Επισκέπτης
Κυριακή στις 7 νομίζω και καπάκι την τετάρτη στις 9!ποτε ινε το ντερμπι στο χαριλαου?
Κυριακή στις 7 νομίζω και καπάκι την τετάρτη στις 9!ποτε ινε το ντερμπι στο χαριλαου?
οποτε θα γινι χαμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κυριακή στις 7 νομίζω και καπάκι την τετάρτη στις 9!
Και μια και γινεται τοσο μεγαλο ζητημα στην πολη, το καθετι που συμβαινει στον Αρη......... ΚΑΙ τα νευρα του μπακακακια στην προπονηση, δεν ηταν τιποτα, ηταν της στιγμης και δε συμβαινει τιποτα οποτε το ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ..... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ?????? Οπως τολμησατε και ειπατε οτι..... ο κοντρερας κλωτσησε τον παικτη της αεκ επειδη ειχε νευρα που δεν πηγαινε καλα το παιχνιδι????? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ???? Πατε καλα???? Αλλα δεν πειραζει, απευθειας κοκκινη = 1 αγωνιστικη τιμωρια....... ο μακης κανει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τη δουλεια του!!!!!!!!![]()
Αφού η λογική τους είναι αν διαφωνείς με κάποιον πρέπει να τον ρίξεις στον καιάδα αλιώς είσαι κωλοτούμπας τι ψάχνεις να βρεις από κει κι έπειτα.Εγω μια ερωτηση εκανα, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ, για το αν εννοουσε ο φιλος οτι το ΣΩΣΤΟ ειναι τωρα να φυγει ο Σκορδας και η μαλακια πηγε συννεφο. Ειδικα αυτη η θεωρια οτι οποιος παει στις συνελευσεις της λεσχης φευγει δαρμενος ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Εγω που ειχα συναντηση με τον ΙΔΙΟ το Σκορδα το καλοκαιρι, συζητησαμε καποια πραγματα και φυσικα ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ, γιατι ημουν,ειμαι και θα ειμαι ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ???????
Εγω μια ερωτηση εκανα, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ, για το αν εννοουσε ο φιλος οτι το ΣΩΣΤΟ ειναι τωρα να φυγει ο Σκορδας και η μαλακια πηγε συννεφο. Ειδικα αυτη η θεωρια οτι οποιος παει στις συνελευσεις της λεσχης φευγει δαρμενος ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Εγω που ειχα συναντηση με τον ΙΔΙΟ το Σκορδα το καλοκαιρι, συζητησαμε καποια πραγματα και φυσικα ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ, γιατι ημουν,ειμαι και θα ειμαι ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ???????
Μηπως το θεμα εχει να κανει με τον τροπο που καποιος ΕΚΦΡΑΖΕΙ τις αποψεις του και οχι με τη ΔΙΑΦΩΝΙΑ??? Φιλε Ταρατσα, αφου ξερεις τοοοοσοο καλα τι εγινε στο παιχνιδι με την τριπολη και τα "σουτια", για πες μου, ο τυπας για τον οποιο εγινε ΤΟΣΗ φασαρια με το πλεξιγκλας που ΕΣΠΑΣΕ, ειναι πιο Αρης απο εμενα και καθε εμενα που ημουν παραδιπλα του??? 'Η αυτος ειναι πιο μαγκας και το εσπασε??? 'Η πιο νευρικος???? Στο σπιτι του θα εσπαγε οτιδηποτε????? Δε νομιζω, γιατι θα το ΠΛΗΡΩΝΕ απο την ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ!!! Δε νομιζω στο συγκεκριμενο να ειχε τοσο αδικο ο Σκορδας που του γυρισαν τα μυαλα, βλεποντας μια τετοια κινηση, αδικο ειχε, οπως και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορες, με τον ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ και συχνα με τον τροπο που ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ......
Και μια και γινεται τοσο μεγαλο ζητημα στην πολη, το καθετι που συμβαινει στον Αρη......... ΚΑΙ τα νευρα του μπακακακια στην προπονηση, δεν ηταν τιποτα, ηταν της στιγμης και δε συμβαινει τιποτα οποτε το ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ..... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ?????? Οπως τολμησατε και ειπατε οτι..... ο κοντρερας κλωτσησε τον παικτη της αεκ επειδη ειχε νευρα που δεν πηγαινε καλα το παιχνιδι????? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ???? Πατε καλα???? Αλλα δεν πειραζει, απευθειας κοκκινη = 1 αγωνιστικη τιμωρια....... ο μακης κανει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τη δουλεια του!!!!!!!!![]()
Τελικά πρέπει να παραδεχτώ ότι τον είχα παρεξηγήσει τον Σκόρδα. Η αλήθεια είναι ότι του έχω σούρει κατά καιρούς ένα κάρο πράγματα, αλλά ήρθε η ώρα να τα πάρω πίσω. Αυτός δεν χωνεύει τους αρειανούς περισσότερο από εμένα, και όχι μόνο αυτό,αλλά μπήκε και στα διοικητικά τους για να γελάει από πιο κοντά μαζί τους , πράγμα που εγώ πασχίζω αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.Αφού η λογική τους είναι αν διαφωνείς με κάποιον πρέπει να τον ρίξεις στον καιάδα αλιώς είσαι κωλοτούμπας τι ψάχνεις να βρεις από κει κι έπειτα.![]()
Α και που είσαι ταράτσα ακόμα όρθιος είμαι.
Μήπως σου βρίσκεται και το Φ.Ε.Κ της πρόσληψής του?Αυτός ο Ντονάτο δούλευε εποχικός γαλατάς στον δήμο της Σαλαμάνκα!!
Άσε σε ξεπέρασε!!!!!!!!!!!!!!Άμα δω και τεχνικό διευθυντή Αντωνίου σε λίγες μέρες
ΔιαφωνώΠειραματισμων συνεχεια λοιπον απο τον Λαμπρο..Αντε να κανουμε τον σταυρο μας μπας κ μας βγει αυτο το εγχειρημα..
Βεβαια μετα τον απιστευτο μυρωδια Κικε ακομα κ ο Φοιρος αρεστος θα μου ηταν..![]()
Αυτός πάντως μπορεί να το κάνει σε αντίθεση με το λίλη που δε μπορεί να διαβάσει ούτε το αλφαβητάρι της α' δημοτικού.Γιατί ρε λάμπρο δεν κάνεις αυτό που έκανε ο Κούγιας; Ο Κούγιας είναι στον πάγκο της Παναχαίκής γραμμένος στο φύλο αγώνα ώς "μεταφραστής". Κάντο ρε λάμπρο.
Αυτός πάντως μπορεί να το κάνει σε αντίθεση με το λίλη που δε μπορεί να διαβάσει ούτε το αλφαβητάρι της α' δημοτικού.![]()
Τώρα με κόλησες στον τοίχο. Αυτό είχες να πεις? Με τόσο δυνατά επιχειρήματα δεν την παλεύω.
Τώρα με κόλησες στον τοίχο. Αυτό είχες να πεις? Με τόσο δυνατά επιχειρήματα δεν την παλεύω.
Καληνύχτα και φιλάκια στον πρόεδρό σας.(Ας κάνει και κανένα μπανάκι μέχρι το Ταίναρο μυρίζει)
Ποια είσαι εσύ πάλι?Εσυ το λες αυτο?αχαχαχαχαχα
Α..........Όταν αναφερόμαστε στο Σκόρδα είναι χιούμορ ενώ στο λίλη είναι καφρίλα.αντιμετωπίζεις το χιούμορ με καφρίλα, κόμπλεξ και κακία...
είσαι άρρωστος
Έτσι είναι, ο πρωταθλητής Ευρώπης πάντα στο απυρόβλητο.Α..........Όταν αναφερόμαστε στο Σκόρδα είναι χιούμορ ενώ στο λίλη είναι καφρίλα.
Επίσης προσωπικούς χαρακτηρισμούς ΔΕΝ έχω κάνει σε ΚΑΝΕΝΑ μου ποστ, γι' αυτό λοιπόν σου τους επιστρέφω.![]()