Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
επίσης μην ξεχνάς τί πούτσο σου έριξε ο επαλέ με τις γριές.  σε ξεκόλιασε

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαλάκας είσαι και φαίνεσαι παλιοκαργιόλη που θα με πεις και μαλάκα
σάλτα και... ξέρεις εσύ
τράβα κάνε καμία βραβευση σε κανένα νεκρό της ομάδας σου και μετά βρίσε τους αντιπάλους παλιοκαργιόλη

μπορεις να μου πεις πως απο περυσι που εκανες χαβαλε και συζηταγες φετος εγινες το μεγαλυτερο μουνοπανο του φορουμ? βγηκε η πουτσα απο τον κωλο σου και εγινες μαγκας ζμπαουγκτζης? ψοφα λοιπον γιατι ενταξει λεμε καμια μαλακια αλλα εσυ νομιζεις οτι εισαι ο γαμαω ενω εισαι ο τα αρχειδια μου κουναω. διαβασε λοιπον ποιος εισαι ΡΟΥΦΙΑΝΕ.

Συνημμένα

• BARAZ_1980_VOLOS_ARIS-osfp_0-2_PANO_paok_EFIMERIDA.jpg
    BARAZ_1980_VOLOS_ARIS-osfp_0-2_PANO_paok_EFIMERIDA.jpg
    212,2 KB · Εμφανίσεις: 15

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
μπορεις να μου πεις πως απο περυσι που εκανες χαβαλε και συζηταγες φετος εγινες το μεγαλυτερο μουνοπανο του φορουμ? βγηκε η πουτσα απο τον κωλο σου και εγινες μαγκας ζμπαουγκτζης? ψοφα λοιπον γιατι ενταξει λεμε καμια μαλακια αλλα εσυ νομιζεις οτι εισαι ο γαμαω ενω εισαι ο τα αρχειδια μου κουναω. διαβασε λοιπον ποιος εισαι ΡΟΥΦΙΑΝΕ.

έκλασε κανείς;

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ωραια απαντηση με ακλονητα επιχειρηματα. ουγκ λοιπον .....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ωραια απαντηση με ακλονητα επιχειρηματα. ουγκ λοιπον .....
βρε κατακαημένε αρειανέ, σιγά μην κάτσω να δείξω επίπεδο στον λωκόπαιδο που με βρίζει και με λέει μαλάκα, θα τον ξεσκίσω και εγώ όπως του αρμόζει.  από τότε που ο καράμπελας χτύπησε το περιστέρι δεν λέει να βγάλει το παοκτσήδικο ριπαπά απ' το στόμα του.  Εμ, εγώ του φταίω;

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ακυρο βρηκα φωτο σου πριν πας γηπεδο ... :2funny:

Συνημμένα

• KOHaZe854834-02.jpg
    KOHaZe854834-02.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 17

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μια και πλησιάζει η λήξη των μεταγραφών και δεν σκαμπάζετε από αυτές, να σας δώσουμε κανένα δανεικό σεντερ φορ μέχρι το καλοκαίρι;
Μήπως τον Αναστασάκο που το καλοκαίρι χλευάζατε και τώρα σας βούλωσε τα στόματα;
Επειδή ευστόχησε σε ένα πέναλτι;  :2funny: :2funny:Έλα τώρα δεν σε έχω για τόσο στόκο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μαλάκας είσαι και φαίνεσαι παλιοκαργιόλη που θα με πεις και μαλάκα
σάλτα και... ξέρεις εσύ
τράβα κάνε καμία βραβευση σε κανένα νεκρό της ομάδας σου και μετά βρίσε τους αντιπάλους παλιοκαργιόλη
Γίνεσαι όλο και  πιο μουνόπανο. Συγχαρητήρια

Επισκέπτης
Γίνεσαι όλο και  πιο μουνόπανο. Συγχαρητήρια
Το ενδεχόμενο να ήταν πάντα το έχεις σκεφτεί? Σου πάει εσένα τώρα να πεις οτιδήποτε για τον Παντελάκη έστω κι αν είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση? Όχι βέβαια.
Αυτή είναι η διαφορά.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το ενδεχόμενο να ήταν πάντα το έχεις σκεφτεί? Σου πάει εσένα τώρα να πεις οτιδήποτε για τον Παντελάκη έστω κι αν είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση? Όχι βέβαια.
Αυτή είναι η διαφορά.
Δεν ήταν πάντα έτσι ο παπάρας

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αυτή είναι η διαφορά.

ελα ρε μάθρες βούρτσες, ηθικολόγοι της πλάκας...

Ο θάνατος είναι ένα βιολογικό φαινόμενο της ζωής.  Συμπεριφορές όμως αυτών που και καλά συλληπούνται για να δείξουν καλή διαγωνγή και "παιδεία συνδέσμων" είναι τουλάχιστον αισχρές.  

Αν το καταλαβαίνεις καλώς, αν όχι πάλι καλώς, ιτ μέηκς νό ντίφερενσ το μη

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ελα ρε μάθρες βούρτσες, ηθικολόγοι της πλάκας...

Ο θάνατος είναι ένα βιολογικό φαινόμενο της ζωής.  Συμπεριφορές όμως αυτών που και καλά συλληπούνται για να δείξουν καλή διαγωνγή και "παιδεία συνδέσμων" είναι τουλάχιστον αισχρές.  

Αν το καταλαβαίνεις καλώς, αν όχι πάλι καλώς, ιτ μέηκς νό ντίφερενσ το μη
Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. Δεν συζητάμε όμως αυτό. Συζητάμε το πόσο παπάρας είσαι, όταν πετάς μια μαλακία και μετά το γυρνάς στην πλάκα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. Δεν συζητάμε όμως αυτό. Συζητάμε το πόσο παπάρας είσαι, όταν πετάς μια μαλακία και μετά το γυρνάς στην πλάκα

Συζητάτε όσο θέλετε, εσείς το γυρνάτε στο βρισίδι οταν σας στριμώχνουν...  Τα δικά μου μπινελίκια είναι λογική εξέλιξη των γεγονότων.  Περαστικά σας τζανετάκοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom