mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
κανε αυτο που πρεπει ειδικα εσενα δε σε παρεξηγω εχουμε κ πολλα κοινα!
Καλό απόγευμα κ καλή επιτυχία σήμερα.θα την χρειαστείτε περισσότερο εσείς από όλους.Ο πρίγκηπας θα το κάνει το θαύμα του.Είμαι σίγουρος.
Ποτέ δεν περίμενα να χαρώ για την αποχώρηση του warhol από το site! :-)
τωραααααααααααα?Ποτέ δεν περίμενα να χαρώ για την αποχώρηση του warhol από το site! :-)
Αντε και ο amanaman σιγά-σιγά να τα μαζεύει...:-)
Σωστός ο germaon....Θερμά συγχαρητήρια στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ για την πρόκριση. Από ένα γάβρο!
Θερμά συγχαρητήρια στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ για την πρόκριση. Από ένα γάβρο!
ναι οντως ανατολικα της Αλβανιας ολα ειναι κιτριναΔιευκρινίζεις σε ποιο τμήμα της πόλης αναφέρεσαι; Νομίζω στο ανατολικό...
Το πρωί γυρισα από Ιθπανία αλάνια...Αντε και Πράγα τώρα...
χαρείτε ρε παιδια την επιτυχία σας, όμως ξεκαβαλειστε και λιγο.με αυτη την σουπερ ομαδα, μετα απο μια σουπερ επιτυχημενη χρονια, με σουπερ τοχο την εξοδο στο .....τσαμπιονς λιγκ,πως δικαιολογείτε τα 3.000 και κατι ψηλα διαρκειας και το παρολιγον σολντ αουτ( στο αχανες κλεανθης βικελιδης) με σαραγοσα(για γαυρο δε μιλαμε καν)ναι οντως ανατολικα της Αλβανιας ολα ειναι κιτρινα
χαρείτε ρε παιδια την επιτυχία σας, όμως ξεκαβαλειστε και λιγο.με αυτη την σουπερ ομαδα, μετα απο μια σουπερ επιτυχημενη χρονια, με σουπερ τοχο την εξοδο στο .....τσαμπιονς λιγκ,πως δικαιολογείτε τα 3.000 και κατι ψηλα διαρκειας και το παρολιγον σολντ αουτ( στο αχανες κλεανθης βικελιδης) με σαραγοσα(για γαυρο δε μιλαμε καν)
δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το κομπλεξικα.μια απλη παρατηρηση ειναι, που ανταποκρινεται απολυτα στην πραγματικοτητα, οπως και ο ιδιος αποδεχεσαι για τη δυναμικη της ομαδας σου.σε αγωνιστικο επιπεδο ειναιο προφανες οτι στα δημοφιλη αθληματα ειστε ενα σκαλι τουλαχιστον επανω. ομως δεν μπορω να καταλαβω αυτη την απιστευτη νοοτροπια του μεγαλυτερου συνδεσμου σας για το μεγαλειο και μεγεθος του λαου του αρη.οι ανθρωποι ειναι απιστευτα κολλημενοι και το μονο που κανου ειναι να αοππροσανατολιζοπυν το κόσμο σαςκάποιο δίκιο ίσως και να το έχεις. Πρέπει να δούμε την πραγματική δυναμική της ομάδας μας. Ναι είμαι και εγώ ιδιαίτερα χαρούμενος με την εικόνα αλλά καλό θα είναι να κάνουμε λίγο υπομονή και να κρίνουμε στη συνέχεια.
Το έργο με τις ομάδες που ξεφουσκώνουν γρήγορα το έχουμε δει αρκετές φορές.
Οσο αφορα, βέβαια, στα σχόλια περί σολντ αουτ και λοιπά καλό θα ήταν και εσείς να μην αρχίσετε και πάλι τα κομπλεξικά σας με τον ΑΡΗ (άλλωστε και αυτό το έργο το έχουμε δει αρκετές φορές).