Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
Κάντε ησυχία....στην καφετερία
Εκει θα γινονται οι πρωινες προπονησεις απ'ο,τι ακουσα,για να τον σεβονται ολοι.Οτι ειμαστε στη διαδικασια ενος ακομη πειραματος ειναι γεγονος μαγκες,μακαρι να βγει..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Την Κυριακή να δεις τι τους έκανα, γράφτηκα στο φορουμ έβαλα αβαταρ το θέλω να φύγει ο κικε και μέτα τον έβριζα και αυτόν και τον Σκόρδα με μαλακίες τύπου Σκόρδα μην παίζεις με τα όνειρα μας! :2funny: :2funny: :2funny:
Με μπανάραν σε 48 λεπτά αφού είχα δεχθεί πολλά πμ με απειλές! :rockon:
Έτσι μπράβο τα παιδιά γιατί η πολλή δημοκρατία βλάπτει  :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Την Κυριακή να δεις τι τους έκανα, γράφτηκα στο φορουμ έβαλα αβαταρ το θέλω να φύγει ο κικε και μέτα τον έβριζα και αυτόν και τον Σκόρδα με μαλακίες τύπου Σκόρδα μην παίζεις με τα όνειρα μας! :2funny: :2funny: :2funny:
Σου δωσαν και 48' να το σκεφτεις και διαμαρτυρεσαι?Που αλλου θα βρεις τετοια δημοκρατια ρε ρεζιλα?

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

καλα εισαι πολυ μαγκας λεμε.....και εξυπνο αυτο που εκανες....ε ρε γελια....

Επισκέπτης
καλα εισαι πολυ μαγκας λεμε.....και εξυπνο αυτο που εκανες....ε ρε γελια....
Φυσικά είχε γέλιο, οι ίδιοι που μου έλεγαν εκεί όχι ρε πούστη θα μείνει για πάντα ο Κίκε για να σκάσεις σήμερα λένε ευτυχώς που έφυγε! :grin:
Αυτό δεν είναι σύνδεσμος, αυτό είναι η πανελλήνια ομοσπονδία ενόργανης γυμναστικής! :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Φυσικά είχε γέλιο, οι ίδιοι που μου έλεγαν εκεί όχι ρε πούστη θα μείνει για πάντα ο Κίκε για να σκάσεις σήμερα λένε ευτυχώς που έφυγε! :grin:
Αυτό δεν είναι σύνδεσμος, αυτό είναι η πανελλήνια ομοσπονδία ενόργανης γυμναστικής! :2funny:
Μην ξεχνας οτι στον Αρη δινουμε βαση σε ολα τα αθληματα...

Επισκέπτης
Μετά έχω άδικο να λέω ότι είσαι αρειανό.

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Λέγε ρε παπάρα η πρώτη του φορά είναι? Στο βιογραφικό του δεν αναφέρει πουθενά ότι ήταν προπονητής κάπου!
Ουτε ο γκαγκατσης τζουνιορ ηταν προπονητης καπου,αλλα μια χαρα τα παει η ομαδα του  :grin: :grin: :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ποτε ινε το ντερμπι στο χαριλαου?

Stories