Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Αγωνία για Ουίλκινσον

Ο Μάικ Ουίλκινσον πλησιάζει όλοι και περισσότερο στην Εφές Πίλσεν. Οι Τούρκοι δίνουν τα πάντα για να αποκτήσουν τον Αμερικανό του ʼρη και φαίνεται πως τα χρήματα που προσφέρουν είναι ικανά να δελεάσουν τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων». Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η πρώην πρωταθλήτρια Τουρκίας προσφέρει δίνει 1.5 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο στον παίκτη, ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το «μπάι άουτ» του παίκτη.

πηγή:

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
καλα το μπαι αουτ ειναι αστειο ποσο...100 χιλ ευρω. οποτε ολα ειναι στο χερι του μαικ. αν θελησει να φυγει εφυγε. δαμιανιδη κανονισε να χασουμε μαικ τζερυ. θα το γυρισω πισω το διαρκειας...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Παντως εδω που τα λεμε εχει κανει και κατι καλο γαι τη βορειο ελλαδα ο Αρης, :2funny:οπως και να το κανυμε εχει φερει και κανα τιτλο...το πρωταθλημα της Β'Εθνικης!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Και το παοκάκι 3 πρωταθλήματα στο γυν. ποδόσφαιρο

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Παντως εδω που τα λεμε εχει κανει και κατι καλο γαι τη βορειο ελλαδα ο Αρης, :2funny:οπως και να το κανυμε εχει φερει και κανα τιτλο...το πρωταθλημα της Β'Εθνικης!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τους τιτλους του ΑΡΗ τους ξερεις ρε χθεσινε? Αν δεν εισαι γαυρος η βαζελος τοτε καλα θα κανεις να μη μιλας για τιτλους. Αν δε εισαι Ηρακλης οπως φανταζομαι, τοτε σου διαβιβαζω την αγαπη μου και την απεριοριστη μου συμπαθεια για τις υπο εξαφανιση μειονοτητες.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Τους τιτλους του ΑΡΗ τους ξερεις ρε χθεσινε? Αν δεν εισαι γαυρος η βαζελος τοτε καλα θα κανεις να μη μιλας για τιτλους. Αν δε εισαι Ηρακλης οπως φανταζομαι, τοτε σου διαβιβαζω την αγαπη μου και την απεριοριστη μου συμπαθεια για τις υπο εξαφανιση μειονοτητες.

Φίλε amanaman ποιοι είναι οι τίτλοι του Αρη στο ποδόσφαιρο;

Επισκέπτης
2 ειναι τα αθληματα στην ελλαδα !ποδοσφαιρο και μπασκετ!βαζουμε κατω και μετραμε τους τιτλους του αρη και του παοκ στα 2 αυτα αθληματα και βγαζουμε συμπερασματα  :grin: :grin:!!!ΥΓ.στην κληρωση ουεφα και ευρωλιγκα ,αφαντος παλι ο παοκ..... :2funny: :2funny: :2funny:!!γι αυτο βρωμοπουλο κερνας γκινες ...οχι σαν την προηγουμενη φορα παλιοτσιφουτη  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
στο ποδοσφαιρο εχω 3 πρωταθληματα και ενα κυπελο.
βεβαια εσυ δεν ξερεις οτι τα εχω γιατι πολυ απλα μεγαλωσες στον πλανητη μπουζα. Συνολικα σαν ομαδα στα ομαδικα αθληματα η συγκριση μας με οποιαδηποτε αλλη ομαδα της Β. Ελλαδας ειναι αστεια. Μονο ο βαζελος και ο γαυρος μπορουν να μου την πουν σ αυτο τον τομεα. Αστο σου λεω

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Λαθος φανταζεσαι φιλαρακι ειμεις εχουμε περισσοτερο κοσμο απο τον ηρακλη!!!ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ειμαι και δεν ειμαστε καμμια μειονοτητα σε πληροφορω!στα Γιαννενα ειμαστε απο τις λιγες επαρχιακες πολεις που πανω απ'ολα υποστηριζουμε την ομαδα μας και οχι θρυλο παο και αεκ οπως γινεται στις περισσοτερες πολεις!πιστεψε δεν εχω τιποτα με τον αρη οθτε με τον παοκ ουτε με καποια ομαδα ισα ισα που τον συμπαθω!εχω κατι φιαλαρακια ο ενας αρρωστος παοκι κι αλλος σκουλικι του θανατα και πειραζονται συνεχεια μεταξυ τους!!!το παοκι το πεταξε μια μερα και ξεραθηκαμε στα γελια...Α και πιστεψε δεν ειμαι καθολου χθεσινος...τωρα αν εσενα σου θιξαμε την ομαδα και στραβωσες προβλημα σου!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Υ.Γ. οσο για το μπασκετ που εγραψε κι ο φιλος γουορ, οπως λεει και μια ψυχη<<φιλε, το μονο σοβαρο αθλημα που παιζεται με τα χερια ειναι η ΜΑΛΑΚΙΑ!!!>>

Επισκέπτης
Υ.Γ. οσο για το μπασκετ που εγραψε κι ο φιλος γουορ, οπως λεει και μια ψυχη<<φιλε, το μονο σοβαρο αθλημα που παιζεται με τα χερια ειναι η ΜΑΛΑΚΙΑ!!!>>
καλα μην δειχνετε τοσο πολυ το κομπλεξ που διακατεχει την ομαδα σας ,με μπροσταρη τον κουγια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
καλα μην δειχνετε τοσο πολυ το κομπλεξ που διακατεχει την ομαδα σας ,με μπροσταρη τον κουγια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!
Προσωπικα φιλε γουορ τον κουγια τον εχω χεσμενο και ουτε τον συμπαθω,μαλιστα τον θεωρω μεγαλο λαμογιο και νουμερο γι'αυτο αλλωστε καιδεν θα ξαναπαρω φετος διαρκειας...αλλα οι φιλαθλοι του πας δεν ειμαστε καθολου κομπλεξικοι!!!

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Ειναι γνωστο οτι ολοι οι Αρειανοι εχουμε συμπαθεια στον ΠΑΣ. Προσεχε μονο τι γραφεις για τον Αρη σε παρακαλω. Με καποια πραγματα δεν παιζουμε.

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
να ναι κλα ο επταοκ.
γελασαμε...

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
ξεκιναει το πρωταθλημα,
πρωτο βημα ο πανθηρουλης...
με το καλο
4-0 γεια σας πελατες

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
βρε κε κε κουαξ κουαξ!
πέρα  από  την  πλάκα  πολύ  καλή  επιλογή!!!

jim_married

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μακάρι ο Ντούσαν να κάνει την ίδια καλή δουλειά που έκανε σε όσες ομάδες εργάστηκε και να μπορέσει ο Άρης να κάνει μια καλή πορεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom