Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τη μασκαρα την εχω εγω , πως και το φουξια στριγκακι...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τον συναγωνίζεται κι ένας που κάνει βράδυ εκπομπή στο libero (μη με ρωτήσεις όνομα) που μιλάει σαν τον Τόκο (αγγίζει την τελεότητα έτσε?)
λιμπερο εχο κερο να ακουσο, αφτο το ταλεντο τι ορα εχι εκπομπι ξερισ?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
344
Πόντοι
21
Ταρατσάκο..
Δεν μπήκες καθόλου στο forum των φίλων του Π.Α.Ο.Κ. σήμερα? Γιατί είδα ότι δεν μου απάντησες (πάλι) για κάτι  :jerking: :jerking: που έγραψες σχετικά με το στεφάνι.. Για να σε ακούσω τώρα αγορίνα μου..

Επισκέπτης
Ταρατσάκο..
Δεν μπήκες καθόλου στο forum των φίλων του Π.Α.Ο.Κ. σήμερα? Γιατί είδα ότι δεν μου απάντησες (πάλι) για κάτι  :jerking: :jerking: που έγραψες σχετικά με το στεφάνι.. Για να σε ακούσω τώρα αγορίνα μου..
Δεν το είδα, για ξαναρίχτο εδώ για να σου απαντήσω! :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν το είδα, για ξαναρίχτο εδώ για να σου απαντήσω! :rockon:
Ταρατσάκο..
Πώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός που χωρίς να γνωρίζει κάτι, ξοδεύει χρόνο και φαιά ουσία (sic), για να γράψει κάτι που είναι εντελώς αναληθές μεν, αλλά που, βάσει συνειρμών και παρορμήσεων, ικανοποιεί τις ενδόμυχες επιθυμίες του και που θα ήθελε να είναι έτσι, ώστε να ικανοποιούνται οι ψυχικές του ανάγκες?
ΥΓ. Για να σε βοηθήσω..μην ψάχνεις σε κακές (φτου κακά) λέξεις, αλλά σε ιατρικούς όρους.
Για να μην κουράζεστε

Επισκέπτης
λιμπερο εχο κερο να ακουσο, αφτο το ταλεντο τι ορα εχι εκπομπι ξερισ?
Χθες τον άκουσα γύρω στις 10 πολύ γέλιο.Το καμίνι θα γεμίσει και θα τους λιώσει τους ανύπαρκτους και άλλα τέτοια.Κληρώνει και εισητήρια δίπλα στο λίλη.Τεράστιο ταλέντο μιλάμε.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πλακα ιχε οταν ιταν ο γεοργιου στο λιμπερο

Επισκέπτης
Για να μην κουράζεστε
Μάλιστα, όντως ο πιο άσχημος πρόεδρος ομάδας της Α εθνικής δεν έστειλε στεφάνι στην χθεσινή κηδεία του Παντελάκη, όταν είναι αλήθεια κάτι δηλαδή σε πειράζει? Το ότι είναι κομπλεξικός με τον παοκ είναι δικό του πρόβλημα και βίωμα!
Να συμπληρώσω και με μια πλεζουρια απάντηση, κλάψεεεεεεε στράκι!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μάλιστα, όντως ο πιο άσχημος πρόεδρος ομάδας της Α εθνικής δεν έστειλε στεφάνι στην χθεσινή κηδεία του Παντελάκη, όταν είναι αλήθεια κάτι δηλαδή σε πειράζει? Το ότι είναι κομπλεξικός με τον παοκ είναι δικό του πρόβλημα και βίωμα!
Να συμπληρώσω και με μια πλεζουρια απάντηση, κλάψεεεεεεε στράκι!
Χωρίς να θέλω να παίξω αυτόν που έχει τη μύγα, νομίζω ο ΑΡΗΣ έστειλε στεφάνι

Επισκέπτης
Ταρατσάκο..
Επίσης γατάκια σαν εσένα εδώ μέσα υπάρχουν πολλά, μην νομίζεις ότι κάνεις κάτι ιδιαίτερο! Κάπου θα ξεσπάσεις και εσύ όπως κάνουν όλοι στο τέλος που το έπαιζαν ανώτεροι στην αρχή! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom