Ο Λεάντρο Γκρασιάν μίλησε στο gazzeta.gr για τη νέα του ομάδα, την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι του Αρη αλλά και τον Σεμπαστιάν Αμπρέου.
Για την υποδοχή: «Οταν προσγειωνόταν το αεροπλάνο, φαινόταν ότι είχαν φτάσει οι Rolling Stones. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αυτό που έζησα ήταν συγκλονιστικό και δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη για μένα, είναι μια σημαντική πρόκληση και θέλω να φανώ αντάξιος της αγάπης τους. Ελπίζω με την παρουσία μου μέσα στο γήπεδο να αντισταθμίσω και με το παραπάνω την αγάπη που μου έδειξαν οι φίλοι του Αρη».
[glow=red,2,300]Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Οι φίλοι του Αρη μου είπαν ότι πρέπει να κερδίσω τον ΠΑΟΚ.[/glow] Αυτό είναι κάτι ρεαλιστικό, αφού πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι. Το αντιλαμβάνομαι και θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω. Στόχος μας είναι να φτάσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα και το κύπελλο».
Για τον Αμπρέου: «Ξέρω τον Σεμπαστιάν γιατί έχουμε παίξει μαζί στη Μοντερέι. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, που έχει πάρα πολλές εμπειρίες. Μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Αρη στο σκοράρισμα και είναι πολύ καλό που θα είμαστε στην ίδια ομάδα. Ο Αμπρέου είναι εξαιρετική επιλογή για την ομάδα και υπόσχομαι να βοηθήσουμε πολύ την ομάδα μας και στο θέμα του γκολ. Στη Μοντερέι τα είχαμε πάει καλά και πιστεύω ότι στον Αρη μπορούμε να κάνουμε πολλά».
Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα: «Ηταν κίνητρο για μένα να αγωνιστώ σε ένα καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, σε μια ομάδα όπως ο Αρης που έχει υψηλούς στόχους. Οι άνθρωποι του Αρη έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να με αποκτήσουν και αυτό με έκανε να αισθανθώ πολύ καλύτερα. Ρώτησα για την πόλη, για την ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή μου. Ανυπομονώ να παίξω μπάλα για τον Αρη».
Γκε γκε?????? ;)