Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αν δεν με κερδισεις αυριο [glow=red,2,300]χωρις εστογιανοφ [/glow] τοτε οντως τελειωσε η χρονια. συν και οτι [glow=red,2,300]η διατησια χρωσταει ενα κακο παιχνιδι στο πανιωνιο  [/glow] ;)οποτε :rockon: :rockon: ασος!!!!

Μην παιρνεις ορκο για το πρωτο....και στο πρωτο παιχνιδι κατι τετοιες παπαριες ελεγαν.... αν και δε χασαμε απ αυτον.....

Στα παπαρια μου η διαιτησια, μου χρωσταει και μενα ενα 51-49 εντος εδρας τουλαχιστον, αλλα ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κερδιζω και να χανω στα ισια...... ειναι κακο αυτο, ζηταω πολλα?????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
καλα εσενα απο εδω και περα αρχιζει ο κατηφορος οταν θα κατεβεις Ν. Σμυρνη [glow=red,2,300]χρωστας κατι απο το πρωτο γυρο[/glow]. η αρχη γινεται την κυριακη. α ξεχασα απο τωρα σου λεω το κατεστημενο των αθηνων θα φταιει για οτι συμβει!!!!!!!!!!!

Τστστς, τι ειναι αυτα που λετε κυριε???? Ειδατε ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ στη διαιτησια ζμπαουγκ-πανθηρας στον πρωτο γυρο???????

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τστστς, τι ειναι αυτα που λετε κυριε???? Ειδατε ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ στη διαιτησια ζμπαουγκ-πανθηρας στον πρωτο γυρο???????

πόσο σας πονάει...

με την λέξη ΠΑΟΚ ξυπνάτε σκουληκαντέρες

Επισκέπτης
Στα παπαρια μου η διαιτησια, μου χρωσταει και μενα ενα 51-49 εντος εδρας τουλαχιστον, αλλα ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κερδιζω και να χανω στα ισια...... ειναι κακο αυτο, ζηταω πολλα?????
Και να σταματήσει να σας κυνηγάει το σύστημα! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxl8.jpg

Αυτό το υπέροχο ποστ γράφτηκε σε έναν φόρουμ που γράφουν οπαδοί του Άρη!
Ας γνωρίσουμε αυτά τα έπη όπως αναφέρει ο συμπαθής νέος!

Έπος Νο1 1928
1.  Α.Σ. Άρης                 6  11-6
2.  Εθνικός Πειραιώς          5  10-6
3.  Α.Π.Ο. Ατρόμητος Αθηνών   1  3-12
Μετά από υπερπροσπάθεια σε έναν πραγματικό μαραθώνιο του πρωταθλήματος ο Άρης γράφει ιστορία αν και δεν ξεκίνησε καλά η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου άλλαξε την εικόνα της ομάδας και βγήκε πρωταθλήτρια!

Έπος Νο2 1932
1.  Α.Σ. Άρης              22  38-10
2.  Παναθηναϊκός Α.Ο.      18  24-22
3.  Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης   16  21-19
4.  Εθνικός Πειραιώς       12  19-17
5.  Ολυμπιακός ΣΦΠ         12  22-20
6.  Ηρακλής Γ.Σ.           12  25-31
7.  ΠΑΟΚ                   11  18-25
8.  ΑΕΚ                     9  13-35
Αν το 1928 ήταν μια δύσκολη χρονιά τότε το 1932 πραγματικά ήταν μια δοκιμασία στις αντοχές του ανθρώπου με τις συμμετοχές 8 παρακαλώ ομάδων, πραγματικός άθλος!

Έπος 1946 1946
1.  Α.Σ. Άρης          9  6-6
2.  ΑΕΚ                8  3-5
3.  Ολυμπιακός ΣΦΠ     7  4-2
Το πρωτάθλημα που είχε διακοπεί τα προηγούμενα χρόνια λόγω του πολέμου, η επανέναρξη του θέλει να ωθήσει τον κόσμο ξανά προς τον αθλητισμό μετά τις τραγικές στιγμές της κατοχής αν και η κόλαση του εμφύλιου πολέμου που ήταν σε εξέλιξη δεν βοηθούσε σε αυτό. Ο ομοσπονδία μετά από τα παράπονα για τους πολλούς αγώνες που έδιναν οι ομάδες και την κούραση ξανά μείωσαν τις ομάδες σε έναν λογικό αριθμό ώστε να μην δοκιμάζονται οι σωματικές και ψυχολογικές αντοχές των ποδοσφαιριστών!

By Tαράτσα! :rockon:

Συνημμένα

• xaxaxaxaxaxaxaxaxa2oo9.jpg
    xaxaxaxaxaxaxaxaxa2oo9.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 21

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ταρατσακο, θελεις να δοκιμασεις να ποσταρεις ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ γραφονται και στα forum των αλλων????? Αφου λες οτι τα ιδια σκατα ειμαστε οι μεν και οι δε και εσυ εισαι ακριβοδικαιος?????? Αντε να σε δω αγορι μου(λεμε τωρα)........ :2funny:

Επισκέπτης
Ταρατσακο, θελεις να δοκιμασεις να ποσταρεις ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ γραφονται και στα forum των αλλων????? Αφου λες οτι τα ιδια σκατα ειμαστε οι μεν και οι δε και εσυ εισαι ακριβοδικαιος?????? Αντε να σε δω αγορι μου(λεμε τωρα)........ :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολύ καλό. Ευθυμήσαμε πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Κατι αρχιζει να γινεται..Καλη εμφανιση αλλα μικρο το 1-0..Αφου πηραμε τους 3 βαθμους ομως οκ..Ως γνωστον εμεις κερδιζουμε κ λεμε γιατι δεν βαλαμε αλλα 2-3(με βαση ευκαιριες)ενω καποιοι αλλοι παιρνουν τους 3 βαθμους με μιαμιση ευκαιρια κ τρεχουν Λευκο Πυργο για πανηγυρια.. :jerking:

Κοκε,Βιτολο,Νετο,Γιαχιτς οι κορυφαιοι...
Καλβο κ Λαμπριακος θετικοι.
Χαβιτο τι θα γινει με την παρτη σου??Αν κ δραστηριος παλι 15 σουτ στα περιστερια εκανε σημερα..

Παμε Καραισκακη να κλεψουμε βαθμους..Ακατορθωτο δεν ειναι.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κατι αρχιζει να γινεται..Καλη εμφανιση αλλα μικρο το 1-0..Αφου πηραμε τους 3 βαθμους ομως οκ..Ως γνωστον εμεις κερδιζουμε κ λεμε γιατι δεν βαλαμε αλλα 2-3(με βαση ευκαιριες)ενω καποιοι αλλοι παιρνουν τους 3 βαθμους με μιαμιση ευκαιρια κ τρεχουν Λευκο Πυργο για πανηγυρια.. :jerking:

Κοκε,Βιτολο,Νετο,Γιαχιτς οι κορυφαιοι...
Καλβο κ Λαμπριακος θετικοι.
Χαβιτο τι θα γινει με την παρτη σου??Αν κ δραστηριος παλι 15 σουτ στα περιστερια εκανε σημερα..

Παμε Καραισκακη να κλεψουμε βαθμους..Ακατορθωτο δεν ειναι.
αυτος ο κοκε ειναι τελειως για τον πουτσο
αν ειχατε κανα σεντερ φορ καλο θα ειχατε 12 βαθμους παραπανω για πλακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom