Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα και σ'εσένα συναγωνιστή.
Πάντως πέρα απ'όλα τ'άλλα Βιτόλο καταπληκτικός Κάλβο το ίδιο και πολύ καλός για ντεμπούτο
και ο Κάμπορα.
Για τον Κάμπορα δεν έχω άποψη ακόμα. Για τους άλλους δύο συμφωνώ και επαυξάνω. Ένας πούστης να σπρώχνει το τόπι στον χοντρό θα έρθει;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλημέρα και σ'εσένα συναγωνιστή.
Πάντως πέρα απ'όλα τ'άλλα Βιτόλο καταπληκτικός Κάλβο το ίδιο και πολύ καλός για ντεμπούτο
και ο Κάμπορα.
Τελικά εσύ βλέπεις πολύ μπάλα...  Τα πιστεύεις αυτά που γραφεις ή σου τα υπαγορεύουν τα κεντρικά;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μόνο ο Βιτόλο ήταν καλός, οι άλλοι 2 ήταν άστα να πάνε

Γενικά οι παίχτες του Αρη είναι απαράδεκτοι, αναλώνονται σε πασούλες έξω απ την περιοχή με αποτέλεσμα η άμυνα να οργανώνεται και να μην μπορεί να περάσει η μπάλα κάθετα.  Ετσι υποχρεώνονται σε σεντρες από τα πλάγια που οι οργανωμένες άμυνες τις κόβουν 99%.  Αυτό μπορεί να αρέσει στους αμπαλους θεατές αλλά δεν είναι ποδόσφαιρο.  Εξού και τα 750 λεπτά δωρεάν ομιλίας
Ολες οι ευκαιρίες του άρη είναι από αποκρούσεις της άμυνας

Κάτι άλλο που σίγουρα δεν παρατηρήσατε είναι οτι όλες οι ευκαιρίες του Αρη τελειωναν στον Χαλκιά.  Αυτή είναι η δουλειά του τερματοφύλακα, ξέρετε...  να αποκρούει τη μπάλα, γι αυτό πληρώνεται.  Σε αντίθεση με τα παραπάνω, και οι 2 ευκαιρίες του Σορλέν ήταν σε κενή εστία, στην πρώτη ο σηφάκης ήταν εκτός εστίας και στη δεύτερη είχε εκτεθειμένες και τις 2 γωνίες του, απλά ο γάλλος αστόχησε

Τα ειδικά σχόλια σταματούν εδώ, σας αφήνω στην καφρίλα σας.  Καλά σας κάνει ο ταράτσας...

Επισκέπτης

Γενικά οι παίχτες του Αρη είναι απαράδεκτοι, αναλώνονται σε πασούλες έξω απ την περιοχή με αποτέλεσμα η άμυνα να οργανώνεται και να μην μπορεί να περάσει η μπάλα κάθετα.  Ετσι υποχρεώνονται σε σεντρες από τα πλάγια που οι οργανωμένες άμυνες τις κόβουν 99%.  Αυτό μπορεί να αρέσει στους αμπαλους θεατές αλλά δεν είναι ποδόσφαιρο.  Εξού και τα 750 λεπτά δωρεάν ομιλίας

Κάτι άλλο που σίγουρα δεν παρατηρήσατε είναι οτι όλες οι ευκαιρίες του Αρη τελειωναν στον Χαλκιά.  Αυτή είναι η δουλειά του τερματοφύλακα, ξέρετε...  να αποκρούει τη μπάλα, γι αυτό πληρώνεται.  Σε αντίθεση με τα παραπάνω, και οι 2 ευκαιρίες του Σορλέν ήταν σε κενή εστία, στην πρώτη ο σηφάκης ήταν εκτός εστίας και στη δεύτερη είχε εκτεθειμένες και τις 2 γωνίες του, απλά ο γάλλος αστόχησε

Τα ειδικά σχόλια σταματούν εδώ, σας αφήνω στην καφρίλα σας.  Καλά σας κάνει ο ταράτσας...
Καλά όλ'αυτά είναι η άποψή σου για τη μπάλα.Τόσα καταλαβαίνεις τόσα λες.
Δε μου απάντησες όμως για τα κεντρικά.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Θα διαφωνήσω για τον Κάλβο.Στα άλλα χεις δίκιο αλλά τα έχουμε πει εκατό φορές.  Την καφρίλα ρε παπάρα που την είδες; Αι σιχτίρ πρωινιάτικα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως φίλοι Αρειανοί,ΔΥΣΤΥΧΩΣ έπιασε το κακό μου μάτι που όπως έχω πει το έχω,μιας κ είχα κάνει χειραψία με τον Μητσοτάκη πριν 20 χρόνια.
Την ώρα που πάει να βαρέσει ο Καράμπελας το πέναλντι,γυρνάω διπλα στο Σαρλιζάκι μου που ήταν ξαπλωμένη κ βλέπαμε τα πέναλντι κ της λέω την εξής ατάκα:΄΄with the name Karampelas,he 'll throw the ball to the birds''(με το όνομα Καράμπελας,θα πετάξει την μπάλλα στα περιστέρια).

Στο λόγο μου αυτό είπα κ στο λόγο μου αυτό έγινε :headbang:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως φίλοι Αρειανοί,ΔΥΣΤΥΧΩΣ έπιασε το κακό μου μάτι που όπως έχω πει το έχω,μιας κ είχα κάνει χειραψία με τον Μητσοτάκη πριν 20 χρόνια.
Την ώρα που πάει να βαρέσει ο Καράμπελας το πέναλντι,γυρνάω διπλα στο Σαρλιζάκι μου που ήταν ξαπλωμένη κ βλέπαμε τα πέναλντι κ της λέω την εξής ατάκα:΄΄with the name Karampelas,he 'll throw the ball to the birds''(με το όνομα Καράμπελας,θα πετάξει την μπάλλα στα περιστέρια).

Στο λόγο μου αυτό είπα κ στο λόγο μου αυτό έγινε :headbang:
Η Σαρλίζ ποιόν υποστήριζε;

Επισκέπτης
Λίγα με τον επίτιμο. Και μόνο που τον αναφέρετε μπορεί να μας βρεί τίποτα.
Περιμένω μια απάντηση για τα κεντρικά.Εκτός αν κλωσσάς στο κοτέτσι σου τώρα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λίγα με τον επίτιμο. Και μόνο που τον αναφέρετε μπορεί να μας βρεί τίποτα.
Περιμένω μια απάντηση για τα κεντρικά.Εκτός αν κλωσσάς στο κοτέτσι σου τώρα.
Άσε ρε παπάρα τον άνθρωπο να δουλέψει. Καθαρίζει τζάμια στα φανάρια της Ευκαρπίας  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom