Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οι τραυματιοφορείς, στο παιχνίδι με την Τρίπολη είδες τι έγινε?
Έκραζε ένας τον Κικε και μέχρι ο Σκόρδας του επιτέθηκε με χριστοπαναγίες, την μάνα του έβριζε και άλλα πολλά!
Ευτυχώς είναι επιστήμονας! :jerking:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Έκραζε ένας τον Κικε και μέχρι ο Σκόρδας του επιτέθηκε με χριστοπαναγίες, την μάνα του έβριζε και άλλα πολλά!

ααααααααααα

ωστε έτσι ε;

και γω ο κακόμοιρος που νομιζα πως τα παιδιά στην κερκίδα ήταν η μόνη τους ελπίδα....

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μια συμβουλή μόνο, μην τα πεις αυτά στην Λέσχη ή στο γήπεδο γιατί θα σε βγάλουν ξαπλωτό!
εχεις προσπαθηει να τα πεις???
γιατι εγω εχω διαφωνησει πολλες φορες και ολοι με σεβαστηκαν.
καθε δευτερα εχει συγκεντρωση η λεσχη,κι αν δε γουσταρουμε τη διοικηση την αλλαζουμε,σε ψηφοφορια για οσους φοβουνται

Επισκέπτης
Ο πρωταθλητής της κωλοτούμπας...

Τί να σου εξηγήσω... φοβάστε και τη σκιά σας... 
Καμία κωλοτούμπα φιλαράκι και για δική σου πληροφόρηση δεν έχω λόγο να φοβάμαι κανέναν.
Ούτε το μισθό θα μου κόψει κανένας ούτε τίποτα παράλογο λέω.Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι αν δεν υποστηρίζεις
τις ενέργειες κάποιου τότε πρέπει να τον ρίξεις στην πυρά αλλιώς είσαι κωλοτούμπας τότε άντε ασχολήσου
με το λίλη  :jerking:

Επισκέπτης
εχεις προσπαθηει να τα πεις???
γιατι εγω εχω διαφωνησει πολλες φορες και ολοι με σεβαστηκαν.
καθε δευτερα εχει συγκεντρωση η λεσχη,κι αν δε γουσταρουμε τη διοικηση την αλλαζουμε,σε ψηφοφορια για οσους φοβουνται
Απάντησα εδώ, περαιτέρω σχόλια δεν είναι απαραίτητα! ;)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
κύριε λάμπρο, καλέ μου κύριε λαμπρούλη, συγγνώμη που στο γράφω αλλά έχω κάποια πραγματάκια να σου πώ.  Καταρχάς κύριε λάμπρο μου σ ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για τον άρη μας, για όσες χαρές μας έχεις δώσει, για τους τελικούς του κυπέλλου, για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα (3 χρόνια πριν).  το ξέρω κύριε λάμπρο οτι ένας ναπολέων σαν εσένα δεν κάνει ποτέ λάθη αλλά θέλω να σου γράψω κάποια πράγματα.  Υποσχέσου μου οτι δεν θα θυμώσεις, έτσι;  θα είσαι καλός μαζί μου;  υποσχέσου μου οτι δεν θα φωνάξεις τα παιδιά...  γιατί; γιατί κύριε λάμπρο πριν σου μιλήσω με ρωτάς που μένω;  τι τη θέλεις τη διεύθυνσή μου;  σε παρακαλώ κύριε λάμπρο, μην μου κάνεις κακό  μη μη μη, δεν πρόλαβα να τα πω ακόμα, μηηηηηηηηη

βοήθεια

Επισκέπτης
Ο κόσμος του Αρη ήταν εκεί, στο ΟΑΚΑ, κοντά στην ομάδα, αλλά η παρουσία του δεν ήταν δυστυχώς αρκετή. Δύο χιλιάδες φίλαθλοι του Αρη ταξίδεψαν με κάθε μέσο στον Αθήνα, τραγούδησαν, φώναξαν, έκαναν αυτό που κάνουν πάντα. Δεν άφησαν μόνη την ομάδα. Γιατί απλά ποτέ δεν δεν θα την αφήσουν να παίζει δίχως οπαδούς.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει που μπορεί να βρήκα την συγκεκριμένη ανακοίνωση? :think:

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Απάντησα εδώ, περαιτέρω σχόλια δεν είναι απαραίτητα! ;)

τι απαντησες ? δε καταλαβα.Θες να τον διωξεις?Πανε στη συνελευση καθε καλοκαιρι και μη του δινεις ψηφο εμπιστοσυνης.Φετος τελειωνουν τα 2 χρονια θητειας του

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
τι απαντησες ? δε καταλαβα.Θες να τον διωξεις?Πανε στη συνελευση καθε καλοκαιρι και μη του δινεις ψηφο εμπιστοσυνης.Φετος τελειωνουν τα 2 χρονια θητειας του
τον ύπνο του δικαίου έχεις πάρει...
τί χάπια σας δίνουν εκεί στη λέσχη;

Επισκέπτης
Μια συμβουλή μόνο, μην τα πεις αυτά στην Λέσχη ή στο γήπεδο γιατί θα σε βγάλουν ξαπλωτό!
Έχεις πάει στη λέσχη και γνωρίζεις? Κυκλοφορούν με αλυσίδες και σιδηρογροθιές εκεί? Το ενδεχόμενο να παπαρολογείς
χωρίς να γνωρίζεις το έχεις σκεφτεί η είσαι τόσο σίγουρος για τα λεγόμενά σου που δε χρειάζεται?

Επισκέπτης
Πρώτον δεν είμαι Άρης δεν σε έβρισα, δεύτερον αν εσύ νομίζεις όταν παραπονιέται κάποιος οπαδός πρέπει ο κατά τα άλλα μορφωμένος πρόεδρος να του επιτίθεται πάω πάσο!

Επισκέπτης
Έχεις πάει στη λέσχη και γνωρίζεις? Κυκλοφορούν με αλυσίδες και σιδηρογροθιές εκεί? Το ενδεχόμενο να παπαρολογείς
χωρίς να γνωρίζεις το έχεις σκεφτεί η είσαι τόσο σίγουρος για τα λεγόμενά σου που δε χρειάζεται?
Μήπως ξέρεις την απάντηση στο ερώτημα που έθεσα λίγο πριν?
Γιατί μπορώ να σου απαντήσω εύκολα μέσω της ανακοίνωσης!

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τον ύπνο του δικαίου έχεις πάρει...
τί χάπια σας δίνουν εκεί στη λέσχη;

πιο υπνο του δικαιο,εξηγησε το.
ή μηπως δε μπορεις? ή εισαι πολυ πιτσιρικος ή εισαι πολυ χαζος .Δε παιζει κατι αλλο

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πρώτον δεν είμαι Άρης δεν σε έβρισα, δεύτερον αν εσύ νομίζεις όταν παραπονιέται κάποιος οπαδός πρέπει ο κατά τα άλλα μορφωμένος πρόεδρος να του επιτίθεται πάω πάσο!

καλα ρε τι οπαδος,υπαλληλος της παε δεν ειναι?
και στο γηπεδο πας για να γκρινιαξεις?Δωσε και τη ζωη σου για 90 λεπτα και αν δε κερδισουν τα μαλακισμενα γαματα μετα

Επισκέπτης
καλα ρε τι οπαδος,υπαλληλος της παε δεν ειναι?
και στο γηπεδο πας για να γκρινιαξεις?Δωσε και τη ζωη σου για 90 λεπτα και αν δε κερδισουν τα μαλακισμενα γαματα μετα
Ε αυτό έκανε ο συγκεκριμένος, μετά την λήξη έκραζε και του επιτέθηκε ο Σκόρδας και μετά απο 2 μέρες ζητούσε συγνώμη!

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ε αυτό έκανε ο συγκεκριμένος, μετά την λήξη έκραζε και του επιτέθηκε ο Σκόρδας και μετά απο 2 μέρες ζητούσε συγνώμη!

δε μπορω να πω για κατι που δεν ειδα.Συγνωμη κιολας.Αν μπορεις να μου το αποδειξεις να το πιστεψω.Εγω θα τον κρινω γι αυτα που βλεπω και το οτι η ομαδα στηθηκε τελειως λαθος φετος.για μεχρι στιγμης μιλαμε

Επισκέπτης
Μήπως ξέρεις την απάντηση στο ερώτημα που έθεσα λίγο πριν?
Γιατί μπορώ να σου απαντήσω εύκολα μέσω της ανακοίνωσης!
Και πάλι δε μου απάντησες.Κι επειδή μπορεί να μην έχω το IQ το δικό σου εξήγησέ μου τι θες να πεις με την ανακοίνωση
και πως ακριβώς απάντησες στην ερώτησή μου? :think:

Επισκέπτης
δε μπορω να πω για κατι που δεν ειδα.Συγνωμη κιολας.Αν μπορεις να μου το αποδειξεις να το πιστεψω.Εγω θα τον κρινω γι αυτα που βλεπω και το οτι η ομαδα στηθηκε τελειως λαθος φετος.για μεχρι στιγμης μιλαμε
Απο την αρχή της σεζόν γράφω εδώ ότι ο Σκόρδας απο τον τελικό και μετά έχει χάσει την μπάλα κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο!
Είναι πολύ εγωιστής για να ακούσει 2-3 σωστές απόψεις πέρα του super3!
Όταν κάπου μπλέκεται ένας σύνδεσμος στην διοίκηση μιας ομάδας και καλά να πηγαίνει στην πορεία κάπου θα τα σκατώσει γιατί λειτουργούν με το συναίσθημα και όχι με την τεχνοκρατία που χρειάζεται μια εταιρεία!
Στον παοκ νομίζεις ο Ζαγοράκης παίρνει όλες τις αποφάσεις? Φυσικά όχι για αυτό μάζεψε 2-3 τεχνοκράτες στην διοίκηση για να μπορεί να λειτουργεί όσο μπορεί σωστά η ΠΑΕ!

Επισκέπτης
Και πάλι δε μου απάντησες.Κι επειδή μπορεί να μην έχω το IQ το δικό σου εξήγησέ μου τι θες να πεις με την ανακοίνωση
και πως ακριβώς απάντησες στην ερώτησή μου? :think:
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ένας λογικός άνθρωπος θα περίμενε ότι είναι απο ένα σύνδεσμο... αλλά είναι απο εδώ απο το επίσημο σαιτ της ΠΑΕ Αρης, βλέπεις καμιά διαφορά απο μια ανακοίνωση ενός συνδέσμου? Όταν μπλέκονται ο σύνδεσμος στην ΠΑΕ μην περιμένεις μακροπρόθεσμη καλή πορεία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom