Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γιατί και να φύγει ο Κίκε τι θα γίνει;
Να φύγει το ανδρείκελο που με τα χαρτάκια έχει μαζέψει μια εγκυκλοπαίδεια και να έρθει ένας σοβαρός προπονητής για να αφήσει εκτός 18αδας τα παλτά Κόκε, Μπατιον, Ρεγκέιρο, Γκαρσία μήπως και συνέλθουν!

Επισκέπτης
Πρώτη φορά βλέπω μπακ σαν τον Νέτο που στα γκολ που τρώει η ομάδα του αυτός να είναι στο κέντρο! :jerking:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ξέρω ρε παιδιά αν το πρόβλημά μας είναι μόνο ο Κίκε

Επισκέπτης
Δεν ξέρω ρε παιδιά αν το πρόβλημά μας είναι μόνο ο Κίκε
Η εμμονές του Σκόρδα είναι το πρόβλημα σας από τον τελικό του κυπέλλου και μετά! ;)
Κοροϊδεύατε τον Ζαγοράκη για αγράμματο αλλά χάνατε την ουσία, για να είσαι πρόεδρος σε ομάδα πρέπει να ξέρεις από μπάλα και όχι από σφραγίσματα, ο Σκόρδας αναλώθηκε στο κυνήγι φαντασμάτων και στις αναφορές κατά του παοκ ενώ ο αγράμματος μια φορά απευθύνθηκε στον Άρη και το έκανε έτσι ώστε να έχει νόημα και ουσία, θυμάσαι τι είπε? Δεν ασχολούμαστε με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς και τέλος!!!
Ο δικός σου πιο πολύ ήθελε να ασχολείται με τον παοκ λες και αυτός φταίει για την μαλακία που τον δέρνει εδώ και μερικούς μήνες!
Ας βρει άλλον τρόπο να αντιμετωπίσει το κομπλεξ του και όχι στην πλάτη του Άρη καταστρέφοντας τις 2 καλές χρονιές χάρη στον Φερερ! ;)

Επισκέπτης
Σας φωνάζω εδώ και καιρό σε αυτό το thread ότι δεν έχετε ιδέα από μπάλα οι αρειανοί, όταν τα εξαφανισμένα ποντίκια εμφανίστηκαν πάλι εδώ μετά το παιχνίδι και πανηγύριζαν για το 0-0 που για δεύτερο φετινό παιχνίδι με τον παοκ δεν έκανες ευκαιρία πάλι είσαστε άξιοι της τύχης σας!
Δηλαδή την τετάρτη τι κάνατε και είσαστε αισιόδοξοι? κρατήσατε τον παοκ στο 0, ποια είναι η διαφορά σας με τον Λεβαδειακό σε νοοτροπία?
Νυν υπέρ πάντων ο αγών λένε τώρα για το παιχνίδια με τον παοκ και καλά να πάθετε γιατί αυτό είναι κατάντια πλέον όταν όλη η χρονιά σου είναι 2 παιχνίδια με τον παοκ, μου θυμίζετε τον παοκ παλιότερα που όλη η χρονιά ήταν το παιχνίδι με τον ολυμπιακό και εκεί λίγοι είστε γιατί τουλάχιστον κοιτούσαν τον ολυμπιακό και όχι μια ομάδα που πέρσι τελείωσε 9η!
Μαζί με τον Σκόρδα φταίτε και εσείς που κρύβεστε σαν τα ποντίκια και δεν μιλάτε!
Περαστικά σας! :birdman:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σας φωνάζω εδώ και καιρό σε αυτό το thread ότι δεν έχετε ιδέα από μπάλα οι αρειανοί, όταν τα εξαφανισμένα ποντίκια εμφανίστηκαν πάλι εδώ μετά το παιχνίδι και πανηγύριζαν για το 0-0 που για δεύτερο φετινό παιχνίδι με τον παοκ δεν έκανες ευκαιρία πάλι είσαστε άξιοι της τύχης σας!
Δηλαδή την τετάρτη τι κάνατε και είσαστε αισιόδοξοι? κρατήσατε τον παοκ στο 0, ποια είναι η διαφορά σας με τον Λεβαδειακό σε νοοτροπία?
Νυν υπέρ πάντων ο αγών λένε τώρα για το παιχνίδια με τον παοκ και καλά να πάθετε γιατί αυτό είναι κατάντια πλέον όταν όλη η χρονιά σου είναι 2 παιχνίδια με τον παοκ, μου θυμίζετε τον παοκ παλιότερα που όλη η χρονιά ήταν το παιχνίδι με τον ολυμπιακό και εκεί λίγοι είστε γιατί τουλάχιστον κοιτούσαν τον ολυμπιακό και όχι μια ομάδα που πέρσι τελείωσε 9η!
Μαζί με τον Σκόρδα φταίτε και εσείς που κρύβεστε σαν τα ποντίκια και δεν μιλάτε!
Κοίτα, μιλώντας πάντα προσωπικά, η στεναχώρια μου κρατάει μέχρι το βράδυ της Κυριάκής. Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω. Δυστυχώς ή ευτυχώς όλη μου η ζωή δεν είναι ο ΑΡΗΣ. Εντάξει θα στεναχωρηθώ αν χάσουμε από την παοκ αλλά δεν θα σκάσω τώρα.
Υ.Γ.1 το ότι δεν ξέρω από μπάλα μου απαγορεύει το να αγαπάω μια ομάδα;
Y.Γ.2 ποιός πανηγύριζε εδώ μέσα;

Επισκέπτης
Κοίτα, μιλώντας πάντα προσωπικά, η στεναχώρια μου κρατάει μέχρι το βράδυ της Κυριάκής. Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω. Δυστυχώς ή ευτυχώς όλη μου η ζωή δεν είναι ο ΑΡΗΣ. Εντάξει θα στεναχωρηθώ αν χάσουμε από την παοκ αλλά δεν θα σκάσω τώρα.
Υ.Γ.1 το ότι δεν ξέρω από μπάλα μου απαγορεύει το να αγαπάω μια ομάδα;
Y.Γ.2 ποιός πανηγύριζε εδώ μέσα;
1. Δεν είπα ότι απαγορεύεται, απλώς τα γραπτά μένουν!
2. Όπως είπα τα γραπτά μένουν, μην με βάζεις να ψάχνω τις πίσω σελίδες γιατί βαριέμαι αφάνταστα! Εσύ δεν το έκανες αλλά κάποιοι έλεγαν πως εσείς έπρεπε να κερδίσετε τώρα πως να κερδίζατε χωρίς να κάνετε επίθεση μόνο αυτοί το ξέρουν!

Επισκέπτης
Ούτε ποντίκια είμαστε ούτε κρυβόμαστε ούτε πανηγυρίσαμε την Τετάρτη.
Τώρα αν περίμενες να βγούμε και να πούμε στα μπαόκια τι κρίμα που δε μας νικήσατε
ε όχι δεν έχουμε φτάσει ακόμη σ'αυτό το επίπεδο.
Βέβαια είναι γνωστή και η εμπάθειά σου κατά της ομάδας και των οπαδών της αλλά είπαμε
καλά ξηγιέσαι εφόσον λαμβάνεις δικαίωμα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
1. Δεν είπα ότι απαγορεύεται, απλώς τα γραπτά μένουν!
2. Όπως είπα τα γραπτά μένουν, μην με βάζεις να ψάχνω τις πίσω σελίδες γιατί βαριέμαι αφάνταστα! Εσύ δεν το έκανες αλλά κάποιοι έλεγαν πως εσείς έπρεπε να κερδίσετε τώρα πως να κερδίζατε χωρίς να κάνετε επίθεση μόνο αυτοί το ξέρουν!
Όχι ρε να ψάξεις και να παιδευτείς :birdman:
Πάντως είμαι από αυτούς που πιστεύον ότι με την προσθήκη κανα-δυό παικτών θα είμαστε η μέρα με τη νύχτα.

Επισκέπτης
Ούτε ποντίκια είμαστε ούτε κρυβόμαστε ούτε πανηγυρίσαμε την Τετάρτη.
Τώρα αν περίμενες να βγούμε και να πούμε στα μπαόκια τι κρίμα που δε μας νικήσατε
ε όχι δεν έχουμε φτάσει ακόμη σ'αυτό το επίπεδο.
Βέβαια είναι γνωστή και η εμπάθειά σου κατά της ομάδας και των οπαδών της αλλά είπαμε
καλά ξηγιέσαι εφόσον λαμβάνεις δικαίωμα.
Όσο δεν αντιδράτε ποντίκια θα σας λέω!
Αν είχα εμπάθεια όπως λες δεν θα έκανα κριτική θα έκανα ότι οι παοκτσηδες που παρακαλάνε να μην φύγει ο κικε όπως παρακαλούσαν να μείνει ο Γράντας για πάντα!

Επισκέπτης
Όσο δεν αντιδράτε ποντίκια θα σας λέω!
Όταν μιλάς για αντίδραση τι ακριβώς εννοείς?
Αν είχα εμπάθεια όπως λες δεν θα έκανα κριτική θα έκανα ότι οι παοκτσηδες που παρακαλάνε να μην φύγει ο κικε όπως παρακαλούσαν να μείνει ο Γράντας για πάντα!
Σε λίγο θα μας πεις ότι γουστάρεις τον Άρη αλλά διαφωνείς με τη διοίκηση.
Βρε μπας και είσαι ο καραμπέρης?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όταν μιλάς για αντίδραση τι ακριβώς εννοείς?Σε λίγο θα μας πεις ότι γουστάρεις τον Άρη αλλά διαφωνείς με τη διοίκηση.
Λες ρε το αρχίδι;  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Όταν μιλάς για αντίδραση τι ακριβώς εννοείς?Σε λίγο θα μας πεις ότι γουστάρεις τον Άρη αλλά διαφωνείς με τη διοίκηση.
Όχι ρε πούστη μου, με πήραν χαμπάρι! :grin:
Εεεεε, Οοοοοοο, Ηηηηηηηη κάτι μου έτυχε και πρέπει να φύγω! :badair:

Επισκέπτης
Πρώτη φορά τον ακούω τον κύριο!
Αντιθέτως πρόσεξα αυτό!
Βρίσκεστε εδώ: Sport24.gr | Ποδόσφαιρο | Ελλάδα | [size=20pt]Β' Εθνική[/size] | Άρης
Η Λοζάννη και ο Εκουέμε
Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης - Δημοσίευση: 06 Ιουλίου 2005 20:31

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom