Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι αλλά για να είμαστε ακόμα πιο περήφανοι, να δούμε και καμιά νίκη. Μην ασχολείστε με του τούρκους, η ομάδα περνάει δυσκολίες. Δεν ξέρω ποιός σκατά φταίει αλλά το σύνθημα πρέπει να είναι ένα.

Δεν ξενερώνω και τραγουδάω [size=20pt]ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ[/size]
Σαπουνια αυριο,εβραιοι!!!

Επισκέπτης
1.65 δίνει ο Άσσος στον οπαπ και 4.5 το διπλό, λεφτά δεν βάζω σε αυτό το παιχνίδι αλλά αν έβαζα στον Άσσο θα πόνταρα, βάλε την τραγική κατάσταση του Άρη, βάλε την προϊστορία, βάλε ότι είναι χεσμένοι όποτε παν στην τούμπα, βάλε ότι έχει να βάλει γκολ και εγώ δεν θυμάμαι από πότε στην τούμπα, βάλε το παιχνίδι του πρώτου γύρου που δεν κάνατε ούτε επίθεση, βάλε  ότι ο Άρης έχει να βάλει γκολ εδώ και 3 παιχνίδια, βάλε και ότι σε όλο το πρωτάθλημα έχει βάλει 14 γκολ όλα και όλα έχοντας δεχτεί και 14 γκολ πολύ δύσκολα να φύγει από τον Άσσο, όλα γίνονται σε ένα τοπικό ντέρμπι αλλά πρέπει να είσαι πολύ Σκόρδας για να ποντάρεις στο διπλό :2funny:, το μόνο θετικό του Άρη είναι ότι παίζει για 2 αποτελέσματα! ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
1.65 δίνει ο Άσσος στον οπαπ και 4.5 το διπλό, λεφτά δεν βάζω σε αυτό το παιχνίδι αλλά αν έβαζα στον Άσσο θα πόνταρα, βάλε την τραγική κατάσταση του Άρη, βάλε την προϊστορία, βάλε ότι είναι χεσμένοι όποτε παν στην τούμπα, βάλε ότι έχει να βάλει γκολ και εγώ δεν θυμάμαι από πότε στην τούμπα, βάλε το παιχνίδι του πρώτου γύρου που δεν κάνατε ούτε επίθεση, βάλε  ότι ο Άρης έχει να βάλει γκολ εδώ και 3 παιχνίδια, βάλε και ότι σε όλο το πρωτάθλημα έχει βάλει 14 γκολ όλα και όλα έχοντας δεχτεί και 14 γκολ πολύ δύσκολα να φύγει από τον Άσσο, όλα γίνονται σε ένα τοπικό ντέρμπι αλλά πρέπει να είσαι πολύ Σκόρδας για να ποντάρεις στο διπλό :2funny:, το μόνο θετικό του Άρη είναι ότι παίζει για 2 αποτελέσματα! ;)
Που'σαι μωρή βρώμα; Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες εκτός του τεέυταίου. Αν πάμε για να πάρουμε χ τότε σίγουρα θα πάρουμε τ'άρχίδια μας. Αλλιώς έχουμε κάποια πιθανότητα

Επισκέπτης
Που'σαι μωρή βρώμα; Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες εκτός του τεέυταίου. Αν πάμε για να πάρουμε χ τότε σίγουρα θα πάρουμε τ'άρχίδια μας. Αλλιώς έχουμε κάποια πιθανότητα
Δεν είπα ότι πάει για το χ αλλά και να του κάτσει τον βολεύει!

Επισκέπτης
Σαφώς και βολεύει
Ειδικά με την μαγική μπάλα που παίζετε! :birdman:
Αλλά βρήκε την λύση ο super3-παε, στο σαιτ στην ανάλυση του παιχνιδιού γράφει πως όχι μόνο με τον Τέλη αλλά και γενικά είστε απλά και μόνο απίστευτα άτυχοι, μην ανησυχείς δηλαδή είναι απλώς θέμα τύχης! :2funny:
Ότι είσαι η χειρότερη ομάδα που έχω δει τα τελευταία χρόνια στα στημένα που μεγάλο ποσοστό τον γκολ πλέον από στημένα μπαίνουν δεν έχει σημασία! :jerking:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ειδικά με την μαγική μπάλα που παίζετε! :birdman:
Αλλά βρήκε την λύση ο super3-παε, στο σαιτ στην ανάλυση του παιχνιδιού γράφει πως όχι μόνο με τον Τέλη αλλά και γενικά είστε απλά και μόνο απίστευτα άτυχοι, μην ανησυχείς δηλαδή είναι απλώς θέμα τύχης! :2funny:
Ότι είσαι η χειρότερη ομάδα που έχω δει τα τελευταία χρόνια στα στημένα που μεγάλο ποσοστό τον γκολ πλέον από στημένα μπαίνουν δεν έχει σημασία! :jerking:
Δεν είπε κανείς πως παίζουμε μαγική μπάλα, ξεπουπουλιασμένη βρωμόκοτα :birdman:. Τώρα αν είσαι τόσο πρόστυχη και κάνεις πως δεν βλέπεις τις ευκαιρίες που χάνουμε τι να πω.

Επισκέπτης
Δεν είπε κανείς πως παίζουμε μαγική μπάλα, ξεπουπουλιασμένη βρωμόκοτα :birdman:. Τώρα αν είσαι τόσο πρόστυχη και κάνεις πως δεν βλέπεις τις ευκαιρίες που χάνουμε τι να πω.
Ε βέβαια θέμα ατυχίας είναι, το ότι δεν έχεις αξιόλογους επιθετικούς με την παλτουδιά τον Κόκε δεν έχει σημασία! :jerking:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ε βέβαια θέμα ατυχίας είναι, το ότι δεν έχεις αξιόλογους επιθετικούς με την παλτουδιά τον Κόκε δεν έχει σημασία! :jerking:
Μωρή ξεσκέπαστη, πρώτοι εμείς κράζουμε τα πανωφόρια, τι μου τα λες. Παίζει και αρκετή γκαντεμιά πάντως, μα τον άγιο βελώνη

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
3032626918_0ff48c0712_b.jpg

[size=20pt]Ταράτσα Επιτέλους βρήκα φωτογραφία σου[/size]

Επισκέπτης
σωστα τα λες για κοκε ταρατσα....παλτουδια...ψωφιος...για να τον συμπαθησω ξανα οπως τη πρωτη χρονια που ηρθε πρεπει να γινει ηρωας στο ματς αυριο και να παρει ταυτοχρονα ο ΑΡΗς τη προκριση...πραμα δυσκολο...,μπαλα καλη παιζει η ομαδα,αλλα δε ξερει τι να τη κανει τη μπαλα στο τελος...αν δεν εχεις καθαρο επιθετικο που πας ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ?ο κοκε ας παει σε αλλη ομαδα...σε καμια β η γ ισπανιας,εκει μπορει ...κατι να κανει...σε αυτη τη φωτο σιγα μην ειναι ο ταρατσας...αυτος ειναι χοντρος πολυ λενε ολοι...

Επισκέπτης
σε αυτη τη φωτο σιγα μην ειναι ο ταρατσας...αυτος ειναι χοντρος πολυ λενε ολοι...
Το χοντρός το έβγαλαν απο το αβατάρ που είχα για πολύ καιρό!
i-beat-anorexia.jpg

To γελοίο της όλης υπόθεσης είναι ότι με λένε έτσι κάτι σαπιοκοιλιάδες σαν τον bull που τα βυζιά τους καλύπτουν το πουλί τους και σαν τον doriti που  πέρσι κλαιγόταν ότι θέλει να χάσει 20 κιλά όταν εγώ είμαι 2.02 και 99 κιλά δηλαδή και 7-8 κιλά κάτω απο αυτό που έπρεπε να είμαι! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom