Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο μπασινάς παίζει πόρτσμουθ και [glow=red,2,300]βασικός εθνική ελλάδος[/glow], ο κυριάκος παίζει αεκ και [glow=red,2,300]βασικός εθνική ελλάδος [/glow] ενώ ο κόκε παίζει πόκα και εικοσιμία και είναι βασικός στην εθνική πατσά και σκεμπέ...

ΞΥΠΝΑ

Ξερεις ΠΩΣ παιζουν ΑΚΟΜΑ εθνικη ΚΑΠΟΙΟΙ παικτες??? Και εισαι πολυ ευχαριστημενος εσυ απο ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ την εθνικη??? 'Η μηπως δεν ειδες τα χαλια και των δυο στη αεκ φετος????

Πηγαινε μια βολτα και απο το "ρε μονο η χανουμα", να δεις τι λενε απο 'κει μερια.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο μπασινάς παίζει πόρτσμουθ και βασικός εθνική ελλάδος, ο κυριάκος παίζει αεκ και βασικός εθνική ελλάδος ενώ [glow=red,2,300]ο κόκε παίζει πόκα και εικοσιμία και είναι βασικός στην εθνική πατσά και σκεμπέ...[/glow]
ΞΥΠΝΑ

Τι καψουρα που τον εχεις ρε ατιμε!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Η εθνικη "ξενοδοχειων" (Hotel) και η ομαδα του Τζωννυ του Περιπατητη κοινως Johnie Walker θεωρειται μεγαλυτερη ομαδα???????? μουσλι μουσλι, εισαι εδω????? :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ξερεις ΠΩΣ παιζουν ΑΚΟΜΑ εθνικη ΚΑΠΟΙΟΙ παικτες??? Και εισαι πολυ ευχαριστημενος εσυ απο ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ την εθνικη??? 'Η μηπως δεν ειδες τα χαλια και των δυο στη αεκ φετος????

Πηγαινε μια βολτα και απο το "ρε μονο η χανουμα", να δεις τι λενε απο 'κει μερια.......

Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. 

Με ενδιαφέρει τι βλέπουν τα δικά μου τα μάτια.

Αν τους είχα στον ΠΑΟΚ η ενδεκάδα μου θα ξεκινούσε από αυτούς

Αν έχεις διαφορετική άποψη, πρόβλημά σου (ένα απ τα πολλά)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τι καψουρα που τον εχεις ρε ατιμε!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Η εθνικη "ξενοδοχειων" (Hotel) και η ομαδα του Τζωννυ του Περιπατητη κοινως Johnie Walker θεωρειται μεγαλυτερη ομαδα???????? μουσλι μουσλι, εισαι εδω????? :2funny: :2funny: :2funny:
τρελή καψούρα, ειδικά από τότε που με κέρδισε σε μία παρτίδα πόκα.  Βέβαια έφυγε νωρίς απ το τραπέζι γιατί ήρθε και τον μαζεψε ο Κόντης.  Ετσι δεν πρόλαβα να ρεφάρω

Υ.Γ.  Σε τσούζει λιγάκι για τον Παπάζογλου ε;  Αφού λες οτι δεν τον ήθελες, τι ασχολείσαι;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τρελή καψούρα, ειδικά από τότε που με κέρδισε σε μία παρτίδα πόκα.  Βέβαια έφυγε νωρίς απ το τραπέζι γιατί ήρθε και τον μαζεψε ο Κόντης.  Ετσι δεν πρόλαβα να ρεφάρω

Υ.Γ.  Σε τσούζει λιγάκι για τον Παπάζογλου ε;  Αφού λες οτι δεν τον ήθελες, τι ασχολείσαι;

Τεσπα, δεν εχει νοημα να το συνεχισω, εχεις τις αποψεις σου, δικαιολογεις απλα την ομαδα που επελεξες να υποστηριζεις, δε σε παρεξηγω...... συνεχισε, καλα το πας, ΟΤΑΝ τον ξαναδεις εκει, μικρε βασιλια της προπαγανδας, δωσε του τα χαιρετισματα μου!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Ναι, με τσουζει πολυ, παρα πολυ, προσεχε μη σε τσουξει και σενα!!!!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
τι να με τσούξει για τον Παπάζογλου, το πολύ πολύ να μην παίξει, τζάμπα τον πήρα. 

Εσύ πρόσεχε μην σου καρφώσει κανένα γκολάκι και τρελαθείς

Επισκέπτης
ο γκαλης παντως στις μερες μας αν επαιζε ...ουτε 5 ποντους δε θα βαζε////ειναι και 50+ χρονων :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ουτε δικη μας μεταγραφη ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ........

Αναλογα ξερεις τι θα πει???? Γιατι, εδω τουλαχιστον, μονιμως στο thread του ΑΡΗ σουλατσαρεις..........

Τα θελεις και τα λες 'η σου ξεφευγουν??? Ξεπερνω το "παρασκηνιο" και οπως πολυ ευστοχα ειπες, μας ριξατε απο το θρονο, αυτος ηταν ΜΟΝΟ ο στοχος σας, ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και μετα bye bye και το μπασκετακι στην Αθηνα!!!!! Ψαχνω τις δηλωσεις του Βεζυρτζη που ειπε εκεινη τη μαγικη για εσας χρονια "απο τωρα ξεκιναει η αυτοκρατορια του παοκ"..... και ετσι εγινε.... αυτοκρατορας στο κλαρινο και τις φαπες....!!!!
ΟΚ κανείς δεν το πε.

Απλά φίλε μου βλέπω την αλήθεια. Τίποτα δε μου ξέφυγε....

Και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια είστε ανύπαρκτοι ......παντού.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ααααααα και ο Παπάζογλου αυτός που ήταν το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο (μαζί με κουτσια) πέρσι θα παίρνει 120000.

Φυσικά από φέτος κανένας από αυτούς δεν είναι καλός παίκτης.

Επίσης και ο Βιτόλο ( η πουστόλο αν θέλετε) είναι κωλοπαίκτης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΟΚ κανείς δεν το πε.

Απλά φίλε μου βλέπω την αλήθεια. Τίποτα δε μου ξέφυγε....

Και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια είστε ανύπαρκτοι ......παντού.

Ο Λεάντρο Γκρασιάν μίλησε στο gazzeta.gr για τη νέα του ομάδα, την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι του Αρη αλλά και τον Σεμπαστιάν Αμπρέου.

Για την υποδοχή: «Οταν προσγειωνόταν το αεροπλάνο, φαινόταν ότι είχαν φτάσει οι Rolling Stones. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αυτό που έζησα ήταν συγκλονιστικό και δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη για μένα, είναι μια σημαντική πρόκληση και θέλω να φανώ αντάξιος της αγάπης τους. Ελπίζω με την παρουσία μου μέσα στο γήπεδο να αντισταθμίσω και με το παραπάνω την αγάπη που μου έδειξαν οι φίλοι του Αρη».

[glow=red,2,300]Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Οι φίλοι του Αρη μου είπαν ότι πρέπει να κερδίσω τον ΠΑΟΚ.[/glow] Αυτό είναι κάτι ρεαλιστικό, αφού πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι. Το αντιλαμβάνομαι και θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω. Στόχος μας είναι να φτάσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για τον Αμπρέου: «Ξέρω τον Σεμπαστιάν γιατί έχουμε παίξει μαζί στη Μοντερέι. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, που έχει πάρα πολλές εμπειρίες. Μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Αρη στο σκοράρισμα και είναι πολύ καλό που θα είμαστε στην ίδια ομάδα. Ο Αμπρέου είναι εξαιρετική επιλογή για την ομάδα και υπόσχομαι να βοηθήσουμε πολύ την ομάδα μας και στο θέμα του γκολ. Στη Μοντερέι τα είχαμε πάει καλά και πιστεύω ότι στον Αρη μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα: «Ηταν κίνητρο για μένα να αγωνιστώ σε ένα καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, σε μια ομάδα όπως ο Αρης που έχει υψηλούς στόχους. Οι άνθρωποι του Αρη έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να με αποκτήσουν και αυτό με έκανε να αισθανθώ πολύ καλύτερα. Ρώτησα για την πόλη, για την ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή μου. Ανυπομονώ να παίξω μπάλα για τον Αρη».

Γκε γκε?????? ;)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο Λεάντρο Γκρασιάν μίλησε στο gazzeta.gr για τη νέα του ομάδα, την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι του Αρη αλλά και τον Σεμπαστιάν Αμπρέου.

Για την υποδοχή: «Οταν προσγειωνόταν το αεροπλάνο, φαινόταν ότι είχαν φτάσει οι Rolling Stones. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αυτό που έζησα ήταν συγκλονιστικό και δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη για μένα, είναι μια σημαντική πρόκληση και θέλω να φανώ αντάξιος της αγάπης τους. Ελπίζω με την παρουσία μου μέσα στο γήπεδο να αντισταθμίσω και με το παραπάνω την αγάπη που μου έδειξαν οι φίλοι του Αρη».

[glow=red,2,300]Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Οι φίλοι του Αρη μου είπαν ότι πρέπει να κερδίσω τον ΠΑΟΚ.[/glow] Αυτό είναι κάτι ρεαλιστικό, αφού πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι. Το αντιλαμβάνομαι και θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω. Στόχος μας είναι να φτάσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για τον Αμπρέου: «Ξέρω τον Σεμπαστιάν γιατί έχουμε παίξει μαζί στη Μοντερέι. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, που έχει πάρα πολλές εμπειρίες. Μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Αρη στο σκοράρισμα και είναι πολύ καλό που θα είμαστε στην ίδια ομάδα. Ο Αμπρέου είναι εξαιρετική επιλογή για την ομάδα και υπόσχομαι να βοηθήσουμε πολύ την ομάδα μας και στο θέμα του γκολ. Στη Μοντερέι τα είχαμε πάει καλά και πιστεύω ότι στον Αρη μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα: «Ηταν κίνητρο για μένα να αγωνιστώ σε ένα καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, σε μια ομάδα όπως ο Αρης που έχει υψηλούς στόχους. Οι άνθρωποι του Αρη έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να με αποκτήσουν και αυτό με έκανε να αισθανθώ πολύ καλύτερα. Ρώτησα για την πόλη, για την ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή μου. Ανυπομονώ να παίξω μπάλα για τον Αρη».

Γκε γκε?????? ;)

Είπαμε δεν ασχολείστε με τον ΠΑΟΚ.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ααααααα και ο Παπάζογλου αυτός που ήταν το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο (μαζί με κουτσια) πέρσι θα παίρνει 120000.

Φυσικά από φέτος κανένας από αυτούς δεν είναι καλός παίκτης.

Επίσης και ο Βιτόλο ( η πουστόλο αν θέλετε) είναι κωλοπαίκτης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το μεγαλυτερο ταλεντο ΗΤΑΝ αναλογικα με αυτα που εδειξε σε 2,5 παιχνιδια που επαιξε,ΠΡΙΝ τραυματιστει, ΠΡΙΝ μεινει 1 χρονο εξω, ΠΡΙΝ αποκτησει κακους ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ και κακες ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ......... πως ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ το μεγαλυτερο ταλεντο ο Ηλιαδης???? Ανα γεια σου.....

Τον κουτσ ΚΑΝΕΙΣ δεν τον εκρινε ακομα, εσυ βγες και πες οτι τον πηρες ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και οτι θα παιξει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ μπαλλα 1000%, αναλογα με τα 2,5 που θα? πληρωσεις.........

Ο ΒΙτολο παραμενει ενα καλο παικτακι, που δε θα εχεις την χαρα να το δεις στην ομαδα σου, εκτος αν μισο στο τρισεκατομυριο ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ τη στενοκεφαλια...... Ρωτα και τον ζηση να μαθεις.... ΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΠΑ-ΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΒΙΤΟΛΟ..... και τι εγινε με τους αργεντινους!!!! ;)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Είπαμε ο αρης είναι ο 4ος αντίπαλος. Ποτέ δεν είπαμε ότι δεν ασχολούμαστε. Εσείς λέτε και όλο τη λέξη ΠΑΟΚ λέτε (όπως και οι παίκτες σας  :grin:)

Όλα τα άλλα τα είπα ειρωνικά αλλά μάλλον δεν το πιασες. Δεν πειράζει.... τουλάχιστον πηγαίνεις 2ο πόδι  :P

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε ΠΑΟΚια το γαμήσατε !!!!! [size=18pt]Σεβασμό στην ακαδημία!!!!![/size]

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Είπαμε ο αρης είναι ο 4ος αντίπαλος. Ποτέ δεν είπαμε ότι δεν ασχολούμαστε. Εσείς λέτε και όλο τη λέξη ΠΑΟΚ λέτε (όπως και οι παίκτες σας  :grin:)

Όλα τα άλλα τα είπα ειρωνικά αλλά μάλλον δεν το πιασες. [glow=red,2,300]Δεν πειράζει.... τουλάχιστον πηγαίνεις 2ο πόδι [/glow]  :P

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ανα γεια σου..... τωρα τα βρισκουμε!!!!! +1000000

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Ανοιχτόμυαλε μεταξύ των οπαδών είναι φυσικό να υπάρχει "ενασχολησμός" και καζούρα αφού είναι γείτονες, συνάδελφοι συμμαθητές φιλαράκια κτλ. Το ότι δεν έπεσε στην αντίληψή σου ενασχολησμός των συνοπαδών σου με τον ΠΑΟΚ δείχνει ότι δεν είσαι και τόσο ανοιχτόμυαλος τελικά και τα βλέπεις όπως σε συμφέρει.
Οσο αφορά τώρα τις επίσημες ομάδες όπως αυτές εκφράζονται από τις επίσημες ανακοινώσεις τους και τις δηλώσεις των προέδρων τους. Τον περσινό σου πρόεδρο τον θυμάσαι ή τον ξέχασες κιόλας.
Μήπως θυμάσαι πόσες φορές ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ και αντίστοιχα πόσες ο Ζαγοράκης με τον Αρη;
Για τους λογιστές και το mail και τις δηλώσεις Γκρασιάν τα είπαν και ο Cockpit και ο  paok4life να μην τα επαναλαμβάνουμε.  
Ολα ειναι σχετικα. Αν ο προεδρος μου ο περσινος πιστευεις οτι μιλουσε εξ ονοματος ολων των αρειανων μαλλον θα εχεις αυταπατες. εξαλλου γι αυτο δεν ειναι πλεον προεδρος. Απο την αλλη το οτι ο ζαγορακης δεν μιλαει για αρη δεν σημαινει οτι η διοικηση του δεν ασχολειται. Το νομικο σας τμηνα ειχε η εχει υποτμημα που ασχολειται με αρη ως γνωστον. Και μη μου λες τωρα για επικοινωνιακα παιχνιδια δημοσιογραφων και για γκρασιαν γιατι αν τα πιστευεις μαλλον εισαι αφελεις... Και οσον αφορα για το αν τελικα ασχολουμαστε η οχι σε επιπεδο παρεας ο καθενας ξερει για την παρεα του, αλλα θα ηθελα να ξερεις οτι στο δικο σας το thread δεν μπηκα και ουτε προκειται να μπω ποτε, γιατι με νοιαζει το δικο μου σπιτι και οχι του γειτονα.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ρε πλάκα μας κάνεις;

Είναι δυνατόν να είσαι τόσο ταγάρι;

Βασικός και αναντικατάστατος στην Εθνική Σουηδίας...

Ξέρεις, αυτή την ομάδα με τον άμπαλο σέντερ φορ...
Αν αυτο το αμπαλο σεντερ φορ δεν ηταν στην εθνικη σουηδιας ισως να παιρναν και το παγκοσμιο χαρη στην αμυνα γρανιτη...
ελεος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom