thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Αλήθεια, τους παίχτες τους δίνετε σε συννενόηση με τον Σάντος ή ο Σάντος τους διαλέγει από μόνος του;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχετε μια πλακα!!!!!!!!!!
Το δωρο μου.................
για ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τουρκος ο μπαμπας μας, Αρειανός ο δικός σας.
Ολη η πόλη ένα κρεβάτι. Αλλα της αλλαξοκωλιέεεεες
Και ο δικός μου ήταν Γριά. Τι σκατόπαιδα βγήκαμε ρε μαλάκα;Ο δικός μου ρε πούστη μου είναι γαύρος :- :- :- :- :-
Είμαι άτυχος... (και αυτός άτυχος είναι, γαύρος φανατικός και ο γιος του του βγήκε αλλόθρησκος)
Και ο δικός μου ήταν Γριά. Τι σκατόπαιδα βγήκαμε ρε μαλάκα;![]()
Ο γιος μου έχει πατέρα Αρειανό και δυο νονούς Γριά και Χανούμι. Φαντάσου ψυχολογικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσειΓάμησέ τα... κάποτε οι πατεράδες μας θα είχαν όνειρα να μας παίρνουν στους αγώνες μαζί τους![]()
Πάντως αυτό που φοβάμαι είναι μην πείσει ο παππούς τον κανακάρη μου .. (αν κάνω γιο γαύρο θα κλαίω). Και το χειρότερο είναι ότι ο νονός θα είναι σκουλήκι![]()
![]()
![]()
Που σκατά έχω μπλέξει!!!!!!!!!!!!!!!1
Τόσο μαζοχιστής είσαι και θέλεις να κάνεις το γιο σου δυστηχή μία ζωή;Ο γιος μου έχει πατέρα Αρειανό και δυο νονούς Γριά και Χανούμι. Φαντάσου ψυχολογικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει
Προς το παρόν τουλάχιστον, αν και 3 χρονών, μόλις βλέπει μπάλα στην τηλεόραση, φωνάζει ΑΡΗ ολέ. Η καλή αρχή έχει γίνει, ας ελπίσω πως και η συνέχεια θα είναι ανάλογη.
Πρόκοψε και αυτός ο ταλαίπωρος![]()
![]()
![]()
Θα διαφέρει απο τη μάζα των υπόλοιπων προβατων ρε και θα τραγουδάειΤόσο μαζοχιστής είσαι και θέλεις να κάνεις το γιο σου δυστηχή μία ζωή;
Εντάξει, το λάθος έγινε, βγήκατε οπαδοί του άτιτλου, τι το συνεχίζετε, μου λέτε;
Όταν σε 2 χρόνια θα πάει σχολείο και όλοι οι συμμαθητές του θα φοράνε ασπρόμαυρες ριγέ φανέλες και θα τον κοροϊδεύουν, αυτός τι θα κάνει; θα φωνάζει "άρης και δεν είμαι καλά" ή "θρησκεία σούπερ 3";
Θα διαφέρει απο τη μάζα των υπόλοιπων προβατων ρε και θα τραγουδάει
[size=30pt]ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ[/size]
Δεν χρειάζεται αγόρι μου. Αυτά κάποτε θα τα διδάσκονται τα παιδιά στο σχολείοΝα του μάθεις και το τροπάριο για τον γκαλη και την αυτοκρατορία![]()
![]()
Δεν χρειάζεται αγόρι μου. Αυτά κάποτε θα τα διδάσκονται τα παιδιά στο σχολείο
λαθοςΗ μεγαλύτερη επιτυχία σας από το κύπελλο του 70