P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Κρίμα τα λεφτά για το τελεσίγραφο που δώσαμε στους παίκτες!
Κρίμα τα λεφτά για το τελεσίγραφο που δώσαμε στους παίκτες!
Δεν υπαρχει ο αρης εξω απο την Θεσσαλονικη.Δεν μπορει να λεγεσαι μεγαλη ομαδα και να μην εχεις κανει ποτε sold out σε ενα μικρο γηπεδο οπως το χαριλαου.Εδω εκανε sold out ο πανιωνιος με τον βαζελο για να ξερεις που ακριβως βρησκεσαι απο αποψη μεγεθους.Εσυ δεν εισαι μονο βλαχοdeutsch, εισαι και βλαχοοπαδος, ειναι βεβαιο οτι αυτο ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ να γινει ο Αρης, αλλα ειναι ακομη πιο βεβαιο οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γινει ΠΟΤΕ, στη β' επεσε και 100 φορες να ξαναπεσει ΔΥΣΤΥΧΩΣ για σενα δε θα γινει........
Για την τελευταια σου προταση...... για ρωτα κι αυτους...... ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ????????
Μαλλον φιλε μου δεν τους ξερεις τους γιατρους. Και γω ανωτατης ειμαι αλλα επειδη δουλευω μονο με γιατρους ξερω τι μαλακες ειναι. Και ναι, τους βαζω σχεδον ολους σε ενα καζανι. Αστα σε λεω αστα.Άστο φιλαράκο κι άλλοι έχουμε λιώσει τον κώλο μας στο πανεπιστήμιο.Αυτό δε μας κάνει αναγκαστικά υπερόπτες και είρωνες. Είναι να τό'χεις.
Καλα εσυ κοιμασαι τον υπνο του δικαιου. Παρατα τα και ασχολησου με το πλεξιμο.Δεν υπαρχει ο αρης εξω απο την Θεσσαλονικη.Δεν μπορει να λεγεσαι μεγαλη ομαδα και να μην εχεις κανει ποτε sold out σε ενα μικρο γηπεδο οπως το χαριλαου.Εδω εκανε sold out ο πανιωνιος με τον βαζελο για να ξερεις που ακριβως βρησκεσαι απο αποψη μεγεθους.
Στο μυαλό σου ήταν καλύτερος...Ο ΑΡΗΣ ηταν καλυτερος στο παιχνιδι αλλα πληρωσε την αστοχια του!!Οταν παιζεις τον αντιπαλο στο μισο γηπεδο,οφειλεις να εχεις καθαρισει το παιχνιδι απο νωρις!Το ματς πηγε στα πεναλτυ οπου ο πιο τυχερος επικρατησε!!Απλα τα πραγματα!
Στο μυαλό σου ήταν καλύτερος...
Οτι πεις.....!Στο μυαλό σου ήταν καλύτερος...
Πολυ γαματο επιχειρημα!!!Καλα εσυ κοιμασαι τον υπνο του δικαιου. Παρατα τα και ασχολησου με το πλεξιμο.
Πολυ γαματο επιχειρημα!!!
Η αληθεια ειναι οτι σαν μεγεθος ειναι:
1)γαυροβαζελος
2)ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
3)Πανιωνιος,Λαρισα,Αρης
4)Ηρακλης,ΟΦΗ,Ατρομητος,Αιγαλεω κτλ
5)Θρασυβουλοι και σια
Εσεις απλως εχεται για πολλους λογους φθινουσα πορεια και θα βρεθειτε σε λιγο στο 4 γκρουπ δυναμικοτητας οσο αφορα τις ελληνικες ομαδες
Αληθεια εχω ακουσει οτι ησαστε φαντασιοπληκτοι αλλα να νομιζεται οτι εισαστε και μεγαλη ομαδα απο που και ως που?Πες μου ενα σοβαρο επιχειρημα που να μην ειναι επιπεδου νηπιαγωγιου που να στιριζει οτι εισαστε μεγαλυτερο μεγεθος απο οτι ο ΠανιωνιοςΕνταξει, μας επεισες, αντε υπνο τωρα, εχεις σχολειο αυριο, δε θα ξυπνας με τιποτα.........
Ενταξει, μας επεισες, αντε υπνο τωρα, εχεις σχολειο αυριο, δε θα ξυπνας με τιποτα.........
ok ...εγω συμφωνω οτι ο παοκ ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο τον ΑΡΗ στο ποδοσφαιρο...δικαια πηρε τη προκριση.για μενα ειναι καλυτερη ομαδα απο ΑΡΗ...ομως ελεος ρε οτι επαιξε εδρα...μας δουλευεις????ολο φαουλ κανει ο μουσλιμοβιτς...αν επαιζε σε αλλο πρωταθλημα συνεχεια η διαιτησια θα δινε επιθετικο πριν παρει ο μουσλιμοβιτς τη μπαλα.χερι καθαρο κτλ...πριν εγινε πεναλτυ καθαρο στο κοκε...και κοκκινη που τα κανε γαργαρα...δε θα μιλουσα αλλα δε γινεται να μιλαμε για ευνοια διαιτησιας του ΑΡΗ..τη στιγμη που η διαιτησια επαιξε παοκ 70-30...
Εμένα πάντως με έπεισε
Λοιπόν ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Εχτές ο αρης δεν έπαιξε καμιά σπουδαία μπάλα. Είχε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο σημείο του αγώνα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η μόνη φορά που κινδύνεψε ο ΠΑΟΚ ήταν στην αρχή της παράτασης. Οι άλλες δύο φάσεις σας ήταν μια καλούτσικη κεφαλιά και το κωλομπαρίστικο σουτ του ρεγκέιρο που κόντραρε στον Μαλεζά. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είχε τις δύο καλύτερες ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια. Όταν δύο ομάδες πάνε στην διαδικασία να παίξουν παράταση και μετά πέναλτι συνήθως καρδίζει η πιο οργανωμένη ομάδα ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η φανέλα. ΑΠό τη στιγμή κιόλας που βαρούσαμε εμείς πρώτοι όλο το άγχος πήγαινε στους παίκτες του ρουλεως. Πιστεύω ότι ήταν μεγάλη πρόκριση κυρίως γιατι επιτεύχθηκε α)εκτός έδρας και β)σε περίοδο που κάνουμε κοιλιά. Επίσης μη ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη έδρα είναι η πιο εχθρική για τον ΠΑΟΚ (θυμηθείτε πριν 2 χρόνια αρης- ΠΑΟΚ που έβγαινε ο Κωνσταντινίδης μόνος με το τέρμα και ένας σεκιουριτάς (;;;;;;; ) μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψε το παιχνίδι Ο ορισμός της γελοιότητας. Μήπως διαφωνείτε;;;
Πάμε τώρα στον διαιτητή. Ο παμπορίδης έπαιξε καθαρά έδρα. Δεν μπορώ να πω ότι οι αποφάσεις του επηρέασαν το αποτέλεσμα. Άφησε σε εκνευριστικό βαθμό τα σκληρό παιχνίδι των ψευτοπαλικαριών του ρούλη (το κωλοισπανάκι βιτολο και τον ιμιτασιόν γκαρσια), δεν άφησε τον υπέρτατο ΜΟΥΣΛΙ να κάνει παιχνίδι καθώς όποτε έπαιρνε μπάλα
εδινε επιθετικά φάουλ, δεν τιμώρησε με κίτρινη τον ιμιτασιόν γκαρσία για θέατρο με αποτέλεσμα ο κοκε να ξανακάνει θέατρο. Όσο και αν δε θέλετε να το παραδεχτείτε ήταν τζατζάρισμα ενώ είναι πεντακάθαρο ότι ο κοκε (αλήθεια τι ψευτομαγκιές έκανε στον Χαλκιά;;;; ) έπεσε μόνος του για να εκβιάσει το πέναλτι. Το χέρι του λέμπο είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. Αυτά....
Για άλλη μια φορά δείξαμε ότι στο ποδόσφαιρο είμαστε μεγαλύτερη ομάδα. Πως να το κάνουμε....
Μάλλον δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε. [glow=red,2,300]Απλά αναλογίσου τη φάση του κοκε να γινόταν ανάποδα. Εϊμαι σίγουρος ότι θα λέγατε για θέατρο όπως και ήταν.[/glow] Η μόνη φάση που αδικήθηκε ο αρης είναι το ανύπρκτο οφσάιτ. απο το 53 έπρεπε να παίζετε με δέκα.
Θυμήσου περσι πως κέρδισες ηρακλη, οφη, ατρόμητο, πανιώνιο, γαύρο στο χαριλάου (δεν έδωσε πέναλντι στον καβάσεβιτς), και λεβαδειακό νομίζω ενώ αδικήθηκες μόνο με εμάς και μέσα στο γαύρο.
...ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΑΣ ΣΤΗ 1 Η ΩΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΤΕ 5000 ΚΟΣΜΟΣ; ε;