manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πετράν στηρίξτε το rhread της Sexotica, μη παραπονιόμαστε μετάΓιατί και να φύγει ο Κίκε τι θα γίνει;
Πετράν στηρίξτε το rhread της Sexotica, μη παραπονιόμαστε μετάΓιατί και να φύγει ο Κίκε τι θα γίνει;
Να φύγει το ανδρείκελο που με τα χαρτάκια έχει μαζέψει μια εγκυκλοπαίδεια και να έρθει ένας σοβαρός προπονητής για να αφήσει εκτός 18αδας τα παλτά Κόκε, Μπατιον, Ρεγκέιρο, Γκαρσία μήπως και συνέλθουν!Γιατί και να φύγει ο Κίκε τι θα γίνει;
Μπορεί και να μείνουμε στην κατηγορία.Γιατί και να φύγει ο Κίκε τι θα γίνει;
Η εμμονές του Σκόρδα είναι το πρόβλημα σας από τον τελικό του κυπέλλου και μετά! ;)Δεν ξέρω ρε παιδιά αν το πρόβλημά μας είναι μόνο ο Κίκε
Κοίτα, μιλώντας πάντα προσωπικά, η στεναχώρια μου κρατάει μέχρι το βράδυ της Κυριάκής. Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω. Δυστυχώς ή ευτυχώς όλη μου η ζωή δεν είναι ο ΑΡΗΣ. Εντάξει θα στεναχωρηθώ αν χάσουμε από την παοκ αλλά δεν θα σκάσω τώρα.Σας φωνάζω εδώ και καιρό σε αυτό το thread ότι δεν έχετε ιδέα από μπάλα οι αρειανοί, όταν τα εξαφανισμένα ποντίκια εμφανίστηκαν πάλι εδώ μετά το παιχνίδι και πανηγύριζαν για το 0-0 που για δεύτερο φετινό παιχνίδι με τον παοκ δεν έκανες ευκαιρία πάλι είσαστε άξιοι της τύχης σας!
Δηλαδή την τετάρτη τι κάνατε και είσαστε αισιόδοξοι? κρατήσατε τον παοκ στο 0, ποια είναι η διαφορά σας με τον Λεβαδειακό σε νοοτροπία?
Νυν υπέρ πάντων ο αγών λένε τώρα για το παιχνίδια με τον παοκ και καλά να πάθετε γιατί αυτό είναι κατάντια πλέον όταν όλη η χρονιά σου είναι 2 παιχνίδια με τον παοκ, μου θυμίζετε τον παοκ παλιότερα που όλη η χρονιά ήταν το παιχνίδι με τον ολυμπιακό και εκεί λίγοι είστε γιατί τουλάχιστον κοιτούσαν τον ολυμπιακό και όχι μια ομάδα που πέρσι τελείωσε 9η!
Μαζί με τον Σκόρδα φταίτε και εσείς που κρύβεστε σαν τα ποντίκια και δεν μιλάτε!
Περαστικά σας!![]()
1. Δεν είπα ότι απαγορεύεται, απλώς τα γραπτά μένουν!Κοίτα, μιλώντας πάντα προσωπικά, η στεναχώρια μου κρατάει μέχρι το βράδυ της Κυριάκής. Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω. Δυστυχώς ή ευτυχώς όλη μου η ζωή δεν είναι ο ΑΡΗΣ. Εντάξει θα στεναχωρηθώ αν χάσουμε από την παοκ αλλά δεν θα σκάσω τώρα.
Υ.Γ.1 το ότι δεν ξέρω από μπάλα μου απαγορεύει το να αγαπάω μια ομάδα;
Y.Γ.2 ποιός πανηγύριζε εδώ μέσα;
Ούτε ποντίκια είμαστε ούτε κρυβόμαστε ούτε πανηγυρίσαμε την Τετάρτη.Σας φωνάζω εδώ και καιρό σε αυτό το thread ότι δεν έχετε ιδέα από μπάλα οι αρειανοί, όταν τα εξαφανισμένα ποντίκια εμφανίστηκαν πάλι εδώ μετά το παιχνίδι και πανηγύριζαν για το 0-0 που για δεύτερο φετινό παιχνίδι με τον παοκ δεν έκανες ευκαιρία πάλι είσαστε άξιοι της τύχης σας!
Δηλαδή την τετάρτη τι κάνατε και είσαστε αισιόδοξοι? κρατήσατε τον παοκ στο 0, ποια είναι η διαφορά σας με τον Λεβαδειακό σε νοοτροπία?
Νυν υπέρ πάντων ο αγών λένε τώρα για το παιχνίδια με τον παοκ και καλά να πάθετε γιατί αυτό είναι κατάντια πλέον όταν όλη η χρονιά σου είναι 2 παιχνίδια με τον παοκ, μου θυμίζετε τον παοκ παλιότερα που όλη η χρονιά ήταν το παιχνίδι με τον ολυμπιακό και εκεί λίγοι είστε γιατί τουλάχιστον κοιτούσαν τον ολυμπιακό και όχι μια ομάδα που πέρσι τελείωσε 9η!
Μαζί με τον Σκόρδα φταίτε και εσείς που κρύβεστε σαν τα ποντίκια και δεν μιλάτε!
Περαστικά σας!![]()
Όχι ρε να ψάξεις και να παιδευτείς1. Δεν είπα ότι απαγορεύεται, απλώς τα γραπτά μένουν!
2. Όπως είπα τα γραπτά μένουν, μην με βάζεις να ψάχνω τις πίσω σελίδες γιατί βαριέμαι αφάνταστα! Εσύ δεν το έκανες αλλά κάποιοι έλεγαν πως εσείς έπρεπε να κερδίσετε τώρα πως να κερδίζατε χωρίς να κάνετε επίθεση μόνο αυτοί το ξέρουν!
Όσο δεν αντιδράτε ποντίκια θα σας λέω!Ούτε ποντίκια είμαστε ούτε κρυβόμαστε ούτε πανηγυρίσαμε την Τετάρτη.
Τώρα αν περίμενες να βγούμε και να πούμε στα μπαόκια τι κρίμα που δε μας νικήσατε
ε όχι δεν έχουμε φτάσει ακόμη σ'αυτό το επίπεδο.
Βέβαια είναι γνωστή και η εμπάθειά σου κατά της ομάδας και των οπαδών της αλλά είπαμε
καλά ξηγιέσαι εφόσον λαμβάνεις δικαίωμα.
Όταν μιλάς για αντίδραση τι ακριβώς εννοείς?Όσο δεν αντιδράτε ποντίκια θα σας λέω!
Σε λίγο θα μας πεις ότι γουστάρεις τον Άρη αλλά διαφωνείς με τη διοίκηση.Αν είχα εμπάθεια όπως λες δεν θα έκανα κριτική θα έκανα ότι οι παοκτσηδες που παρακαλάνε να μην φύγει ο κικε όπως παρακαλούσαν να μείνει ο Γράντας για πάντα!
Λες ρε το αρχίδι;Όταν μιλάς για αντίδραση τι ακριβώς εννοείς?Σε λίγο θα μας πεις ότι γουστάρεις τον Άρη αλλά διαφωνείς με τη διοίκηση.
Βρε μπας και είσαι ο καραμπέρης?
Όχι ρε πούστη μου, με πήραν χαμπάρι!Όταν μιλάς για αντίδραση τι ακριβώς εννοείς?Σε λίγο θα μας πεις ότι γουστάρεις τον Άρη αλλά διαφωνείς με τη διοίκηση.
Βρε μπας και είσαι ο καραμπέρης?
Πες αλεύρι. Ο Εκουέμε σε γυρεύει.Όχι ρε πούστη μου, με πήραν χαμπάρι!
Εεεεε, Οοοοοοο, Ηηηηηηηη κάτι μου έτυχε και πρέπει να φύγω!![]()
Μην του λες τέτοια. Θα σε ζαλίσει στα pm για να του κανονίσεις ραντεβούΠες αλεύρι. Ο Εκουέμε σε γυρεύει.![]()
Πες αλεύρι. Ο Εκουέμε σε γυρεύει.![]()
Ποιος είναι αυτός?Μην του λες τέτοια. Θα σε ζαλίσει στα pm για να του κανονίσεις ραντεβού
Πρώτη φορά τον ακούω τον κύριο!