Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυτη ειναι η διαφορα τους με τις τουρκαλες
μπραβο ρε αρειαναρα
Εδώ υπάρχει μπαοκτζής ή φιλομπαοκτζής ή δεν ξέρω πως σκατά αυτοπροσδιορίζεται που χάρηκε πιο πολύ από εσάς τη νίκη σας στον περσινό τελικό και φροντίζει να μας το θυμίζει κάθε τρεις και λίγο.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν παίζεστε ρε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτος ειναι ο κλασσικος, ο ......., ο ζμπαουγκτσης, αν δεν τον εχεις παρακολουθησει, χανεις........,πρεπει να εχει μια μακρινη συγγενεια με τον μπαμπη το σουγια και τον κωστα τον μπαλτα......... :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Εδώ υπάρχει μπαοκτζής ή φιλομπαοκτζής ή δεν ξέρω πως σκατά αυτοπροσδιορίζεται που χάρηκε πιο πολύ από εσάς τη νίκη σας στον περσινό τελικό και φροντίζει να μας το θυμίζει κάθε τρεις και λίγο.

Κανένας παλέρμο θα είναι...αυτός είναι Παοκτζής...αντιαρειανός...αντιολυμπιακός...αντιπαναθηναϊκός...αντιαεκτζής...αντιηρακλειδής...αντιξανθιώτης...αντικαλαμαριώτης...αντιθρασυβουλιώτης...αντιπανθρακικός...αντιπανιώνιος...αντιοφητζής...αντιεργοτέλης...αντιλεβαδειακός...
Βασικά όμως...για να μην τον αδικώ...είναι...ΠΑΟΚ!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κανένας παλέρμο θα είναι...αυτός είναι Παοκτζής...αντιαρειανός...αντιολυμπιακός...αντιπαναθηναϊκός...αντιαεκτζής...αντιηρακλειδής...αντιξανθιώτης...αντικαλαμαριώτης...αντιθρασυβουλιώτης...αντιπανθρακικός...αντιπανιώνιος...αντιοφητζής...αντιεργοτέλης...αντιλεβαδειακός...
Βασικά όμως...για να μην τον αδικώ...είναι...ΠΑΟΚ!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ έχεις χάσει επεισόδια! :grin:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτος ειναι ο κλασσικος, ο ......., ο ζμπαουγκτσης, αν δεν τον εχεις παρακολουθησει, χανεις........,πρεπει να εχει μια μακρινη συγγενεια με τον μπαμπη το σουγια και τον κωστα τον μπαλτα......... :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι ωραίος, σε πάω γιατί έχεις χιούμορ  :birdman: :birdman:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τώρα αν σου πω όχι .........θα με πιστέψεις?
Δε θα με πιστέψεις.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Καλα κι εγω ενα χαμογελακι θα το σκασω, οχι για μενα, για τους φουκαριαρηδες τους φιλους μου, που τους ταισανε οτι σε ενα 6μηνο εγιναν η Μπαρτσα και μας εχουν κανει τα @@ ...... zeppelin.... :2funny: :2funny: :2funny:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλα κι εγω ενα χαμογελακι θα το σκασω, οχι για μενα, για τους φουκαριαρηδες τους φιλους μου, που τους ταισανε οτι σε ενα 6μηνο εγιναν η Μπαρτσα και μας εχουν κανει τα @@ ...... zeppelin.... :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε πλανεμένο ποιος λέει ότι γίναμε μπάρτσα:;; Εσείς τα λέγατε αυτά περσι. Εσείς λέγατε ότι στόχος του ρούλεως είναι η 2η θέση. Που είστε ρε ανυπόληπτοι;;;; Μήπως η βαθμολογία είναι πλασματική;;; Δεν είμαστε μόνιμα 2οι εδώ και 20 αγωνιστικές;;;

Επισκέπτης
Ρε πλανεμένο ποιος λέει ότι γίναμε μπάρτσα:;; Εσείς τα λέγατε αυτά περσι. Εσείς λέγατε ότι στόχος του ρούλεως είναι η 2η θέση. Που είστε ρε ανυπόληπτοι;;;; Μήπως η βαθμολογία είναι πλασματική;;; Δεν είμαστε μόνιμα 2οι εδώ και 20 αγωνιστικές;;;
Εδώ είσαι άδικος... :tickedoff:

Για πρωτάθλημα πηγαίνουν όπως δήλωσε ο Λαμπρούκος! :2funny:

Επισκέπτης
Τώρα πρέπει να ψάξω και κανένα link για τη μεγαλομανία.
Ρε πούστη μου κάτι δουλειές βραδυάτικα. :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom