dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ειδε φως κ ειπε να πει μια καλησπερα....
ειδε φως κ ειπε να πει μια καλησπερα....
Εδώ υπάρχει μπαοκτζής ή φιλομπαοκτζής ή δεν ξέρω πως σκατά αυτοπροσδιορίζεται που χάρηκε πιο πολύ από εσάς τη νίκη σας στον περσινό τελικό και φροντίζει να μας το θυμίζει κάθε τρεις και λίγο.αυτη ειναι η διαφορα τους με τις τουρκαλες
μπραβο ρε αρειαναρα
Εδώ υπάρχει μπαοκτζής ή φιλομπαοκτζής ή δεν ξέρω πως σκατά αυτοπροσδιορίζεται που χάρηκε πιο πολύ από εσάς τη νίκη σας στον περσινό τελικό και φροντίζει να μας το θυμίζει κάθε τρεις και λίγο.
Δεν παίζεστε ρε....
Τώρα αν σου πω όχι .........θα με πιστέψεις?Τώρα αν μου πείς ότι ένα 0-4 δεν θα σε έκανε χαρούμενο....
Μην τσιμπας ρε μπορει να μην λεει για εσενα.
Με προλαβες.Ρε ταρατσα, μην καρφωνεσαι κατευθειαν, αφησε τους λιγο να το ψαξουν μεχρι να σε βρουν, υπο μορφη quiz..........
Άλλο είναι το κουιζ, να μας πει ο ΑΡΗΣG3 που πήρε τελικά σπίτι ο Μπάγεβιτς!Ρε ταρατσα, μην καρφωνεσαι κατευθειαν, αφησε τους λιγο να το ψαξουν μεχρι να σε βρουν, υπο μορφη quiz..........
Εδώ υπάρχει μπαοκτζής ή φιλομπαοκτζής ή δεν ξέρω πως σκατά αυτοπροσδιορίζεται που χάρηκε πιο πολύ από εσάς τη νίκη σας στον περσινό τελικό και φροντίζει να μας το θυμίζει κάθε τρεις και λίγο.
Εσύ έχεις χάσει επεισόδια!Κανένας παλέρμο θα είναι...αυτός είναι Παοκτζής...αντιαρειανός...αντιολυμπιακός...αντιπαναθηναϊκός...αντιαεκτζής...αντιηρακλειδής...αντιξανθιώτης...αντικαλαμαριώτης...αντιθρασυβουλιώτης...αντιπανθρακικός...αντιπανιώνιος...αντιοφητζής...αντιεργοτέλης...αντιλεβαδειακός...
Βασικά όμως...για να μην τον αδικώ...είναι...ΠΑΟΚ!!!
Αυτος ειναι ο κλασσικος, ο ......., ο ζμπαουγκτσης, αν δεν τον εχεις παρακολουθησει, χανεις........,πρεπει να εχει μια μακρινη συγγενεια με τον μπαμπη το σουγια και τον κωστα τον μπαλτα.........
Τώρα αν σου πω όχι .........θα με πιστέψεις?
Δε θα με πιστέψεις.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.
Εσύ έχεις χάσει επεισόδια!
Καλα κι εγω ενα χαμογελακι θα το σκασω, οχι για μενα, για τους φουκαριαρηδες τους φιλους μου, που τους ταισανε οτι σε ενα 6μηνο εγιναν η Μπαρτσα και μας εχουν κανει τα @@ ...... zeppelin....
Εμένα εννοεί! Σε μερικούς έχω γίνει εφιάλτης εδώ μέσα!Για πές...απαρνήθηκε τον Παοκ???
Να δούμε πόσους θα "εξαφανίσεις" σήμερα!Εμένα εννοεί! Σε μερικούς έχω γίνει εφιάλτης εδώ μέσα!
Εδώ είσαι άδικος...Ρε πλανεμένο ποιος λέει ότι γίναμε μπάρτσα:;; Εσείς τα λέγατε αυτά περσι. Εσείς λέγατε ότι στόχος του ρούλεως είναι η 2η θέση. Που είστε ρε ανυπόληπτοι;;;; Μήπως η βαθμολογία είναι πλασματική;;; Δεν είμαστε μόνιμα 2οι εδώ και 20 αγωνιστικές;;;
Άλλο είναι το κουιζ, να μας πει ο ΑΡΗΣG3 που πήρε τελικά σπίτι ο Μπάγεβιτς!