Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πολύ επίπεδο έχει πέσει στο thread μας. Κάτι πήγε να κάνει ο παλέρμο αλλά δεν μάσησε κανείς.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

ΕΦΥΓΕ!!!! :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άσε ξερνάω εγώ

Ο Μαζίνιο στο τιμόνι της ομάδας!

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ. Ο Κίκε Ερνάντεθ αποτελεί πλέον παρελθόν. Τα αποτελέσματα που ήρθαν για την ποδοσφαιρική ομάδα μας δεν ήταν τα αναμενόμενα ενώ και η γενικότερη εικόνα της ομάδας σε κάποιους αγώνες δεν ήταν αυτή που απαιτείται.

Η διοίκηση της ΠΑΕ αντέδρασε, όπως ήταν φυσικό, και προχώρησε στην επιβεβλημένη αλλαγή. Ο νέος τεχνικός είναι ένας παλιός γνώριμος και όσον αφορά το πέρασμά του από τον ΑΡΗ αλλά και όσον αφορά την ανεξίτηλη σφραγίδα που έχει αφήσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Μαζίνιο, παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Βραζιλίας και «φίλος από τα παλιά» αναλαμβάνει πλέον την ευθύνη να οδηγήσει την ομάδα μας, να την φέρει εκεί που όλοι θέλουμε να την βλέπουμε, εκεί που της αξίζει. Πρόκειται για μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική προσωπικότητα, κέρβερο σε θέματα πειθαρχίας και, όπως είναι αυτονόητο, γνώστη του ποδοσφαίρου.

Ο Μαζίνιο, που διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής στην Μπαρτσελόνα, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη - μαζί με τον Ντονάτο που θα είναι στο τεχνικό τιμ - αύριο Πέμπτη στις 14:00 ενώ, λογικά, θα είναι στον πάγκο της ομάδας μας από την προσεχή Κυριακή.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειναι απο τις-λιγες ομολογουμενως-περιπτωσεις που δε σε πολυνοιαζει ποιος θα ειναι ο επομενος,αν και οι Βραζιλιανοι δε φημιζονται για την πειθαρχια τους.Ιδωμεν...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δήλωση του Κίκε Ερνάντεθ

21/01/09 10:57

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, αποφασίσαμε από κοινού με τη διοίκηση να αποχωρήσω από τη θέση του προπονητή, πιστεύοντας πως έτσι ίσως κάτι αλλάξει προς το καλύτερο.

Πιστεύω πολύ σ΄αυτήν την ομάδα, έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον της ανήκει. Είμαστε ακόμη μέσα στους στόχους μας και χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοσυγκέντρωση και ηρεμία.

Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τους οπαδούς της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και για τη συνεργασία που είχαμε.

Ο κόσμος του Αρη είναι μεγάλος και αξίζει να πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες, κάτι που πιστεύω ακράδαντα. Θα είμαι πάντα ένας οπαδός του Αρη και ένας φίλος με τη διοίκηση της ομάδας.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Συγκινήθηκα με τον Κίκε, τι δηλώσεις, τί μεγαλοψυχία, θεέ μου...

αμ κι ο λάμπρος;  επιτέλους χτύπησε το ξυπνητήρι και ξύπνησε...

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δε ξερω τι μπορει να καταφερει ο συγκεκριμενος ανθρωπος...θα δουμε.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δε ξερω τι μπορει να καταφερει ο συγκεκριμενος ανθρωπος...θα δουμε.
Προσωπικα θεωρω οτι προπονητης θα ειναι κατ'ουσιαν ο Ντονατο και λιαν συντομως ο Μαζινιο θα την κανει...ωστοσο το πρωτο καλο βημα θεωρω πως εγινε.

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπικα θεωρω οτι προπονητης θα ειναι κατ'ουσιαν ο Ντονατο και λιαν συντομως ο Μαζινιο θα την κανει...ωστοσο το πρωτο καλο βημα θεωρω πως εγινε.

εγω φιλε πρωτα τα εχω εμ τους παικτες και μετα με το κικε.
Οποιος και να ειναι στο παγκο δε γινεται να παιζουν σα δημοσιοι υπαλληλοι.Αυτο πρεπει να αλλαξει πρωτα.Ο καιρος θα δειξει.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
βρε λακαμά, εννοεί οτι και ο μπλάνκο στην ΑΕΚ ήρθε ως πρώτος σκόρερ β' αργεντινής...
Πρωτον μη βριζεις. Και γω το καλο της ομαδας θελω. Δευτερον, ειναι 29 χρονων. Γιατι δεν ανακαλυφθηκε μεχρι τωρα απο κανεναν? Εμας περιμεναν? Μακαρι φυσικα να μας βγει...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εγω φιλε πρωτα τα εχω εμ τους παικτες και μετα με το κικε.
Οποιος και να ειναι στο παγκο δε γινεται να παιζουν σα δημοσιοι υπαλληλοι.Αυτο πρεπει να αλλαξει πρωτα.Ο καιρος θα δειξει.

Μην τρως προπαγάνδα, δημόσιοι υπάλληλοι έχουν γίνει από την συμπεριφορά της διοίκησης και του προπονητή...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πρωτον μη βριζεις. Και γω το καλο της ομαδας θελω. Δευτερον, ειναι 29 χρονων. Γιατι δεν ανακαλυφθηκε μεχρι τωρα απο κανεναν? Εμας περιμεναν? Μακαρι φυσικα να μας βγει...
Αυτός ΔΕΝ θέλει το καλό της ομάδας φίλε. (είναι με τους άλλους ;))

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μην τρως προπαγάνδα, δημόσιοι υπάλληλοι έχουν γίνει από την συμπεριφορά της διοίκησης και του προπονητή...
ξερω καποια πραματα καλυτερα απο σενα,χωρις να πω οτι εχεις αδικο.
σιγουρα εχουν μεριδιο ευθυνης,αλλα το μεγαλυτερο οι παικτες

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom