Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε σεις ρι θα γινει?
θα ξεκολλησετε απ εδω επιτελους?
Από τη στιγμή που το παίζετε ηθικολόγοι βάζοντας παράδειγμα τον ΠΑΟΚ εννοείται πως θα απαντήσω..... για να αποκαλυφθεί όλη η [glow=red,2,300]αλήθεια[/glow] στα κιτρινόμαυρα προβατάκια του θούπερ 3
Το κακό με εσάς είναι ότι μετά την περσινή χρονιά που οι φάπες διαδέχονταν η μία την άλλη (παρόλο που είχαν προηγηθεί μεταγραφές αεροδρομίουστην ομάδα σας) με κάποιες μεταγραφές πάλι ανοιχτήκατε. Τον Μάη θα είστε παλι κατσούφηδες. Τον Ιούνη θα τρέχετε πάλι αεροδρόμια, τον επόμενο Μαη παλι κατσούφηδες, τον Ιούνη πάλι αεροδρόμιο, τον Μάη κατσούφηδες, τον ούνιο αεροδρόμιο αλλά τον επόμενο Μάη κλείνει η επταετία συνεχούς παρουσίας στη πρώτη τη τάξει λίγκα της χώρας και επέρχεται η πτώση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δυστυχώς έχασα πέρσι τα ματς με την σλάβεν κοπρίβνιτσα... Ακόμα καλοκαιρινές διακοπές ήμουνE και τι νοιαζεσαι εσυ?? Μηπως ενδιαφερεσαι για το καλο μας????? Αφησε μας να κανουμε ΚΑΠΟΙΕΣ μεταγραφες, να λεμε οτι θελουμε, να φαμε τις φαπες μας και παρακολουθα την ομαδα σου που πανε ΟΛΑ ρολοι.......![]()
![]()
Α και μην ξεχνας, ετοιμασου για την Ευρωπη, οσο παιξεις, 4 χρονια μακρυα βουλευτης εγινες εκτος ευρωπης, κατι σαν τον ηρακλακο στο μπασκετ, βουλευτης 4ετιας στην Α2!!! Και εγω θα στρογγυλοκαθησω στους ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟΥΣ απο εσας 2 χρονια καναπεδες, που ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΤΕ να βλεπετε ΑΡΗ στην tv και θα σας βλεπω....... αφησε μου στο τραπεζακι και τα διαφημιστικα απο οοοολες τις πιτσαριες που 2 χρονια τις τιμησες δεοντως!!!!!!!!![]()
![]()
Ναι ρε γαμώτο... με το διαφημιστικό στο χέρι έμεινα!Δυστυχώς έχασα πέρσι τα ματς με την σλάβεν κοπρίβνιτσα... Ακόμα καλοκαιρινές διακοπές ήμουν![]()
![]()
Δεν νομίζω αυτός ο γκρασιάν να είναι κάτι ιδιαίτερο, πάντως αν αποδείξει οτι αξίζει τον ιούνιο θα αποκτηθεί απο τον ΠΑΟΚ. στο χέρι του είναι.
σε ποιανού χέρι;Δεν νομίζω αυτός ο γκρασιάν να είναι κάτι ιδιαίτερο, πάντως αν αποδείξει οτι αξίζει τον ιούνιο θα αποκτηθεί απο τον ΠΑΟΚ. στο χέρι του είναι.
εγώ νομίζω είναι καθαρά και μόνο στο χέρι του ΠΑΟΚτου γκρασιάν ρε συ σε ποιανου?