Επισκέπτης
Δεν τίθεται θέμα.Απλά έχω βαρεθεί να πετάει ο καθένας την παπαριά του ξεκάρφωτη εδώ μέσα.Άσε ρε παπάρα τον άνθρωπο να δουλέψει. Καθαρίζει τζάμια στα φανάρια της Ευκαρπίας
Δεν τίθεται θέμα.Απλά έχω βαρεθεί να πετάει ο καθένας την παπαριά του ξεκάρφωτη εδώ μέσα.Άσε ρε παπάρα τον άνθρωπο να δουλέψει. Καθαρίζει τζάμια στα φανάρια της Ευκαρπίας
Έλα ρε κουβέντα να γίνεται, μην αρπάζεσαι. Θα σου παραθέσω το εδώ και χρόνια αγαπημένο μου απόφθεγμα.Δεν τίθεται θέμα.Απλά έχω βαρεθεί να πετάει ο καθένας την παπαριά του ξεκάρφωτη εδώ μέσα.
Δεν αρπάζομαι καθόλου.Είναι λίγο έντονο το ύφος μου μερικές φορές.Έλα ρε κουβέντα να γίνεται, μην αρπάζεσαι. Θα σου παραθέσω το εδώ και χρόνια αγαπημένο μου απόφθεγμα.
Παρασκευή σήμερα, να πάνε να γαμηθούν όλοι
Εγινε γνησιε απογονε του μπουζαμινουβασικοτοπουλουπετρουλακηκολκαπαρασιδη εγινε........ και συ μας επεισες..... μονο.... που 'σαι........ λακα...... ξερεις απο πιο χαιδευτικο ειναι το "λακα", ε?........ λακα...... πλευρο μην αλλαξεις.....
Μήπως κάνεις μικρά γράμματα;Κλασσικος βλάκας του ιντερνετ... Με έβρισες και εσυ και κάτι έγινε. Σε γράφω στην πουτσάρα μου βλακάκο. Πάντως για ακόμα μια φορά ένας ρουλιος με αποστομώνει με τρομερά και αδιάσειστα επιχειρήματα. Πάρε τον μπούλο τώρα που ήθελες και κύπελλα και ξεκίνα την προετοιμασία για την σαιζόν 2009-2010. χαζούλη...
Άστο καλύτερα, δεν έχεις ιδέα τι γινόταν εδώ μέσα παλιότερα και γιατί φέρομαι με αυτό τον τρόπο τώρα!Το ίδιο ισχύει και για σένα doctor proktor που αρπάζεσαι μόλις σου κάνουν παρατήρηση. :-*
Δεν αφήνω τίποτα, δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που γινόταν παλιά.Άστο καλύτερα, δεν έχεις ιδέα τι γινόταν εδώ μέσα παλιότερα και γιατί φέρομαι με αυτό τον τρόπο τώρα!
Μα δεν αρπάχτηκα από τις παρατηρήσεις απλώς είπα σε όποιον δεν αρέσει φεύγει, τι πιο απλό?Δεν αφήνω τίποτα, δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που γινόταν παλιά.
Δεν θα κάτσω να διυλίσω τον κόνωπαΜα δεν αρπάχτηκα από τις παρατηρήσεις απλώς είπα σε όποιον δεν αρέσει φεύγει, τι πιο απλό?
Έκανα εγώ σε κανένα παρατήρηση για το πως να φέρεται?
Δεν πιστεύω να περιμένεις απάντηση!Δεν θα κάτσω να διυλίσω τον κόνωπα
Αλήθεια μπορείς να δώσεις ένα ποσοστό, πόσα από τα μουνιά που εξετάζεις είναι καλωπισμένα;
Γιατί δεν απαντάς μωρή; Το ότι έχω κολήσει με την κωλάρα σου δεν σημαίνει ότι κάποτε δεν έβλεπα μουνιά.Δεν πιστεύω να περιμένεις απάντηση!
Όχι επειδή εσύ δεν έχεις δει ποτέ στην ζωή σου να βγάζεις τα απωθημένα σου εδώ!
Μια αγωνιστικη εφαγε ο αρχηγος των Τουρκων ρε παιδια,τι να λεμε τωρε...δηλαδη οι νομοι (και)στην ποδοσφαιρικη Ελλαδα ισχυουν επιλεκτικα...Τι μαθαινω?Ισραηλινος στην παοκ?Ε.ρε γλεντια...
Άστο καλύτερα, δεν έχεις ιδέα τι γινόταν εδώ μέσα παλιότερα και γιατί φέρομαι με αυτό τον τρόπο τώρα!
Tα λέει όλα:Ε και τι περιμενες?? Μηπως ο κοντρερας ποσες εφαγε για την κλωτσια????? Κατα τα αλλα ο μακης δε μιλαει με το μπαμπα καθολου......!!!!!!!!!!
Αλλα μην ασχολεισαι αλλο, δεν εχει νοημα, αφου κι αυτοι δεν ασχολουνται με εμας - οι 5000 στις 1 το βραδυ στην τρουμπα ηταν......αγροτες που θελανε να στησουν μπλοκο με τα ..... παπακια τους - ετσι κι εγω δεν ασχολουμαι αλλο με ομαδα που αγωνιζεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο πρωταθλημα τα τελευταια 2 ΧΡΟΝΙΑ........