Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gavliaris99

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
87
Πόντοι
1
ο φίλος warhol εκτός από γραφικός είναι και αρκετά διασκεδαστικός.
το ποιά είναι πιο μεγάλη ομάδα μεταξύ πάοκ και άρη δεν νομίζω ότι πρέπει καν να το συζητήσουμε και από άποψη τίτλων και από άποψη οπαδών.
όσο για το ποιά είναι σιχαμένη ομάδα σε παραπέμπω στην δήλωση του δικού σας υπουργού Βενιζέλου <<Ο άρης είναι μακρά η πιο ευνοημμένη ομάδα>>, τα είπε ο Βενιζέλος εγώ τι άλλο να πώ.

Τελικά είσαι πολύ άσχετος με το χώρο...και αυτό σε καθιστά επικίνδυνο. Αυτά που λες παραπάνω επιβεβαιώνουν μόνο την άγνοιά σου.
Αν λοιπόν διάβαζες λίγο ιστορία (και ήξερες να μετράς) θα έβλεπες ότι ο παοκ έχει απειροελάχιστους τίτλους σε σχέση με τον ΑΡΗ.
Αν νομίζεις ότι ο Βενιζέλος είναι 'δικός μας' υπουργός, τότε μάλλον ζεις σε άλλον πλανήτη (στον Αρη ίσως??). Το σκάνδαλο Ακροπόλ σου λέει τίποτα?
Αν πάλι ακούς μια φράση και την ξεστομίζεις έτσι για να λασπολογείς (από Γκέμπελς όμως ξέρουμε, ε?), απλά ΜΑΘΕ ότι η φράση "Ο ΠΑΟΚ είναι μακράν η ΠΙΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ομάδα της Ελλάδας" την είπε ο Φούρας όταν ήταν Υφυπουργός Αθλητισμού και αφορούσε την δεκο παοκ.
Αυτά λοιπόν, επαναστάτες με ΔΑΝΕΙΟ!!!

Επισκέπτης
Τελικά είσαι πολύ άσχετος με το χώρο...και αυτό σε καθιστά επικίνδυνο. Αυτά που λες παραπάνω επιβεβαιώνουν μόνο την άγνοιά σου.
Αν λοιπόν διάβαζες λίγο ιστορία (και ήξερες να μετράς) θα έβλεπες ότι ο παοκ έχει απειροελάχιστους τίτλους σε σχέση με τον ΑΡΗ.
Αν νομίζεις ότι ο Βενιζέλος είναι 'δικός μας' υπουργός, τότε μάλλον ζεις σε άλλον πλανήτη (στον Αρη ίσως??). Το σκάνδαλο Ακροπόλ σου λέει τίποτα?
Αν πάλι ακούς μια φράση και την ξεστομίζεις έτσι για να λασπολογείς (από Γκέμπελς όμως ξέρουμε, ε?), απλά ΜΑΘΕ ότι η φράση "Ο ΠΑΟΚ είναι μακράν η ΠΙΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ομάδα της Ελλάδας" την είπε ο Φούρας όταν ήταν Υφυπουργός Αθλητισμού και αφορούσε την δεκο παοκ.
Αυτά λοιπόν, επαναστάτες με ΔΑΝΕΙΟ!!!

καλά, μην αλλάξεις πλευρό και ξυπνήσεις απότομα, καληνύχτα

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
τελος , εγω ψηθηκα
χοντακια εισαι κορυφαιος
πες μας λιγο και για το μεγαλο Αρειανο Ορφανο και την τρομερη ευνοια του Αρη απο τον Γκαγκατση.
Συμβουλη σοβαρη : σταματα να γραφεις οτι σου εχουν πει και ψαξε λιγο μονος σου - ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΑΙ

Επισκέπτης
Φίλε μου το ποιός ξεφτιλίζεται άσε να το κρίνει κανένας άλλος. Η δήλωση του Βενιζέλου <<Ο άρης είναι μακράν η πιο ευνοημένη ομάδα και δεν πρέπει να παραπονιέται>> έγινε και δεν ξεγράφει.
Αλλά εδώ εσείς δεν παραδέχεσται ότι πέσατε Β' εθνική, σας ρίξανε μας λέτε, ποιός και σας έριξε ; μάλλον το μαύρο σας το ριζικό.
Χρόνια τώρα αναφέρεσται στο πανό του Βόλου αλλά για το πόσα πήρτατε για να χάσετε δεν λέτε κουβέντα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο ʼρης hondakia μόνος του έβγαλε τα μάτια του κ έπεσε.όσο για το ποια ομάδα είναι η πιο ευνοημένη από τις 2 επέτρεψε μου που είμαι στην απέξω,να σου πω ότι βλέπω καθαρά να ευνοείται ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με τον ʼρη.Βλέπω όποτε έχουμε βουλευτικές εκλογές,πως προσπαθούν οι υποψήφιοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης να προφτάσουν ο ένας τον άλλον,να δείξουν την συμπαράστασή τους στον ΠΑΟΚ,πράγμα που πολλές φορές γίνεται κ με έργα.Ακόμα κ με τέτοιες αβάντες,είστε υπό διάλυση οπότε ψάχτε τι συμβαίνει στα οικογενειακά σας.Κ θα σας συμβούλευα να παραδειγματιστείτε από τα αρειανά που ήρθαν από τα Τάρταρα κ έβγαλαν φέτος υγεία,συνοδευόμενη πολλές φορές κ από καλή  μπάλλα.

Εύχομαι κ στον ΠΑΟΚ να βρει τον δρόμο του κ να γίνει δυνατός,ώστε να έχουν πιο ενδιαφέρον κ τα πρωταθλήματα κ να πάψει να είναι το γιουσουφάκι του Κοκκαλη.Δεν σας αρμόζει αυτός ο ρόλος.

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
δεν αμφισβητησε κανενας οτι ο βενιζελος το ειπε. Αλλα αυτο και μονο μπορει να σε κανει να καταλαβεις οτι ο βενιζελος αν μη τι αλλο δεν ειναι αρειανος. Οποτε να θυμασαι οτι οτι γραφεις κρινεται και κρινεσαι και συ για την αξιοπιστια σου. Τωρα τι εγινε στο Βολο δεν εχω ιδεα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ιστορικοτερος σας συνδεσμος (και αυτο ειναι το μονο που μενει μετα απο χρονια) ηταν εκει να φωναξει υπερ του μεγαλου σας εχθρου. Αναλογες δηλωσεις ειχε κανει και ο παοκαρας αναστασιαδης τοτε. Σκεψου λοιπον οτι ολες οι σημαιες σου (μαζι με το γαυρο κουδα) ειναι πουλημενοι και προσκυνημενοι στην αθηνα. Απο κει και περα επειδη η μπουζοπροπαγανδα τοσα χρονια σας εχει πειραξει τα μυαλα και εχει επηρεασει γενικοτερα, καλο ειναι να καταλαβαινουμε τι εχει γινει και να σταματησει το παραμυθι του μακεδονομαχου μεγαλεξανδρου γιατι δεν το τρωει πια ουτε ο πιο βλακας του κοσμου.

Επισκέπτης
το πανο στο μπαραζ του βολου το εβαλε ο αρχηγος της θυρας ο μαναβης!επομενως εκπροσωπουσε τους οργανωμενους  του παοκ!χοντακια σου ανεφερα ενα καρο παραδειγματα για την ευνοια που εχετε σαν ομαδα και εσυ δεν ξερεις τι να απαντησεις!τι να πεις αλλωστε?δεν πειραζει,σας καταλαβαν ολοι πια!!δεν εχετε αξιοπρεπεια ρεεεε!!!!

gavliaris99

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
87
Πόντοι
1
καλά, μην αλλάξεις πλευρό και ξυπνήσεις απότομα, καληνύχτα

Φυσικά και δεν ξέρει τι να απαντήσει..τι αξιοπρέπεια να έχουν αυτοί που μόνο να παρακαλάν και να στήνουν κ*** ξέρουν...

Επισκέπτης
το πανο στο μπαραζ του βολου το εβαλε ο αρχηγος της θυρας ο μαναβης!επομενως εκπροσωπουσε τους οργανωμενους  του παοκ!χοντακια σου ανεφερα ενα καρο παραδειγματα για την ευνοια που εχετε σαν ομαδα και εσυ δεν ξερεις τι να απαντησεις!τι να πεις αλλωστε?δεν πειραζει,σας καταλαβαν ολοι πια!!δεν εχετε αξιοπρεπεια ρεεεε!!!!

το ποιός έχει αξιοπρέπεια άστο καλύτερα, εκτός αν θεωρείς αξιοπρεπές να μπουκάρεται μέσα στο γήπεδο να πλακώνεται τους παίκτες του ηρακλή για να κάτσουν να χάσουν το μάτς, αυτά είναι πρόσφατα δεν είναι τόσο μακρινά όσο ο βόλος΄λογικά τα θυμάστε.
όσο για την εποχή που μιλάς και λές ότι ο πάοκ ήταν τσιράκι του γάβρου αρκεί να σου θυμήσω το αήτητο του πάοκ μέσα στην τούμπα.
και για να τελειώνουμε με την ιστορία, όπως σε όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα (εσύ θα τα ξέρεις καλύτερα) οι ποδοσφαιρικές ομάδες πάντα βοηθούνταν από το κράτος, όσο πιο μεγάλη και λαοφιλής ομάδα τόσο μεγαλύτερη και η βοήθεια, η ελλάδα βέβαια αν και δεν υπήρξε ποτέ κομμουνιστικό κράτος κληρονόμησε κάτι τέτοιες τακτικές, οπότε οι ομάδες πέρναν και πέρνουν βοήθεια από το κράτος, όσο πιο μεγάλη και λαοφιλής ομάδα τόσο μεγαλύτερη η βοήθεια.
εγώ δεν είμαι κανένας κολλημένος να βγω και να σου πω ότι τον πάοκ δεν τον βοήθησε κανένας, αλλά αυτή η γκρίνια των αρηανών ότι όλοι είναι έναντιον τους, ότι δεν τους βοήθησε το κράτος, ότι δεν πέρνουν επιχορηγήσεις, ότι τους έριξαν οι μασσώνοι, ότι τους κυνηγάν θεεοί και δέμονες ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.

το σταματάω εδώ, ούτως η άλλως ο καθένας ύποστηρίζει όποια ομάδα υποστηρίζει για την ιδέα που κουβαλάει η ομάδα του και όχι για τις χορηγίες ούτε για τα πρωταθλήματα.

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
εδωσες ρεστα αδερφε...
μια ερωτηση αν εχεις την ευγενη καλοσυνη
γραφεις : "η ελλάδα βέβαια αν και δεν υπήρξε ποτέ κομμουνιστι κό κράτος κληρονόμησε κάτι τέτοιες τακτικές, "
απο που τις κληρονομησαμε?
απο το Μεταξα?
απο τον Οθωνα?
απο το μεγαλεξανδρο?
ασε και ειμαι πολυ χαρουμενος. Πεθανε μια πεμπτη θεια μου και μου αφησε κομμουνισμο. ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ ΛΕΜΕ

Επισκέπτης
κληρονόμησε κομμουνιστική νοοτροπία από όλους αυτούς που ανέφερες και άλλους τόσους οι οποίοι ναι μεν δεν ήταν κομμουνιστές (ως συνήθως αντικομμουνιστές ήταν) αλλά στην προσπάθεια τους να χτίσουν ένα κράτος απόλυτα ελεγχόμενο εισήγαγαν τακτικές που μόνο σε κομμουνιστικά κράτη συναντάμαι, βλέπε σημοσιουπαλληλισμο, γραφειοκρατία, κομματοκρατία.
εκτός αν δεν υπάρχουν αυτά και εγώ τα φαντάζομαι

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
φιλε μου χοντακια,
επειδη ολοι αυτοι δεν ηταν κομμουνιστες και επειδη το συστημα ηταν αδυσωπητος καπιτολισμος, καλο ειναι να αποδιδουμε τω καισαρι τα τω καισαρι. Η παθογενεια του συστηματος μας οφειλεται καθαρα στις ανισοτητες που γεννα η αδικη κατανομη των αγαθων.

Επισκέπτης
αδυσώπητο καπιταλισμό έχουν εδώ και χρόνια όλα τα ευρωπαικά κράτη, πουθενά όμως δεν υπάρχουν οι παραπάνω νοοτροπίες, μόνο σε κομμοθνιστικα καθεστώτα υπάρχουν.
τέλοσπάντων δεν ειναι το θέμα του θρεντ

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ hondakia η ομαδα σου καταστρεφεται και συ αλλη ορεξη δεν εχεις και ασχολεισαι με τον Αρη????
Αυτοι που σε διοικουν βγαινουν και μιλανε για περηφανο λαο και περηφανο παοκ και περνουν κρατικα δανεια και αντι να τους διωξετε καθεστε και ασχολειστε με τον καθε αριανο.

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ολοι στο κλεανθης βικελιδης με ατρομητο και με την εθνικη ελπιδων για την στηριξη του συλλογου Λαμψη.

Ο Αρης ειναι τεραστιος συλλογος με τεραστιες κοινωνικες υποχρεωσεις

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Το παιχνιδι για τη ΛΑΜΨΗ ειναι το σημαντικοτερο φετινο του ΑΡΗ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Συγχαρητήρια στην ομάδα σας για την φετινή επιτυχία!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ απο μενα.Μάλιστα συνοδεύτηκε κ από καλό ποδόσφαιρο που το χρειαζόμαστε. :thumbsup:

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
ευχαριστουμε ρε παιδια
και η ΑΕΚ δειχνει να κανει καλη ομαδα.
Μακαρι του χρονου να ασχολουμαστε μονο με το ποδοσφαιρο και να δουμε επιτελους και λιγη μπαλα.
Αντε και του χρονου....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Περιμένω να ακούσω το λαμόγιο τον Κόλκα το μεσημέρι στον Σπορ ΦΜ να δω τι θα πει για ʼρη και ΠΑΟΚ που μένει Ελάδα τελικά ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom