You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
και βεβαια καλα κανει ο λαος & λεει αυτο & αλλα θυμοσοφα..μονο που στην συγκεκριμμενη περιπτωση δεν υπαρχει κανεις ευεργετηθεις απο την στιγμη που ο προπονητης σε καθε ομαδα ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ..Καλά λέει ο θυμόσοφος λαός μας ''ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος''.
Επισκέπτης
λεω την αποψη μου..ποσως με ενδιαφερουν τα υπολοιπα..Pleasuregiver, αυτά που λες είναι αφορισμοί και δεν στέκουν. Ο άνθρωπος απο όπου έχει περάσει έχει αφήσει έργο, έχει πάρει τίτλους, έχει βγάλει μεγάλους παίκτες (βλ. Τσιάρτας), και τα αποτελέσματα λένε ότι είναι ο πιο πολυνίκης προπονητής. Τα υπόλοιπα είναι λόγια που λέει ο κάθε πικραμένος...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Κατα τη γνωμη μου ολοι οσοι ανεφερες σε μεγαλες ομαδες θα ηταν απο παγκο ως εξεδρα,Παπαδοπουλος και Καλβο θελουν πολυ δουλεια για να τους πεις μεγαλους(τοτε ο Λουκα Τονυ τι ειναι?)Αν θες μπορω να σου αναφερω πολλους μεγαλους παιχτες αλλα δυστυχως κανεις τους δεν παιζει στην ομαδα μας
Επισκέπτης
να θεσω ενα προβληματισμο & οποιος αρειανος θελει μου απανταει..εχετε σκεφτει οτι περισυ με τον ογιος ειχατε καλυτερη ομαδα???οτι φετος τα θετικα αποτελεσματα που εχετε παρει ειναι αποτελεσμα της δικης του δουλειας & οχι του βατραχου???
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μιλαω για το επιπεδο που και εσυ θα ηθελες,ειμαι σιγουρος.Μονο ο Κοκε ειναι παιχτης που θα επαιζε εντεκαδατος σε πολλες Ευρωπαικες ομαδες οι αλλοι ειναι να μας εχουν πεμπτο-εκτους στο πρωταθλημα.Συμφωνω με το φιλο περι Ογιος με την εννοια οτι ο Αρης περισυ επαιζε καλη μπαλλα ετσι κι αλλιως δεν εφυγε ως αποτυχημενος.Ομως μη παραγνωριζουμε αξιες φιλε,ασχετα απο την οποια πικρια εχεις για τον Ντουσκο.
Επισκέπτης
ξεκολλα ρε φιλε..καμμια πικρια δεν εχω..απλα δεν τον γουσταρω γιατι ειναι κλικαδορος..γιατι εκοψε την μπαλλα στον τζιοβανι..γιατι πηγε να κοψει την μπαλλα στον καστιγιο..γιατι οποτε η εξεδρα φωναζε τα ονοματα των δημητριαδη-αλεξανδρη-ιβιτς-τζιοβανι-καστιγιο-ριμπο αυτος αφριζε & φροντιζε να τους στελνει στην εξεδρα με αστειες δικαιολογιες..γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΣΤΩ & ΕΝΑ ΜΑΤΣ..γιατι τα χωνει χοντρα σε ολους τους δημοσιογραφους..γιατι ειναι ο μονος προπονητης παγκοσμιως με γραφειο τυπου..γιατι δεν ΕΧΕΙ ΓΕΛΑΣΕΙ ΠΟΤΕ..Μιλαω για το επιπεδο που και εσυ θα ηθελες,ειμαι σιγουρος.Μονο ο Κοκε ειναι παιχτης που θα επαιζε εντεκαδατος σε πολλες Ευρωπαικες ομαδες οι αλλοι ειναι να μας εχουν πεμπτο-εκτους στο πρωταθλημα.Συμφωνω με το φιλο περι Ογιος με την εννοια οτι ο Αρης περισυ επαιζε καλη μπαλλα ετσι κι αλλιως δεν εφυγε ως αποτυχημενος.Ομως μη παραγνωριζουμε αξιες φιλε,ασχετα απο την οποια πικρια εχεις για τον Ντουσκο.
ξεκολλα ρε φιλε..καμμια πικρια δεν εχω..απλα δεν τον γουσταρω γιατι ειναι κλικαδορος..γιατι εκοψε την μπαλλα στον τζιοβανι..γιατι πηγε να κοψει την μπαλλα στον καστιγιο..γιατι οποτε η εξεδρα φωναζε τα ονοματα των δημητριαδη-αλεξανδρη-ιβιτς-τζιοβανι-καστιγιο-ριμπο αυτος αφριζε & φροντιζε να τους στελνει στην εξεδρα με αστειες δικαιολογιες..γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΣΤΩ & ΕΝΑ ΜΑΤΣ..γιατι τα χωνει χοντρα σε ολους τους δημοσιογραφους..γιατι ειναι ο μονος προπονητης παγκοσμιως με γραφειο τυπου..γιατι δεν ΕΧΕΙ ΓΕΛΑΣΕΙ ΠΟΤΕ..
ο αιώνιος γνωστός κομπλεξισμός εναντίον του Μπάγιεβιτς.....
τα αποτελέσματα με ΑΕΚ,Ολυμπιακό,ΠΑΟΚ ήταν όλα τυχαία έτσι?
προφανώς θα προτιμούσες κανέναν τύπου Ματζουράκη,Μουνιόθ,Μαλεζάνι,Τεννέ κλπ....
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εγω παλι γουσταρω τον προπονητη που τα χωνει στους παιχτες οταν χρειαζεται,τους στελνει εξεδρα,δεν ασχολειται με τον κοσμο(αυτο ελειπε)και φερνει τιτλους,αααα και δεν χαζογελαει επισης.Πες μου ομως και κατι,οταν επαιρνες τα πρωταθληματα παιζοντας και μπαλλαρα,τα σκεφτοσουν ολα αυτα που αναφερεις?Οσο για την εξαρα μπορουμε να ανατρεξουμε και σε κορυφαιες ομαδες και προπονητες που την εχουν υποστει.
Επισκέπτης
προτιμουσα & προτιμαω τον λεμονη(αν μου επιτρεπεις)..ο αιώνιος γνωστός κομπλεξισμός εναντίον του Μπάγιεβιτς.....
τα αποτελέσματα με ΑΕΚ,Ολυμπιακό,ΠΑΟΚ ήταν όλα τυχαία έτσι?
προφανώς θα προτιμούσες κανέναν τύπου Ματζουράκη,Μουνιόθ,Μαλεζάνι,Τεννέ κλπ....
Επισκέπτης
οχι απλως τα σκεφτομουν αλλα & τα ελεγα μιας & εχω μαθει να εκφραζομαι ελευθερα..στην αρχη συμφωνουσαν ελαχιστοι..πλεον συμφωνει η πλειονοτητα..Πες μου ομως και κατι,οταν επαιρνες τα πρωταθληματα παιζοντας και μπαλλαρα,τα σκεφτοσουν ολα αυτα που αναφερεις?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Για τον Λεμονη παω πασο για τωρα,αλλας μηπως πρεπει να κριθει σε βαθος χρονου?Ειναι αληθεια οτι κενταει ο Ολυμπακος και στα + του ειναι οτι προωθει τα πιτσιρικια και τους ριχνει στα βαθια,προσωπικα εκτιμω πολυ κατι τετοιο σε προπονητες.Αλλα και ο Ντουσκο στον Αρη με τον Παπαζογλου εκανε το ιδιο(κανεις αλλος δεν τολμησε)και ειδες τι παιχτουρα βγηκε.
Επισκέπτης
ε με την ιδια λογικη δεν μπορουμε να κρινουμε κανενα ξενο προπονητη αφου σχεδον κανεις δεν εχει μεινει σε ομαδα-στην ελλαδα πανω απο 2-3 χρονια..οσο για τους ελληνες τι κριτικη να κανουμε εμεις αφου στην πρωτη στραβη τους θαβουν αυτοματα οι εφημεριδες..Για τον Λεμονη παω πασο για τωρα,αλλας μηπως πρεπει να κριθει σε βαθος χρονου?Ειναι αληθεια οτι κενταει ο Ολυμπακος και στα + του ειναι οτι προωθει τα πιτσιρικια και τους ριχνει στα βαθια,προσωπικα εκτιμω πολυ κατι τετοιο σε προπονητες.Αλλα και ο Ντουσκο στον Αρη με τον Παπαζογλου εκανε το ιδιο(κανεις αλλος δεν τολμησε)και ειδες τι παιχτουρα βγηκε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K