Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
πριν με κατηγορησει κανεις για ανθελληνα θα σου πω οτι παρολο που δεν ειμαι Ολυμπιακος την Τεταρτη ειλικρινα χαρηκα. Με τον αρη δεν θα μπορουσα να χαρω γιατι δεν τον συμπαθω καθολου και επειδη τις τελευταιες μερες υπηρχε στη Θεσσαλονικη μια εκτεταμενη προπαγανδα του τυπου "ποια μπαγερν? θα προκριθει ο αρης"
για να μη σε κουραζω θα σου δωσω μια μονολεκτικη απαντηση σε αυτο που με ρωτησες: ΠΟΛΥ

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
οταν φάγαμε 7 μας βρίζατε και θέλατε να κλέισουν τα σύνορα.τώρα τι λέτε;
ΠΟΥ τα ακουσες αυτα ρε φιλε? τι σχεση εχει το ποσα γκολ θα φαει μια ομαδα με τα συνορα? ημαρτον ρε παιδια. αλλο καζουρα και πλακα και αλλο καποια σοβαροτατα θεματα

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΠΟΥ τα ακουσες αυτα ρε φιλε? τι σχεση εχει το ποσα γκολ θα φαει μια ομαδα με τα συνορα? ημαρτον ρε παιδια. αλλο καζουρα και πλακα και αλλο καποια σοβαροτατα θεματα
o φιλαθλος το έγραψε

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
αρα ακομα και αν το εγραψε καποιος μπουφος στον Φιλαθλο, δεν το ειπε καποιος απο Β. Ελλαδα!!!!
αποφασισε ποιος τελικα το ειπε γιατι τα 2 τελευταια σου ποστ ειναι το λιγοτερο αντιφατικα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Λοιπον το χετε γαμησει το Θεμα...
Ειμαι κατοικος Θεσσαλονικης αλλα Αθηναιος...
Ειμαι Ολυμπιακος μεχρι τα μπουνια κι εχω να πω τα εξης:
Δεν υπαρχουν πιο κομπλεξικοι ανθρωποι και πιο πορωμενοι απ τους θεσσαλονικιους αλλα οσοι λετε οτι ντροπιασαν την Ελλαδα και δεν ειναι Ελληνες και λοιπες μαλακιες να πα να κοιταχτητε σε κανα γιατρο...
Ειδικα αν το λενε Ολυμπιακοι αυτο να θυμηθουν τις 7αρες που μαζευαμε εμεις καποτε και να κατσουν στα αβγα τους...
Οι ανθρωποι ειναι κολλημενοι εδω αλλα κανενας τρομπας δεν μπορει να τους λεει οτι δεν ειναι Ελληνες και οτι ξεφτηλιζουν την Ευρωπαικη εικονα της Ελλαδας....
Χαλαρωστε και να σκεφτεστε τι γραφετε πριν το γραψετε...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αρε φιλε psaxnw.

Τοσες ομαδαρες εχει στην Σαλονικα, εσυ γαυρος κατεληξες;
ειπα αγαπητε αν προσεξες οτι απλα μενω εδω....
Οταν ηρθα ημουν ηδη γαυρος,ηρθα δηλαδη με το μικροβιο...
Βεβαια πολλες φορες παω στο γηπεδο και βλεπω τον αρη....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ειπα αγαπητε αν προσεξες οτι απλα μενω εδω....
Οταν ηρθα ημουν ηδη γαυρος,ηρθα δηλαδη με το μικροβιο...
Βεβαια πολλες φορες παω στο γηπεδο και βλεπω τον αρη....
οχι ρε psaxnw!!!!!!!σε συμπαθουσα πολυ ρε φιλε...
ποιον αρη?????

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οχι ρε psaxnw!!!!!!!σε συμπαθουσα πολυ ρε φιλε...
ποιον αρη?????
αντε παλι...φιλοξενουμενε φιλε μου ολυμπιακος ειμαι...τον αρη παω και τον βλεπω επειδη μ αρεσει η μπαλα..και στην τουμπα παω και στο καυτατζογλειο...μονο στην καλαμαρια δεν εχω παει ποτε!!!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
το ξερω οτι εισαι ολυμπιακος.... αλλα να βλεπεις τον αρη?
την κυριακη να πας καυταντζογλειο. θα εχει μπαλα και γελιο

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εχεχχεχεχεχε.....το παρασημο του warned ποτε το απεκτησες ρε θυριο?τι εκανες?

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
psaxnw και εσύ τωρα θεωρείς τον εαυτό σου ολυμπιακό;εχω το δικαίωμα να μην σε θεωρώ αδελφό μου ολυμπαικό και να σε διαχωρίζω;η ΘΡΥΛΟΣ εισαι ή αρη-παοκ-ηρακλης

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
psaxnw και εσύ τωρα θεωρείς τον εαυτό σου ολυμπιακό;εχω το δικαίωμα να μην σε θεωρώ αδελφό μου ολυμπαικό και να σε διαχωρίζω;η ΘΡΥΛΟΣ εισαι ή αρη-παοκ-ηρακλης
επειδη μ αρεσει η μπαλα και παω στο γηπεδο να δω τον αρη η τον παοκ η οποιον αλλο δεν ειμαι ολυμπιακος ρε φιλε?δεν κανω τουμπες οταν νικαν η χανουν,μπαλα παω να δω....
Ειμαι ολυμπιακος πιο πολυ απ οτι εισαι εσυ και διαχωριζε με οσο θες..Αδερφο εχω..σοβαρα τα λες η μου κανεις πλακα....?

Φιλοξενουμε ετσι το χα αποκτησει κι εγω...μονο που δεν τον ειπα απλως μπουφο αλλα του χωσα χοντρα μπινελικια..Μαλακια βεβαια εκανα γιατι δεν αξιζε αλλα δεν κρατηθηκα!!!

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή χαίρεσαι με τις νίκες του πάοκ;

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
δηλαδή χαίρεσαι με τις νίκες του πάοκ;
ρε φιλε ο psaxnw το ξεκαθαρισε οτι παει για να δει μπαλα. ολυμπιακομετρο εχεις και μετρας ποσο ολυμπιακοφρων ειναι ο καθενας??? 
psaxnw βλεπεις οτι το κομπλεξ δεν ειναι προνομιο των βορειων????

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε φιλε ο psaxnw το ξεκαθαρισε οτι παει για να δει μπαλα. ολυμπιακομετρο εχεις και μετρας ποσο ολυμπιακοφρων ειναι ο καθενας??? 
psaxnw βλεπεις οτι το κομπλεξ δεν ειναι προνομιο των βορειων????
δεν λεω εγω το αντιθετο αδερφε...εχει κομπλεξικους ανα τον κοσμο...

αφου ο ανθρωπος απ οσα ειπα καταλαβε οτι χαιρομαι τις νικες του παοκ τι να πω.......
για να στο δωσω να το καταλαβεις αιμς θα σου απαντησω οτι χαιρομαι τις νικες του παοκ οταν πχ κερδιζει τον βαζελο...ειχα παει περυσι στο αρης-παο και χαρηκα την νικη του αρη ναι!!!

Επισκέπτης
καθεστε και τσακωνεστε για το ποσα γκολ εφαγε ο αρης!!στο τελος του μηνα μαγκες ολοι οι παιχτες θα παρουν καμια 30 χιλιαδες ευρω και θα την κανουν για διακοπες με τα ακριβα αυτοκινητα τους!και στα αρχιδια τους αν εσεις στεναχωριεστε και τσακωνεστε!!δεν προκειται να σας κανει τη ζωη καλυτερη ουτε ο αρης ουτε ο παο ουτε ο ολυμπιακος,ουτε καμια ομαδα!μπαλα ειναι για να κανουμε χαβαλε και να περναει η ωρα!τιποτα παραπανω!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καθεστε και τσακωνεστε για το ποσα γκολ εφαγε ο αρης!!στο τελος του μηνα μαγκες ολοι οι παιχτες θα παρουν καμια 30 χιλιαδες ευρω και θα την κανουν για διακοπες με τα ακριβα αυτοκινητα τους!και στα αρχιδια τους αν εσεις στεναχωριεστε και τσακωνεστε!!δεν προκειται να σας κανει τη ζωη καλυτερη ουτε ο αρης ουτε ο παο ουτε ο ολυμπιακος,ουτε καμια ομαδα!μπαλα ειναι για να κανουμε χαβαλε και να περναει η ωρα!τιποτα παραπανω!!
πω πω ρε γουορ τωεα εφαγα το φλας και θυμηθηκα την φωτο στο αναταρ που ειχες εδω με τον τυπα με το μπουζουκι ε?και λεγαμε καμια φορα γα τον αρη...πωωωωωωωω μεγαλη φλασια...ο psaxnwtrans ειμαι...

Επισκέπτης
πω πω ρε γουορ τωεα εφαγα το φλας και θυμηθηκα την φωτο στο αναταρ που ειχες εδω με τον τυπα με το μπουζουκι ε?και λεγαμε καμια φορα γα τον αρη...πωωωωωωωω μεγαλη φλασια...ο psaxnwtrans ειμαι...
ο chris cornell ειναι των soundgarden και ειχε κιθαρα οχι μπουζουκι  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!ξερω οτι εισαι ο ψαχνω τρανς μην ανησυχεις  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ο chris cornell ειναι των soundgarden και ειχε κιθαρα οχι μπουζουκι  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!ξερω οτι εισαι ο ψαχνω τρανς μην ανησυχεις  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
χαχαχαχααχαχχααχα οκ μαν....κι εγω νομιζα πως ηταν κανας ρεμπετης με τζουρα η μπουζουκι...αχχχααχαχχα

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
να μην έρθουν πίσω!ντρόπιασαν την πατρίδα μας.μόνο ο ΘΡΥΛΟΣ και οι βαζέλες θα περάσουν τελικά
καλα μην τρελαινεσαι... ντροπιασαν την ελλαδα!!!
σαν να λεμε οτι αλλη ομαδα δεν εχει φάει και περισσοτερα γκολ. Δεν τους δικαιολογώ σε καμια περιπτωση αλλα οχι και ετσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom