Επισκέπτης
Βρες κάτι δικό σου τουλάχιστον.Μη λες ότι σου λένε.Κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Βρες κάτι δικό σου τουλάχιστον.Μη λες ότι σου λένε.Κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Είναι κάτι που λέγεται συνέχεια. Εδώ το είδες πρώτη φορά;Βρες κάτι δικό σου τουλάχιστον.Μη λες ότι σου λένε.
αυτο σου λεει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!! βρες κατι δικο σου μη κανεις ριπλει!!!!!Είναι κάτι που λέγεται συνέχεια. Εδώ το είδες πρώτη φορά;
αν δεν με κερδισεις αυριο [glow=red,2,300]χωρις εστογιανοφ [/glow] τοτε οντως τελειωσε η χρονια. συν και οτι [glow=red,2,300]η διατησια χρωσταει ενα κακο παιχνιδι στο πανιωνιο [/glow] ;)οποτε![]()
ασος!!!!
χρωστάει και ένα κακο παιχνίδι στον ρούλη, τελευταία τον παίζει 100-0 κι ας κλαίει η κουκουβάγια
καλα εσενα απο εδω και περα αρχιζει ο κατηφορος οταν θα κατεβεις Ν. Σμυρνη [glow=red,2,300]χρωστας κατι απο το πρωτο γυρο[/glow]. η αρχη γινεται την κυριακη. α ξεχασα απο τωρα σου λεω το κατεστημενο των αθηνων θα φταιει για οτι συμβει!!!!!!!!!!!
σε χαλάει ρε γκιόζη;αυτο σου λεει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!! βρες κατι δικο σου μη κανεις ριπλει!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τστστς, τι ειναι αυτα που λετε κυριε???? Ειδατε ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ στη διαιτησια ζμπαουγκ-πανθηρας στον πρωτο γυρο???????
Γι'αυτό τα μπαόκια δεν παίρνουν μεταχειρισμένα με αθηναϊκές πινακίδες.
Βγαλμενα απο τη ζωη.......!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Και να σταματήσει να σας κυνηγάει το σύστημα!Στα παπαρια μου η διαιτησια, μου χρωσταει και μενα ενα 51-49 εντος εδρας τουλαχιστον, αλλα ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κερδιζω και να χανω στα ισια...... ειναι κακο αυτο, ζηταω πολλα?????
Και να σταματήσει να σας κυνηγάει το σύστημα!![]()
![]()
![]()
και ο ΠΑΟΚ (επί 100 φορές που τον ανέφερε)
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμπερασμα :Ο Σκορδας ειναι ζμπαουγκ......ζμπαουγκτζιδια λογικη!
Ταρατσακο, θελεις να δοκιμασεις να ποσταρεις ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ γραφονται και στα forum των αλλων????? Αφου λες οτι τα ιδια σκατα ειμαστε οι μεν και οι δε και εσυ εισαι ακριβοδικαιος?????? Αντε να σε δω αγορι μου(λεμε τωρα)........![]()
αυτος ο κοκε ειναι τελειως για τον πουτσοΚατι αρχιζει να γινεται..Καλη εμφανιση αλλα μικρο το 1-0..Αφου πηραμε τους 3 βαθμους ομως οκ..Ως γνωστον εμεις κερδιζουμε κ λεμε γιατι δεν βαλαμε αλλα 2-3(με βαση ευκαιριες)ενω καποιοι αλλοι παιρνουν τους 3 βαθμους με μιαμιση ευκαιρια κ τρεχουν Λευκο Πυργο για πανηγυρια..
Κοκε,Βιτολο,Νετο,Γιαχιτς οι κορυφαιοι...
Καλβο κ Λαμπριακος θετικοι.
Χαβιτο τι θα γινει με την παρτη σου??Αν κ δραστηριος παλι 15 σουτ στα περιστερια εκανε σημερα..
Παμε Καραισκακη να κλεψουμε βαθμους..Ακατορθωτο δεν ειναι.
Τον έφαγε η πουτάνα η μπίλια φέτος.αυτος ο κοκε ειναι τελειως για τον πουτσο
αν ειχατε κανα σεντερ φορ καλο θα ειχατε 12 βαθμους παραπανω για πλακα