Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να φυγετε.......να πατε αλλου ρε.να φυγετε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Για να καταλαβεις το επιπεδο μας ρε...ουτε στα μπινελικια κανουμε διακρισεις...
σας εχω καταλαβει εδω κ πολυ καιρο.με το σεις κ με το σας ειστε.παλιοτερα εμπαινα στους γαυρους για να μπινελικιαστω με κανα δυο οι οποιοι ηταν κ φιλοι αλλα τωρα το εκοψα,εχω εσας.......

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Κοίτα επειδή είσαι μικρός, να σου πω πως εδώ δεν είναι σπίτι σου, και μπορεί όποιος θέλει να μπαίνει. Αν το χωνέψεις θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις τον χαβαλέ
1.προσωπικες επιθεσεις δεν ειναι χαβαλες.
2.Σπιτι μου ειναι οπως και το χαριλαου που αν καποιος κανει καμια μαλακια κατα της ομαδας μου τον βαζω στην θεση του. Εκτος και αν εσυ εισαι αδιαφορος "επειδη δεν ειναι σπιτι σου". Εν ολιγοις συνδεσμοι γηπεδα φορουμς θρεντς κτλ οπου ειναι βαμενα κιτρινα ειναι σπιτι μου.
3. και αν κανω χαβα μπορεις να δεις μερικα ποστς μου πιο πισω. δεν θα αποδειξω τιποτα και σε κανεναν. ολα γραμμενα ειναι.
ολα καλα φιλε μου. και την πλακα μας και τον χαβα μας. τους ανεγγεφαλους δεν μπορω

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κοίτα επειδή είσαι μικρός, να σου πω πως εδώ δεν είναι σπίτι σου, και μπορεί όποιος θέλει να μπαίνει. Αν το χωνέψεις θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις τον χαβαλέ
35 μικρός;

εμείς τι να πούμε τότε μπαρμπαπέτρο;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε παιδια,ετσι οπως ειμαστε  δεν κανονιζουμε
καμια φορα να βγουμε για φραπε :) :) :) :)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αν θελετε ν'ανοιξετε τετοιο διαλογο μεταξυ σας υπαρχει και το σχετικο τραβελοθρεντ...
θες να ερθεις να τα πουμε εκει γιατι μπορει να γουσταρεις παπαροκουβεντουλες κ εσυ.......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom