Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα το κιτρινόμαυρο καραβάνι θα ανεβεί στα 3 πούλμαν και θα κατευθυνθεί όχι σε ένα επαρχιακό χωριουδάκι της β' εθνικής όπως έχει συνηθίσει, αλλά στο ναό του ποδοσφαίρου.  Η αποστολή αποτελείται από 60 άτομα, ποδοσφαιριστές και τεχνικο επιτελείο, τη διοίκηση, κάποιους επιφανείς φιλάθλους, καθώς και κάποιους σβερκάτους κυρίους (όπως αυτός του παρακάτω βίντεο πίσω απ τον πρόεδρο) που δεν θα αφήνουν τον κόσμο να περάσει απ το διάδρομο (όπως αυτός του παρακάτω βίντεο πίσω απ τον πρόεδρο) και θα είναι έτοιμοι να επέμβουν και να προστατέυσουν τη διοίκηση από το πιθανό (στο κομπλεξικό μυαλό της) ντου  (όπως αυτός του παρακάτω βίντεο πίσω απ τον πρόεδρο)

Χτύπησ η μπάλα σ ένα να μη πω τι να ουμ

Σιγά ρε κουκουβάγια, θα στραβώσει ο στόμας σου.......

καποτε ησουνα ενας μπαοκτζης με ενδιαφερουσες αποψεις που συχνα με εβρισκαν συμφωνο. μολις εκανες μιση καλη σεζον βγηκε απο μεσα σου ο κλασικος ο μαλακας ο μπαογκτζης. εδω κ μηνες μονο ειρωνια , μαγκια και παπαρολογια που ακομη και ο palermo θα ζηλευε..ουστ...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καποτε ησουνα ενας μπαοκτζης με ενδιαφερουσες αποψεις που συχνα με εβρισκαν συμφωνο. μολις εκανες μιση καλη σεζον βγηκε απο μεσα σου ο κλασικος ο μαλακας ο μπαογκτζης. εδω κ μηνες μονο ειρωνια , μαγκια και παπαρολογια που ακομη και ο palermo θα ζηλευε..ουστ...
Μα γιατί είναι πολύ χιουμορίστας. Θα έπρεπε να τον ευχαριστείς που μας διασκεδάζει. Μην βλέπεις που μας βρίζει τις μάνες, κατά βάθος είναι καλό παιδί.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά όντως αυτός σβερκάτος,τι τέρας  ήταν αυτός από πίσω από την κουκουβάγια.

Επισκέπτης
Ρε φιλε Lecter, οι τουρκοι μια ζωη μαλακες ηταν, τωρα θα τους μαθουμε??? Ειναι αυτοι που πανηγυριζαν επειδη μας κερδιζαν στο ημιχρονο και μετα επεφτε η μεγαλη πουτσα στο δευτερο, που τους ΣΩΣΑΜΕ περυσι κι αυτοι πανηγυριζαν 8000 βλαμενοι γιατι νομιζαν οτι σωθηκαν μονοι τους..... στην τελικη, ειναι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΗ, [size=20pt]καθως ως γνωστον, ο Νικολας γαμησε πολλες τουρκαλες μανες[/size] και οι σημερινοι 20-25χρονοι ΠΑΙΔΙΑ του ειναι!!!!!! Γι αυτο και το κομπλεξ.....
Τελικά η διαφορά σου από τους παοκτσήδες πια είναι? :think:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

αν δεν διαθέτεις αίσθηση του χιούμορ τότε δύσκολα να την βρείς μεσα στα μηνύματά μου, ούτε στο βιντεάκι της κουκουβάγιας αν και εμάς μας προκάλεσε αρκετές στιγμές γέλιου...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΕΧΩ ΖΑΛΗ ΖΑΛΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ, ΤΡΕΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ   ΕΧΩ ΗΡΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΩ

ΟΣΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ
ΣΕ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩ
ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑΑΑΑ!!
ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΚΕΥ
ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΡΕΥ
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ Β ΕΘΝΙΚΗΗΗ!!
Έχεις δίκιο, είσαι πολύ χιουμορίστας. Πας να γαμηθείς τώρα να μας αφήσεις ήσυχους;

Επισκέπτης
Έχεις δίκιο, είσαι πολύ χιουμορίστας. Πας να γαμηθείς τώρα να μας αφήσεις ήσυχους;
Γιατί βρίζεις ρε αλήτη? :2funny:
Δεν μπορείτε να πάρετε παράδειγμα απο εμένα που με βρίζουν συνέχεια χωρίς να τους βρίσω ποτέ και διατηρώ την ψυχραιμία μου? :rockon:

Υ.Γ Τους νευριάζει παραπάνω αυτό απο το να τους απαντήσεις την βρισιά με μπινελίκια! ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σύνθημα είναι ρε, ξεκόλλα

get a life
Και γω θα μπορούσα να πω πολλά συνθήματα για τη μάνα σου αλλά δεν το κάνω γιατί δεν είμαι ζώο.
Υ.Γ. Με εντυπωσίασες με τις γνώσεις σου εις την Αγγλικήν

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιατί βρίζεις ρε αλήτη? :2funny:
Δεν μπορείτε να πάρετε παράδειγμα απο εμένα που με βρίζουν συνέχεια χωρίς να τους βρίσω ποτέ και διατηρώ την ψυχραιμία μου? :rockon:

Υ.Γ Τους νευριάζει παραπάνω αυτό απο το να τους απαντήσεις την βρισιά με μπινελίκια! ;)
Αισχύνομαι μητέρα Τερέζα. Δεν θα επαλαληφθεί :grin:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και γω θα μπορούσα να πω πολλά συνθήματα για τη μάνα σου αλλά δεν το κάνω γιατί δεν είμαι ζώο.
Υ.Γ. Με εντυπωσίασες με τις γνώσεις σου εις την Αγγλικήν
come on you Martha Vourtsi, stop complaining...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ματς σήμερα το έχω για μια έντονη διαίσθηση ότι θα κάτσει διπλό.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Συνημμένα

• superd_1158501.jpg
    superd_1158501.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 15

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
είμαι κ πολύ μάλιστα.Σοβαρολογώ.Αφού νομίζω ότι ακόμα έχει ισχύ μια χειραψία που χα κάνει με τον Μητσοτάκη πριν 20 χρόνια περίπου :headbang:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Συνημμένα

• garlic.jpg
    garlic.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 26

Επισκέπτης
Δύσκολα το διπλό για όλα αυτά που είπα χθες αν και είναι τοπικό Ντερμπι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! Με χαμηλό προφίλ πάει ο Άρης κάτι που με ξεγέλασε στον 1ο γύρο που πήγαινε με το ίδιο στυλάκι και έλεγα μου μυρίζει μέρες 98' αλλά ούτε επίθεση δεν έκανε! :headbang:
Φοβάμαι ότι και λόγω καιρικών συνθηκών αφού βρέχει από χθες δεν μπορεί να το πάει τεχνικά το ματς ο Άρης που είναι καλύτερος και άμα πάει στην δύναμη ξεχάστε το καλύτερα! :S

Υ.Γ Ο Σκοτεινός σας είχε ευχηθεί πολλές φορές καλή επιτυχία στον περσινό τελικό κυπέλλου! :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άντε και καλή τύχη μάγκες

Συνημμένα

• wp_emperor_01.jpg
    wp_emperor_01.jpg