Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αλήθεια, τους παίχτες τους δίνετε σε συννενόηση με τον Σάντος ή ο Σάντος τους διαλέγει από μόνος του;

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Κόντη τι γίνεται με Νασούτι μας πουλάς τρέλα ?? το νού σου ο ΠΑΟΚ του χρόνου θέλει κεντρικό αμυντικό !! και ποιός είναι στην τελική ο νασούτι ? κάτσε καλά κόντη.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μας έταξες σμολάρεκ και πήγες και έφερες τον Λαμπριάκο της ουρουγουάης! Τι θα κάνω τώρα εγώ του χρόνου ? ανανέωση στον Αναστασάκο?? Αν δεν βρείς παίκτη μέχρι τον γενάρη τον πούλο απο την ακαδημία. Τα μυαλά μας πονάνε.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καθόλου πλάκα, τα έχω πάρει με κόντη, του χρόνου που διώχνω αναστασάκο στα 32 θα τον αντικαταστήσω με αμπρέου στα 34 η θα βγάλω όλη την χρονιά με Μουσλίμοβιτς και φιλομένο χωρίς μπακ απ??
Κόντη μην παίζεις με την τρέλα μας να πούμε!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Τουρκος ο μπαμπας μας, Αρειανός ο δικός σας.

Ολη η πόλη ένα κρεβάτι. Αλλα της αλλαξοκωλιέεεεες

Ο δικός μου ρε πούστη μου είναι γαύρος  :- :- :- :- :-

Είμαι άτυχος... (και αυτός άτυχος είναι, γαύρος φανατικός και ο γιος του του βγήκε αλλόθρησκος  :2funny: )

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο δικός μου ρε πούστη μου είναι γαύρος  :- :- :- :- :-

Είμαι άτυχος... (και αυτός άτυχος είναι, γαύρος φανατικός και ο γιος του του βγήκε αλλόθρησκος  :2funny: )
Και ο δικός μου ήταν Γριά. Τι σκατόπαιδα βγήκαμε ρε μαλάκα;  :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και ο δικός μου ήταν Γριά. Τι σκατόπαιδα βγήκαμε ρε μαλάκα;  :2funny:

Γάμησέ τα... κάποτε οι πατεράδες μας θα είχαν όνειρα να μας παίρνουν στους αγώνες μαζί τους  :2funny: :2funny:

Πάντως αυτό που φοβάμαι είναι μην πείσει ο παππούς τον κανακάρη μου .. (αν κάνω γιο γαύρο θα κλαίω). Και το χειρότερο είναι ότι ο νονός θα είναι σκουλήκι  :( :( :( :(

Που σκατά έχω μπλέξει!!!!!!!!!!!!!!!1

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γάμησέ τα... κάποτε οι πατεράδες μας θα είχαν όνειρα να μας παίρνουν στους αγώνες μαζί τους  :2funny: :2funny:

Πάντως αυτό που φοβάμαι είναι μην πείσει ο παππούς τον κανακάρη μου .. (αν κάνω γιο γαύρο θα κλαίω). Και το χειρότερο είναι ότι ο νονός θα είναι σκουλήκι  :( :( :( :(

Που σκατά έχω μπλέξει!!!!!!!!!!!!!!!1
Ο γιος μου έχει πατέρα Αρειανό και δυο νονούς Γριά και Χανούμι. Φαντάσου ψυχολογικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει  :2funny:
Προς το παρόν τουλάχιστον, αν και 3 χρονών, μόλις βλέπει μπάλα στην τηλεόραση, φωνάζει ΑΡΗ ολέ. Η καλή αρχή έχει γίνει, ας ελπίσω πως και η συνέχεια θα είναι ανάλογη.
Πρόκοψε και αυτός ο ταλαίπωρος  :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ο γιος μου έχει πατέρα Αρειανό και δυο νονούς Γριά και Χανούμι. Φαντάσου ψυχολογικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει  :2funny:
Προς το παρόν τουλάχιστον, αν και 3 χρονών, μόλις βλέπει μπάλα στην τηλεόραση, φωνάζει ΑΡΗ ολέ. Η καλή αρχή έχει γίνει, ας ελπίσω πως και η συνέχεια θα είναι ανάλογη.
Πρόκοψε και αυτός ο ταλαίπωρος  :2funny: :2funny: :2funny:
Τόσο μαζοχιστής είσαι και θέλεις να κάνεις το γιο σου δυστηχή μία ζωή;

Εντάξει, το λάθος έγινε, βγήκατε οπαδοί του άτιτλου, τι το συνεχίζετε, μου λέτε;

Όταν σε 2 χρόνια θα πάει σχολείο και όλοι οι συμμαθητές του θα φοράνε ασπρόμαυρες ριγέ φανέλες και θα τον κοροϊδεύουν, αυτός τι θα κάνει; θα φωνάζει "άρης και δεν είμαι καλά" ή "θρησκεία σούπερ 3";

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τόσο μαζοχιστής είσαι και θέλεις να κάνεις το γιο σου δυστηχή μία ζωή;

Εντάξει, το λάθος έγινε, βγήκατε οπαδοί του άτιτλου, τι το συνεχίζετε, μου λέτε;

Όταν σε 2 χρόνια θα πάει σχολείο και όλοι οι συμμαθητές του θα φοράνε ασπρόμαυρες ριγέ φανέλες και θα τον κοροϊδεύουν, αυτός τι θα κάνει; θα φωνάζει "άρης και δεν είμαι καλά" ή "θρησκεία σούπερ 3";
Θα διαφέρει απο τη μάζα των υπόλοιπων προβατων ρε και θα τραγουδάει

[size=30pt]ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ[/size]

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα διαφέρει απο τη μάζα των υπόλοιπων προβατων ρε και θα τραγουδάει

[size=30pt]ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ[/size]

Να του μάθεις και το τροπάριο για τον γκαλη και την αυτοκρατορία  :grin:  :grin:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν χρειάζεται αγόρι μου. Αυτά κάποτε θα τα διδάσκονται τα παιδιά στο σχολείο

Είναι γνωστό ότι η προπαγάνδα αποτελεί το βασικό μέσο διατήρησης της παρουσίας σας... αλλά δε νομίζω να φτάσετε σε αυτό το σημείο!!!!!!!!!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η μεγαλύτερη επιτυχία σας από το κύπελλο του 70

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom