Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Απο την αρχή της σεζόν γράφω εδώ ότι ο Σκόρδας απο τον τελικό και μετά έχει χάσει την μπάλα κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο!
Είναι πολύ εγωιστής για να ακούσει 2-3 σωστές απόψεις πέρα του super3!
Όταν κάπου μπλέκεται ένας σύνδεσμος στην διοίκηση μιας ομάδας και καλά να πηγαίνει στην πορεία κάπου θα τα σκατώσει γιατί λειτουργούν με το συναίσθημα και όχι με την τεχνοκρατία που χρειάζεται μια εταιρεία!
Στον παοκ νομίζεις ο Ζαγοράκης παίρνει όλες τις αποφάσεις? Φυσικά όχι για αυτό μάζεψε 2-3 τεχνοκράτες στην διοίκηση για να μπορεί να λειτουργεί όσο μπορεί σωστά η ΠΑΕ!

ρε φιλε γω προσωπικα ειμαι 22 χρονων και τον αρη περσι και προπερσι τον ειδα να βγαινει τεταρτο πρωτη φορα.Και εξαιτιας αυτου του ανθρωπου.Για φετος τον κρινω μεχρι στιγμης οτι τα πηγε χαλια.Αλλα και 6και7 να τερματισουμε θα περιμενω να δω και την επομενη χρονια πως θα παει.
Παντως για φετος δε χαθηκε τιποτα γι αυτο και δε τρελαινομαι

Επισκέπτης
ρε φιλε γω προσωπικα ειμαι 22 χρονων και τον αρη περσι και προπερσι τον ειδα να βγαινει τεταρτο πρωτη φορα.Και εξαιτιας αυτου του ανθρωπου.Για φετος τον κρινω μεχρι στιγμης οτι τα πηγε χαλια.Αλλα και 6και7 να τερματισουμε θα περιμενω να δω και την επομενη χρονια πως θα παει.
Παντως για φετος δε χαθηκε τιποτα γι αυτο και δε τρελαινομαι
Το ότι πήγες καλά τα προηγούμενα 2 χρόνια δεν το αμφισβητεί κανείς, το ερώτημα είναι σε ποιόν οφείλεται ότι πήγες καλά, δες μόνο το τι έκανε ο φερερ για τον Άρη και μετά πες μου!

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το ότι πήγες καλά τα προηγούμενα 2 χρόνια δεν το αμφισβητεί κανείς, το ερώτημα είναι σε ποιόν οφείλεται ότι πήγες καλά, δες μόνο το τι έκανε ο φερερ για τον Άρη και μετά πες μου!
εχεις λαθος λογικη.Αν ειναι και τωρα σε λεω δε φταιει ο σκορδας φταιει ο κοντης.Λογικη ειναι αυτη?η διοικηση ειναι μια ομαδα,δε γινεται να φταει παντα μονο ενας

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ταράτσα τα λάθη γίνονται εδώ και χρόνια, εμείς που ζούμε στην πόλη τα γνωρίζουμε, λίγο πολλοί όλοι έχουμε φίλους αρειανούς και μας λένε τι γίνεται στο γήπεδο και στις λέσχες.  Ήταν  μαθηματικα σχεδόν σίγουρο οτι θα κατέληγε η κατάσταση εδώ πέρα.  Άρχισε να φαίνεται από το καλοκαίρι που ο λάμπρος συνεπαρμένος από τις 2 4ες θέσεις και τον τελικό του κυπέλλου νόμιζε οτι είχε δημιουργήσει το μομέντουμ, τη βάση για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.  Ε, ας κάτσει πάνω στο παγωτό τώρα και περαστικά του

Από τη μία η αντικειμενικότητα και η λογική και από την άλλη η αλαζονεία και η έπαρση.  Τα αποτελέσματα φάινονται.

Τώρα τους φταίει ο Κίκε και ο Κόκε...  Το ψάρι πάντα βρωμάει απ' το κεφάλι

Επισκέπτης
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ένας λογικός άνθρωπος θα περίμενε ότι είναι απο ένα σύνδεσμο... αλλά είναι απο εδώ απο το επίσημο σαιτ της ΠΑΕ Αρης, βλέπεις καμιά διαφορά απο μια ανακοίνωση ενός συνδέσμου? Όταν μπλέκονται ο σύνδεσμος στην ΠΑΕ μην περιμένεις μακροπρόθεσμη καλή πορεία!
Διάβασε προσεκτικά την ερώτησή μου και μετά αυτά που έχεις γράψει.Πιστεύεις ακόμη ότι μου έχεις απαντήσει?
Γιατί είναι άλλο το να εμπλέκεται ένας σύνδεσμος στα διοικητικά μιας ομάδας κι άλλο να κινδυνεύει ένας φίλαθλος
για τις απόψεις του.Περιμένω ακόμη απάντηση. Με την ησυχία σου.

Επισκέπτης
εχεις λαθος λογικη.Αν ειναι και τωρα σε λεω δε φταιει ο σκορδας φταιει ο κοντης.Λογικη ειναι αυτη?η διοικηση ειναι μια ομαδα,δε γινεται να φταει παντα μονο ενας
Γιατί δεν παίρνει έναν άλλο καλύτερο τεχνικό διευθυντή τότε?
Απλές κινήσεις θέλει που δεν τις κάνει λόγω εγωισμού!

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ταράτσα τα λάθη γίνονται εδώ και χρόνια, εμείς που ζούμε στην πόλη τα γνωρίζουμε, λίγο πολλοί όλοι έχουμε φίλους αρειανούς και μας λένε τι γίνεται στο γήπεδο και στις λέσχες.  Ήταν  μαθηματικα σχεδόν σίγουρο οτι θα κατέληγε η κατάσταση εδώ πέρα.  Άρχισε να φαίνεται από το καλοκαίρι που ο λάμπρος συνεπαρμένος από τις 2 4ες θέσεις και τον τελικό του κυπέλλου νόμιζε οτι είχε δημιουργήσει το μομέντουμ, τη βάση για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.  Ε, ας κάτσει πάνω στο παγωτό τώρα και περαστικά του

Από τη μία η αντικειμενικότητα και η λογική και από την άλλη η αλαζονεία και η έπαρση.  Τα αποτελέσματα φάινονται.

Τώρα τους φταίει ο Κίκε και ο Κόκε...  Το ψάρι πάντα βρωμάει απ' το κεφάλι

τα ιδια ελεγες περσι και για το ζαγορακη?
απλη ερωτηση κανω,επειδη δεν ξερω τι ελεγες

Επισκέπτης
Διάβασε προσεκτικά την ερώτησή μου και μετά αυτά που έχεις γράψει.Πιστεύεις ακόμη ότι μου έχεις απαντήσει?
Γιατί είναι άλλο το να εμπλέκεται ένας σύνδεσμος στα διοικητικά μιας ομάδας κι άλλο να κινδυνεύει ένας φίλαθλος
για τις απόψεις του.Περιμένω ακόμη απάντηση. Με την ησυχία σου.
Η οπαδική διοίκηση φέρεται διαφορετικά απο μια τεχνοκρατική διοίκηση!
Πόσο πιο απλά και λογικά να το πω?

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί δεν παίρνει έναν άλλο καλύτερο τεχνικό διευθυντή τότε?
Απλές κινήσεις θέλει που δεν τις κάνει λόγω εγωισμού!
Κατσε ρε φιλε,ετσι τα καταστρεφεις ολα με τη πρωτη στραβη?
Ο κοντης βοηθησε τον αρη σε δυσκολες εποχες , δεν τον διωχνεις επειδη η ομαδα δε παει καλα για 4 μηνες.Ας τελειωσει ο χρονος να δουμε τι καναμε,και αν δε γινει τιποτα μαζι σου κι εγω.

δε θελει ουτε υπερβολικη αισιοδοξια με το πρωτο καλο αποτελεσμα ουτε να ρα ριμαζουμε ολα με τη πρωτη στραβη.

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η οπαδική διοίκηση φέρεται διαφορετικά απο μια τεχνοκρατική διοίκηση!
Πόσο πιο απλά και λογικά να το πω?

Τεχνοκρατικη διοικηση ειναι τσαρουχας -καραμπερης?
ευχαριστω φιλε δε θα παρω.
Δειξε μια αλλη λυση,ας εμφανιστει κατι αλλο καλυτερο να το στηριξουμε.
ειναι οτι καλυτερο εμφανιστηκε τα τελευταια χρονια και βαση αποτελεσματων μιλαω

Επισκέπτης
Κατσε ρε φιλε,ετσι τα καταστρεφεις ολα με τη πρωτη στραβη?
Ο κοντης βοηθησε τον αρη σε δυσκολες εποχες , δεν τον διωχνεις επειδη η ομαδα δε παει καλα για 4 μηνες.Ας τελειωσει ο χρονος να δουμε τι καναμε,και αν δε γινει τιποτα μαζι σου κι εγω.

δε θελει ουτε υπερβολικη αισιοδοξια με το πρωτο καλο αποτελεσμα ουτε να ρα ριμαζουμε ολα με τη πρωτη στραβη.
Ωραία να μην διώξει τον Κόντη, τον Κίκε γιατί τον κρατάει και όχι μόνο τον κρατάει αλλά δήλωσε ότι θέλει να του κάνει και 2ετη ανανέωση?

Επισκέπτης
Τεχνοκρατικη διοικηση ειναι τσαρουχας -καραμπερης?
ευχαριστω φιλε δε θα παρω.
Δειξε μια αλλη λυση,ας εμφανιστει κατι αλλο καλυτερο να το στηριξουμε.
ειναι οτι καλυτερο εμφανιστηκε τα τελευταια χρονια και βαση αποτελεσματων μιλαω
Δεν διαφωνώ, λέω απλώς να βγάλει τον super3 έξω απο την διοίκηση και να κάνει κουμάντο μόνο αυτός, τον επηρεάζουν με λάθος τρόπο!

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία να μην διώξει τον Κόντη, τον Κίκε γιατί τον κρατάει και όχι μόνο τον κρατάει αλλά δήλωσε ότι θέλει να του κάνει και 2ετη ανανέωση?

εδω συμφωνω μαζι σου.Αλλα οπως ειπα τον εμπιστευομαι σα διοικηση γι αυτο και περιμενω.Αλλα το καλοκαιρι οπως ειπα θα βγω και θα πω μαλακα σκορδα γιατι τον κρατησες.Ουτε χαιρομαι προωρα ουτε απελπιζομαι προωρα.
ετσι λειτουργω εγω.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Λεμε συνεχως τα ιδια πραγματα,καθε μερα τα ιδια και τα ιδια,το οτι μετα τον τελικο εχουν χασει τη μπαλα το εχουμε πει χιλιαδες φορες,οπως και το οτι η φετεινη χρονια ειναι χαμενη,απο κει και περα τι θελετε να γινει?Οι ιδιοι θα το καταλαβουν εστω και αργα πιστευω και του χρονου θα παμε καλυτερα,η ομαδα εχει υλικο,2-3 κινησεις και ενας προπονηταρας και δε χρειαζεται κατι αλλο.

Επισκέπτης
Να συμπληρώσω το εξής, αν ήμουν εμπαθής με άσχημο τρόπο κατά του Άρη δεν θα έκανα ανάλυση ούτε θα ψαχνόμουν για το τι φταίει φέτος στον Άρη, θα κορόιδευα όπως κάνουν οι παοκτσήδες!

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν διαφωνώ, λέω απλώς να βγάλει τον super3 έξω απο την διοίκηση και να κάνει κουμάντο μόνο αυτός, τον επηρεάζουν με λάθος τρόπο!

Δεν τον επηρεαζει με την εννοια να του λενε τι να κανει.Απλως ο σκορδας ηταν παντα οπαδος γι αυτο βγαινει προς τα εξω.Τις ιδιες αποψεις εχει τις περισσοτερες φορες.
και να σου φερω και ενα αλλο παραδειγμα του δαμιανιδη στο μπασκετ.Ενας ανθρωπος που στη κυριολεξια μεγαλωσε μεσα στο σουπερ3.Αλλα ο συνδεσμος οταν ηταν προεδρος ο δαμιανιδης στο μπασκετ τον ειχε κραξει.
Και στη μπαλα στις εκπομες που κανει εχει επισημανει πολλες φορες στι διοικηση να ξυπνησει

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Να συμπληρώσω το εξής, αν ήμουν εμπαθής με άσχημο τρόπο κατά του Άρη δεν θα έκανα ανάλυση ούτε θα ψαχνόμουν για το τι φταίει φέτος στον Άρη, θα κορόιδευα όπως κάνουν οι παοκτσήδες!

η αγγλια φταει γι αυτο χαχαχαχα.στα θετικα εννοω.

Επισκέπτης
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα σε ξαπλώσουνε έτσι και τους τα χώσεις. ΟΚ?
Εγώ πιστεύω ναι ότι θα σε ξαπλώσουν και δεν εννοώ θα σε σκοτώσουν κανα 2 χαστούκια θα πέσουν και δεν θα είναι η πρώτη φορά, δικαίωμα σου να πιστεύεις το αντίθετο, δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom