thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Παλιό είναι ρε βλάκα δωρητή...
Νομίζω σου αξίζει ένα μπανάρισμα με τις εκφράσεις που χρησιμοποιείςΠαλιό είναι ρε βλάκα δωρητή...
Ελπίζω να εντόπισες το χιούμορ στο ποστάρισμά μουφιλαράκι είναι ο δωρητής, αν και από Τετάρτη βράδυ με αποφεύγει....
γλύψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΕυλόγησον
Κρύβομαι, φοβάμαι για την ζωή μου! ο ΑΡΗΣ G3 μου έσπειρε τον τρόμο!Η παλιαδέλφω ο Ταράτσας που είναι; Μια φορά είπα να τον υπερασπιστώ και δεν ήταν εδώ να το χαρεί ο γλυκός μου
Κρύβομαι, φοβάμαι για την ζωή μου! ο ΑΡΗΣ G3 μου έσπειρε τον τρόμο!
Καλά κάνεις και φοβάσαι γιατί αν και μεταμφιεσμένο, εγώ σε εντόπισα και σε φωτογράφησαΚρύβομαι, φοβάμαι για την ζωή μου! ο ΑΡΗΣ G3 μου έσπειρε τον τρόμο!
Χθες πέρασα παπαναστασίου απο την κορυφή και πήρα κοκορέτσι, πήγα μεταμφιεσμένος για κάλο και κακό! :S
Μπλα,μπλα,μπλα,ΑΡΗΣ,μπλα,μπλα,μπλα,Σκορδας,μπλα,μπλα,μπλα,ΑΡΗΣ !Μου αρέσει που εδώ οι γαύροι έλεγαν πως ο Άρης δεν έχει κόμπλεξ κατά του ολυμπιακού και κάποιου υποτιθέμενου συστήματος και ο μπούλης χθες επί 1 ώρα παραληρούσε για το σύστημα που κυνηγάει τον Άρη!
Είδωλο μου ο Σκόρδας!Μπλα,μπλα,μπλα,ΑΡΗΣ,μπλα,μπλα,μπλα,Σκορδας,μπλα,μπλα,μπλα,ΑΡΗΣ !
Περιληψη ΟΛΩΝ των ποστ του Ταρατσα απο τοτε που μπηκε στο μπουρδελα
Με σκορδοστούμπι?Κρύβομαι, φοβάμαι για την ζωή μου! ο ΑΡΗΣ G3 μου έσπειρε τον τρόμο!
Χθες πέρασα παπαναστασίου απο την κορυφή και πήρα κοκορέτσι, πήγα μεταμφιεσμένος για κάλο και κακό! :S
Αργεί πολύ το fun club?Είδωλο μου ο Σκόρδας!
Άργησες και έχασες τις απειλές!Με σκορδοστούμπι?Αργεί πολύ το fun club?
Τις είδα.Άργησες και έχασες τις απειλές!
Διατηρώ επιφυλάξεις για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ γιατί κάτι λείπει από τη φωτό.Μα καλά όλοι αφήσατε ασχολίαστη την μεταμφίεση του Ταράτσα. Τζάμπα το ρεπορτάζ