Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Και τα δικά σου γιατί συνέχεια πούστη με λες!
Τσίμπα ένα αρχίδι! :birdman:
Περιγράφει απλά μια πραγματικότητα το παιδί...μαλιστα είναι και επιεικής μαζί σου γιατί ώς γνωστόν δεν είσαι πούστης,αλλά...

[move] :rockon::2funny: :2funny: :2funny:[size=30pt]ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ[/size] :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:[/move]

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μια και πλησιάζει η λήξη των μεταγραφών και δεν σκαμπάζετε από αυτές, να σας δώσουμε κανένα δανεικό σεντερ φορ μέχρι το καλοκαίρι;
Μήπως τον Αναστασάκο που το καλοκαίρι χλευάζατε και τώρα σας βούλωσε τα στόματα;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
όχι σε σένα, γενικά μιλάω...

δεν μασάω από κολλητηλίκια οπαδών που βασίζονται σε τόσο σημαντικό γεγονός όσο ο θάνατος 2 ανθρώπων.  Εξάλλου ήταν παροδικό αφού μόλις άρχισε ο αγώνας τα υβριστικά συνθήματα μας φλόμωσαν εκατέρωθεν.
είναι αδικο για τα 2 αυτά παιδιά που έχασαν τη ζωή τους, να το εκμεταλλεύονται μερικοί και να προάγουν πολιτισμό.  Το τι πολιτισμό προάγει ο Αρης σε σχέση με τον Ηρακλή το έδειξε εκεί που είχε επιτακτική ανάγκη τους βαθμούς, δηλαδή 3 χρόνια πριν στο Βικελίδη. 

Τον πρόλογο αλλού

Ρε συ, μπορει σα ζμαουγκτζης να εχεις ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ που εισαι ΒΛΑΚΑΣ, αλλα γινεται να εισαι και τοσο μα τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ?????? Ειναι δυνατον????????

Ναι ρε, μεσα στο παιχνιδι και μπινελικια πεσανε και θα πεφτουν ΠΑΝΤΑ, αλλα θα κατακρινουμε και το γεγονος οτι ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΔΥΟ    Α Ν Θ Ρ Ω Π Ω Ν    που εχασαν τη ΖΩΗ τους μεσα στο γηπεδο????????

Δηλαδη εξακολουθεις και προτιμας το "Θρυλε γαμησου εσυ και οι ....... σου" που ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝ ΧΟΡΟ ΦΩΝΑΖΑΤΕ στο κοτετσι σας?????????  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αφήστε ρε τα πούστικα, μέχρι και το θάνατο του ανθρώπου θα εκμεταλευτείτε για να πείτε τις μαλακίες σας.
Έχει πέσει γραμμή πάλι... και η μετροσπορτ αλλα λόγια να αγαπιόμαστε δήθεν θρήνος.
Αν είχατε κερδίσει θα ήταν σε μικρά γραμματάκια και το κύριο θέμα θα ήταν η μεγάλη νίκη του άρεως και σεις στα ψιλά θα το περνάγατε εδω και θα είχατε γαμηθεί στην καζούρα.
Και μην μου αρχίσεις οχι μα μου σου του, εμείς σεβόμαστε και λοιπές μαλακίες.
Α και δεν κατάλαβα αν σωπάσατε στο Β γιατί ούτε στο πρώτο σας άκουγα, δεν ήταν και η έρτ βλέπεις που βάζει τσίτα τα μικρόφωνα ;)

Και για να μην παρεξηγηθεις, αυτος ηταν ο πρωτος διδαξας της ΜΑΛΑΚΙΑΣ που σας δερνει τον εγκεφαλο......... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μήπως τον Αναστασάκο που το καλοκαίρι χλευάζατε και τώρα σας βούλωσε τα στόματα;

Δηλαδή τί έχει κάνει ο εν λόγω ποδοσφαιριστής και ''βούλωσε στόματα''???Μπορείς να παραθέσεις τα στατιστικά του φέτος???Φιλικά ρωτάω γιατί θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω.... :S :S :S

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Δηλαδή τί έχει κάνει ο εν λόγω ποδοσφαιριστής και ''βούλωσε στόματα''???Μπορείς να παραθέσεις τα στατιστικά του φέτος???Φιλικά ρωτάω γιατί θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω.... :S :S :S
στον πανσεραικο δεν θυμασε τι γκολ εβαλε με τον ωμο?
ουτε ο μεσσι τετοιο γκολ!!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Αστο, μην το ψαχνεις, δε θα βγαλεις ακρη μ' αυτους, μπορει ηδη να τον φωναζουν χαιδευτικα "αναστασαγκολ" μεσα στη μουρλα τους.......... :2funny: :2funny: :2funny:

Ξερεις, αυτον που το καλοκαιρι μιρλιαζανε, ρε συ τοντορα, ποιον αναστασακο, ποιος ειναι αυτος, που τον βρηκες..... αλλα μολις επεσε η γραμμη, τουμπεκι ψιλοκομμενο, οτι πει ο τοντορας, εκει ντικιο και ο κυριος νικος το γραφει πρωτοσελιδο, αυτοι ξερουν...... :jerking: :jerking: :jerking:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
τωρα που πηρανε χουτο αμα ξαναπαιξει παρε με τηλεφωνο.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αστο, μην το ψαχνεις, δε θα βγαλεις ακρη μ' αυτους, μπορει ηδη να τον φωναζουν χαιδευτικα "αναστασαγκολ" μεσα στη μουρλα τους.......... :2funny: :2funny: :2funny:

Ξερεις, αυτον που το καλοκαιρι μιρλιαζανε, ρε συ τοντορα, ποιον αναστασακο, ποιος ειναι αυτος, που τον βρηκες..... αλλα μολις επεσε η γραμμη, τουμπεκι ψιλοκομμενο, οτι πει ο τοντορας, εκει ντικιο και ο κυριος νικος το γραφει πρωτοσελιδο, αυτοι ξερουν...... :jerking: :jerking: :jerking:

Στην αρχή πίστευα ότι μίλαγε για κανένα Μουσλίμοβιτς...κανένα Δάρλα...όταν είδα Αναστασάκος... :2funny: :2funny: :2funny:
Τετάρτη με ποιόν θα είσαι??? :think: :think: :think:

Ήταν που ήταν...τώρα με τον Λάμπρο θα γίνουνε...com!!!bourdela.com... :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Αυτο δεν το ξερουμε και ουτε μας ενδιαφερει, το μονο σιγουρο ειναι οτι στατιστικα ειναι θεμα χρονου να γινουν ΑΚΟΜΑ πιο πουτανα, με το "καλοπαιδο" που πηραν στην ομαδα, αν και πιστευω οτι λιγο στην αρχη θα δειξει καλη διαγωγη και θα παιξει, αλλα μετα......... :knuppel: :uzi: :hammer: θα παει συννεφο!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Στην αρχή πίστευα ότι μίλαγε για κανένα Μουσλίμοβιτς...κανένα Δάρλα...όταν είδα Αναστασάκος... :2funny: :2funny: :2funny:
Τετάρτη με ποιόν θα είσαι??? :think: :think: :think:

Ήταν που ήταν...τώρα με τον Λάμπρο θα γίνουνε...com!!!bourdela.com... :2funny: :2funny: :2funny:

Μπα φιλε, τεταρτη δεν ειμαι με κανεναν, αμα δεν παιζει ο ΑΡΗΣ δεν ειμαι με κανεναν, θα καθησω καναπεδατος να το δω, χαλαρα και δε μου καιγεται καρφι!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μπα φιλε, τεταρτη δεν ειμαι με κανεναν, αμα δεν παιζει ο ΑΡΗΣ δεν ειμαι με κανεναν, θα καθησω καναπεδατος να το δω, χαλαρα και δε μου καιγεται καρφι!!!!!
αυτη ειναι η διαφορα τους με τις τουρκαλες
μπραβο ρε αρειαναρα

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Τώρα αν μου πείς ότι ένα 0-4 δεν θα σε έκανε χαρούμενο.... :2funny: :2funny: :2funny:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο δεν το ξερουμε και ουτε μας ενδιαφερει, το μονο σιγουρο ειναι οτι στατιστικα ειναι θεμα χρονου να γινουν ΑΚΟΜΑ πιο πουτανα, με το "καλοπαιδο" που πηραν στην ομαδα, αν και πιστευω οτι λιγο στην αρχη θα δειξει καλη διαγωγη και θα παιξει, αλλα μετα......... :knuppel: :uzi: :hammer: θα παει συννεφο!!!!

Βασικά φλώρε το μόνο σίγουρο είναι ότι ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ. Στα αρχίδια μας οι διαγωγές και τα στατιστικά. Εσύ Τετάρτη καναπέ (αν και θα δυσκολεύεσαι να κάτσεις λόγω κάκωσης σούφροτρυπίδας)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Βασικά φλώρε το μόνο σίγουρο είναι ότι ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ. Στα αρχίδια μας οι διαγωγές και τα στατιστικά. Εσύ Τετάρτη καναπέ (αν και θα δυσκολεύεσαι να κάτσεις λόγω κάκωσης σούφροτρυπίδας)

Δεν απευθυνθηκα σε εσενα.........

.............. Μ Α Λ Α Κ Α !!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom