thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
βρήκες να βάλεις τον πιο μαλάκα παίχτη που πέρασε απ τον ΠΑΟΚουστ βρωμοτουρκε...
σταρχίδιαμας και πάλι
βρήκες να βάλεις τον πιο μαλάκα παίχτη που πέρασε απ τον ΠΑΟΚουστ βρωμοτουρκε...
Μαλάκας είσαι και φαίνεσαι παλιοκαργιόλη που θα με πεις και μαλάκα
σάλτα και... ξέρεις εσύ
τράβα κάνε καμία βραβευση σε κανένα νεκρό της ομάδας σου και μετά βρίσε τους αντιπάλους παλιοκαργιόλη
μπορεις να μου πεις πως απο περυσι που εκανες χαβαλε και συζηταγες φετος εγινες το μεγαλυτερο μουνοπανο του φορουμ? βγηκε η πουτσα απο τον κωλο σου και εγινες μαγκας ζμπαουγκτζης? ψοφα λοιπον γιατι ενταξει λεμε καμια μαλακια αλλα εσυ νομιζεις οτι εισαι ο γαμαω ενω εισαι ο τα αρχειδια μου κουναω. διαβασε λοιπον ποιος εισαι ΡΟΥΦΙΑΝΕ.
βρε κατακαημένε αρειανέ, σιγά μην κάτσω να δείξω επίπεδο στον λωκόπαιδο που με βρίζει και με λέει μαλάκα, θα τον ξεσκίσω και εγώ όπως του αρμόζει. από τότε που ο καράμπελας χτύπησε το περιστέρι δεν λέει να βγάλει το παοκτσήδικο ριπαπά απ' το στόμα του. Εμ, εγώ του φταίω;ωραια απαντηση με ακλονητα επιχειρηματα. ουγκ λοιπον .....
έκλασε κανείς;
δις ισ μάη τγουίν σίστερ...εσυ εισαι αυτη με την τρομπετα??
δις ισ μάη τγουίν σίστερ...
εγκώ έκω άλα καρίσματα καρντιά μουεισαι και συ ετσι νταρντανα??
Επειδή ευστόχησε σε ένα πέναλτι; Έλα τώρα δεν σε έχω για τόσο στόκοΜια και πλησιάζει η λήξη των μεταγραφών και δεν σκαμπάζετε από αυτές, να σας δώσουμε κανένα δανεικό σεντερ φορ μέχρι το καλοκαίρι;
Μήπως τον Αναστασάκο που το καλοκαίρι χλευάζατε και τώρα σας βούλωσε τα στόματα;
Γίνεσαι όλο και πιο μουνόπανο. ΣυγχαρητήριαΜαλάκας είσαι και φαίνεσαι παλιοκαργιόλη που θα με πεις και μαλάκα
σάλτα και... ξέρεις εσύ
τράβα κάνε καμία βραβευση σε κανένα νεκρό της ομάδας σου και μετά βρίσε τους αντιπάλους παλιοκαργιόλη
Το ενδεχόμενο να ήταν πάντα το έχεις σκεφτεί? Σου πάει εσένα τώρα να πεις οτιδήποτε για τον Παντελάκη έστω κι αν είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση? Όχι βέβαια.Γίνεσαι όλο και πιο μουνόπανο. Συγχαρητήρια
Δεν ήταν πάντα έτσι ο παπάραςΤο ενδεχόμενο να ήταν πάντα το έχεις σκεφτεί? Σου πάει εσένα τώρα να πεις οτιδήποτε για τον Παντελάκη έστω κι αν είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση? Όχι βέβαια.
Αυτή είναι η διαφορά.
Επειδή ευστόχησε σε ένα πέναλτι; Έλα τώρα δεν σε έχω για τόσο στόκο
Στο Αχαρνιακός - ΣούρμεναΤί λες ρε τζανεττάκο; σε ποιό πέναλτι ευστόχησε;
καλημέρα
Το ενδεχόμενο να ήταν πάντα το έχεις σκεφτεί? Σου πάει εσένα τώρα να πεις οτιδήποτε για τον Παντελάκη έστω κι αν είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση? Όχι βέβαια.
Αυτή είναι η διαφορά.
Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. Δεν συζητάμε όμως αυτό. Συζητάμε το πόσο παπάρας είσαι, όταν πετάς μια μαλακία και μετά το γυρνάς στην πλάκαελα ρε μάθρες βούρτσες, ηθικολόγοι της πλάκας...
Ο θάνατος είναι ένα βιολογικό φαινόμενο της ζωής. Συμπεριφορές όμως αυτών που και καλά συλληπούνται για να δείξουν καλή διαγωνγή και "παιδεία συνδέσμων" είναι τουλάχιστον αισχρές.
Αν το καταλαβαίνεις καλώς, αν όχι πάλι καλώς, ιτ μέηκς νό ντίφερενσ το μη
Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. Δεν συζητάμε όμως αυτό. Συζητάμε το πόσο παπάρας είσαι, όταν πετάς μια μαλακία και μετά το γυρνάς στην πλάκα