Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
για αυτήν από μαρτίου λέτε;

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ρε παιδες η μπουρδελοκατασταση ειναι καλη στη σαλονικα?
δεν εχω δυνατοτητα συγκρισης αλλα στην αθηνα με τα στουντιακια ειναι μια χαρα.
και τα μασατζιδικα που γαμας επισης...
επανω εχει πραμα? ξεκιναω και σε λιγη ωρα για σαλονικα και πρεπει να ειμαι ενημερος.
ειναι και το μονικακι πανω φριξου9 απ οτι ειδα. αν δεν βρεθει κατι αλλο θα την τιμησω... ;)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε παιδες η μπουρδελοκατασταση ειναι καλη στη σαλονικα?
δεν εχω δυνατοτητα συγκρισης αλλα στην αθηνα με τα στουντιακια ειναι μια χαρα.
και τα μασατζιδικα που γαμας επισης...
επανω εχει πραμα? ξεκιναω και σε λιγη ωρα για σαλονικα και πρεπει να ειμαι ενημερος.
ειναι και το μονικακι πανω φριξου9 απ οτι ειδα. αν δεν βρεθει κατι αλλο θα την τιμησω... ;)
Αφου μενεις Αθηνα,συμβουλη μου...Θα'ρχεσαι εδω πανω μονο για αποτοξινωση...

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
τοσο χαλια τα πραγματα ρε γαμωτο?
ακομα και στις πουτανες πισω ειμαστε?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τοσο χαλια τα πραγματα ρε γαμωτο?
ακομα και στις πουτανες πισω ειμαστε?
Κοιτα,και μονο οτι εχεις πληθωρα επιλογων ειναι αρκετο,μην πουμε και για τα CT οπου βγαζεις γουστα,εδω πανω βολευομαστε με ψιχουλα,για αυτο θα ρχεσαι μονο για να ξελαμπικαρεις και να βλεπεις τον Θεο...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Κοιτα,και μονο οτι εχεις πληθωρα επιλογων ειναι αρκετο,μην πουμε και για τα CT οπου βγαζεις γουστα,εδω πανω βολευομαστε με ψιχουλα,για αυτο θα ρχεσαι μονο για να ξελαμπικαρεις και να βλεπεις τον Θεο...
για το μονο που εχω να περιφανευομαι στους αθηναιους ειναι η αφρουλα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και υπαρχει ακομα αυτη η αφρουλα?
Νομίζω είναι διακοπές. Αν όμως είναι αυτή διακοπές, τότε επέστρεψε η Έφη που είναι εξίσου καλή

Μετά όμως λέμε τα μπαόκια οτι μας δουλεύουν. Μπουρδέλο το κάναμε το thread  :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Νομίζω είναι διακοπές. Αν όμως είναι αυτή διακοπές, τότε επέστρεψε η Έφη που είναι εξίσου καλή

Μετά όμως λέμε τα μπαόκια οτι μας δουλεύουν. Μπουρδέλο το κάναμε το thread  :grin:
Εσυ φταις ρε Πετρο,με τις εξαψεις σου...ας το γυρισουμε στο θεμα μας,καμια μεταγραφη στο μπασκετ θα κανουμε,ξερεις τιποτα?

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175

σορρυ παιδια για τις ερωτησεις.
αντε καλα γαμησια.
αριολε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν έχω ιδέα, δεν πολυασχολούμαι
Κατα τ'αλλα μας λενε μπασκετικους οπαδους,φτου να χαθουμε...Τζεβελεκη,ειδες πως καταντησες 2 φτωχους πλιν τιμιους οπαδους του Αυτοκρατορα?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κατα τ'αλλα μας λενε μπασκετικους οπαδους,φτου να χαθουμε...Τζεβελεκη,ειδες πως καταντησες 2 φτωχους πλιν τιμιους οπαδους του Αυτοκρατορα?
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αλλα κ που στο λεω μπορει να λες οτι λεω παπαδες,δεν μπορω να στο αποδειξω οποτε μην το συνεχιζεις.κ να φανταστεις το σχολειο μου ηταν δυο στενα πανω απο το χαριλαου

Έλα ρε 4ο πήγαινες:;;;;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αλαχαμπλαλεκουμαλακιαμολιμπλιχα λελιασνταμ λοσαλλαλαμαχ ουμπλιμ μλαλουχ Ζαγορακης
  Λελαχαλιλ... Καταλαβες τωρα ρε μαλακα?
Δε θα πέσω τόσο χαμηλά για να σε βρίσω και εγώ. Στα αρχίδια μου σε γράφω τελείως. Προτιμώ με επιχειρήματα να σε λιώσω σαν σκουληκάκι κάτι που εσύ δεν μπορείς. 

Χουλιγκάνι του πληκτρολογιου. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα που διάλεξες να υποστηρίζεις είναι πολύ μικρότερη από τη δική μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom