Επισκέπτης
Κι έτσι να είναι εσένα πάντως σ'έχει κάνει να τραβήξεις πολύ μεγάλο ζόρι με την πάρτη του.Μπααα μόνο για γέλια είναι ο μπούλης πλέον!
Κρίμα όμως που δεν κάνει συνέντευξη τύπου κάθε εβδομάδα για να γελάμε περισσότερο!
Κι έτσι να είναι εσένα πάντως σ'έχει κάνει να τραβήξεις πολύ μεγάλο ζόρι με την πάρτη του.Μπααα μόνο για γέλια είναι ο μπούλης πλέον!
Κρίμα όμως που δεν κάνει συνέντευξη τύπου κάθε εβδομάδα για να γελάμε περισσότερο!
Ναι τραβάω μεγάλο ζόρι, ειδικά σήμερα που το μόνο που δεν ανέφερε πως η εκλογή Ομπάμα έγινε γιατί δεν θέλουν τον Άρη δυνατό!Κι έτσι να είναι εσένα πάντως σ'έχει κάνει να τραβήξεις πολύ μεγάλο ζόρι με την πάρτη του.
Ο Bush ήταν πάντως γαύρος άρα φιλοαρειανόςΝαι τραβάω μεγάλο ζόρι, ειδικά σήμερα που το μόνο που δεν ανέφερε πως η εκλογή Ομπάμα έγινε γιατί δεν θέλουν τον Άρη δυνατό!
Ξαναλέω καλά που υπάρχει για να γελάμε!
Τώρα μου το χάλασες.Ναι τραβάω μεγάλο ζόρι, ειδικά σήμερα που το μόνο που δεν ανέφερε πως η εκλογή Ομπάμα έγινε γιατί δεν θέλουν τον Άρη δυνατό!
Ξαναλέω καλά που υπάρχει για να γελάμε!
Προς το παρόν μόνο εσύ ξεσπάς και μάλιστα εντελώς μονόπαντα..Εγώ είμαι πράγματι γατάκι και ποτέ και πουθενά δεν βγήκα να το παίξω μαγκάκος, πόσο μάλλον στο ίντερνετ. Μόνο με επιχειρήματα σου έχω μιλήσει μέχρι στιγμής, στα οποία αρνήθηκες επανειλημμένως να απαντήσεις με την υπεκφυγή ότι έχεις σταματήσει πλέον να γράφεις σοβαρά εδώ λόγω της καφρίλας των άλλων. Όσον αφορά στο στεφάνι.. σε οπαδικό παοκτσήδικο forum άλλου site την πέσανε στον ηρακλή, επειδή δεν έστειλε στεφάνι. Από εκεί συμπέρανα ότι ο ΑΡΗΣ έστειλε, δεδομένου ότι (εντελώς ανακριβώς) έγραψες ότι μια και μόνο ομάδα δεν έστειλε στεφάνι.. Αν, όπως έγραψες, ΜΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ και ο ασχημάντρας πρόεδρός του (να χαρώ την ομορφιά σου ταρατσάκο) δεν έστειλε στεφάνι, τότε είμαι και στράκι και ό,τι άλλο νομίζεις. Αν όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα, τότε οφείλεις, αν έχεις την παραμικρή αξιοπρέπεια, να βγεις και να πεις ότι έγραψες μια σκόπιμη ανακρίβεια λόγω του γνωστού σου συμπλέγματος. Διαφορετικά, ο καθένας εδώ μπορεί να σε χαακτηρίσει, όπως νομίζει. Για μένα παραμένεις παντα ένας ταρατσάκος.Επίσης γατάκια σαν εσένα εδώ μέσα υπάρχουν πολλά, μην νομίζεις ότι κάνεις κάτι ιδιαίτερο! Κάπου θα ξεσπάσεις και εσύ όπως κάνουν όλοι στο τέλος που το έπαιζαν ανώτεροι στην αρχή!
Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλαΠρος το παρόν μόνο εσύ ξεσπάς και μάλιστα εντελώς μονόπαντα..Εγώ είμαι πράγματι γατάκι και ποτέ και πουθενά δεν βγήκα να το παίξω μαγκάκος, πόσο μάλλον στο ίντερνετ. Μόνο με επιχειρήματα σου έχω μιλήσει μέχρι στιγμής, στα οποία αρνήθηκες επανειλημμένως να απαντήσεις με την υπεκφυγή ότι έχεις σταματήσει πλέον να γράφεις σοβαρά εδώ λόγω της καφρίλας των άλλων. Όσον αφορά στο στεφάνι.. σε οπαδικό παοκτσήδικο forum άλλου site την πέσανε στον ηρακλή, επειδή δεν έστειλε στεφάνι. Από εκεί συμπέρανα ότι ο ΑΡΗΣ έστειλε, δεδομένου ότι (εντελώς ανακριβώς) έγραψες ότι μια και μόνο ομάδα δεν έστειλε στεφάνι.. Αν, όπως έγραψες, ΜΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ και ο ασχημάντρας πρόεδρός του (να χαρώ την ομορφιά σου ταρατσάκο) δεν έστειλε στεφάνι, τότε είμαι και στράκι και ό,τι άλλο νομίζεις. Αν όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα, τότε οφείλεις, αν έχεις την παραμικρή αξιοπρέπεια, να βγεις και να πεις ότι έγραψες μια σκόπιμη ανακρίβεια λόγω του γνωστού σου συμπλέγματος. Διαφορετικά, ο καθένας εδώ μπορεί να σε χαακτηρίσει, όπως νομίζει. Για μένα παραμένεις παντα ένας ταρατσάκος.
Πω πω νεύρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα
Αίντε ρούλη στο κλουβί σου και χαιρετίσματα στον μπούλη!
Με ρούληδες δεν νευριάζω, απλώς επισήμανα το πόσο σημασία δίνω στις απόψεις του!Πω πω νεύρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το βλέπω. Τι νομίζεις δεν το βλέπω?Με ρούληδες δεν νευριάζω, απλώς επισήμανα το πόσο σημασία δίνω στις απόψεις του!
Μπααα δεν με έχεις δει νευριασμένο, όταν νευριάζω εδώ μέσα μπανάρετε κόσμος και εγώ ενίοτε!Το βλέπω. Τι νομίζεις δεν το βλέπω?
Δεν σ'έχω δει ούτε νευριασμένο ούτε ήρεμο ποτέ μου όπως επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έχει δει κανένας κανέναν άλλο εδώ μέσα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.Μπααα δεν με έχεις δει νευριασμένο, όταν νευριάζω εδώ μέσα μπανάρετε κόσμος και εγώ ενίοτε!
Μα κι εγώ τι τους φωνάζω. Εφιάλτες βλέπουνε με το Σκόρδα.Ασχημος-ομορφος, χοντρος-λιγνος, καρφωμενοι ησασταν και τον ακουγατε βρε ΠΟΥΛΙΑ??????? Εγω χαμπαρι δεν πηρα, τωρα ακουσα στα "Αθλητικα Νεα" αποσπασματα απο τη συνεντευξη του!!!!! Πωπω, ειναι απιστευτος, σας εκανε ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ του!!!!!!!
Μα κι εγώ τι τους φωνάζω. Εφιάλτες βλέπουνε με το Σκόρδα.
Τόσα χρόνια έχουμε βαρεθεί ν'ακούμε για το κατεστημένο της Αθήνας που δεν αφήνει το μπαοκ να τους ξεσκίσει και τώρα κρέμονται απ'τα χείλη του Σκόρδα μήπως και διαμαρτυρηθεί για κάτι για να πουν τη μαλακία τους.Τωρα καταλαβαινουν τι εφιαλτες βλεπαμε και ακουγαμε τα τελευταια 25-30 χρονια σ' αυτη την πολη απο τα βαμμενα ΜΜΕ και αυτο μαλλον ειναι που τους πειραζει περισσοτερο...... οτι τους ποτισανε με τη νοοτροπια οτι αυτοι μονο ειναι και κανενας αλλος..... και τωρα που το παραμυθακι γκρεμιζεται........ την ακουνε σιγα-σιγα.....
Εγώ για 1 ώρα μόνο κλάμα άκουσα για το σύστημα που πολεμάει τον Άρη!Τόσα χρόνια έχουμε βαρεθεί ν'ακούμε για το κατεστημένο της Αθήνας που δεν αφήνει το μπαοκ να τους ξεσκίσει και τώρα κρέμονται απ'τα χείλη του Σκόρδα μήπως και διαμαρτυρηθεί για κάτι για να πουν τη μαλακία τους.
Και μόλις πουν τη μαλακία τους απειλούν ότι θα μπανάρουν τους πάντες στο τσιφλίκι τους και μετά
Κάθησες και άκουγες 1 ώρα το Λάμπρο ρε θηρίο?Σε βλέπω να του ανοίγεις fun club στο τέλος!Εγώ για 1 ώρα μόνο κλάμα άκουσα για το σύστημα που πολεμάει τον Άρη!
ταρατσα το καταλαβαμε,εισαι μια ζωη αρηςΕγώ για 1 ώρα μόνο κλάμα άκουσα για το σύστημα που πολεμάει τον Άρη!
Δεν πάω γήπεδο, τον τελευταίο χρόνο πήγα 2 φορές στο παοκ-αεκ φέτος και στο Αρης - Τέλης πέρσι!Κάθησες και άκουγες 1 ώρα το Λάμπρο ρε θηρίο?Σε βλέπω να του ανοίγεις fun club στο τέλος!
Ακόμα δεν ξεκίνησες για το γήπεδο?