμησε ζηλιάραΑν θελετε ν'ανοιξετε τετοιο διαλογο μεταξυ σας υπαρχει και το σχετικο τραβελοθρεντ...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ας φτιάξει το μαγαζί του πρώτα ο άνθρωπος...ρε παιδια,ετσι οπως ειμαστε δεν κανονιζουμε
ηρέμησε ζηλιάρα
βαλ τον στην θεση του μωρο μου
εσύ στο δωμάτιό σου τιμωρία35 μικρός;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
σχολείο πηγαίνω ακόμηποσο εισαι;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
οχι σε εσενα θα ρθουμεας φτιάξει το μαγαζί του πρώτα ο άνθρωπος...
στας εξωτικους νεαπολεως
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
πλακα κανεις σιγουρασχολείο πηγαίνω ακόμη