thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
για αυτήν από μαρτίου λέτε;
ναι τρελό αγόριγια αυτήν από μαρτίου λέτε;
Ναι,ναι...για αυτήν από μαρτίου λέτε;
Αφου μενεις Αθηνα,συμβουλη μου...Θα'ρχεσαι εδω πανω μονο για αποτοξινωση...ρε παιδες η μπουρδελοκατασταση ειναι καλη στη σαλονικα?
δεν εχω δυνατοτητα συγκρισης αλλα στην αθηνα με τα στουντιακια ειναι μια χαρα.
και τα μασατζιδικα που γαμας επισης...
επανω εχει πραμα? ξεκιναω και σε λιγη ωρα για σαλονικα και πρεπει να ειμαι ενημερος.
ειναι και το μονικακι πανω φριξου9 απ οτι ειδα. αν δεν βρεθει κατι αλλο θα την τιμησω... ;)
Κοιτα,και μονο οτι εχεις πληθωρα επιλογων ειναι αρκετο,μην πουμε και για τα CT οπου βγαζεις γουστα,εδω πανω βολευομαστε με ψιχουλα,για αυτο θα ρχεσαι μονο για να ξελαμπικαρεις και να βλεπεις τον Θεο...τοσο χαλια τα πραγματα ρε γαμωτο?
ακομα και στις πουτανες πισω ειμαστε?
για το μονο που εχω να περιφανευομαι στους αθηναιους ειναι η αφρουλαΚοιτα,και μονο οτι εχεις πληθωρα επιλογων ειναι αρκετο,μην πουμε και για τα CT οπου βγαζεις γουστα,εδω πανω βολευομαστε με ψιχουλα,για αυτο θα ρχεσαι μονο για να ξελαμπικαρεις και να βλεπεις τον Θεο...
Μπα,αυτοι εχουν πολλες Αφρουλες,εμεις μια για αυτο και εβγαλε ονομα...για το μονο που εχω να περιφανευομαι στους αθηναιους ειναι η αφρουλα
για να το λες κατι θα ξεςΜπα,αυτοι εχουν πολλες Αφρουλες,εμεις μια για αυτο και εβγαλε ονομα...
και υπαρχει ακομα αυτη η αφρουλα?Μπα,αυτοι εχουν πολλες Αφρουλες,εμεις μια για αυτο και εβγαλε ονομα...
ειναι στα διακοπαςκαι υπαρχει ακομα αυτη η αφρουλα?
Νομίζω είναι διακοπές. Αν όμως είναι αυτή διακοπές, τότε επέστρεψε η Έφη που είναι εξίσου καλήκαι υπαρχει ακομα αυτη η αφρουλα?
Εσυ φταις ρε Πετρο,με τις εξαψεις σου...ας το γυρισουμε στο θεμα μας,καμια μεταγραφη στο μπασκετ θα κανουμε,ξερεις τιποτα?Νομίζω είναι διακοπές. Αν όμως είναι αυτή διακοπές, τότε επέστρεψε η Έφη που είναι εξίσου καλή
Μετά όμως λέμε τα μπαόκια οτι μας δουλεύουν. Μπουρδέλο το κάναμε το thread
σορρυ παιδια για τις ερωτησεις.Νομίζω είναι διακοπές. Αν όμως είναι αυτή διακοπές, τότε επέστρεψε η Έφη που είναι εξίσου καλή
Μετά όμως λέμε τα μπαόκια οτι μας δουλεύουν. Μπουρδέλο το κάναμε το thread
Δεν έχω ιδέα, δεν πολυασχολούμαιΕσυ φταις ρε Πετρο,με τις εξαψεις σου...ας το γυρισουμε στο θεμα μας,καμια μεταγραφη στο μπασκετ θα κανουμε,ξερεις τιποτα?
Κατα τ'αλλα μας λενε μπασκετικους οπαδους,φτου να χαθουμε...Τζεβελεκη,ειδες πως καταντησες 2 φτωχους πλιν τιμιους οπαδους του Αυτοκρατορα?Δεν έχω ιδέα, δεν πολυασχολούμαι
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααΚατα τ'αλλα μας λενε μπασκετικους οπαδους,φτου να χαθουμε...Τζεβελεκη,ειδες πως καταντησες 2 φτωχους πλιν τιμιους οπαδους του Αυτοκρατορα?
αλλα κ που στο λεω μπορει να λες οτι λεω παπαδες,δεν μπορω να στο αποδειξω οποτε μην το συνεχιζεις.κ να φανταστεις το σχολειο μου ηταν δυο στενα πανω απο το χαριλαου
Δε θα πέσω τόσο χαμηλά για να σε βρίσω και εγώ. Στα αρχίδια μου σε γράφω τελείως. Προτιμώ με επιχειρήματα να σε λιώσω σαν σκουληκάκι κάτι που εσύ δεν μπορείς.αλαχαμπλαλεκουμαλακιαμολιμπλιχα λελιασνταμ λοσαλλαλαμαχ ουμπλιμ μλαλουχ Ζαγορακης
Λελαχαλιλ... Καταλαβες τωρα ρε μαλακα?